Gość: ula Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.c9.msk.pl 24.09.08, 22:52 a ja jestem bardzo zadowolona i nie pozwole powiedziec o Pani Marii marnego slowa! jakis biedy oszukany sie znalazl :-) pewnie konkurencja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.c9.msk.pl 24.09.08, 23:26 jeszcze raz pisze. Mi bardzo pomogla ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysza1 Ula podaj kontakt meila!! IP: *.gprs.plus.pl 25.09.08, 08:36 Ula podaj proszę jakiś kontakt do Ciebie!!!! napisz na meila malutka_55555@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Ula podaj kontakt meila!! IP: *.c9.msk.pl 25.09.08, 23:09 moj adres to ula357@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysza1 Do Uli!!! IP: *.gprs.plus.pl 26.09.08, 09:26 Prosze podaj swój inny adres e-meil, bo jak Ci wysyłam meila to mi odrzuca i nie chce wysłac!!! proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.c9.msk.pl 25.09.08, 23:19 Ja korzystalam z tzw. magii milosnej. Zaplacilam 2.500 zl (tyle sama zaproponowalam) i jestem szczesliwa bo moja milosc jest wiecej warta niz forsa! Jak ktos chce to niech nie wierzy, ale magia dziala! Jeszcze raz dzieki pani Mario! Jest pani dla mnie bogiem!A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marys Do anity!! Prosze podaj swój e-meil!!!!!!!!!!!! IP: *.gprs.plus.pl 26.09.08, 08:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita dla marys moj emajl IP: *.c9.msk.pl 26.09.08, 16:54 anita63@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita do marys moj emajl IP: *.c9.msk.pl 26.09.08, 16:56 anita63@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita do marys - moj majl IP: *.c9.msk.pl 26.09.08, 22:12 anita63@autograf.pl juz trzy razy wstawialam a ciagle sie nie wyswietla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmi_ladny Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.c9.msk.pl 26.09.08, 00:15 widzieliscie to? de.youtube.com/watch?v=fk6fxmxpNFM to tez jest dobre de.youtube.com/watch?v=9x3f5D7JwnI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jeszcze raz ja Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.c9.msk.pl 26.09.08, 00:17 tutaj sa wszytskie, chyba ???? de.youtube.com/user/MariaBucardi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 26.09.08, 07:45 w moim przypadku jakos nie zadziałała ta magia, wygralem na allegro aukcje bez limitu pytan a z pytan co zadalem sie doslownie 1% zgadzal, w sprawach milosnych dostalem odp ze to przekracza jej mozliwosci, mam wszystkie maile i jak cos to moge zacytowac ps Marie bucardi mozna znalesc w licznych ogloszeniach, na naszej-klasie, mojej generacji w ogloszeniach motoryzacyjnych www.adbay.pl/ogloszenie-4794.html aprzedarz autobusu maria bucardi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozkapryszona MAGIA a swiat wspolczesny IP: *.c9.msk.pl 27.09.08, 15:35 mnie sie pani Bucardi podoba. caly ten wizerunek jest magiczny. Bo co to za wrozki w dzinsach i naciagnietym sweterku :-) Dla mnie wrozka powinna wygladac jak wrozka! wielki plusik dla Bucardi, filmiki sa swietne a blog na gadu gadu takze. podoba mi sie ten tekst o pentagramie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Rozkapryszona Re: MAGIA a swiat wspolczesny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:44 C9 Kochana autorko wytlumacz mi prosze dlaczego osoby ktore wychwalaja pania Marie maja ta sama domene anonim28małpa.amorki.pl małpa mi nie wchodzi tam trzeba ten znaczek wstawic Prosze o odpowiedz na maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss Jestem pod wrazeniem IP: *.c9.msk.pl 27.09.08, 20:06 przepowiednia zawierala 32 strony A4!!! Doglebna analiza sytuacji obecnej. Skad ona to wiedziala pytam sie sama. odpowiedz na kazde pytanie. moge tylko polecic dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Jestem pod wrazeniem IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 28.09.08, 11:19 bellisaperennisa.pl.tl oraz bellisaperennisa.pl.tl jakże podobne życiorysy i nawet podobne diety oferuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP_hacker moje trzy grosze IP: *.c9.msk.pl 28.09.08, 17:19 ja tez mam takiego dostawce neta zreszta cale osiedle ;-) maja dobre ceny. a co to ma wspolengo z ta bucardi to nie wiem, moze jej firma ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivetta Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 10:41 Dziś po raz kolejny jestem na forum i muszę przyznać, że wypowiedzi na temat Pani Bucardi uważam za szokujące i NIE ZGODNE z prawdą! Znam panią Marię prawie od dwóch lat. Raz na pół roku sprawdzam przyszłość, często gdy mam problem zadaję pytania. Zawsze otrzymałam odpowiedzi na każde pytanie, zresztą bardzo szczegółowe odpowiedzi! Owszem, raz czekałam 11 dni, ale to chyba normalne. Tarot to nie horoskop z gazety. Dla mnie jakość jest najważniejsza. Wolę zapłacić więcej, ale mieć wróżbę dokładną i taką, która się sprawdza. A wróżby tej pani u mnie się sprawdziły i na pewno nie jestem jedynym przypadkiem. Szczegółowo podała mi nawet datę urodzenia i płeć mojego dziecka! Co do rytuałów miłosnych nie próbowałam, więc nie będę się wypowiadać. Ale stosowałam rytuały na rozbudzenie namiętności w związku i te zadziałały. Myślę, że przy podejściu pani Marii, która traktowała mnie jak najlepszą przyjaciółkę nie może być osób niezadowolonych. Myślę, że ktoś tutaj chce tej pani ewidentnie zaszkodzić! Zresztą nie będę się rozpisywać. Jak ktoś chce się ze mną skontaktować to niech poda email. Zawsze będę mówiła dobrze o p.marii, gdyż uratowała moje małżeństwo i jest mi podporą w każdej trudnej sytuacji i do tego jak mało kto, pamięta o moich urodzinach. Ivetta Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: wróżka Maria Bucardi 29.09.08, 11:01 tu nie chodzi o sprawdzalność, ale o co innego, o natrętctwo w zakładaniu wątków i nie szanowaniu inteligenci potencjalnych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 29.09.08, 17:56 w moim przypadku 1 czy 2 odpowiedzi sie zgadzaly na kilkadziesiat pytan, ana drugie co najmniej kilkadziesiat nie odpowiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla troll Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.c9.msk.pl 29.09.08, 21:21 jej ... teraz to jasne, to niezadowolenie .. jak sie zadaje kilkadziesiat pytan to wrozka musialaby siedziec kilka miesiecy by napisac odpowiedzi :-) ludzie ludzie ... wrozka to nie maszyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochana autorko Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:40 Kochana autorko Ja tez wierze w Pania Marie ale powiedz mi jedna rzecz tak szczeze dlaczego osoby ktore zachwalaja Pania Marie maja taka sama domene jak ty? Czy mozna to jakos normalnie wytlumaczyc ciagle sie powtarze to cm9 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 30.09.08, 19:23 ja jej tyle pytan zadalem w ciagu roku bo wygralem aukcje bez limitu pytan, ze jedne sie nie zgadzaly to zadawalem nastepne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj ludzie Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:55 Co wy jestscie takie jakies dziwolagi ja niewiem z choinki sie pourywaliscie czy co? Jest jedna prawda jednemu magia pomoze , drugiemu niestety nie . Czy wy nie widzicie ze zdania sa podzielone? Kazda wrozka ma od jednej osoby słowa krytyki a od drugiej słowa pochwały i tak to jest z magia A co do Bucardi.... Jest wporzadku kobieta sama sie o tym przekonałam ,jest tak jak mowi .... A to ze ktos ma taka sama domene i pisze ok Moze to jest osoba ktorej Maria pomogla i chce Marii pomoc zeby ludzie chociazby w malym procencie jej ufali Dajcie sobie spokoj z głupimi komentarzami , bo tracicie na zdrowiu tylko i po co wam to ? co wam z tego , że sie nagadacie korona wam na głowe nie wpadnie za te komentarze... Dobra co tam i tak nie zrozumiecie Sory za bledy ale mam rozwalona klawiature Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena! Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.08, 10:10 ja korzystalam wlasnie niedawno z uslug pani Marii. jestem zaskoczona trafnoscia jej opisu dotyczacego mojego zwiazku! ONA WSZYSTKO O NIM WIE. tak jakby czytala w moim umysle, i uswiadomila mi wprost sprawy z ktorych oecnosci gdzies podskóprnie zdawalam sobie sprawe ale balam sie przyznac sama przed soba. warto skorzystac z jej pomocy, widac ze podchodzi do czlowieka indywiduanie!! ro wspaniala, sympatyczna osoba, ktora posiada wielka intuicje i dar. a wzyscy torzy pisza co innego to pewnie konkurencja ktora wysysa z ludzi pieniadze albo zawistnicy. to wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.08, 23:04 co, jestes konkurencja, poprstu ona?:) sama jestes zalosna i zapewne zawistna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 13:45 www.allegro.pl/item451789606_wrozka_claire_wrozba_tarot_bez_limitu_pytan.html Tu jest jaką s wróżka z akademii Marii Bucardii i też z Bielsko Białej. Pewnie jakąś szkołę otworzyła w tej Bielko Białej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z humorkiem Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.c9.msk.pl 05.10.08, 10:43 jakbym byla wrozem (jak troll) to tez bym niszczyla konkurencje! Wstyd troll! Myslisz, ze cie ludzie nie poznaja po Twoim ip? Wszyscy sa glupi i naiwni tylko troll jest madry he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 05.10.08, 13:09 nie jestem wrozem a klientem tej bucardi, dziwi mnie twoje ip z ktorego taka maryska bucardi jest strasznie zachwalana, jesli weglug ciebie jestem wrozem to napsiz gdzie oferuje swoje uslugi??? bardzo jestem ciekaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka jestem zadowolona i polecam IP: *.c9.msk.pl 12.10.08, 22:48 Jestem zadowolona z przepowiedni. Ksiazki Pani Bucardi sa tez bardzo dobre! Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: maria bucardi cotta2004 IP: 212.160.234.* 13.10.08, 23:03 Jestem w szoku!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczeq Ja nie roumiem!!!!! IP: *.2.140.134.tvksmp.pl 19.10.08, 22:14 O co chodzi w tym przywracaniu partnera? Czy jeżeli mój eks związał się już z inną, a ja poproszę Pania Bucallci żeby mi go przywróciła i tak się stanie (dzięki jej wróżbom) to przecież unieszczęśliwiam tym samym dziewczynę, z którą już się związał, co nie? Gdzie tu jakaś morlaność? A jeżeli ta dziewczyna później równierz sięgnie po pomoc Marii to mi go wtedy odbierze i odda znowu jej?? Przecież to bez sensu! Zresztą tu są dwa tematy które się gryzą: po 1 wróżba, czyli mówią nam o naszej przyszłości która jest gdzieś tam zapisana, po 2 magia - przywracanie partnera,a jeśli partner nie jest mi zapisany to też można go przywrócić? To jeśli z kart wychodzi że z kimś nie będę, to jak go przywrócić magią? Przecież to się gryzię, a z drógiej strony jeśli ktoś jest mi pisany w kartach, to chyba nie trzeba go przywracać, bo itak razem będziemy co nie???Czy to nie jest robienie wody z mózgu? Niech mi to ktoś wytłumaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qosiaczew Re: Ja nie roumiem!!!!! IP: *.2.140.134.tvksmp.pl 20.10.08, 15:15 Bucardi, przepraszam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: Ja nie roumiem!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 00:01 Jej magia nie działa, korzystałam z jej usług i do tej pory jestem sama, a miałam spotkać miłość w ciagu 3 miechów a minął już rok. Nie polecam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: Ja nie roumiem!!!!! 24.10.08, 09:29 ot i taka prawda, a ile jej zapłaciłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: wróżka Maria Bucardi 24.10.08, 11:26 na naszej klasie miała profil ale skasowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: wróżka Maria Bucardi IP: 212.160.234.* 24.10.08, 23:12 Jasne... sprawdzić? terefere, przecież takie dane są poufne to po pierwsze, a w dodatku sama Bucardi pisze że Maria Bucardi to tylko jej pseudonim. Więc co mam sprawdzać? W UM BB jest zarejestrowana pod pseudonimem? akurat... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: wróżka Maria Bucardi 25.10.08, 00:53 nieprofesjonalna strona, niedbała z błędami i nakićkane wszystkiego, blogi, ciagłe posty na forach, w mojej ocenie to równia pochyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do p.Iwony Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 10:04 Pani Iwono vel niedyplomowana specjalistko od wróżek w Polsce, niech Pani czasem się powstrzyma przed złośliwymi uwagami; wg Pani wszystkie wróżki, oprócz tych odwiedzonych przez Panią, są niegodne uwagi i szacunku. Czytam Pani posty od dawna i nie wiem jaki jest sens wypowiadania o osobach, które Pani nie zna i nigdy nie pozna osobiście. To jakim kto jest wróżbitą tudzież innym specjalistą od wiedzy tajemnej nie ocenia się po stronach, ale po jego pracy. Życzę Pani wiele powściągliwości i zastanowienia nad samą sobą - nie mam na myśli wypowiedzi o Pani Marii, ale ogólnie. Czasem lepiej jest się zastanowić zanim się napisze ileś postów. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja znam Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.c9.msk.pl 25.10.08, 10:53 Ludzie .. nie pseudonim ale nazwisko se sprawdz! Jak kupisz wrozbe to dostajesz dane i adres! Boze jakis przyglup czy co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: wróżka Maria Bucardi IP: 212.160.234.* 25.10.08, 10:59 Jak se kupie wróżbę to se dostanę pseudonim własnie. Niby urzędniczka a po polsku nie umi pisać se ... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja znam mieliscie racje tu cos jest o tej szkole bucardi IP: *.c9.msk.pl 25.10.08, 14:51 mariabucardi.pl.tl/Akademia-Sztuki-Magicznej-.htm Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za lans 25.10.08, 14:57 szkoda tylko ze znowu z tego samego IP, czy ta szkola dziala legalnie? gdzie sie znajduje? zastanów sie babko zanim coś palniesz Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: wróżka Maria Bucardi 26.10.08, 00:53 takie moje przemyślenie i podsumowanie tematu, w którym już nie będę się wypowiadać: były zachwyty, tuziny postów dziennie zachwalających pod tymi samymi kilkoma IP pisane podobnym słownictwem, a teraz... temat wyrwał się spod kontroli i zaczął żyć prawdziwym życiem. a komantarze jakie są, wiadać. chyba strzałem do własnej bramki okazały się śmiechodajne filmiki, ja tak naprawdę po nich nie wytrzymałam i napisałam jak odbieram tą wróżkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryt Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.toya.net.pl 26.10.08, 10:51 Wedle informacji na stronie M.B przez miesiac nie bedzie miala dostepu do netu, ciekawe czy przez ten czas pojawi sie ta osoba z oslawionego juz IP z samymi pochwalami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mła Wrozka Oksana kopia Maria B. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 11:02 Ta kobieta tak bardzo przypomina Marie B.Fanka ??Obie siedzą na wrozbachonline Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryt Re: Wrozka Oksana kopia Maria B. IP: *.toya.net.pl 26.10.08, 11:52 Van skad Ty to wszystko wiesz ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Wrozka Oksana kopia Maria B. IP: 212.160.234.* 26.10.08, 11:56 Z autopsji ;-)Bielsko to znow nie takie wielkie miasto, ludzie się znają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryt Re: Wrozka Oksana kopia Maria B. IP: *.toya.net.pl 26.10.08, 12:01 Rozumiem ze wywiad srodowiskowy w Bielsku zostal przeprowadzony ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Wrozka Oksana kopia Maria B. IP: 212.160.234.* 26.10.08, 12:04 Cóż, ciekawość ludzka rzecz... No chyba że ja mam deja vu i to nie ta baba!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Wrozka Oksana kopia Maria B. IP: 195.116.35.* 13.11.08, 13:16 Bielsko to duże miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowosci nowosci a to widzieliscie? tego nie bylo a moze ? IP: *.c9.msk.pl 26.10.08, 13:31 mariabucardi.pl.tl/Moje-zwierzaczki.htm i to mariabucardi.pl.tl/NOWOSC-Prasa.htm mnie sie ta pani podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: prawda o mni, ja tez wam moge powrózyc i to t IP: 195.116.35.* 26.10.08, 14:06 A może te wróżki tanie są dobre bo dokładnie analizuję sprawę,są uważne dokładne inteligentne mądre nazywane często przez zazdrość brzydko i źle o nich się wypowiada. Są pomocne bo nie zdzierają z nikogo dużej kasy a mogą pomóc, wskazać bo czytają to co jest w kartach. I nie obrażają nikogo. To nie znaczy im wróżba dorsza tym lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO WAS Re: prawda o mni, ja tez wam moge powrózyc i to t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 14:23 Przestancie sie obrzucac blotem i Pania Marie. Robi sie nieodbrze, gdy czyta sie Wasze posty. I Wy nazywacie siebie ludzmi ??? Wiecej kultury, klasy i szacunku do drugiego czlowieka - kimkolwiek by On nie byl. Wstydzcie sie za siebie i swoje slowa ! Jesli znacie sie na ezoteryce, to pamietajcie: Wasze Zlo, Wasz Jad, Wasza Energia - Wroci do Was. I wtedy , na kolanach, bedziecie prosic Pania Marie o pomoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: prawda o mni, ja tez wam moge powrózyc i to t IP: 212.160.234.* 26.10.08, 14:29 Nuuu, ja już klęczę i modlę się do Pani Maryji od Prześcieradeł żeby mnie uleczyła swoimi sprajowanymi-kamykami amuletami hihih! :-P Odpowiedz Link Zgłoś