Gość: gośc Re: prawda o mni, ja tez wam moge powrózyc i to t IP: 195.116.35.* 26.10.08, 14:06 A może te wróżki tanie są dobre bo dokładnie analizuję sprawę,są uważne dokładne inteligentne mądre nazywane często przez zazdrość brzydko i źle o nich się wypowiada. Są pomocne bo nie zdzierają z nikogo dużej kasy a mogą pomóc, wskazać bo czytają to co jest w kartach. I nie obrażają nikogo. To nie znaczy im wróżba dorsza tym lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO WAS Re: prawda o mni, ja tez wam moge powrózyc i to t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 14:23 Przestancie sie obrzucac blotem i Pania Marie. Robi sie nieodbrze, gdy czyta sie Wasze posty. I Wy nazywacie siebie ludzmi ??? Wiecej kultury, klasy i szacunku do drugiego czlowieka - kimkolwiek by On nie byl. Wstydzcie sie za siebie i swoje slowa ! Jesli znacie sie na ezoteryce, to pamietajcie: Wasze Zlo, Wasz Jad, Wasza Energia - Wroci do Was. I wtedy , na kolanach, bedziecie prosic Pania Marie o pomoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: prawda o mni, ja tez wam moge powrózyc i to t IP: 212.160.234.* 26.10.08, 14:29 Nuuu, ja już klęczę i modlę się do Pani Maryji od Prześcieradeł żeby mnie uleczyła swoimi sprajowanymi-kamykami amuletami hihih! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO WAS Przestancie byc zalosni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 14:28 Przestancie sie obrzucac blotem i Pania Marie. Robi sie nieodbrze, gdy czyta sie Wasze posty. I Wy nazywacie siebie ludzmi ??? Wiecej kultury, klasy i szacunku do drugiego czlowieka - kimkolwiek by On nie byl. Wstydzcie sie za siebie i swoje slowa ! Jesli znacie sie na ezoteryce, to pamietajcie: Wasze Zlo, Wasz Jad, Wasza Energia - Wroci do Was. I wtedy , na kolanach, bedziecie prosic Pania Marie o pomoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Przestancie byc zalosni... IP: 212.160.234.* 26.10.08, 14:32 Nuuu, ja już klęczę i modlę się do Pani Maryji od Prześcieradeł żeby mnie uleczyła swoimi sprajowanymi-kamykami amuletami hihih! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Przestancie byc zalosni... 26.10.08, 16:12 Gość portalu: DO WAS napisał(a): na kolanach, bedziecie prosic Pania Marie o pomoc ! Przepraszam, ze sie wtrace. Ale KIM jest ta kobieta, ze mam ja na kolanach prosic o pomoc? Jest dla mnie smieszna i tyle. wrozka? ok niech bedzie wrozka. pomogla komus? super i niech sie jej to chwali. ale takie dyrdymaly pisac? na kolanach prosic smieszna kobietke o pomoc? zagalopowalas sie/zagalopowales! troche wiecej realnego patrzenia na zycie. tak zaraz pobiegniemy blagac o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Czego zazdroscicie? Odczepcie sie od M.B ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 18:02 Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: lansik czy widać róznice? obie z Bielska 26.10.08, 18:55 heh, fajnie to ująłęś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryt Re: lansik czy widać róznice? obie z Bielska IP: *.toya.net.pl 26.10.08, 18:59 Ale akurat to ze jest Bellissa to chyba nie ukrywala, wiem ze chyba byly jakies kiedys odnosniki na jej stronie do Bellissy - tak cos mi sie kojarzy ;) Ale moge sie mylic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za paragrafik kontra biala plachta na chwasty 27.10.08, 13:48 NIECH SIE BUCARDI WYPOWIE< WCZESNIEJ NA POCZATKU TEMATU SIE UDZIELALA TROCHE A POZNIEJ ZNIKNELA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwna jestes Re: lansik czy widać róznice? obie z Bielska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 15:04 ...wczoraj wyslalas maila i sie zloscisz, ze jeszcze nie masz odpowiedzi ? Myslisz, ze ona czeka tylko na mail od Ciebie ? Cierpliwosci, pewnie co chcesz, to dostaniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg Re: lansik kontra paragrafik IP: *.c9.msk.pl 27.10.08, 17:51 widze ze ten van tutaj tez sie wypowiada. specjalista jakis :-) kuczynski.blogbank.pl/2008/09/19/stany-zjednoczone-socjalistycznej-ameryki/ # glus | 2008-10-02 15:50 | IP: 212.160.234.* @piotrkuczynski “Wszyscy zauważają, że Unicredit jest właścicielem Pekao. Ale równanie Unicredito=PKO SA jest w sposób oczywisty fałszywe. Naprawdę nie ma sensu rozbudzać emocji tłumu takimi twierdzeniami…. Wystarczy, że posłowie (dzisiaj) to zrobili. Pekao jest odrębnym podmiotem prawnym. Nawet, gdyby coś się stało z U (w co wątpię) to i tak Pekao nie dotyczy. Najwyżej akcje zmieniłyby właściciela. ” Tych samych argumentów kilka lat temu używał zarząd FSO po upadku Daewoo. Jak to się skończyło wszyscy dobrze wiemy. To samo dalej w łańcuszku spotkało PTU -dawniej Daewoo TU. A przecież ubezpieczenia nic nie mają wspólnego z produkcją samochodów. Jednak sprawa jest dużo bardziej skomplikowana i nie sądzę aby w przypadku problemów UniCredito PEKAO pozostało oazą spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpiegdzien dobry Re: lansik kontra paragrafik IP: *.c9.msk.pl 27.10.08, 17:55 Andrzej Jankowski • sztygarkonik@tlen.pl IP: 212.160.234.XXX • Data: Wtorek, 23 września 2008 11:30:49 poszukuje swoich przodków o nazwisku Jankowski, Worobej,Szumowski,Świetlicki zamieszkiwali miejscowości Ołyka, Łuck, Zborów za każdą informację z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za przerobka piosenki 29.10.08, 08:17 gdzie sie chowa ta slynna wrozbitka?? gdzies!! tu!! jest! x2 pozdro Maryla czy Maryna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluska Re: od Monika. K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 09:15 Monika bardzo prosze odezwij sie do mnie anonim28@amorki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunia872 od Monika. K. IP: *.chello.pl 30.01.09, 11:56 hej Moniko mogłabys tez sie do mnie odezwac poniewaz teraz korzystam z usług p. Marii i chciałąbym z Toba porozmawiac.Pozdrawiam a tu zostawiam swojego meila bunia872@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)Anulka Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 20:41 Ja korzystałam.Z pewnego rytuału i musze przyznać że ta Pani ma talent i jest bardzo ciepłą i serdeczną osobą:)I zresztą co do jej słów to teraz po jakimś czasie wiem że miała racje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: lansik kontra paragrafik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 21:07 A co ma do tego IP?wogóle to nie ma nic wspólnego z Maria Bucardi.Czy widzisz aby chodz jeden link był z na związany???NIE.a kto powiedział że Ona korzysta ze swojego komputera?więc prosze nie pisz takich głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś wróżba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 09:41 A jak to udowodnisz?po numerze IP nie można wcale tego znaleść.Nie wiem dlaczego tak jezdzice po niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Shaz-zy Re: wróżba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 11:37 Shaz-za wybacz, ale ja korzystałam z umiejętności Pani Marii i jestem bardzo zadowolona; nawet jeśli musiałam czasem poczekać na odpowiedź itd. Zatem wiadro pomyj wylanych na tym forum nie zmieni mojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: wróżba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 16:20 korzystałam i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: wróżba 05.11.08, 10:30 zadzwon do niej i sie dowiesz jak jest w rzeczywistosci, fajnie sie z nia gada przez telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfm30 [...] IP: *.acn.waw.pl 07.11.08, 12:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: wróżba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 14:12 Twoja wypowiedz jest naprawde interesująca i w 100% się z Tobą zgadzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfm30 Re: wróżba IP: *.acn.waw.pl 07.11.08, 15:21 Bardzi interesujące też jest to, że negatywne opinie jak do tej pory wystawiło max 5 osob. A 2 z nich usilnie probuje nadszarpnac autorytet Pani M. Znam osobiscie naprawde dobra wrozkę. Ktora rowniez została obsmarowana na jednym z forum. Jesli chodzi o doswiadczenie i wiedze jaka posiadaja te osoby. Prosta jest odpowiedz. Jesli masz hobby, które zaczyna Cię fascynować. Chcesz wiedziec coraz wiecej, chloniemy wiedzę. W kazdej dziedzinie. W ciągu pięciu lat stajemy sie ekspertami w danej dziedzinie. Ezoteryka jest dosc obszerna dziedziną. Kiedy sproboje sie jednej z jej tajników. Jest ogromny pęd do poznania nastepnego jej rozdziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: lansik czy widać róznice? obie z Bielska IP: *.aster.pl 06.11.08, 18:52 A dla mnie niewazne gdzie mieszka i czym jezdzi. Nikogo do placenia nie zmusza kazdy ma swoj rozum. Ja teraz probuje odzyskac milosc z jej pomocna, wierze ze mi sie uda. jJsli tak to podziele sie z Wami ta informacja, jesli nie< nie bede uwazala ze jest oszustka. Ja jestem dorosla, to moja decyzja, moje pieniadze i moje ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: lansik czy widać róznice? obie z Bielska 06.11.08, 19:16 ile to jej dajesz za to przywrocenie milosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... do Agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 18:53 I jak idzie odzyskanie ukochanego?widzisz jakieś różnice?np.czy się odzywa czy coś w tym rodzaju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do Agi IP: 199.67.203.* 12.11.08, 17:18 Powoli, wolniej niz bym chciała ale idzie. Na razie sa smsy, maile i lunche.Nie jestem zbyt uporczywa bo ciagle zadaje sobie pytanie co taka miłość jest warta. Ale na razie próbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 20:22 No ale skoro zależy Ci Aga na nim to myślę że warto, może akurat się uda:)życzę Ci powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfm30 Re: wróżba IP: *.acn.waw.pl 07.11.08, 16:31 Fakt nie powinna dawac 100% gwarancji. Ale jesli ktos nie ma w sobie wiary, tylko czystej wiary to nawet magia nie pomoze. To jest bardzo prosta zasada. Przykład. Jesli chcesz nowy samochod. I myslisz jak swietnie sie w nim czujesz jaki jest cudowny, szybki, jaki ma kolor. Zyjesz tym i wysylasz pozytywne wibracje. A za chwile patrzysz na swoj stary samochod i sie wsciekasz skupiasz swoje mysli na nim. W ten sposob zakłucasz proces zwrotny. Bo posłałeś juz nową prośbę. Wiec jesli chcesz żeby ukochana osoba wrocila do ciebie i pragniesz tego bardzo mocno. A za chwile popadasz w chisterie ze to sa bzdury i nie działa i ona juz nigdy nie bedzie z Toba. To sam przeprowadzasz sabotaz na swoje pragnienia. I wtedy te przysłowiowe 2% faktycznie moze byc przyczyna lezaca po naszej stronie. Zawsze dostajemy to czego sobie zyczymy. jesli jedziesz z nastawieniem ze nie znajdziesz miejsca parkingowego to faktycznie go nie znajdziesz. A jesli bedziesz jechal z przekonaniem ze juz tam na ciebie czeka, to faktycznie działa. Sama to testuje. Zawsze to miejsce na mnie czeka, albo akorat ktos je zwalnia. Tak jest ze wszystkim. Idziesz do super marketu i myslisz znow bede stał w długiej kolejce. To faktycznie postoisz. Wiem ze zmiana myslenia nie jest prosta. Dobieranie słów tez moze nam zrobic krzywde. Jesli powiesz NIE chcę być chory. To masz jak w banku ze sie rozchorujesz. A jesli uzyjesz zdania Jestem zdrowy. Bedziesz zdrowy. Nasza podswiadomosc nie rozumie słowa Nie. Unikajmy slowa nie w naszych prosbach. Zdazyło mi sie kilka razy. kiedy wypowiadałam zdanie. Nie chce juz zadnego faceta. W ciągu kilku dni zjawiała sie w moim zyciu osoba z ktora chcialam byc. A kiedy zaczynaly wkradac sie obawy w stylu. Nie chcę go stracić. Czy, nie chce żeby mnie zostawił.( nasza podswiadomosc odbiera to zdanie Chcę go stracić. Chcę zeby mnie zostawił)Zawsze moje prosby stawały sie prawda i moj ukochany odchodził. Przeczytałam sporo książek nie tylko o przyciąganiu ale i o NLP. Jest to naprawde ciekawa lektora. Za jej pomoca mozemy zrozumiec jakie błedy popełniamy w komunikowaniu sie z innymi. Jak sabotujemy wlasne działania. Gorąco polecam. Popracujcie troche nad sobą a zobaczycie efekty. U mnie trwało to rok zanim zaczełam umiejętnie i bardziej swiadomie tworzyc swoje mysli. Ale wciąż łapie sie na tym że moje mysli zaczynaja podążac nie w tym kierunku. Jest to w swoim rodzaju magia i potega naszego umysłu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfm30 Re: wróżba IP: *.acn.waw.pl 07.11.08, 22:16 Ciekawa jestem komu tak bardzo przeszkadzał moj post ze az posunął sie do usuniecia jego. Postaram sie go odtworzyć. Mam bardzo dobra pamięć. Czyżby tylko mozna było obrazać na tym forum? I to jest zgodne z zasadami forum. Widac prawda kogos bardzo zabolała :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: wróżba 07.11.08, 22:54 nie pisz nazwisk osób, które sobie tego nie życzą. być może według Ciebie to szczyt szacunku, według kogoś to może być poniżające by się tu znaleźć. szczególnie w kontekście tego tematu i tego forum dla dobrych wróżbitów to miejsce jest ostatnim w jakim chciałby być wspominane. zastanów się, że mogłaś tym zrobić komuś niedźwiedzią przysługę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Marysk wrocila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.08, 18:57 No też to widziałam że logowanie było na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.pool.ukrtel.net 11.11.08, 21:04 a kim jest ta pani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wróżba IP: 199.67.203.* 12.11.08, 17:20 Sprawdź moje IP, tez takie samo? Jesli tak to znaczy, że ktos tu mija sie z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khlementhyynka Do Aga IP: *.2.140.134.tvksmp.pl 23.11.08, 18:57 I jak udało się odzyskać chłopaka?? Odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Marysia juz jest ON-LINE 30.11.08, 17:30 moze napisalaby co to tam bylo w tej operze o snatanderze? na allegro sie logowala czas miesiaca juz minal wiec moglaby cos napisac Odpowiedz Link Zgłoś
cotta_2004 Podziekowanie-pomoc w uratowaniu Gracji- Bucardi 01.12.08, 19:10 Moi Kochani, widze, ze watek na moj temat pobil rekord popularnosci :-) Otrzymalam nawet zaproszenie do programu "Rozmowy w toku" ze wzgledu na to forum ;-) Akcja pomocy: W tym miejscu dziekuje z calego serca za pomoc w ocaleniu Kasztanki Gracji. Sprawozdanie z akcji oraz zdjecia zamiescilam juz na stronie. Mozecie Gracje odwiedzic w kazdej chwili pod podanym na stronie adresem. mariabucardi.pl.tl/ podstrona: mariabucardi.pl.tl/-_-Pomozcie-ar--_.htm Jesli macie do mnie pytania lub zarzuty prosze piszcie przez email, gdyz nie zagladam tutaj czesciej niz raz lub dwa na kilka miesiecy. Jeszcze raz dziekuje Wasza Maria Bucardi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cotta_2004 od Marii Bucardi list numer 2 IP: *.w90-16.abo.wanadoo.fr 01.12.08, 19:16 Jesli wielu ludzi zrobi cos malego, to poruszy sie cos wielkiego. To, co wyslesz (dobre i zle) wroci do Ciebie 7 krotnie. Wasza Maria Bucardi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalla Re: Dlaczego ma same pozytywy?ghndjnghjghjghjmg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 11:45 POWTARZASZ SIĘ HE HE Odpowiedz Link Zgłoś