01.06.10, 08:31
proszę o pomoc mój 30 letni syn 17.08.80 od półtora roku szuka pracy nie wiem szuka i nie może znaleść czy udaje,że szuka.Moje pytanie kiedy otrzyna jakąś zadawalającą go pracę.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: witam 01.06.10, 10:19
      Moim zdaniem to nastąpi najwcześniej za pół roku (wypadła karta
      transformacji, tzn. zmiany z tego co jest na to co będzie, jest nią
      karta śmierci, ale nie oznacza śmierci człowieka tylko zmianę) bo na
      najbliższe pół roku wypadł rycerz pucharów. Będzie zadowolony z
      pracy którą znajdzie (wypadł as buław). Podejrzewam, że to będzie
      stała praca (wypadła 8 pucharów). Postawiłem pytanie o sposób w jaki
      ją znajdzie i wypadła karta 2 monet a jeśli chodzi o charakter pracy
      wypadła karta 9 monet ale ja nie potrafię ich odczytać, ktoś
      bieglejszy może dopisze, a ktoś inny może poprawi to co napisałem.
    • ingenious Re: witam 01.06.10, 10:28
      Jaka praca by go najbardziej usatysfakcjonowała?
      8 monet,Królowa pucharów,8 buław
      Taka,która go całkowicie pochłonie,w której dużo się dzieje,są zmiany,intensywne
      kontakty z ludźmi,w której nie ma miejsca na nudę czy rutynowo wykonywane
      zajęcia.Praca,którą po prostu polubi,którą będzie wykonywał z sercem.Myslę,że
      karty tu mówią o pracy fizycznej.

Czy w ciągu najbliższego półrocza znajdzie taką pracę?
      3 buław,10 buław,Śmierć
      Będą jakieś perspektywy na pracę,może nawet pójdzie na próbę do tej pracy,ale
      ostatecznie z niej zrezygnuje.

Czy w ciągu najbliższego roku znajdzie pracę?
      Rydwan,Rycerz mieczy,Królowa monet
      Myślę,że tak,znajdzie pracę i będzie w niej pracował.To bedzie praca do której
      będzie dojeżdżał lub/i praca w której będzie jeździł samochodem.

Jak powinien ją szukać?
      Rycerz pucharów,6 mieczy,Diabeł
      Powinien pochodzić i popytać w różnych miejscach,może popytać u
      znajomych,przejść się do urzędu pracy.A inna możliwość-poszukać przez internet.
      • ingenious Re: witam 02.06.10, 11:52
        Barbarasz mogłabyś się ustosunkować do wróżb,nie mówiąc już o tym,że nie czytałaś regulaminu:

III. Proszenie o wróżbę.
        1. Osoba prosząca o wróżbę powinna mieć co najmniej 25 postów na portalu gazeta.pl
        2. Administracja może wyrazić zgodę na proszenie o wróżbę z konta tymczasowego - warunkiem otrzymania zgody jest posiadanie innego konta z którego napisano minimum 25 postów. Uwaga, żadne informacje odnośnie osoby proszącej nie będą udzielane osobom trzecim.
        3. Prosząc o wróżbę należy podać krótki opis sytuacji oraz konkretne pytanie na które szukamy odpowiedzi.
        4. Zapłata jest konieczna. Należy ją wysłać zaraz po otrzymaniu wróżby, lub jeszcze przed, gdy konkretna wróżka jasno zadeklaruje się, że powróży w późniejszym terminie. Zapłatą może być np: kartka internetowa, przepis na coś pysznego, opowiadanie - cokolwiek uznamy za miłe i przyjemne - tym samym godne miana zapłaty.
        • barbarasz3 Re: witam 02.06.10, 12:03
          I znów coś narozrabiałam.Jeśli chodzi o posty na portalu gazety to mam ich barrrrrrrrrrrrdzo dużo siedzę tu od lat piszę pytam,doradzam innym/zgodnie ze swoim sumieniem/.Przepraszam i myślę,że podobna sytuacja już się nie powtórzy.Miłego dnia.
          • ingenious Re: witam 02.06.10, 12:20
            Nie chodziło mi o ilość postów tylko o zapłatę za wróżbę.
            • zainteresowany1977 Re: witam 02.06.10, 12:47
              Po co ze szpileczką?, ,,kto będzie się wywyższał będzie
              poniżony ...".
              • ingenious Re: witam 02.06.10, 13:03
                Gdzie tu widzisz szpilkę?? Zainteresowany jak ciebie temat nie dotyczy to się
                nie wymądrzaj.Po to jest regulamin,żeby go przestrzegać,ja go nie wymyśliłam.
                • zainteresowany1977 Re: witam 02.06.10, 13:26
                  Zjadłam wszystkie rozumy smile
                  • zainteresowany1977 Re: witam 02.06.10, 13:27
                    Znaczy, każdy wie, że nie chodziło o ilość postów, więc po co do
                    tego pić.
                    • ingenious Re: witam 02.06.10, 13:35
                      Chciałabym,żeby któraś z Adminek się wypowiedziała na temat:czy zapłata za
                      wróżbę jest konieczna,chyba,że niektórzy są z niej zwolnieni,to zwracam honor.
                      • zainteresowany1977 Re: witam 02.06.10, 13:46
                        Ingenious, sory ża moje czepianie się, to głupie żeby na siebie
                        wjeżdżać skoro już tu jesteśmy i łączy nas ten sam temat.
                        Podziękowanie jest ważne, jak dla mnie choćby po to bym się poczuł
                        doceniony bo w końcu poświęcam czas i energię.
                        • jasmin_25 Re: witam 02.06.10, 13:49
                          Co do zaplaty to jest nawet lista osob nie dziekujacych za wrozbe:
                          forum.gazeta.pl/forum/w,46867,87526056,87526056,LISTA_OSOB_NIE_DZIEKUJACYCH_ZA_WROZBE.html
                        • ingenious Re: witam 02.06.10, 13:56
                          Nie no ok zainteresowany,Ty wyraziłeś swoje zdanie,ja wyraziłam swoje,nie musimy
                          się ze sobą zgadzaćbig_grin Ale wydaje mi się,że skoro jest coś takiego jak
                          regulamin,to chyba raczej powinno się go przestrzegać.A jeśli ktoś prosi o
                          wróżbę,otrzymuje ją i nawet nie napisze jednego zdania na jej temat,nie mówiąc
                          już o podziękowaniu,a za chwilę prosi o następną i sytuacja się powtarza...to
                          coś tu jest nie tak.
                          • zainteresowany1977 Re: witam 02.06.10, 14:11
                            Racja, i powinna być informacja zwrotna bo my to nie ezotv, więc
                            skoro kasy za to nie bierzemy to powinniśmy mieć możliwość
                            dowiedzieć się jak poszło by rosły nasze umiejętności interpretacji.
                            • zainteresowany1977 Re: witam 02.06.10, 14:12
                              Osobiście przedłożyłbym informację o tym na ile sprawdziła się
                              wróżba ponad podziękowanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka