karolineczka1986 02.06.10, 15:55 Cesarz, Sad, Smierc takie wylozylam karty, a pytanie brzmi jak sie potocza losy kolezanki zakochanej w zonatym mezczyznie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zainteresowany1977 Re: CESARZ, SĄD, SMIERC 02.06.10, 16:26 Moim zdaniem on pozostanie przy żonie czyli koleżanka nie zajmie miejsca jego żony. Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: CESARZ, SĄD, SMIERC 02.06.10, 16:30 Transformacja czyli zapowiedź końca cichego układu. Odpowiedz Link
algaria zainteresowany 02.06.10, 16:48 Znowu zapomniałeś o regulaminie - najpierw interpretacja stawiającego karty a potem nasza Nie wychylaj się przed szereg słodziutki Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: zainteresowany 02.06.10, 16:57 Teoretycznie masz rację słodziutka , ale jeśli pytająca zapłaci to będzie kwita Odpowiedz Link
ag.ape Re: CESARZ, SĄD, SMIERC 02.06.10, 19:13 W pełni się zgadzam, nic z tego nie będzie. A przypadkiem ten sąd nie świadcza o tym że sprawa wyjdzie na jaw? Dalej smierć, według mnie szybko się zakonczy ta znajomość. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: CESARZ, SĄD, SMIERC 02.06.10, 17:11 A ja mam pytanie do Karolineczki1986 - na czyje zlecenie kładłaś karty? Bo jak na koleżanki to ok, ale jeśli to zainteresowało najbardziej Ciebie, to byłoby juz niezbyt etyczne...a tarot użyty w charakterze dziurki od klucza niejednemu już pokazał figę. M Odpowiedz Link
smunaa28 Re: CESARZ, SĄD, SMIERC 02.06.10, 17:55 cesarz pokazuje, ze facet zajęty w końcu to partner cesarzowej, dalej sąd i śmierć. Nic dobrego. Wg mnie śmierć oznacza definitywny koniec w tym przypadku. pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
misboaa pytanie 02.06.10, 18:59 jak można uzyskać jakąś precyzyjną odpowiedź przy takim pytaniu?????? pożartuje sobie, ale jakoś mnie wcale nie dziwi, że na końcu jej losu pojawia się śmierć Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: pytanie 03.06.10, 01:28 Nie ma początku i końca losu w tym rozkładzie, nie ma w nim chronologii, są trzy karty które tworzą konkretną kombinację wzajemnych uwarunkowań na to pytanie, mi się skleiło tak jak napisałem i już. Odpowiedz Link
casablanca76 Re: CESARZ, SĄD, SMIERC 03.06.10, 12:42 mnie też te karty mówią że nic z tego nie będzie.... Cesarz - koleżance wydawało się (lub wydaje) że trzyma wszystko pod kontrolą, że jest w tym związku na wygranej pozycji (jak by nie było to podwędziła innej babce faceta ) z początku to może i wyglądało stabilnie ale niestety - SĄD- sprawa się rypnie albo facet dojdzie do wniosku że woli jednak być ze swoją ślubną. Śmierć to chyba będzie chciał zapomnieć jak najszybciej o zdradzie (lub zdradach) i zacząć uczciwe życie. No chyba że żona się dowie i ona go już przypilnuje żeby na przyszłość jednak był jej wierny Odpowiedz Link