ooo7 26.10.07, 17:13 zyciegwiazd.onet.pl/55092,1,3,jak_gwiazdy_maluja_usta,galerie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika.orchidea Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 17:19 Fakt, ladna to ona nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 17:38 co do tytułu postu to nie skomentuje.... ale za to jaka ma figure pani Steczkowska.. niejedna kobieta mogłaby pozazdroscic Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 17:50 pasztet przepaskudny, a do tego jest niska i nieproporcjonalna- więc nie wiem czego tu zazdrościć i tych przykrótkich nóżek w niemodnych 15cm koturnach??? Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 17:55 Faktycznie urodą to ona nie grzeszy, ale figurę ma niezłą. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 19:46 Zadziwiacie mnie. Steczkowska to jedna z najpiekniejszych kobiet w tzw. polskim 'showbiznesie'. Ma ciekawa, wyrazista twarz - oryginalny typ urody - zawsze mi sie bardzo podobala i nigdy nie rozumialam opinii, ze jest brzydka! Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 27.10.07, 10:09 figure ma nizla to fakt, ale faktem jest tez wyjatkowo paskudna twarz i sztuczne piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
werrrrraaaa Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 27.10.07, 19:26 "pasztet" to (jak dla mnie) osoba ktora jest gruba i sie z tym odnosi np. widac jej ZA DUZO ciała po bokach w biodrówkach;];] Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 18:31 na tej fotce wyglada jka manekin.jakby nie miala wlosow.jedna rzecz mnie dziwi ponoc zajmuja sie nia stylisci to dlaczego je nie powiedza zeby zapuscila brwi .wyglada potwornie. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 18:42 wreszcie ktos pisze o jej nieproporcjonalnej figurze i krotkich nogach. dziewczyny, to, ze ta kibieta je dwa liscie salaty dziennie i jest bardzo szczupla, nie oznacza, ze jest zgrabna. steczkowska jest nieprzecietnie brzydka i niestety, niezgrabna. doznalam kiedys szoku jak zobaczylam ja w (uwaga) atlasowym kombinezonie. ten dlugi tulow na krotkich nozkach, a krotkie nozki na olbrzymich koturnach z taaaka podeszwa... piekny ma glos, ale w kategorii pieknych glosow i niewdziecznej fizjonomii o niebo wole Barbare Streisand (ta to ma rzeczywiscie figure, no i glos... steczkowska moglaby jej robic za chorek)... Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 18:57 chodzi o to, ze ona jeszcze sie tak okropnie ubiera i ma taki wystudiowany sztuczny styl - figurę i twarz ma równie brzydką- również widziałam ją na żywo kilka razy - zawsze - na przełomie kilku lat - w tych koturnach bo pewnie jej zależy aby wydłuzyć troche te krótkie nóżki, więc pewnie innych butów nie zakłada> W dodatku nie są to typowe, modne czasem (w pewnych latach) koturny tylko takie wstrętne ortopedyczne buty, wręcz jak z "ulicy". Do tego ma długi tułow i długą pociągła głowa- jak ktoś podziwia jej figurę to chyba niedowidzi, albo sie nie zna. Jedyne co ma ładne to włosy- zawsze błyszczące- jej śpiewu (głosu) też nie lubię- taki nosowy jakby była zakatarzona. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 19:01 no, wlosy ma bardzo ladne) ale tych zachwytow nad jej figura to nigdy nie moglam zrozumiec. no i ubiera sie fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 19:02 na tym zdjęciu wygląda fatalnie, ale pasztetem nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 19:44 Jesli steczkowska ma zla figure to tez taka chce po 2 porodach i w jej wieku.mialam przyejmnosc "bliskiego" obcowania i figury mozna jej pozazdroscic.twarz charakterystyczna ,maniera wiadomo. p. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 27.10.07, 08:12 mam takie samo zdanie jak miska. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 27.10.07, 08:12 skad wiesz co steczkowska jada? Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 27.10.07, 22:10 To prawda że ona jest może i szczupła ale buzię ma niezbyt ciekawą i krótkie nogi. Nawet w tych koturnach są przykrótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 19:45 nie podoba mi się Steczkowska, ale jeszcze bardziej nie podoba mi się określenie "pasztet" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 19:52 oj tak nie znoszę slowa"pasztet"chyba ze w z zestawieniu ze slowem"sojowy" Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 27.10.07, 08:30 jadlam w swoim zyciu pare niezlych pasztetow - poczawszy od pasztetu, ktory piecze moja babcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka pasztet na ciepło, mmmm 29.10.07, 12:37 moja mama kiedys piekla rewelacyjne pasztety..... z taka gruba chrupiącą skórką, jeszcze ciepłe..mmm.... a wracając do wygladu Justyny, to figurke ma taką, ze widac codzienne poty na silowni. widac bez dwoch zdan, wytrenowane nogi, rece, brzuch - widac ze kobieta duzo i regularnie cwiczy. mnie sie muskulatura u kobiet niespecjalnie podoba, justyna tez z deczka przedobrzyla - wyglada na niektorych fotkach jak odwodniona lekkoatletka. ale generalnie superciało. i CIEKAWA, niebanalna uroda. z takim pazurem. pasuje do głosu Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 19:48 Pasztet ? wow, to juz lepszych okreslen nie ma ? zalosne ... Co do Steczkowskiej - jest szczupla, ma niezla figure, nie podoba mi sie jej uroda jednak, co nie znaczy ze nazwalabym ja tak jak autorka tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 20:18 wrzuc fotke, zobaczymy czy z ciebie pasztet czy tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 22:02 zyciegwiazd.onet.pl/55092,1,2,jak_gwiazdy_maluja_usta,galerie.html nie wiecie może co to za spodnie? wyglądają na fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 26.10.07, 22:09 wyglądają superfajnie;) podpinam się pod pytanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa echhh 26.10.07, 22:54 Pasztetem bym jej nie nazwala. Nie podoba mi sie... i jak ktos wyzej napisal rowniez uwazam, ze zachwyt nad jej nogami jest... dla mnie dziwny, moze i zgrabne ma nogi, ale proporcjonalnie zbyt krotkie do reszty. Glos ma faaajny, ale nie jestem jej fanka. zapewne jednak ma i bedzie miala spore powodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
katinkova Re: echhh 27.10.07, 11:04 Nie jest ideałem piękna, ale jest atrakcyjną i zadbaną kobietą. A "nie podoba mi się, że jest taka pewna siebie"... Na litość boską, czy w Polsce to grzech? Jak dziewczyna jest pewna siebie, to trzeba do znudzenia aż wyszukiwać (często na siłę) i przypominać jej wszystkie możliwe wady jakie ma, żeby sprowadzić ją do parteru reszty zakompleksionych kwoczek :D Bycie atrakcyjną kobietą polega między innymi na pewności siebie, zaakceptowaniu swojego ciała, podkreślaniu swoich atutów... i cieszeniu się z bycia sobą, pomimo paru niedoskonałości :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 usta to pół biedy 26.10.07, 23:01 NAjlepszy jest nos,wszechobecny berecik no i ta pewnośc siebie że taka piękna,zgrabna,modna( szorty plus puchowa kurtka) i utalentowana;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: usta to pół biedy 27.10.07, 19:08 weronka77 napisała: > NAjlepszy jest nos,wszechobecny berecik no i ta pewnośc siebie że > taka piękna,zgrabna,modna( szorty plus puchowa kurtka) i > utalentowana;-) no tak, najgorsza ta pewnosc siebie. najlepiej gdyby byla zahukanym kopciuchem w worku pokutnym. nie nazwalabym jej pasztetem. brwi ma koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: usta to pół biedy 27.10.07, 22:06 Niestety jest zahukanym Kopciuchem który chciałby być Ksieżniczką.Ale niestety Księżniczką to się trzeba urodzić.. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: usta to pół biedy 28.10.07, 12:42 weronka77 napisała: > Niestety jest zahukanym Kopciuchem który chciałby być > Ksieżniczką.Ale niestety Księżniczką to się trzeba urodzić.. Oj, Weronka to zdecyduj sie wreszcie: zahukana, czy pewna siebie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: usta to pół biedy 28.10.07, 13:57 a dlaczego dzielic zapalke ? kopciuchy sa przebojowe, i to jak ;):)) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: usta to pół biedy 28.10.07, 20:32 Both;-) w zależności od okoliczności;-) jak wiatr zawieje.RAz zahukany Kopciuch raz pewna siebie primadonna.Aczkolwiek bardziej przekonująca w tej pierwszej roli;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiaa23 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 27.10.07, 07:38 piękna to ona nie jest, ale pasztet to niezbyt dobre określenie Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_de_flore Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 27.10.07, 20:52 Wg mnie Steczkowska jest super, ma idealna figure, jest tez bardzo ladna (oryginalna uroda!) W ostatnim, czy przedostatnim tancy z gwiazdami bylo to doskonale widac (jak tanczyla w obcislych spodniach). Wtedy pomyslalam, ze jakbym byla facetem, to taki tym kobiet najbardziej by mi sie podobal. Filigranowe, ladne brunetki :) Sama jestem blondynka przy kosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_de_flore Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 27.10.07, 20:59 A co myslicie o Gorniakowej? Podoba wam sie? Teraz troche sie poprawila, wg mnie na niekorzysc, kiedys byla sliczna: eurowizja.com.pl/historia/1994_gorniak/#tube Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 28.10.07, 13:43 okropna, nalana cyganicha z powiekszonymi ustami. Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie bez przesady 27.10.07, 21:00 Kobieta jest nieprzeciętna, niewiele takich Justyn mozna spotkac na ulicach. Daleko jej od typowej slowaniskiej urody, jednak nazywanie jej osoba brzydka jest przesada. O epitecie "pasztet" nie wspomne, bo szkoda zdrowia i energii. Kazda z nas ma fotki, na ktorych nie wyglada zbyt atrakcyjne. Zapewne autora watku nie jest wyjatkiem;-). Co do urody i figury Steczkowskiej, zycze kazdej kobiecie takiej gracji i pewnosci siebie, sekaapealu oraz talentu, nietuzinkowosci. Drogie PAnie, rozumiem, ze Wasze figury oraz twarze sa nieprzecietnie piekne. Wspolczuje, bo nie ma nic nudniejszego od nieskazitelnosci. JA juz zaczelam ziewac;-). Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: bez przesady 27.10.07, 22:05 Jej twarz raczej określiłabym jako oryginalną, nie piękną (no a na tym zdjęciu nie wygląda najlepiej, a wy zawsze piekne i nieskazitelne?). Jednak pisanie, że Justyna Steczkowska jest okszmarna, niezradna jest zawistne i tyle.Po urodzeniu 2 dzieci ma świetną figurę, jest bardzo zadbana. Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 27.10.07, 22:21 Wygląda na tym zdjęciu jak transwestyta... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 27.10.07, 22:30 w kazdym razie uwazam ze jej siostra jest ladniejsza: i23.tinypic.com/34yv5lx.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 28.10.07, 07:57 www.pudelek.pl/artykul/6062/steczkowska_na_bosaka_okropne_nogi/ nie wiem, czy to kwestia ujęcia, cze tego, że aparat i kamera pogrubiają, ale tu nie wygląd anajlepeiej Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 28.10.07, 08:03 długość od kolana w dół jakiś 25cm+ guz na łydce i otłuszczone, nieforemne stopy- rzeczywiście - megazgrabne nogi- pozazdrościć :)) !!! do tego bransoletka na kostce-wow to już przegięcie- wiedziałam na jakgo konia nie stawiać - fuuuuj! Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 28.10.07, 13:44 cofam co napisalam wczesniej o jej nogach, jednak nie sa zgrabne ani proporcjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 28.10.07, 14:01 cofnac nie wystarczy... musisz teraz przeprosic co bardziej spostrzegawcze forumianki za to, ze bronilas tego kaszalota... ;) PS. bardzo lubie steczkowska jako artystke. artysta nie musi byc piekny, a za to, ze kobiecie sie teraz na forum obrywa za to, ze matka natura nierowno ja obdarzyla, wine ponosza debilne babskie media, ktore namolnie kreuja ja na boginie... Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 28.10.07, 16:16 Dziewczyny, sorki, ale Wasz poziom mnie przeraza... Zero piekna, gracji, zero kobiecosci. |Za to obrzucanie blotem... Lepiej juz??? Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 28.10.07, 16:44 o, prosze bardzo ! to sie nazywa POZIOM ! Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 28.10.07, 23:45 Skarbie, nie mam sobie nic do zarzucenia. Mysle, ze zarowno kobiety jak i mezczyni nie wygladaja zbyt atrakcyjnie, gdy im jad kapie z "pyska", ostrzenie zabkow tez jest malo ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 29.10.07, 08:32 Darling, czy ty nie jetes przewrazliwiona na cudzym (?) punkcie ? Wzyscy wokol krzycza, ze Steczkowska ma rewelacyjna figure, a ja widze czarno na bialym, ze ma wyjatkowo nieproporcjonalna sylwetke, ktora ratuje karykaturalnie wyoskim obuwiem. I mowie otwarcie, ze Steczkowska jest niezgrabna. Gdyby miala inny look, nie przyszloby mi nawet do glowy, zeby jej niedoskonalosci komentowac... kazdy w koncu jakies ma. Gdzie ty tu dostrzegasz jakis jad ? Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 29.10.07, 10:53 sankanda napisała: cofnac nie wystarczy... musisz teraz przeprosic co bardziej spostrzegawcze forumianki za to, ze bronilas tego kaszalota... ;) Sankanda mnie sie wydaje ze bardziej chodzi o sposob w jaki piszecie o niej i jakimi epitetami sie poslugujecie, wybacz ale nazywanie kogos kaszalotem itp uwazam za chamskie. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 29.10.07, 13:16 Bez komentarza, kulturalnie dyskutowac z Toba jak widze sie nie da, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 29.10.07, 13:44 moze i szkoda... ale po lekcje kultury rowniez sie do Ciebie nie zwroce...:) Odpowiedz Link Zgłoś
owal444 Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 29.10.07, 13:30 nie wytrzymałam i swoje muszę dodać.Nikt w dyskusji nie poruszył zasadniczej kwestii, że urody nie można sobie zrobić czy wypracować.Ładnym, pięknym poprostu się rodzisz i żadna w tym zasługa,albo masz to szczęście albo musisz robić coś więcej żeby wydać się przynajmniej interesującą, orginalną, ciekawą itd.Steczkowska jest własnie kimś takim(chociaż te kapelusze strasznie dla niej niekorzystne)nosi wysokie obuwie bo krótka,obcsisłe ciuchy bo szczupła, długie włosy bo każdej kobiecie dodają urody.I dlatego własnie budzi zainteresowanie co widać po tej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: Ojojoj ale pasztet!!!! 29.10.07, 21:43 Dziwi mnie szalenie namietnosc kobiet do obgadywania... kobiet. W kazdej z nas mozna znalezc 1000 defektow, tylko po coz??? I tak jestesmy natchnieniem dla mezczyzn;-). Marilyn Monroe? Niejedna powie "za gruba", mimo to byla ikona, seks z niej pryskal. I co z tego, ze nie miala wystajacych zeber i obojczykow? Steczkowska? Niech sobie ma swoje krzywe-niekrzywe nogi i oryginalne rysy twarzy, to czyni ja jedyna w swoim rodzaju. (Ja bym zabila za taka figure po 2 ciazach.). Czy ktoras z Was poczula sie lepiej piszac o niej pasztet??? Dla mnie to dziecinada. Nie wiem ile macie lat laski, ale moze czas dorosnac i zamiast doszukiwac sie u innych defektow urody, zajac sie soba = tym co ma sie w glowie i duszy?!? NAwet przepiekna na zewnątrz kobieta moze trącić bobrem, jak to mawia moj znajomy. Od razu mowie, nic nie mam przeciwko tym pieknym i jakze pracowity zwierzakom. Odpowiedz Link Zgłoś