witam, położyłam wczoraj karty, które nie dają mi spokoju.. jestem bardzo początkująca, dlatego będę wdzięczna za wszelkie komentarze i interpretacje
moje pytanie: co jest i będzie między mną a I?
co jest teraz:
walet pucharów, 5 monet
najbliższa przyszłość:
2 puchary, 9 mieczy
dalsza przyszłość:
król mieczy, wieża
podsumowanie:
papież
moja interpretacja:
co jest teraz: rozsądek wygrywa nad uczuciem (lub po prostu pożądaniem) walet może wskazywać na skrywane uczucia (?) albo na osobę drugoplanową, może pokazuje jego uczucia do byłej dziewczyny?
najbliższa przyszłość: może zwiastuje nagły wybuch tłumionych uczuć, namiętności?

nie podoba mi się ta 9 mieczy, ta miłość może być czymś co krępuje, co w gruncie rzeczy przynosi więcej bólu niż radości
dalsza przyszłość: moim zdaniem to uczucie się skończy, umrze w bólach ale król mieczy zwiastuje wolność, pewnego rodzaju ulgę
podsumowanie: papież- ten który ma władzę, może chodzi tu o I., to on ma tutaj władzę, rozdaje karty, ma nade mną moc
pytałam o uczucia między NAMI ale chyba wyszły moje uczucia, teraz skrywane uczucia, później uczucie stanie się jeszcze silniejsze, nie do zniesienia dla mnie, w dalszej przyszłości wieża zwiastuje koniec, wyswobodzenie się.
co o tym sądzicie?