09.10.10, 20:09
Moja koleżanka ma kochanka ale kochanek chyba wyjedzie na dłużej i ona się pyta kart Czy jeszcze w tym roku będzie się "seksić" z kochankiem? - wiem nie powinno być pytania od "czy" ale tak zadała i tak ciągnęłam karty.
9 monet król monet 2 kielichów - wychodzi mi że oni się na pewno spotkają ale czy będą się kochać uncertain ?? no tego nie jestem pewna (brak buław) a kielichy to raczej spotkanie w miłym gronie A wy co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: seks 09.10.10, 20:54
      jeszcze postawiłam jej karty na wynik ewentualnego spotkania
      jak będzie przebiegać to najbliższe spotkanie?
      rozkład krzyżak
      sedno 7 pucharów - marzy jej się to spotkanie tęskni za nim (spotkaniem) bardzo
      tak nie będzie słońce - nie będzie ciepłych uczuć czczej gadaniny i wielkiego zadowolenia
      tak będzie rycerz mieczy wszystko pójdzie gwałtownie szybko i w pospiechu
      wynik as buław ale ten seks będzie

I teraz czy 7 kielichów mówi o marzeniach o spotkaniu i tylko na tych marzeniach się skończy czy dojdzie do niego realnie? bo tu mam zagwostkę
      • zainteresowany1977 Re: seks 09.10.10, 21:18
        W legalnym związku brakuje jej wrażeń (7 puch.), spotkanie z kochankiem nie da jej trwałego szczęścia tylko będzie jego namiastką (słońce), będzie gwałtownie, szybko (ryc. miecz.), as buław potwierdza 2 puch.
        • zainteresowany1977 Re: seks 09.10.10, 21:20
          Ryc. mieczy, możliwe, że się zetnie słownie z tym kochankiem.
      • misboaa Re: seks 09.10.10, 22:49

> sedno 7 pucharów - marzy jej się to spotkanie tęskni za nim (spotkanie
        > m) bardzo
        > tak nie będzie słońce - nie będzie ciepłych uczuć czczej gadaniny i wiel
        > kiego zadowolenia
        > tak będzie rycerz mieczy wszystko pójdzie gwałtownie szybko i w pospiech
        > u
        > wynik as buław ale ten seks będzie
        >
        Szansa będzie, ale nie jestem pewna czy zostanie wykorzystana w dosłownym znaczeniu. Być może trzask prask i do domu. Racej dojdzie do spotkania w wiadomym celu, ktoś bedzie napalony na maxa, ale nie dojdzie do sedna.
    • zainteresowany1977 Re: 09.10.10, 21:14
      Wygląda, że tak bo 2 puch. Król monet to pewnie jej mąż a 9 monet jakby ona samotna w związku w którym brak żaru, bo trzymają ich pieniądze, jej wygoda u boku męża?
      • zainteresowany1977 Re: 09.10.10, 21:15
        2 puch. również potajemne schadzki.
        • magdalena.1230 Re: 09.10.10, 21:47
          9monet król monet 2 kielichów

Wg mnie koleżanka spotka się z facetem ale nie dojdzie do zbliżenia fizycznego oczywiście wymienia się całusem ale na tym skończą spotkanie.
          • algaria Re: 09.10.10, 22:09
            ale trafiłeś w sedno są małżeństwem 15 lat i żar się wypalił ale mają wspólne sprawy dzieci i po za tym brakiem ognia jest im dobrze - a z kochankiem to pewnie będzie szybko i gwałtownie i nic po za tym - szczęścia jej to nie da a tylko chwilową rozrywkę - a jej tylko o taka chwilówkę chodzi - czyli że ma szanse na ten seks?
            • zainteresowany1977 Re: 09.10.10, 23:05
              Moim zdaniem coś tam między nimi będzie. Jestem zaskoczony jak tarot pokazał sytuację i przyczyny, w sumie dosyć typowo i można to było poskładać.
              To smutne, że nieraz ludzie są ze sobą i brakuje tego co było na początku ... albo nigdy nie było.
              • lukrusia Re: 09.10.10, 23:17
                Brakuje buławiastych ale sa Kielichowe więc co serce ruszy to wieksze emocje wprowadzi a potem wszystko możliwe .
                Wiesz kolezanka jak jak dobrze pokieruje sytuację i sprowadzi spotkanie do 2kielichów to i seksik będzie panu odpowiadał .
                kiss
                • misboaa Re: 09.10.10, 23:22
                  As Buław wielce obiecujący jest. Chęci będą ogrooooomne big_grin
                  Pogaduszki napewno pójdą w odstawkę.
    • nielaik Re: seks 11.10.10, 08:46
      algaria napisała:

> Moja koleżanka ma kochanka ale kochanek chyba wyjedzie na dłużej i ona się pyta
      > kart Czy jeszcze w tym roku będzie się "seksić" z kochankiem? - wiem nie powin
      > no być pytania od "czy" ale tak zadała i tak ciągnęłam karty.
      > 9 monet król monet 2 kielichów - wychodzi mi że oni się na pewno spotkaj
      > ą ale czy będą się kochać uncertain ?? no tego nie jestem pewna (brak buław) a kielich
      > y to raczej spotkanie w miłym gronie A wy co sądzicie?

Pani będzie bardzo się starać, aby pana zaciągnąć do łóżka. Ładnie się ubierze, jednym słowem, wykorzysta wszystkie sztuczki kobiece aby go uwieść. Tylko, że amant bardziej bedzie nastawiony na kawę, restaurację, rozmowy przy kieliszku. Król denarów jest przyrośnięty do swego tronu, prędzej będzie kontemplować i kosumować panią wzrokiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka