Dodaj do ulubionych

Wróżba za darmo :)

21.08.11, 13:39
Tym razem zapraszam do zadawania konkretnych, pojedynczych pytań. Proszę o podanie daty urodzenia, imienia i pytania.
Korzystam z kart autorskich - do tej pory był Tarot, karty Lenormand i astrologia (w miarę możliwości będę w tym wątku odpowiadała), teraz karty opracowane przeze mnie - tym bardziej liczę na Państwa ocenę trafności :).
Pozdrawiam i zapraszam :)
Obserwuj wątek
    • wesolek99 Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 13:44
      Droga wrózko czy moja córka Małgosia ma szanse w przyszłosci dostać pieniądze od swojego ojca ?Córka jest po trzydziestce a nigdy ojciec o niej nie pamiętał ,czy moze to się zmieni ,kidyś był majętnym człowiekiem nie wiem jak teraz nie mam kontaktu od wielu lat a chciałabym zeby córka dostała pieniądze które jej się nalezą .Kochana wrózko co twoje karty mówią? Mirosława 30 08 1955
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 13:49
        Pani Małgosia otrzyma pieniądze, ale będą one "wyszarpane" możliwe, że na drodze prawnej, niech się nie poddaje, bo te pieniądze będą się jej należały. Spowoduje to trochę konfliktów, przeszkód, widać problemy kreowane przez innych ludzi, ale ostatecznie te pieniądze ma, a to się liczy :).
        • wesolek99 Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 13:53
          Bardzo dziękuje kochana a mozesz powiedzieć czy to duze pieniądze czy karty mogą to pokazac ? Jeszcze raz wielkie podziękowania za dobre serce
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:04
            Tutaj niestety niezbyt dobra wiadomość - pieniądze będą umiarkowane. Pozdrawiam serdecznie :)
      • Gość: kwiat Re: Wróżba za darmo :) IP: *.dynamic.mm.pl 21.08.11, 13:53
        droga Wróżko. Zamierzam zrobic niespodzianke dla urodziny dla bliskiego męzczyzny memu sercu, zastanawiam sie jaki to odniesie skutek, czy on sie ucieszy, czy bedzie to okazja do ocieplenia kontaktów bo obecnie nie jetesmy razem przez zwyklą głupote i jego dume, choc miłość nadal jest.
        Ale sie ropisałam a mialo być konkretne pytanie;) a zatem : czy on się odezwie po tym prezencie urodzinowym. Renia 71.05.11 pozdrawiam :)
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:06
          Tak, ten mężczyzna odezwie się po tym i stosunki się ocieplą. Według moich kart on jest raczej uśpiony i zastanawiający się, uczucie jest po obu stronach. Pewne kwestie sobie przemyśli - ostrzeżenie przed podobną sytuacją w przyszłości, kiedy już będzie kontakt, zapomnieć o tym, co było. Pozdrawiam :)
          • Gość: kwiat Re: Wróżba za darmo :) IP: *.dynamic.mm.pl 21.08.11, 14:07
            Zgadzam sie z Panią :) dziekuje :)
    • Gość: vasariah Re: Wróżba za darmo :) IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.11, 13:51
      Witam serdecznie. 1982 09 02 Anna. Pytanie dotyczy spraw osobistych. Niedawno spotykałam się z młodszym chłopakiem. Wyjechałam z rodzinnego miasta i ostatnio popsuło się między nami. Czy to się zmieni? Odwzajemni on moje uczucia? dziękuję za odpowiedź pozdrawiam.
      • Gość: hellow Re: Wróżba za darmo :) IP: 77.252.244.* 21.08.11, 13:57
        monika 01.03.1981. czy krzysztof o mnie mysli? czy powinnam sobie odpuscic ta znajomosc?
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:27
          Radzę odpuścić znajomość, przyniesie Pani tylko smutek i rozgoryczenie, blokuje Panią i nie jest dobra dla Pani. W pewnym momencie Wasze drogi i tak by się rozeszły, przykro mi. Pozdrawiam
          • Gość: hellow Re: Wróżba za darmo :) IP: 77.252.244.* 21.08.11, 14:36
            zapewne nie to chcialam uslyszec ale widocznie tak musi byc...zycie uczy mnie pokory i cierpliwosci. dziekuje za wrozbe!
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:10
        Jest Wam pisane spotkanie, całkiem udane i coś zaiskrzy, ale niestety wcześniej nerwowe sytuacje, kłótnie, może nawet jeszcze większy dystans. Trzeba trochę uspokoić się, bo będzie nerwowo z obu stron. Dopiero potem kontakt na odległość i po tym spotkanie. Pozdrawiam :)
        • vasariah Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:15
          jest nerwowo, chyba bardziej z mojej strony. On bardzo ostatnio przegial, powiedzialam mu ogolnie, ze mnie bardzo zawiodl. Przeprosil raczej na odczepnego, a teraz milczenie....Astrolenormand pewnie masz racje, musze sie uspokoic. Dziekuje :)
        • Gość: hellow Re: Wróżba za darmo :) IP: 77.252.244.* 21.08.11, 14:16
          bingo, odleglosc to nas dzieli wielka i nie tylko ona ale tez cos mnie ciagnie do niego...??? czyli uzbroic sie w cierpliwosc i czekac na dary losu...??? ja to bym zaraz dziala i zdobywala ...hehe :)
          • Gość: hellow Re: Wróżba za darmo :) IP: 77.252.244.* 21.08.11, 14:18
            czyli to nie byla dla mnie odpowiedz :) sorki ze sie wtrynilam!! czekam na swoja kolej :)
            • vasariah Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:20
              a moze to była jednak odpowiedz na Twoj post? :)
              • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:24
                Odpowiedź była do vasariah. Pozdrawiam
        • vasariah Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 15:04
          Nawiązując do innego postu (czasem Pani uprze się na kogoś i koniec, inni nie są ważni. Jeśli pozostanie Pani przy tej metodzie, małżeństwo się opóźni) czy ja mam podobnie?:) bedziemy razem?on-25 styczen 88

astrolenormand napisała:

> Jest Wam pisane spotkanie, całkiem udane i coś zaiskrzy, ale niestety wcześniej
          > nerwowe sytuacje, kłótnie, może nawet jeszcze większy dystans. Trzeba trochę u
          > spokoić się, bo będzie nerwowo z obu stron. Dopiero potem kontakt na odległość
          > i po tym spotkanie. Pozdrawiam :)
          • vasariah Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:10
            a mnie też może Pani powróżyć w sprawach miłosnych? co do wyglądu męża i ile będę miała dzieci? dziękuję
        • vasariah Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:36
          Ach!! za niecały tydzień jadę do domu! Droga Astrolenormand , czy to w tym czasie czeka mnie z nim (25 styczeń 1988) spotkanie? czy ono odbędzie się duuużo czasu później? Pozdrawiam
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:09
        Do 2 lat powinno się udać z małżeństwem, dziecko przynajmniej jedno. Pozdrawiam
        • Gość: A Re: Wróżba za darmo :) IP: *.alfanet24.pl 21.08.11, 17:17
          Do 2 lat powinno się udać z małżeństwem, dziecko przynajmniej jedno. Pozdrawiam
          Chciałabym się upewnić, że to moja wróżba :)
          Bardzo dziękuję za odpowiedź. :)
          Jeśli mogłabym dopytać, kiedy poznam tego partnera?

Jeszcze raz dziękuję, Asia
        • vasariah Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:18
          Dziękuję za odpowiedź :) no zobaczymy jak to będzie. i ja Panią serdecznie pozdrawiam! :))
        • vasariah Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 18:38
          Z nim? ulala
    • Gość: lu2 Re: Wróżba za darmo :) IP: 46.30.55.* 21.08.11, 13:54
      witam pania serdecznie,-pytanko brzmi czy poznam mezczyzne z milosci wkrotce z ktorym bede szczesliwa-rodzina,dzieci,malzenstwo--szczere dzieki luiza ur 2 sierpnia 1978....
      bardzo dziekuje
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:18
        Pani Luizo, będzie Pani spełniona. Moim zdaniem zacznie się od częstych kontaktów, możliwe, że mężczyzna zza granicy lub w pewien sposób z nią związany, na pewno daleko od Pani. Przed Panią odejście od starego sposobu myślenia, otwarcie się świadomie na nowe, obranie właściwej drogi, wyciągnięcie wniosków z przeszłości. Mężczyzna czeka na Panią, do końca roku go Pani pozna. Pozdrawiam :)
    • Gość: Sylwia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 13:55
      Witam :)

Moje pytanie dotyczy spraw uczuciowych. Kiedy wejdę w stały związek i ewentualnie co to za gość będzie? Ur. 9.05.1983

Pozdrawiam, S
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:22
        Nie tylko wejdzie Pani w związek, ale i małżeństwo będzie. Mężczyzna pojawi się do 4 miesięcy, silny, zdecydowany, władczy. Przeszłość zamknąć, za mocno Panią wyczerpała, na teraz dokonywanie jakiegoś wyboru, rozterki uczuciowe. Bardziej wyjść do ludzi, otworzyć się, bo się Pani zablokowała. Za miesiąc, dwa weźmie Pani sprawy w swoje ręce, pojawi się pozytywna energia męska, z którą podpisze Pani w przyszłości dokument :). W Pani nastąpiła już duża zmiana, do tej pory wiele się Pani nauczyła. Pozdrawiam :)
        • Gość: Sylwia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 14:27
          To prawda, wszystko się zgadza. Mam nadzieję, że i przyszłość też. Dziękuję serdecznie :)
    • beauty_ona81 Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:23
      Dzień dobry
      Ja chciałabym się dowiedzieć czy czeka mnie szczescie w milosci, czy moze jest mi pisana samotnosc? Czy zaloze rodzine (maz, dzieci)? Kiedy ewentualnie to nastapi?
      Renata 05.06.1981
      Dziekuje z gory za odpowiedz
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:32
        Pani Renato, na razie zmagania się ze sobą, poczucie przeciwności na każdym kroku i przez to zastój. Mężczyzna o ciemnych włosach pojawia się do 7 miesięcy, możliwe, że związany z jakimś wyjazdem. Związek dość nerwowy, ale powinien się wyklarować pod koniec przyszłego roku. Nie będzie Pani samotna, proszę się nie martwić.
        • beauty_ona81 Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:38
          Dziekuję. Rzeczywiscie zastój jest. Dziekuję za dodanie mi nadzieji, Pozdrawiam
    • Gość: mmm Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 14:23
      witam droga wróżko , czy mam szanse na powrót wdo mnie wysokiego bruneta , czy będziemy razem ? bardzo mi na nim zależy, magda 2 maj 1986 , on 28 09,1987, z gory dziekuje
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:34
        Tak, relacja odnowi się do 2 miesięcy. Pozdrawiam.
        • Gość: mmm Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 14:51
          kochano wróżko gdyby się tylko to spełniło byłanbym najszcześliwszą osobą na świecie , dziekuje bardzo , a mam pytanie a czy on teraz z kimś spotyka się ? i kiedy ja wyjde za mąż / pozdrawiam
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 14:58
            Ten mężczyzna ma kontakt z kimś, ale nie jest to taki związek w pełnym tego słowa znaczeniu. Powiem Pani, że miałaby Pani szansę na małżeństwo do 2 lat, gdyby zmieniła Pani trochę partnerów, czasem Pani uprze się na kogoś i koniec, inni nie są ważni. Jeśli pozostanie Pani przy tej metodzie, małżeństwo się opóźni. Innymi słowy, nie tracić czasu.
            • Gość: hellow Re: Wróżba za darmo :) IP: 77.252.244.* 21.08.11, 14:59
              to moze i dla mnie jakies rady. jak znalezc tego jedynego? ;)
              • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 15:25
                Oczywiście :), problem u Ciebie (przepraszam, że na Ty) polega na obciążeniach karmicznych i mam wrażenie, że podświadomie wybierasz mężczyzn i związki, przy których są przeszkody, to może być odległość, osoby trzecie, emocjonalne kaleki, itp. Musisz zwracać uwagę na takie rzeczy, szeroko otwierać oczy. Często dzieje się tak, kiedy osoby nie wierzą, że mają coś do zaoferowania, a to nieprawda - bo Ty masz wiele do zaoferowania. Odrzucaj mężczyznn, którzy mówią, a nie działają - tracisz niepotrzebnie czas. Poza tym stoisz w miejscu, a Twoim przeznaczeniem są zmiany. Wyjedź, otwórz się, nie bój się drastycznych kroków. Widać, że sama czasem tworzysz sobie pułapki, nie wierzysz, a to największy błąd. Weź sprawy w swoje ręce, ryzykuj, wyjeżdzaj, zapisuj się na portale, itp. Tyle wystarczy - w końcu do tego dojdziesz, tylko dlaczego nie jutro? Pozdrawiam
                • Gość: hellow Re: Wróżba za darmo :) IP: 77.252.244.* 21.08.11, 16:00
                  strzał w 10! :) brawo! to prawda, ze mam malo wiary w siebie. z tym wyjazdem to bym nawet zaryzykowala ale nie ma za bardzo gdzie i do kogo bo wiadomo jaki jest rynek pracy...ale juz postanowilam jak bedzie okazja to ja wykorzystam :)
                  • Gość: hellow Re: Wróżba za darmo :) IP: 77.252.244.* 21.08.11, 16:16
                    w wolnej chwili, czy wyjde za maz? i czy bede miala dzieci? :)

ps pozwalam pisac do siebie na Ty ;)
                    • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:12
                      TAK i TAK :)
                      • Gość: hellow Re: Wróżba za darmo :) IP: 77.252.244.* 21.08.11, 17:15
                        ojoj...a kiedy to nastapi? :)

chyba bede musiala sama kupic sobie takie karty ;) kazdy moze wrozyc?
                        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:29
                          Małżeństwo i dzieci blisko siebie wyszły, szybciej niż Pani myśli. Dobra rada - odpuścić myślenie o tym, a wtedy to się stanie. Tylko tyle i aż tyle. Na razie testujemy karty, przyszłość pokaże :). Jeśli Panią ciągnie, warto zainteresować się tematem kart.
                          • Gość: hellow Wspaniała Wróżka przez duże "W" IP: 77.252.244.* 21.08.11, 18:21
                            dziękuję za wspaniałe rady. Duzo czasu Pani nam poswieca. Nie wiem czemu Pani to robi ale jestem wdzieczna! Postaram sie wyluzowac i zmienic nastawienie chociaz ciezko jest to zrobic jesli wszyscy wokol sie dopytuja...;) takie juz nasz spoleczenstwo :)

do kart mnie zawsze ciagnelo ale boję sie ze od nich sie uzaleznie i nie bede sama podejmowala decyzji tylko wierzyla kartom!

niech sie Pani szczesci!!! :)
                          • Gość: A Re: Wróżba za darmo :) IP: *.alfanet24.pl 21.08.11, 21:45
                            Jeśli Panią ciągnie, warto zainteresować się tematem kart.
                            Jak mam to rozumieć? Mam zacząć naukę wróżenia? :)

Asia
                    • Gość: hellow Re: Wróżba za darmo :) IP: 77.252.244.* 21.08.11, 17:12
                      ponawiam pytanie :)
            • Gość: mmm Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 15:03
              poowiem pani ze jest Pani niesamowita !!!!!!!!!!!!!!!!!, ponieważ jest to prawda ze uparłam się na mateusza , i ciągle tylko o nim myśle , nie patrząc na innym , ale co zrobić jak zakochałam się ,
              a mogła by mi Pani tak ogólnie powróżyc w aspekcie miłosnym , jak będzie wygłądał mój przyszły mąż , ile dzieci będe miała
              • Gość: mmm Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 15:04
                a jest możliwość umówienia się z Panią na indywidualny seans oczywiśćie odpatnie , a mam jeszcze pytanie , czy mateusz zaprosi mnie na wesele?
                • Gość: mmm Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 15:06
                  przepraszam panią ze zawracam tak głowe , ale czy ta osoba co on teraz się z nią spotyka to coś poważnego ?czy on do niej coś czuje ?
                  • agnes109 Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 15:19
                    czy jest jakiś męższczyzna któremu się podobam?
                    Agnieszka 15.01.1983
                    • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 15:34
                      Owszem, pokazał się ciepły i życzliwy mężczyzna, idą duże zmiany do Ciebie i wielka miłość. Pozdrawiam
                      • agnes109 Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:15
                        dziękuje a mam jeszcze jedno pytanie ,czy się już znamy.
              • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 15:32
                Stawiam rozkłady ogólne, ale nie tutaj, na forum. Celem jest pomóc jak największej ilości osób, stąd prośba o krótkie pytania. Kandydatów na męża będzie dwóch, dzieci dwoje. Pozdrawiam.
                P.S. Nie stawiam kart na to, co dzieje się w innej relacji, jeśli nie mam na to przyzwolenia.
                • Gość: mmm Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 15:48
                  aha rozumiem , a czy mateusz zaprosi mnie na wesele ?naprawde jest Pani Wielka , Dała mi pani nadzieje , oby ona się spełniła , pozdrawiam madzia
    • Gość: jagośćportalu Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 15:18
      Czy mój syn zda egzamin poprawkowy , który odbędzie sie za kilka dni. Łukasz 21.09.1999rok
      Pozdrawiam
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 15:28
        Syn zda egzamin, to tylko przeszkoda do pokonania. Trzymam kciuki.
        • Gość: jagośćportalu Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 15:35
          Dziękuje bardzo, czy moge jeszcze zadać kilka pytań, jeśli nie to proszę chociaż na jedno odpowiedzieć
          czy moja rodzina pogodzi się z moim mężem i kiedy
          czy będę pracować kiedy
          czy mój związek przetrwa
          ja kamila 12.01.1978
          mąż michał 09.06.1974
          dziękuje
          • Gość: Małgosia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.toya.net.pl 21.08.11, 15:40
            Kochana wrózko czy mogę prosić o wrózbę w imieniu męza Wojtka? 09 03 1978r jak będzie układała mu się przyszłość w obecnej firmie i czy będzie nam się powodzić dobrze finansowo .Uprzejmie proszę i pozdrawiam
            • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:09
              Pojawia się czekanie na pieniądze, one przyjdą, tylko cierpliwości trzeba. Widać, że dużo strachu o przyszłość, o pracę, jak to będzie. Nieoczekiwanie drugie źródło dochodu lub nowa możliwość. Nie widać zagrożeń, sytuacja będzie w miarę stabilna, większe kokosy w przyszłym roku. W ciągu roku pojawia się przy nim jakaś kontrola, może ocena.
              • Gość: Małgosia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.toya.net.pl 21.08.11, 16:18
                Serdeczne podziękowania ,duzo się zgadza z tym co Pani pisze ,jest Pani świetną wrózką taki dar to chyba tylko z pokolenia na pokolenie jest przekazywany chyba ze się mylę .Pozdrawiam życzę duzo dobrego dla Pani
                • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:22
                  Pierwsze pokolenie :), na przekór wszystkim :) wszystkiego dobrego życzę :)
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:01
            W zimie przyjdzie da rodziny bardziej sprzyjający okres, ale to na zasadzie poprawności. Pani rodzina ma zupełnie inne oczekiwania i to się nie zmieni, cała sytuacja źle wpływa na Was dwoje, lepiej chyba się odciąć, nie walczyć, niepotrzebna strata energii. Praca do 3,4 miesięcy dla Pani. Związek przetrwa i poprawi się, kiedy tylko ustabilizują się sprawy przyziemne. Popracować nad komunikacją, nie unikać rozmów, jest wiele momentów, kiedy odsuwacie się od siebie, każde patrzy w inną stronę. Przełamać lęk przed jasnym omówieniem spraw.
    • Gość: hanka Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 15:41
      Mam pytanie czy moja corka będzie sie dalej kształcić? Marta 12.01.1986.Pozdrawiam i z gory dziękuję
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:15
        Córka będzie się dalej kształcić, choć w najbliższym roku będą problemy z tym związane, coś się w niej obudzi, może znajdzie nową drogę. Kształcenie dalsze ma wpisane. Pozdrawiam
        • Gość: hanka Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 16:21
          Dziekuje bardzo . Faktycznie problemy w tej chwili sa ale raczej niezależne od niej, mysle ze to sie zmieni. Jesli nie nadużywam Pani uprzejmości to chciałabym sie zapytac kiedy spotka na swojej drodze swoją "drugą połowę". Pozdrawiam
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:24
            Do półtora roku, ciężkie miesiące przed nią. Proszę być dla niej wsparciem, będzie go potrzebowała.
    • joannag81 Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 15:49
      Witam,
      czy ustabilizuje sie zycie zawodowe mojego meza.
      Janusz 21.06.1969
      Dziekuje za pomoc,
      Joanna
      • Gość: gosc Re: Wróżba za darmo :) IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 16:05
        czy grzesiek do mnie wroci czy jest szansa na zwiazek z przyszloscia czy
        z kims innym stworze związek z przyszloscia jesli tak to kiedy .
        Sylwia 16.09.1986r. Dziękuje .
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:29
          Sylwio, niestety, ale ja nie widzę Was razem. Za dużo już się wydarzyło, nie da się tego odbudować. Tak naprawdę to czułaś już to od bardzo długiego czasu. To, co mogłaś dostać z tej relacji, już dostałaś. Czas pożegnać się z przeszłością, do roku czasu pozna Pani mężczyznę i niech nie patrzy Pani na niego przez przyzmat swoich poprzednich doświadczeń. Mężczyzna starszy od Pani, ciemnowłosy, stabilny.
          • Gość: Sylwia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 16:37
            Zapytalam się bo on ciagle sie do mnie odzywa ;(
            próbowałam zapomniec skoro mnie zostawil ale sam sie odzywa
            wiec myslalam ze przyjdzie taki czas ze bedzie chcial wrócic :(
            Droga Wróżko a czy moge zapytac o tego nowego mężczyzne
            bo ja bardzo boje sie zaufac , czy ten meżczyzna będzie tym
            z przyszłością , czy ja będę z nim szczęśliwa? ja się boję
            że nie będę potrafiła się zakochac już ;(
            Sylwia 16.09.1986r.
            Dziękuję bardzo
            • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:53
              Zakochasz się szczęśliwie, bo zakochać się to nie sztuka ;). Daj sobie spokój, chyba, że masz skłonności masochistyczne. Nowy mężczyzna będzie dobrym dla Ciebie mężczyzną, tylko nie szukaj w nim swojego byłego i nie doszukuj się problemów, odetnij się od przeszłości. Wiem, że się boisz, ale przestań się bać, choćby na siłę. Pozdrawiam
              • Gość: Sylwia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 16:59
                bardzo bardzo Pani dziekuje
              • Gość: Karolina Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 16:59
                Faktycznie jest sporo strachu ale postaram się z nim powalczyć ;) Dziękuję bardzo za poświecony czas :)
                • Gość: Karolina Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 17:01
                  A czy mogę jeszcze dopytać jak się ulozą moje relacje z wlasnie moim bylym? czy jest mozliwa przyjazn miedzy nami? bo ostatnio mam wrazenie ze on do teog dazy tylko nie wiem czy to ma sens ;/
                  • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:05
                    Pytanie brzmi, czy naprawdę chce Pani to ciągnąć, jeśli zostanie nawet przyjacielem, to nie oderwie się Pani od przeszłości, a tylko zablokuje na to, co nowe. Jestem przeciwna przyjaźniom po związku, proszę się zastanowić.
                    • Gość: Karolina Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 17:17
                      Ma Pani rację, tylko czasami cieżko tak proprostu kogoś wyciąć z "obrazka" ale myślę że warto sprobować dla własnego dobra ;) Dziękuję jeszcze raz za poradę :) Życzę miłego wieczorku :)
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:17
        Tak, ustabilizuje się, dużo przeszkód za nim, taki ciąg nieszczęść, zmęczenie, wyczerpanie i obawy. Do końca roku zaświeci Słońce i powoli jego sytuacja zacznie się odmieniać. Pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: Wróżba za darmo :) IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 16:20
          Droga wróżko czyli jest szansa na związek z przyszłoscia ?
          Bo już jest tak zle że pomyslałam może kto inny jest mi pisany .
          Sylwia.
          Pozdrawiam
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:25
          Odpowiedź była dla Joanny.
        • joannag81 Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:29
          Dziekuje Ci Dobra Wrozko za slowa otuchy- wierze ze sie spelnia..
          Joanna
    • Gość: mmm Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 16:29
      magda 2,05,1986 , pytanie ;jak potoczą sie moje sprawy sercowe w najbliższym czasie
      • Gość: mirka Re: Wróżba za darmo :) IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 16:48
        droga wróżko pytałam się w sprawie córki czy ja mogę zadać pytanie w swoim imieniu czy poznam jakiegoś męzczyzne z ustabilizowaną sytuacją materialną i rodzinną czy pisana mi samotnosć ? mam 56 lat i od wielu lat jestem samotna nie mam szczecia do męzczyzn Mirosława
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:57
          Pojawia się mężczyzna do roku czasu, ktoś związany z przeszłością. Sytuacja materialna ustabilizowana, nie patrz aż tak bardzo na pieniądze, bo odciągasz to w czasie. Czasem trzeba odpuścić i wtedy pojawia się facet z prawdziwego zdarzenia. Z zaskoczenia. Masz ciągle pod górkę, ale i to się odmieni. Jesienią zacznie się lepszy okres.
          • Gość: A Re: Wróżba za darmo :) IP: *.alfanet24.pl 21.08.11, 17:02
            Co mnie czeka w sprawach sercowych?
            Asia - 27.11.1976
    • Gość: mala mi Re: Wróżba za darmo :) IP: *.ztpnet.pl 21.08.11, 16:39
      Beata 26,07,1989 kiedy klogos poznam?kiedy znajde nowa prace i w jakiej branzy?
      od wrzesnai ide do szkoly czy ja skoncze i jak mi bedzie szlo?
      i przyjaciel prosi Rober4,11,1973, kiedy skonczy sie jego sprawa o przydzial kamienicy?
      i czy wyjdzie z alkoholu i kiedy
      dziekiuje
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 16:48
        Mężczyzna pojawi się do 3 miesięcy, ktoś nowy, o ile odetnie się Pani od starych znajomości. Żyje Pani w jakichś złudzeniach, trochę nierealnie. Jest Pani nerwowa, niecierpliwa, ale przy tym dziwnie uparta. Przyciąga Pani mężczyzn z problemami, wydaje się Pani, że jeśli przy nich Pani będzie, to oni się zmienią. Musi Pani zmienić kierunek. Praca w dużym miejscu, z młodymi ludźmi do 3 miesięcy maksymalnie. Szkołę Pani skończy, choć nie bez problemów.
        Kamienica na jego korzyść - w przyszłym roku powinno się zakończyć. Z alkoholu wyjdzie, ale ostrzeżenie przed powrotami w przyszłości. Prawdopodobnie zmusi go do zmiany jakiś kryzys. Widać, że wcale nie chce z tym kończyć, życie go zmusi. On może i mówi, że chce, ale i tak idzie w zaparte. Dopiero niespodziewane zdarzenie zmusi go do zmiany. Niech uważa na drodze. Pozdrawiam
      • Gość: Karolina Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 16:50
        Witaj Wróżko,

Mam pytanie: kiedy wyjde za mąż?
        Pozdrawiam, Karolina 9.11.1986
        • Gość: Gosia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 17:05
          Witam
          Kiedy znajde swoją miłość gosia270984
          Pozdrawiam
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:18
            Gosiu, pisana jest Ci miłość z przeznaczenia, nie bój się, będzie dobrze. Mężczyzna po przejściach, wykształcony, szczupły, wysoki. Wcześniej rozczarowanie innym mężczyzną. Właściwy mężczyzna do roku czasu powinien się pojawić.
        • Gość: gosc Re: Wróżba za darmo :) IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 17:07
          Witam
          chcialam zapytac o swoją koleżanke poprosiła mnie żebym zapytała się o jej relacje z
          mężczyzną którego kocha od lat bo sama się boi zapytac , ona raczej nigdy nie pytała
          się wróżki , ale ponieważ facet nie chce sie zdeklarowac i ma zmienne humory i to trwa
          od lat to ona już nie wie czy warto czekac na niego. Płacze mi że jest ciagle nieszczesliwa
          bo rzeczywiscie obie od lat tak mamy i ona ciągle przy tym jednym a syuacja nic sie nie
          zmienia , ja uważam że powinna poznac kogos nowego i poznawała ale to nic nie dalo
          Czy moja koleżanka Klaudia będzie z Łukaszem ? lub czy uda się jej stworzyc normalny
          związek taki żeby poczuła się szczesliwa i kochana
          ona Klaudia 11.09.1981r. a on Łukasz 22.12.1982r. On obecnie mieszka za granicą
          a ona jest tu w Polsce . dziekuje Pani
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:24
            A on strasznie trudny do odgadnięcia jest. Nie mogę powiedzeć, bo darzy ją uczuciem, tylko zanim się zadeklaruje, to musi uporządkować każdą inną sferę, także finansową, wszystko ma być w porządku, a dopiero potem się zdecyduje na małżeństwo. Deklaracja będzie z jego strony, wymuszona, ale jednak. Gorzej z realizacją. Przy jakimś wyjeżdzie, przyjeżdzie powinno pójść trochę do przodu. I może Panią zaskoczę, w momencie, kiedy on już się zdecyduje, ona zacznie się wahać, strasznie rozciągnięte to w czasie. Około 10, 11 miesięcy od dzisiaj byłaby szansa poznania bardziej konkretnego faceta, wcześniej nie widać gotowości do nowego związku.
            • Gość: gosc Re: Wróżba za darmo :) IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 17:38
              Tak to prawda , on wlasnie taki jest najpierw musi w pracy i finansach byc dobrze
              i rzeczywiscie jest trudny do odgadniecie z tego co znam jej sytuacje co mi opowiadała
              U nich to już trwa długo bo z kilka lat , ona nawet pomyslala zeby zajsc z nim w ciąże
              tylko boi się ze on bedzie zły ze zrobi to za jego plecami czyli ze odstawi proszki.
              Bardzo go kocha i nie chce go stracic. Ale napisała pani prawde , dziekuje .
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:14
          Małżeństwo do 5 lat i będzie na pewno :)
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:16
            Odpowiedź była dla Karoliny
            • Gość: Karolina Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 18:11
              O jak milo :) Jeszcze dzieki wielkie :)))))
    • Gość: lu2 Re: Wróżba za darmo :) IP: 46.30.55.* 21.08.11, 17:11
      bardzo dizekuje za mila i pozytywna wrozbe,na potwierdzenie dodam ze juz kiedys ktos tez mi tak powiedzial i szczezre pani dziekuje od serca za bezwarunkowa pomoc,licze ze tak wlasnie bedize...dziekuje zycze duzo radosci,luiza
      • Gość: gosia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 17:26
        Dziękuję za wróżbę, mam nadzieje że się sprawdzi
        270984. Gosia
        czy mój ukochany kotek wróci do domu?

Pzdr
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:43
          Kotek powinien wrócić do domu po okresie oddalenia. Wydaje się, że mimo wszystko jest bezpieczny. Proszę porozwieszać ogłoszenia, powinien być odzew - własnie odzyskanie go wyszło przez kontakty z ludźmi, sam nie przybędzie ;)
    • joannag81 Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:46
      Droga Wrozko,
      pozwalam sobie na jeszcze jedno pytania, gdyz jestem znerwicowana ob. sytuacja.
      Czy w mojej pracy (dzialnosc gospodarcza-uslugi doradcze) bedzie ok? Czy ma ona przyszlosc?
      Joanna 25.04.1969
      Bardzo Ci dziekuje..
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:51
        Tak, wyszła karta uzdrowienia, czyli poprawy. Kokosów nie widzę, ale będzie ok. W przyszłości lepiej, dwa źródła dochodu, jedno na pewno będzie Pani wykonywała w domu, przed Panią także nowy pomysł, a w zasadzie już go Pani miała w swoich myślach, tylko nie realizowała. Wrócić do swoich wszystkich planów, gdzies leży idealne dla Pani rozwiązanie.
        • Gość: marta Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 21:38
          mam pytanie wróżko, czy mozliwa jest wróżba na gg? bardzo bym prosiła podaje swój nr gg 6047247
          pozdrawiam i czekam
        • astrolenormand Reaktywacja-kilka zasad 15.09.11, 00:13
          Zapraszam do ciągu dalszego, proszę o zadawanie pojedynczego pytania, jak najbardziej konkretnego, chcę pomóc jak największej ilości z Was, dlatego proszę o uszanowanie tego i danie prawa innym do uzyskania odpowiedzi.
          Serdecznie zapraszam i zachęcam :), odpowiadam kiedy mam tylko taką możliwość :)
          Pozdrawiam, Astrolenormand
      • Gość: Julia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 10:03
        Julia 25.09.91

Czy zakocham się szczęśliwie? Jeśli tak, to kiedy?

pozdrawiam i proszę o odpowiedź
    • elusia81 Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 17:50
      Jak rozwiąże się sprawa mojej obecnej ciąży? 19.11.81 Ela
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 18:15
        Pani Elu, czy na pewno chce Pani słyszeć odpowiedź?
    • Gość: esterka Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 18:02
      estera 02,05,1986 , kiedy wyjde za mąż i za kogo ? miłego popołudnia
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 18:30
        Pani Estero, do 3,4 lat będzie Pani mężatką. Mężczyzna wykształcony, możliwe, że związany z jakimś urzędem, starszy od Pani, ciemne włosy, mocno zbudowany, ale nie gruby ;), z pieniędzmi.
    • Gość: sylwia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 18:38
      Witam,
      chciałabym zapytać a właściwie dopytać o pewne rzeczy z wcześniejszej analizy astrologicznej. Chciałabym zapytać o tego docelowego mężczyznę. Kiedy go spotkam i jak on może wyglądać?
      Sylwia 23.01.87
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 18:48
        Mężczyzna długoletni, nie napiszę, że docelowy, bo w docelowość to nawet ja nie wierzę, pojawi się od dzisiaj do 2 lat maksymalnie, ale to będzie wcześniej. Ciemny mężczyzna, w sensie oczu i włosów, zamożny, ani szczupły, ani gruby, w sam raz. Pozdrawiam
      • Gość: dominisia86 Re: Wróżba za darmo :) IP: *.bb.sky.com 21.08.11, 21:18
        Witam a ja mam takie 2 pytanka czy poprawi sie moja sytuacja finansowa w najbliższym czasie i czy uda mi sie zajść w ciąże jesli tak to kiedy mniej wiecej. DOMINIKA 08.09.1986
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 21:52
          Sytuacja poprawi się do końca roku, przełom roku przyniesie ulgę, przy ciąży trudności, przeszkody - w ciążę Pani zajdzie w końcu i będzie Pani miała zdrowe dziecko, ale nie tak zaraz, natomiast do 7 miesięcy na pewno.
    • Gość: bbj Re: Wróżba za darmo :) IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.11, 19:01
      Jak ułoży się moja znajomość z Adamem(18.09.76r) - jakie jest wogóle jego zdanie o mnie?
      Bożena(01.11.77)
      • Gość: sylwia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 19:47
        dziękuję ;)
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 21:31
        Muszę Pani powiedzieć, że się ułoży, chociaż na razie wyszło wszystko w przeszkodach, trudach. Możecie nie do końca się rozumieć, ale ciągnie Was do siebie. Mężczyzna pokazuje się jako nerwowy, trudny, po przeżyciach, myślę, że często wpada w różnego rodzaju kłopoty. Pani też ma swoje ciężkie doświadczenia, które przenosi Pani na teraźniejszość. On próbuje odpowiadać sobie na pytania, co on do Pani czuje, czeka, może niezbyt działa, co może Panią denerwować. Pani chciałaby coś z siebie wyrzucić, a nie może. Ale zaskakująco szybkie i pozytywne zmiany w bliższej przyszłości. Pani znajduje się w przełomowym momencie życia, pewne rzeczy sobie Pani poukłada i pomimo ciężkich przeżyć i emocji zmieni Pani swoje życie.
        Pozdrawiam
    • Gość: tralala Re: Wróżba za darmo :) IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.08.11, 19:52
      Witam. Joanna 13.04.1972. Finanse i działalność czy będzie lepiej??
      • Gość: hellow Re: Wróżba za darmo :) IP: 77.252.244.* 21.08.11, 20:39
        wiem ze dzis mam duzo czasu i zawracam glowe ale mam pytanie o Nikolasa. czy On mnie wspomina? czy nas cos polaczy, czy to tylko przeszlosc?
        wierna pani fanka, Monika :)
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 21:34
          Wydawać by się mogło, że to zamknięty rozdział, ale temat będzie powracał w przyszłości, najpierw poprzez kontakty, potem nawet spotkanie. Zmiany większe do 8 miesięcy, ale kontakt szybciej wyszedł. Pozdrawiam
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 21:22
        Będzie lepiej, ale nie tak prędko, 8 miesięcy jeszcze z ograniczeniami przy finansach mimo ogromnej harówki, od 8 do 11 miesięcy zdecydowana poprawa, za to inne tematy ciekawie się przedstawiają, w uczuciach. Pozdrawiam
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 21:24
          Odpowiedź dla Joanny oczywiście :)
    • Gość: anna_45 Re: Wróżba za darmo :) IP: 87.204.253.* 21.08.11, 20:49
      Anna ur.24.02.1965
      Czy Waldemar myśli o mnie poważnie, jest uczciwy i czy będziemy razem?
      • Gość: Ula Re: Wróżba za darmo :) IP: *.kalisz.mm.pl 21.08.11, 21:08
        Witam
        Ula ur.24.03.1961. Kiedy się ułoży w moim małżeństwie,taka huśtawka...

Pozdrawiam
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 21:44
          4 do 6 miesięcy powinno się poprawić, brak harmonii to jedno, ale nerwowość, nakręcanie się i jakieś dziwne zagrywki, manipulacje to drugie. Oboje chcecie wrócić do dobrych czasów, tylko za bardzo skupiacie się na złych czasach. I mam wrażenie, że toczycie swoistą walkę o władzę. Pozdrawiam
          • Gość: Ula Re: Wróżba za darmo :) IP: *.kalisz.mm.pl 22.08.11, 01:01
            Witam i dziękuję za poświęcony czas.

Faktycznie rywalizujemy ,ale może jakoś się ułoży.

Pozdrawiam
            Ula

• astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 21:40
        Witam, Pani Aniu, przykro mi, ale to nie jest mężczyzna uczciwy, widać, że czegoś się boi, możliwe, że chodzi o jego nierozwiązane prywatne sprawy, nie jest przypadkiem z kimś związany? Dla Pani wyszła tylko niepewność z nim związana, jego niekonsekwencja i brak czystych intencji, może pozostać niesmak, niestety. Ja tu widzę romans, nic więcej. Pozdrawiam
        • Gość: anna_45 Re: Wróżba za darmo :) IP: 87.204.253.* 21.08.11, 21:44
          Walczy z byłą żoną o spotkania z dzieckiem i ciężko mu idzie. Myślę, że poza mną jest jeszcze jedna kobieta, którą jest zainteresowany i być może nie może się zdecydować między nami. Mówi co innego, ukrywa przede mną spotkania? Czy to nie znaczy, że mu zależy? Czy tylko znaczy, że boi się samotności?
          • Gość: anna_45 Re: Wróżba za darmo :) IP: 87.204.253.* 21.08.11, 21:49
            Odezwał się właśnie do mnie Piotr ur.16.10.69 roku, który w lutym przepadł w cyberprzestrzeni bez znaku życia. Czy Piotr chce odnowić związek, czy to przypadek tylko i ciekawość? Proszę o odpowiedź. Anna
            • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 21:55
              Jedno i drugie, chociaż też warto się przyjrzeć jego szczerości, ale zmiana będzie na lepsze między Wami. Pozdrawiam
              • Gość: anna_45 Re: Wróżba za darmo :) IP: 87.204.253.* 21.08.11, 22:02
                Dziękuję bardzo za poświęcony czas, a z Waldemarem czułam, że wbrew temu co mówi, jest jednak nie do końca uczciwy i boi się podjąć jakąkolwiek wiążącą decyzję. Powodzenia życzę
    • Gość: Monika Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 21:23
      Cy dostanę lepszą pracę Monika 31.03.78 .
      • Gość: wiolcia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.bb.sky.com 21.08.11, 21:46
        czy pomyslnie uda mi sie zalatwic bierzace sprawy urzedowe. violetta 25.11.1965
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 21:48
          Wygląda na to, że tak, nie widzę przy Pani wielkiego problemu, w przyszłości uważać na finanse, mogą być z tym problemy.
          • Gość: A Re: Wróżba za darmo :) IP: *.alfanet24.pl 21.08.11, 21:55
            Dziękuję.
            Życzę wszystkiego dobrego :)
            Asia
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 21:46
        Dostanie Pani lepszą pracę, ona szybko wyszła, myślę, że jesień powinna ten problem rozwiązać, do końca roku maksymalnie. Pozdrawiam i powodzenia na nowym stanowisku
        • Gość: milaja Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 21:55
          chciałąm spytać czy przyjmą mnie do pracy tu gdzie wcześniej pracowałąm, jeśli tak to czy będą to dobre warunki finansowe i jak ułoży się moje małżeństwo, przeżywam problemy, on niestety jest uzależniony od alkoholu, czy uda się nam
          kamila 12.01.1978
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 09:58
            Pani Kamilo, ciężko widzę tę pracę, coś może być niezależne od Pani, zastój wyszedł. Małżeństwo powinno się ułożyć, nie widzę rozpadu, będzie się leczył, końcówka roku wyszła jako przełomowa.
    • Gość: gość Re: Wróżba za darmo :) IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 22:02
      Witaj,

chciałabym zapytać co się wydarzy w moim życiu w tym roku?

pozdrawiam
      Anna 120473
      • Gość: izabela Re: Wróżba za darmo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.11, 22:05
        czy moj brat i tata sie pogodza ? nie odzywaja sie do siebie, brat BARDZO narozrabiał, boje sie o nich bardzo :-(
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 10:04
          Dla Izabeli - niebezpiecznie wygląda na dziś, ale oboje mają w sercu chęć zmiany i takowa nastąpi, kryzys zostanie przezwyciężony. Pozdrawiam
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 10:01
        Aniu, wyszły sprawy urzędowe, formalne, dodatkowo zamknięcie jakiegoś etapu w życiu i kłopoty ze strony osób trzecich. Po tym wszystkim pozytywne zmiany.
        • Gość: gosc Re: Wróżba za darmo :) IP: *.play-internet.pl 22.08.11, 12:52
          Bardzo dziekuje za wrozbe.
          Wszelkie pozytywne zmiany mile widziane .

pozdrawiam
          Anna

ps. przepraszam ale nie mam polskich liter
    • vasariah Re: Wróżba za darmo :) 21.08.11, 22:04
      Wróżko Astrolenormand, to jeszcze raz ja Anna 82.09.02. Właśnie zrezygnowałam z pracy. 30 sierpnia mam podpisać umowę z nowym pracodawcą. Czy ta praca mi "wypali" czy dostanę inną? Poza tym chcę się dokształcać na arteterapii - dobry wybór?będę miała po tym lepszą, dającą satysfakcję pracę? dziękuję ślicznie za poświęcony czas :)
      • Gość: pesto Re: Wróżba za darmo :) IP: *.131.219.91.ip4.hardcom.pl 21.08.11, 22:30
        Witam serdecznie:)Moje rodzeństwo oddaliło się bardzo od siebie.Ponoć jedno zapisało coś w spadku jednej z nas.Moje pytanie: czy dojdzie do zgody?Czy skończą się ploty i zawiść?Dziękuję i pozdrawiam irena 55lat
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 10:13
          Pani Ireno, na razie blokady w kontakcie, ale co do zgody karty są bardzo optymistyczne - dojdzie do niej, możliwe, że przy okazji jakiegoś rodzinnego spotkania, wydarzenia.
          • Gość: pesto Re: Wróżba za darmo :) IP: *.131.219.91.ip4.hardcom.pl 22.08.11, 17:15
            Dziękuję bardzo:)Wszystkiego co najlepsze dla Pani życzę:) irena
      • Gość: bodzio Re: Wróżba za darmo :) IP: *.bb.sky.com 21.08.11, 22:42
        mam pytanko zamierzam wziasc dosc spory kredyt czy bede mial z tym jakies problemy teraz i w przyszosci?bogdan 24.04.1983
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 10:11
          Bogdan - jakiś problem pojawi się w przyszłości, ale przezwzyciężysz go, poza tym uważaj na złe doradztwo przy okazji kredytu, nie słuchaj się innych, być może warunki będą niekorzystne, a może forma kredytu. Pozdrawiam.
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 10:08
        Vasariah - praca wypali jak najbardziej, to dobry wybór. Arterapia również :)
        • Gość: vasariah Re: Wróżba za darmo :) IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 10:11
          DZIEKUJE !!! :D:D milego dnia!! :))
        • Gość: vasariah Re: Wróżba za darmo :) IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 11:19

Droga Astrolenormand. Moja przyjaciolka ma problemy osobiste, pytam w jej imieniu: Anna 18 styczen 1982 maz Slawek 20 luty 1979. wczoraj Ania dowiedziala sie ze jej maz pisze "ciekawe" smsy z kolezanka z pracy, Z reszta miedzy nia a mezem od dawna sie nie uklada. Kazde z nich boi sie zrobic ten pierwszy krok. Bedzie rozwod?mozesz droga Astrolenormand naswietlic sprawe? moja kolezanka jest zalamana oborotem spraw
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 12:14
            Do vasariah - przykro mi, ale rozwód mi wychodzi jak nic. Ten mężczyzna chyba nie potrafi być wierny, przykro mi, ale niech próbują - w końcu karty to nie wyrocznia.
            • vasariah Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 12:17
              Tu nie ma czego ratowac...czy mozesz droga wrozko sprawdzic, czy w tym roku ktores z nich wniesie pozew? tylko dzieci najbardziej traca na klotniach rodzicow :((. Dizekuje w imieniu Ani za odpowiedz. Przekaze jej informacje
              • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 12:19
                Tak, któreś z nich wniesie, już jesienią proces powinien się rozpocząć - niech uważa koleżanka, bo zagrywki męża nie będą uczciwe.
                • vasariah Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 12:25
                  to ,ze jego zagrywki beda nieuczciwe - tego obie jestesmy pewne na 100%. uff... dziekuje slicznie!jestes Wielka!! :D
                • Gość: vasariah Re: Wróżba za darmo :) IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 14:07
                  Ohoho! nawiazujac do naszej wczorajszej rozmowy...w tym tygodniu dojdzie do mojego spotkania z nim...Czy to teraz bedzie ten przelom?kiedy on nastapi?jak to sie potoczy miedzy nami?ja Anna 02091982 on Albert25011988. Dziekuje co do odp.w mojej sprawie zadowej :D dodala mi skrzyyydel ;)
                  • Gość: vasariah Re: Wróżba za darmo :) IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 14:11
                    Jeszcze jedno: moja przyjaciolka jest pod wrazeniem Pani wrozby :) zreszta ja tez.. serdecznie pozdrawiamy:))
                  • Gość: vasariah Re: Wróżba za darmo :) IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 17:23
                    Droga wrozko, ponawiam pytanie... ;)
    • Gość: MOnika Re: Wróżba za darmo :) dYLEMAT IP: 62.244.152.* 21.08.11, 22:41
      Droga wróżko, chciałabym wiedzieć czy moje znajome, każda niezależnie (Jolanta, Edyta, Bożena) kolegują się ze mną z przyjaźni czy raczej z powodu zawodu, który wykonuję. Zależy mi na odpowiedzi, bo dziwnie odbieram te znajomości. Z wyrazami szacunku Monika 22.02.81
      • ania9965 Re: Wróżba za darmo :) dYLEMAT 21.08.11, 23:15
        Witam serdecznie,
        Ania 28.12.65 proszę o odpowiedź czy i kiedy ułoży się moje życie osobiste.
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) dYLEMAT 22.08.11, 10:19
          Aniu, ułoży się za 2 lata mniej więcej, w jakiś sposób z zagranicą będzie związane. Pozdrawiam.
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) dYLEMAT 22.08.11, 10:16
        Nie wygląda to tak źle, lekkie zagrywki ze strony Edyty i Bożeny, ale bez przesady, nie wygląda, aby były aż tak fałszywe. Pozdrawiam.
        • Gość: Monika Re: Wróżba za darmo :) dYLEMAT IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 13:39
          dziękuję. Pozdrawiam
    • Gość: monik60 Re: Wróżba za darmo :) IP: 212.129.72.* 22.08.11, 02:58
      Pozdrawiam, mam prośbę o wróżbę dotyczącą pracy zawodowej,/może jakieś wskazówki, rady/ przebywam obecnie za granicą wyjazd był trochę wymuszony przez okoliczności, planuję powrót do Polski, marzec-czerwiec 2012r., czy znajdę pracę z której będę zadowolona, /czy te miesiące będą dobre na szukanie pracy?/. Uczę się do trudnego egzaminu na wrzesień 2011r.?, które w poprzednich latach nie zaliczyłam , może w tym roku się uda? Monika 15 czerwiec 1975r.
      Dziękuję
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 10:22
        Moniko, w tych miesiącach może się nie udać, bardziej na lipiec, sierpień jest wskazanie, natomiast egzamin zdasz na pewno :). Powodzenia :)
        • Gość: monik60 Re: Wróżba za darmo :) IP: 109.125.21.* 22.08.11, 17:57
          Dziękuję, gdybym zdała egzamin w tym roku to byłoby suuuper, pozdrawiam Monika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka