lukrusia 04.01.11, 18:09 Kochani dla chętnych mam zagadkę co sie stało przed wyjściem na Sylwestra ? Wychodziłam z znajomymi z mieszkania i mieliśmy jechać na rynek i wtedy coś sie stało. Moje karty to :wisielec, umiarkowanie.4miecze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrusia Re: Zagadka :) 04.01.11, 18:24 Nie to nie to ,zupełnie z czymś innym związane. Odpowiedz Link
asia.33 Re: Zagadka :) 04.01.11, 18:32 mi tu wyglada jak zamkniecie w jakiejs przestrzeni..windzie , mieszkaniu bo z kluczem cos ..jakies opozninei i to mocna zawieszenie widac az podwojnie wisilec i umiar co spowodowalo izolacje , zamkniecie Odpowiedz Link
lukrusia Re: Zagadka :) 04.01.11, 18:53 Asiu zgadza sie było opóżnienie misieliśmy się wrócić do mieszkania .Ale to i tak nie rozwiązało prolemu . Macie jakieś pomysły .Oczwyiście mozecie użyć swoich kart Odpowiedz Link
asia.33 Re: Zagadka :) 04.01.11, 19:07 tu problem mogl odnosic sie do samochodu?? mam rydwan, as kiji, 4monet Odpowiedz Link
coill Re: Zagadka :) 04.01.11, 19:03 moze brak mozliwosci dojazu? zamarzniete tory, albo cos z taksowka nie tak? ale czy to zwiazane moze byc np ze zdrowiem czyims, czy okolicznosc zewnetrzne? Odpowiedz Link
lukrusia Re: Zagadka rozwiązana :) 04.01.11, 19:19 Asia rozwiązała zagadkę wyszliścmy i musieliśmy wrócić do mieszkania w poszukiwaniach narzedzi do samochodu , który zepsuł sie i niechciał zapalić .Chwilę naprawa potrwała i samochód został odpalony . Także przeciągnięcie w czasie było i konkretnie samochód wsztystko się zgadza >tu problem mogl odnosic sie do samochodu?? >mam rydwan, as kiji, 4monet > Odpowiedz Link
asia.33 Re: Zagadka rozwiązana :) 04.01.11, 19:22 haha kiedys juz as kiji pokazal mi mechanika lub koniecznosc naprawy wlasnie (chodzilo o tel) i asa odebralam z obrazkajako śrubokret Odpowiedz Link