Dodaj do ulubionych

Beata Kalinowska - wróżka

IP: 193.23.61.* 20.04.09, 14:14
Witam

Chciałabym zapytać o wróżkę Beatę. Ogłaszała się tutaj na forum, że
powróży za darmo na jedno pytanie. Ale została wykasowana. Coż - mi
powróżyła, bardzo optymistycznie, a mam również inne pytania i
zastanawiam się nad płatną wróżbą.
Więc napiszcie proszę wasze opinie o sprawdzalności jej wróżb?

Pozdr.
Magda

Obserwuj wątek
    • Gość: Czekoladka Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 17:04
      Bardzo mnie to cieszy że jej wróżba sie sprawdza:) też dostałam
      pozytywną wrózbe ale to nie bylo zwykle pytanie po prostu prosiłam o
      rade, ta Pani jest naprawde jak mi napisała "dobrą wróżką" stara sie
      nas ostrzegac a nie wmawiac że tak będzie i koniec kropka!
      Powiedziała też że przesyła nam pozytywną energię że siła jest w nas
      i żeby pozytywnie myślec bo my sami możemy wiele zmienic. Naprawde
      podziwiam tą Panią , ona po prostu mówi co widzi i stara sie nam jak
      najlepiej doradzic i pomóc. Zwróccie uwage że niektóre wróżki
      odpowiadają nam na pytanie a potem np. to sie nie sprawdza czemu?
      (miałam tak jak byłam osobiscie u wrózki), otóż rozmawiając z
      kilkoma wrózbitami miedzy innymi też Pani Beaty sie radziłam i
      pytałam jak to jest z kartami. Wiec karty nie zawsze chcą mówic, nie
      raz mamy taką sytuację w której się znajdujemy, że wszystko może sie
      zdarzyc i karty po prostu nic nie mówią,milczą, a napewno nie mówią
      wprost. Wróżka nie chce wypasc w naszych oczach niekompetentnie wiec
      na siłę próbuje uzyskac odpowiedz na nasze zadane pytanie zamiast
      powiedziec że karty nie mówią wprost i wszystko zależy od nas w
      danym momencie , to na siłe kładzie karty by nam odpowiedziec ,
      stawia aż karty odpowiedzą. Dlatego też albo sie nie sprawdza cos
      albo sie sprawdza bo my w to uwierzymy. Prawdziwy dobry wróżbita
      powie nam "karty nie chcą mówic" lub "karty nie mówią wprost tylko
      dają nam wskazówki" Własnie Pani Beata też taka jest, ona mówi to co
      widzi ,a nie na siłe męczy karty by koniecznie odpowiedziec na
      pytanie klientowi. Ona naprawde potrafi doradzic ja jestem bardzo
      zadowolona z jej wróżby, zadałam też odpowiednie pytanie i cieszę
      sie że tak mi doradziła:) to bardzo ciepła kobieta :) wróżbę miałam
      darmową, pierwszą podobno kazdy ma darmową.
      • Gość: Witek Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.onlinehome-server.info 08.06.09, 22:19
        Dajcie proszę jakieś namiary na Panią Beatę.
        • Gość: wania Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.09, 17:29
          100% trafnosci swietny kontakt
          • Gość: ina Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.09, 11:06
            czy jeszcze ułożę sobie życie z mężczyzną?
        • Gość: Renata-Holandia Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 20:16
          Pozwólcie że ja też sie wypowiem na temat wrózb p.Beaty Kalinowskiej. Wróżba przeprowadzona profesjonalnie czułam ze w tym czasie licze sie dla niej tylko ja i moje problemy. Cierpliwa spokoja nastawiona bardzo poztywnie (może to głupie ale ja czułam że p. Beata to bardzo dobra osoba) Ona już samą rozmową sprawia ze chce nam sie żyć ,chce sie dziłać i zmieniac nasze życie i chyba o to tutaj chodzi o nadzieję o zmiany na lepsze.D dziś większośc wróżby sie juz sprawdziła reszta to u mnie troche odległy czas wiec musze jeszcze poczekać ale wierzę w to ze i to sie spawdzi ,według mnie p. Beata ma niesamowity dar :)
          Ja napewno Nie bede szukac juz innych wróżek ,już znalazlam swoją wróżke :)
          Polecam naprawde warto przekonaj sie o tym sam :)
          Oczywiście nie chce nikogo namawiać ,wyraziłam tylko własne zdanie o tej wróżce.

• Gość: Aga Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 12:34
            jezeli chcesz pisac pod roznymi nickami, to zwroc uwage jak stawiasz
            kropki i przecinki.
            Niestety to cie zdradza. A szkoda. Ja tez bym chciala, zeby pani
            beata byla prawdziwa wrozka:)
        • Gość: Kasia Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 17:43
          Pani Beatka jest cudowną osóbką ,korzystałam i jestem bardzo zadowolona .Szczerze polecam ! To wyjątkowo ciepła Istota .Byłam na rozdrożu życiowym a Pani Beatka mi pomogła.I za to jestem Jej bardzo wdzięczna. Z pozdrowieniami dla Pani Beatki ,Kasia z Warszawy...Jeśli ktoś chce nr.518945653............................POLECAM TEGO ANIOŁA.
      • rynxx Re: Beata Kalinowska - wróżka 04.09.09, 19:33
        Korzystałem z wróżb pani Beaty Kalinowskiej ,kilka miesiecy temu .Wróżba odbyła sie przez skype . Na początku p.Beatka zaskoczyła mnie bardzo swoja osobą ,bardzo miły i dobry kontak . Potem chciałem przyblizyć swój problem w ona od razu powiedziła by nic nie mowic tylko zobaczy co karty pokarzą a potem mogę sie doptywać .BYłem zdziwiony tym ze ona od razu powiedziła ze w moim zyciu jest inna kobieta oprócz żony i ze ja się wacham którą wybrać .Powiedziała że przy kochance widzi nieuczciwośc i pieniadze że ona jest ze mna dla pieniedzy (nie mowiłem p. Beacie ze mam dobrze prosperującą firme) Poza tym to co mi wtedy powiedziła to juz prawie wszysko mi się spełniło. Jedynie sie jeszcze nie sprawdziło ze moja żona urodzi syna ( ale tydzień temu sie okazało ze jest w ciąży) więc jak urodzi syna to wtedy napisze że wszysko mi sie sprawdziło.
        JA jestem bardzo zadowolony z wrózby p. Beatki osoba właściwa na właściwym miejscu.
        Korzystałem też kiedyś z wróżb wrózek znanych z telefizji ale powiem ze jestem zdecydowanie bardziej zadowolony z wróżb pani Beaty ona jest taka jak by to okreslić "swojska"
      • Gość: wania Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.12.09, 11:25
        Ja natrafiłam na panią Beate Kalinowską na forum ezoterycznym
        gdzie na jedno pytanie odpowida bezplatnie (z tego co wiem
        do dziś dnia tam stwia karty)
        Skorzystałam wtedy z bezplatnej wrózby i byłam zdziwiona i
        zaskoczona odpowiedzią ,nie takiej sie wtedy odpowiedzi
        spodziewałam .Niestety pani Beata miała racjie i w krótkim
        czasie spelniła mi sie jej wrózba.
        Potem umówiłam sie z nią już na opszerne wrózby na skype (wrózby
        + doradztwo )Od pierwszej chwili wiedzialam ze to pradziwa
        uczciwa wrózka . Ma w sobie bardzo duzo poztywnej energi sama
        rozmowa z nia dziala już jak srodek znieczulajacy.Poza tym
        mozna wyczuc jej zangazowanie w to co robi ,sama od siebie
        drazyła pewien temat by udzielić mi jak najdokładniejszych
        odpowiedzi.Ona nie sciemnia ze jest nie omylna wrecz
        przeciwnie mówi ze jako czlowiek tez ma prawo sie pomylić i
        jesli ktos oczekuje od niej 100% sprawdzalnosci to lepiej
        niech zrezygnuje z wrozby.To przykład tego ze tej pani nie
        zalezy na pieniadzach .Na dzis dzien korzystalam z wrozb pani
        Beaty 3 razy dwie poprzednie sprawdzily sie w 100% 3 jest w
        trakcie sprawdzania ale na te wrózbe chce wpłynac poniewaz
        ona jest dla mnie negatywna ,pani Beata powiedziała "mozesz
        wpłynac na bieg wydarzen tylko wyciagnij wnioski z
        otrzymanych informacji wtedy zapobiegniesz tym złym rzeczą"
        Dlatego w tym wypadku mama nadzieje ze uda mi sie zapobiec
        i sie nie sprawdzi wtedy i tak bede p. Beacie bardzo w
        dzieczna ze dzieki niej zapobieglam tym negatywą w swoim
        zyciu.
        Ja osobiscie bardzo polecam p.Beate

jej strona internetowa

www.beatakalinowska.cba.pl
        pozdrawiam :)

jak uda mi sie zapobiec tym negatywa to sie jeszcze
        odezwe i napisze jak to sie zakonczyło
    • Gość: Martinn Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.icpnet.pl 17.06.09, 23:04
      Witam Wszystkich,

Z usług Beaty Kalinowskiej skorzystałem 2 krotnie. Pierwszą wróżbę miałem jakieś
      3 miesiące temu przez gg, a drugą dziś przez skype. Muszę się przyznać, że
      jestem bardzo zadowolony z jej usług. To co powiedziała mi 3 miesiące temu już
      częściowo się spełniło, a co do reszty czas pokaże. Pamiętajcie że nie da się w
      kartach określić terminu spełnienia, czasm może to wydarzyć się dziś, a czasem
      za kilka lat. Beata to bardzo optymistyczna osoba, wręcz gaduła :)Zdecydowanie
      polecam Wam Wszystkim wróźby płatne przez SKYPE. Padają konkretniejsze pytania i
      odpowiedzi jak rónież zwiększa się ilość zadawanych pytań.Wiem , że na tym 2
      razie nie zaprzestam z usług Beaty.

GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Dariusz Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:20
        Wrożba przez gg . sprawdziło sie do dzis 90% jestem bardzo zadowolony z usług Beaty kalinowskiej .Polecam
        • Gość: MATYLDA Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:34
          A mi sie nic nie srawdzilo.Wrozylam kilka razy u pani Beaty.
          • Gość: sirbib Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:42
            korzystałam z wrozby przez telefon i na dzień dziejszy juz mi sie wiekszosc wrózby sparawdziła około 60-65% reszta to odległy czas u mnie. poza tym bardzo miły sympatyczny kontak.
            polecam
          • Gość: TOBIASZ Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 11:48
            Polecam duża sprawdzalność świetny kontakt przez telefon .
      • Gość: aichaa Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: 109.243.118.* 23.08.10, 17:01
        powiedz mi jak wrozy na gg. trzeba zadawac pytania konkretne czy sama analizuje i podaje co wyczyta z kart?
    • Gość: Agnieszka Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.centertel.pl 19.06.09, 23:41
      Zajrzalam na forum, na ktorym Pani Beata odpowiada bezplatnie na 1
      pytanie. Zajecie chwalebne, mowie powaznie...z tym, ze czytajac
      odpowiedzi...chyba sama zostane wrozka;)
      jak osoby bardzo mlode pytaja o zwiazek, to przewaznie odpowiedz, ze
      to jeszcze nie ten, a jak osoby starsze, to, ze sie ulozy itp. itd.
      • Gość: Milena Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:17
        Czekam aż wróżba się spełni, mam nadzieję że tak będzie, a czy komuś
        sprawdziła się wróżba Pani Beaty Kalinowskiej? bo ja chyba musze
        jeszcze poczekac. Piszcie czy sie sprawdziła wam wróżba tej Pani czy
        też nie.
    • Gość: Magda Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.centertel.pl 22.06.09, 22:38
      Niestety, ale obawiam sie, ze wrozby Pani Beaty sa zbyt
      optymistyczne i nie znjda odzwierciedlenia w rzeczywistosci.
    • Gość: xyz Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.acn.waw.pl 23.06.09, 07:49

Jak skontaktować się na ta bezpłatna wróżbę?
      • Gość: Zanetka Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 17:28
        Wróby Beaty kalinowskiej nie zawsze sa optymistyczne ale ona jest jedna z nie licznych ktora mowi wprost ze karty to prognoza a my sami mozemy zmienic bieg wydarzeń .ja korzystalam dwa razy z płatnych na skype i sie sprawdzilo 80% z tego co powiedzila. za pierwszm razem powiedzila ze ten chlopka mnie zdradza i nic z tego nie bedzie. Ja wtedy w to nie wierzyłam bylam ślepo zakochana ale czas pokazał po kilku tygodniach ze ona mila racje :(
        za drugim razem powiedzila mi ze znow lokuje uczucia w niewalsciwej osobie tym razem posluchalam jej wrozby i zerwalam i tutaj znow sie przekonlam ze pani Beata sie nie mysliła ,czas pokaząl ze on miła zone i dzieci.Ja jestem zadowolona z jej uslug poz a tym strasznie mila osoba widac ze kocha to co robi co zreszta potwierdzaja wszyskie osoby ktore miąly z nia kontak osobisty czy wrozby przez telefon skype ,ja sama wczesniej podeszlam do tej osoby z dystansem bo mowie jak ktos ma tyle poztywnych opini to chyba jest przereklamowany ale nic bardziej myslego.
        Ktos tam sie pytal o bezpłatną wrózbe pani beaty?
        tak ona stwia na jednym z forum ezoterycznych na jedno konkretne pytanie gratis ale informuje o tym ze to tylko namiastka tego co s ie otrzymuje na platnych poz a tym ona tam byw sporadycznie i nie jest w stanie odpowiadac na wszyskie pytania.
        Dlatego jak ktoś poszukuje dobrej sprawdzonej wrozki to szczerze ja polecam
        to numer gg pani Beaty 5870486.\
        • Gość: Zych52 Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 13:35
          Polecam 100% trafnosc swietny kontak.
          • Gość: Zebra Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 13:51
            Nie polecam 0 trafnosci .to nie wrozba,ale porady kolezanki
      • tarot_1 Re: Beata Kalinowska - wróżka 30.06.09, 18:43
        na tym FORUM Beata kalinowska odpowiada na jedno konkretne pytanie
        wrozby.mojeforum.net/index.php
        ale raczej długo trzeba czekac bo ona to robi w wolnym czasie i nie bywa na tym forum codziennie co zreszta informuje w swoim pierwszym poscie
        Ale nie watpliwie jest Dobra w tym co robi . Ostanio słyszałem ze była w Krakowie i stawiła na zywo .
    • Gość: FORUMOWICZKA Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 14:07
      Tutaj jest strona gdzie sa opinie na temat pani Beaty Kalinowskiej

wrozby.mojeforum.net/temat-vt48.html?postdays=0&postorder=asc&start=0
      • Gość: kinga Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.182.43.115.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.10, 16:39
        Ta Pani oszukuje.Sama ma jakies problemy osobista i zyciowe,jak komus w kartach
        wychodza dobre wiadomosci to podaje zle. Poza tym pisze na forum podajac sie za
        inne osoby,wychwala swoja osobe jako bardzo dobra wrozke .Bardzo nieladnie i
        niezyczliwie pani Beato!!!
        • Gość: do Kingi Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.opera-mini.net 17.05.10, 13:56
          a ty co analize życia wróżki robisz czy jak ???
          skad ty wiesz co sie dzieje w życiu wrózki ?? bo raczej wróżka sama napewno nie opiwidała ci o swoim zyciu prywatnym .
          Dlaczego pioszesz o kims że oszukuje ? jakie ty masz na to dowody by pisac tak o kimś ??? pomyśl jak bys ty sie poczuła jak ktos nie znjac ciebie zacznie cie oskarażąc od oszustów jesli chodzi o twoja prace > Zastanów sie by potem ciebie ktoś nie potraktował tak samo.

• Gość: Do Kingi Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 14:03
          Wątpie by pani Kalinowska siedziała na takim forum jak gazeta to jest forum dla amatorów jak by kto nie wedział i tylko amatorzy oferuja tutaj swoje usługi. :)
          Piszcie sobie co chcecie a ja wierze ze ludzie są na tyle mądrzy że nie czytaja opini anonimów tylko jak chca to sami skorzystaja i wyrobia sobie zdanie o danej osobie :)

Kinga pamietaj ze wrózka mówi to co widzi w kartach a nie to co ty chcesz usłyszeć .

I przeczysz faktom, bo czytałam bardzo wiele dobrych opini o pani beacie ze nawet jak karty pokazuja zle rzeczy to ona stara sie znaleśc swiatełko w tunelu .
    • Gość: Marlena Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.09, 15:53
      Ja też korzystałam z wróżb pani Beatki i powiem wam że to
      najlepsza wróżka z jaką kiedykolwiek miałam kontakt.Ja wybrałam
      wróżbe przez telefon . Bardzo kompetentna i profeesjonalna osoba.
      Umowilismy sie na konkretna date oraz godzine,pani Beatka
      była punktualna. konkretne odpowiedzi na zadane przeze mnie
      pytania.Byłam zakoczony tym ile ona wiedziala na temat
      mojego zycia (ja nic nie mowiłam na temat obecnej sytuacji
      czy przeszłosci)
      I co najwazniejsze rozmowa z nia przebiega tak jak bym
      rozmawiała z przyjaciołką ktora znam od lat :)
      Poza tym dzis po 2 miesiacach prawie 70% mi sie sprawdziło ,
      ale reszta to jeszcze u mnie odlegly czas.
      Ja z cała pewnoscią juz znalazłam swoją wrózke i nie
      potrzebuje szukania innej.
      Dawniej czasto szukalam w internecie wróżek ale najczesciej
      natrafialam na oszustki poza tym z żadna nie mialam tak
      dobrego kontaktu jak z pania Beatką ,trudno mi to wyrazic
      ale juz po 10 minutach wiedziałam ze tej osobie można zaufac
      i że bardzo dobrze trafiłam.
      Ja trafilam na panią Beate przez jej strone internetową

www.beatakalinowska.cba.pl

ZDECYDOWANIE POLECAM TĘ WROŻKĘ JEST NAPRAWDE WYJĄTKOWA
    • Gość: anna Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 11:49
      korzystałam już jakieś 2 miesiące temu z wróżby u Beaty Kalinowskiej, ale moja
      prognoza ma się spełnić w bardziej odległym terminie, więc na razie trudno mi
      coś powiedzieć. korzystałam z porady za pośrednictwem e-maila. beata raczej
      doradza korzystanie ze skype'a lub telefonu. ale muszę przyznać, że ona ma coś w
      sobie, samo czytanie maila od niej jakoś mnie uspokoiło. wróżba nie była ani
      dołująca, ale nie była też jakaś hurraoptymistyczna, ale ona potrafiła dobrze
      przekazać, co myśli. podoba mi się też to, że wyraźnie zaznacza, że tarot,
      wróżby to nie jest wyrocznia, nie znoszę wróżek, które straszą swoimi
      prognozami, że to nieuchronne, że to przeznaczenie. nie chcę nadmiernie chwalić,
      reklamy też nie robię, nie zachęcam, jak ktoś ma ochotę, to niech spróbuje
      • Gość: hella Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 14:26
        Nie wiem, moze i w płatnej wróżbie Pani Beata jest w stanie wywróżyć coś ciekawego. Jednak jak czyta się odpowiedzi z bezpłatnej porady na forum to nie raz mozna się zwijać ze śmiechu!A zatrważające jest to , ze ludzie dziękują (czasem jak piszą są to osoby po studiach) i nie widzą, że w zadawanym pytaniu sugerowali odpowiedz albo ,ze jest tak nijaka że głowa boli. Np . dziewczyna pyta, czy przełamie strach w prowadzeniu auta, a odpowiedź brzmi "karty mi pokazaly, ze jest w tobie wielki strach i karty pokazaly , zebyś nie jeździła sama bo mozesz stwarzać zagrożenie". Inna babka pyta się czy bedzie meić dzieci, a odpowiedz....Jest karta możliwosci ,czyli jak będziesz sie zabezpieczać to nie bedzie dzieci , a jak nie bedziesz sie zabezpieczać to mozesz zajść w ciążę.
        Ludzie!! czy naprawdę nasze społęczeństwo jest aż tak tępe??
        • happyy1 Re: Beata Kalinowska - wróżka 27.08.09, 14:42
          Ja wróżyłam sobie u pani Beaty pytałam o sprawy finansowe .Odpowiedziała ze
          będę miała w przyszłości więcej pieniędzy niż przeciętny człowiek ale ona nie
          wie czy będę majętną osobą czy nie bo nie wie ile ma pieniędzy ma przeciętny
          człowiek .Taką dostałam wróżbę przyznam ze nie wiem o co chodzi dla mnie wróżba
          bez ładu i składu nic z niej konkretnego się nie dowiedziałam .Moze jakaś wróżka
          to przeczyta i się wypowie bo ja nie wiem jak mam to rozumieć? Pozdrawiam
          • Gość: wróżka_tarocistka Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 19:58
            to proste zadałas głupie pytania wiec dostałas głupie odpowiedzi.
            Widocznie tarot sobie z ciebie zakpił :)
            człowiek powinnien zadaac tylko istotne dla siebie pytania no chyba ze ty jestes bardzo materialna i chciwa osobą to wtedy sposob tarot chciła cie utemperowac trudno powiedziec poza tym pojecie gogaty do jest pojecie wzgledne dla jednego bogaty to zarbic 10tysiecy miesiecznie a dla drugiego bogaty to zarabic 100tys miesiecznie powinas z apytac sie wrozki wprost np czy mój miesieczny docgod zmiesci sie w tym i w tym przedziale dochodów wtedy uzyskalabys jasna odowiedz.
            Co do tej pani wyżej to zajarzałam sobie na to forum
            pierwsza rzecz ktora az mnie porazila to to ze p. klinowska robi to z duzą pasją oraz oddaniem :)
            Wystraczy poczytac to co pisze do osób które s ie do niej zwrcają (no chyba ze ktos nie umie czytac z zrozumieniem)
            Poza tym kojena rzecz ona tam pisze krótka odpowiedz na forum no ludzie wycbaczcie ale chyba nie oczekujecie ze bezpłatnie ktos wam 5 stron A4 napisze. zresztą znam wrózki ktore za 50zł na wrózbie na maila pisza tyle ile p. kalinowska za darmo na forum.
            Poz a tym ja wychodze z zaloznienia zeby wrozba sie sprawdziła trzeba z a to zapłacic wiec skoro jej bezpłatne wrózby sie sprawdzają to to znaczy ze jest dobra :)
            • happyy1 Re: Beata Kalinowska - wróżka 27.08.09, 20:31
              Moze dla Pani jest to głupie pytanie ale dla mnie ważne .A zresztą nawet jak
              jestem materialistką pragnę spełniać swoje marzenia mieć dużo pieniędzy to źle ?
              Kazdy ma jakieś marzenia jeden pragnie miłości drugi pieniędzy to chyba nic
              złego .Czy tylko pytania o miłosc są dla Pani istotne ?A jak ktoś pyta o finanse
              jest z miejsca skreślany ?
    • ezo_14 Re: Beata Kalinowska - wróżka 28.08.09, 17:14
      sporadycznie pisze na forum ale czytam i powiem ze dzis sie troche usmiałem.
      po pierwsze miałem okazje osobicie poznac pania kalinowską i moja opionia to bardzo dobra wróżka i wielu osoba daleko do niej.
      moderatorzy powinni wykasowac cały ten wątek .
      • Gość: hella Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.szczecin.mm.pl 28.08.09, 17:17
        Powinni wykasować bo..? Bo zawiera za dużo konkretów? Dla kogo jest
        niewygodny?Hm?
        • ezo_14 Re: Beata Kalinowska - wróżka 28.08.09, 17:51
          Przeciez piszac o niej tak naprawde robisz jej reklame :D

TU wrozy p. Beata :)

wrozby.mojeforum.net/temat-vt4.html?postdays=0&postorder=asc&start=0
          sami poczytajcie to co ona wrozy pisze jej opinie itp poniewaz uwazam ze Hela jest nie sprawiedliwa w tym co pisze.
    • Gość: Gosia z warszawy Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 18:12
      Korzystlam z wrózb pani Beaty Kalinowskiej 3 razy zawsze wszysko sie sprawdzało mialm raz wrozbe przez gg oraz dwa razy na skype . Bardzo miła wspaniła osoba jak z nia rozmawiasz to od razu czujesz te pasje poz a tym swietna trafnosc terazniejszosci.
      Zadałam pytanie o mnie i męza a pani beata powiedziła "nic mi wicej nie mow by nie sygerowac odpowiedzi zaraz sprawdze co karty same pokarza o waszej stytuacji" nie musze chyba dodawac ze wszysko sie pokrywalo poz a tym bardzo miła i ciepła osoba która przekazuje mnusto poztywnej energi juz sama rozmowa z nia podnosci na duchu .
      Ja bardzo sobie ja chwale i jestem zadowolona to moja opinia a korzystałam 3 razy.
      jak by ktos chcił namairy na te pania lub mial jakies pytani z nia zwiazane chetnie odpowiem piszcie ma e-maila
      azi555@op.pl
    • Gość: hella Re: Beata Kalinowska reklama reklama IP: *.szczecin.mm.pl 28.08.09, 18:54
      miałam napisać: po tym jak wyraźnie zarzuciłam to sugerowanie
      • ezo_14 Re: Beata Kalinowska reklama reklama 28.08.09, 18:58
        Hella ty żałosna jestes i tyle .
        A ty Matylada poczytaj lepiej więcej poniewaz jak bys zobaczyła ze w tym samym czasie nie jest możliwe pisanie z kilku nikow równocześnie
      • Gość: Matylda Re: Beata Kalinowska reklama reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 19:19
        Hella dobrze,ze piszemy z dwoch roznych ip,bo by naskoczyli,ze jestesmy tą samą
        osobą.Pewno sama pani Beata pisze i tutaj pod kilkoma nickami.Zablysnela na
        forum jako wrozka ktora wrozy za darmo,a teraz chce darmowej reklamy dla
        lepszego zarobku.
        • zonka.40 Matylda i Hella brak słów 28.08.09, 20:29
          Jestem moderatorem na forum gdzie wróży Beata Kalinowska i moge poświadczyć ze pisze tylko i wyłacznie z jednego nicka ,bo czytałam ze ktoś sugerował inaczej.
          Nic wiecej nie bede tu pisac bo osoby które zrobiły sobie "używanie" z Beaty Kalinowskiej są na bardzo niskim pozimie intelektualnym. Nic dodac nic ujac .
          Cały czas piszecie jedno i to samo to do Heli i Matyldy.
          Wystraczylo przeciez tylko napisac ze wam sie cos nie sprawdziło i tyle a nie pisac tutaj te bzdury . Przeciez wyraźnie wiadc ze ktos to robi specjalnie . TEN TEMAT TO PROWOKACJA.
    • ezo_14 Re: Beata Kalinowska - wróżka 28.08.09, 21:51
      Zonka no to poszłas na całość :)
    • Gość: Iza Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.media4.pl 29.08.09, 01:08
      Ja tez korzystałam i wiele mi się sprawdziło. Moge oszacować że ok
      80 %. Wrózyłam sobie u Pani Beaty przez email. Jest cos
      niesamowitego w jej pracy. Moge polecic. Moze nie kazdemu sie
      sprawdza to co Beata przekazuje ale mi akurat się sprawdziło.
      Stawiała mi karty klasyczne..
      • ezo_14 Re: Beata Kalinowska - wróżka 29.08.09, 10:29
        Hela po co zakładasz nowe wątki ,ty chyba jestes chora naprawde .
        wiesz moze ktos na poczatku miał watpliwosci co do tej pani ale taraz
        wiadc ze tylko tobie zalezy na pograzeniu tej pani i . skończ z
        tym bo jak ktos czyta to to doskonale wie ze tylko jedna osoba pisze
        te negatywy pod jej adresem co ciekawe ty hela nie napisalas ze ona
        jest zla wrozka tylko piszesz durnoty ze Basia to byla Beata
        kalinowska (dla wyjasnienia Basia wkleila opinie pani Kalinowskiej z
        jej strony)
    • ezo_14 Re: Beata Kalinowska - wróżka 29.08.09, 10:34
      Widze ze konkurencja zazdrosci bardzo p. kalinowskiej . Nawet konkurenja
      zalozyla nowy wątek . Tutaj Hela pisze z innego adresu ip a na tym
      nowym watku zupelnie z innego ip czyli konkurencja postanowiła
      wykorzystac sytuacja :)

• Gość: Daria123 Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 11:05
        Ja korzystałam z wróżby przez skype . Sprawdzalność 85% terazniejszosc i
        ocena sytuacji 100% (wróżka nie wymaga opisu sytuacji ,tylko zadajesz
        jej pytania) Co do kontaktu z tą wróżką jestem bardzo zadowolona bardzo
        miły kontakt .Bardzo szybko zorentowałam sie o profesjonaliźmie tej pani
        . można wyczuc jej wiedze oraz doswiadczenie. Ja osobiscie bardzo polecam :)
        ps. ma przystępne ceny.
        • Gość: Katarina Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 11:57
          Niech zacznie pracowac uczciwie to będzie miala normalne ceny.Poprosilam o
          wystawienie faktury i wrozka zdecydowanie napisala,ze faktur nie wystawia.
          • Gość: gosc Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 12:44
            ahhahah żadna wrożka nie wystawia faktur jak ktos wystawia to prosze
            mi napisac kto to sprawdze to bo według mnie zadna .
    • Gość: Ania Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 13:23
      kartina tylko ze tamte osoby nigdy nie zrobilby tego za darmo a wrózka Beata od bardzo dawna odpowiada ludzią na forum za darmo.
      • Gość: Katrina Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 13:31
        Jak za darmo?Jak jest cennik.Jezeli ktos wycenia swoje uslugi to powinien to
        zgłosic w urzedzie skarbowym,aby moc wystawic fakture :/
        • Gość: Kinia Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 13:50
          Ja chodze do takiej pani wrózki do domu tez ma tam cennik a nie widziłam kasy fiskalnej :)
          dla mnie to bez sensu co piszesz.
          chcesz fakure to idz do firmy budowlanej niech ci wystawią
    • Gość: Iza z forum Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 14:01
      Ja korzystałam z wróżb p. Beaty na forum z bezpłatnej wrózby a potem z płatnej.
      Zawsze byłam zadowolona i wszysko sie sprawdziło polecam te wrózke , kobieta ma prawdziwy dar jest niesamowita.
      • Gość: Katrina Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 14:07
        Może wypowie sie tutaj jakas wrozka ktora działa legalnie na rynku i wytlumaczy
        jak to jest.Ella bez problemu wystawiła mi falturke na wykonanie uslugi :).Nie
        bylo z tym,zadnego problemu
        • Gość: wrózka_Danuta Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 14:26
          ja nie wystawiam faktur. Moje wizje to dar juz w dawnych czasach płaciło sie za wrózby bez faktur . a płacic trzeba poniewaz pozbawia mnie to energi i tyle.
    • Gość: gaga Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 15:43
      Ja polecam panią Beate Kalinowską korzystałam z bezpłatnych wróżb na forum byłam wtedy w ciezkiej sytuacji finansowej . Pani Beata powiedziła ze pojawi sie propozycja wyjzadu za granice a wraz z nią przyjdzie do mnie miłośc i to bedzie stara miłość . I sie sprawdziło wyjechałam za granoice a tam spotkałam moją licealną milośc :) i jestesmy w zwiazku:)
      Ja pani Beatce jestem ogromnie wdzieczna:) poz a tym zrobiła to bezpłatnie a wcele nie musiła tego robić dlatego uważam ze nie słusznie jest tutaj obrażana.
    • zoselin1987 Re: Beata Kalinowska - wróżka 29.08.09, 16:20
      jestem po rozmowie z panią Beatą. To,co powiedziała o obecnej sytuacji jak
      najbardziej się zgadza, a jeśli chodzi o przyszłość... muszę poczekać. Ciepła
      osoba,uprzejma i najważniejsze-zna się na rzeczy. Jak najbardziej polecam!
      • Gość: hella Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 16:30
        Więc wracam ponownie, bo znów moderator usunął mój wątek:) Panie ezo- ja nie napisała , że ona jest złą wróżką??Wystarczy wejść na jej forum i poczytać te pierdoły!! Zabawa na całego! A pisalam,ze Basia to Beata , żebyscie nie mieli wątpliwosci co do poziomu tej pseudowrozki jako czlowieka. Wlazla obrażona tu na forum i zaczela jakieś przekleństwa :) rzucac na dziewczyne, ktorej nie spodobala sie jej wróżba. Ktoś mądrzejszy zwrocil jej uwagę , ze sama się wkopala- zreszta zauwazylo to kilka osob na forum- i szybko pousuwano te wątki! Nie odpuszczę, bo widzę ze jest tu banda OSZUSTÓW!! Dlaczego usuwa się wątki, które przedstawiają fakty>??? Czy ktoś odpowie?? I przestancie się tak spuszczac nad tymi darmowymi wrozbami, ktore to odpowiedzi 5letnie dziecko mogloby wymyslec. Wiadomo co to ma na celu- to taki wabik ,zeby zamowić płatną wróżbe, spoko nie mam nic przeciwko, ale zwróciłam uwagę na poziom tych dyrdymałów, ktore każdy może poczytac wchodząc na forum darmowych wrozb Beaty Kalinowskiej!
        • Gość: katrina do hella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 16:34
          hella tutaj pisze jedna i ta sama osoba.Nie warto wchodzic w dyskusje.
          • Gość: Katrina Re: do hella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:05
            Ja zrobie wszysko by podwazyc dar tej wrózki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: kinga Re: do hella IP: *.182.145.23.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.10, 13:33
              Popieram.Sama Kalinowska pisze odpowiedzi na forum.O czym to swiadczy?
        • Gość: pinokio Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:01
          Moze was to zaciekawi ale Hella to jeden z ezoteryków :)
          • Gość: hella Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:05
            marna prowokacja pinokio, akurat należę raczej do pragmatyków:) ale masz pełne prawa podać mnie z imienia i nazwiska, którym to niby jestem ezoterykiem? Tylko kombinuj tak, zeby osoba o tych personaliach nie wkurzyla się ,ze ją mieszasz w jakies dyskusje. No czekamy:) Kim jestem oprócz tego, ze człowiekiekiem załamującym sie nad tępotą i naiwnością naszego społeczenstwa.
          • Gość: sonia Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:17
            Ja korzystałam z wróżb przez telefon i jestem zadowolona bardzo z jej wróżb i ogolnego podejscia do klienta to co tutaj czytam co pisze hela to uważam ze to czysta prowokacja nic wiecej same kłamstwa.
            czytałam te usuniete posty i Basia wkleiła opinie innych osob na temat wrózb p. Beaty a co do grozenia to po pierwsze napisała tak Basia i napisała tylko jednej osobie ze jak jest materialistka to to bedzie biedna a nie bogata po czym przeprosiła te osobe a ta osoba przyjeła przeprosiny .Wiec przestań juz pisac Hela jedno i to samo bo zaczyna to byc nudne. I nie krtykuj kogos kto robi to bezpłatnie na forum bo ja tam tez korzystalam i bardzo sobie cenie pomoc pani Beaty .Dla mnie ta wrózb a na forum była bardzo wazna . Ty sama dla innych nie zrobisz nic a krtykowac umiesz.
            Ktos tu napisała ze jestes ezoterykiem hahahhahahhahah to by wszysko tłumaczylo :)

pinokio zdradz co to za ezoteryk ? tak szykanuje Beate Kalinowską???
            • Gość: ZOMBI Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:25
              Hela ale ty zgorzkniła baba jestes ,zazdrroscia az ziejesz na kilometr co zazdrosci jej daru czy jak ???
              • Gość: ZONBI Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:28
                Prawda jest taka ze Beata Kalinowska cieszy sie dużą sprawdzalnoscia i nic tego nie zmieni widac wyrażnie że chcesz tej wrózce zaszkodzić a tak naprawde robisz jej reklame .
              • Gość: hella Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:30
                Dlaczego te posty zostały usunięte- nie tylko moje i innych użytkowników ,ale również samej Beaty Kalinowskiej? Moze skupmy się na tym , co>?
                • Gość: ZOMBI Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:33
                  Z tego co pamietam Beata kalinowska nigdy na tym forum nie napisała
                  i tego sie trzymajny!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: ZOMBI Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:37
                    Hela pisz w swoim imieniu a moderator nie bedzie usuwac postow gdzie
                    sie podszywasz i wmawiasz innym ze to ktos inny.
                  • Gość: hella Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:39
                    Pisała, chociażby ostatnio pod nickiem Basia. Posty te zostały usuniete ponieważ jak w mordę strzelił po stylu pisania było widać , że to Beata Kalinowska. Zwróciło uwagę na to kilka osób. Beata Kalinowska robi bardzo charakterystyczne błędy ortograficzne, na co zwróciliśmy uwagę.Dlatego szybko moderator interweniował i usunał posty kilku osób, które wytknęły,że to ewidentnie Beata , jak i same posty jej autorstwa. Wszystko po to,zeby ludzie nie mogli porównać i sami puknąć sie w czoło co jest prawdą. Ja piszę to juz któryś raz z rzędu i będę pisać dlaej, ponieważ wypowiedzi są usuwane.
                    • Gość: ZOMBI Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:43
                      Po jakim stylu pisania???????????????
                      zaraz mi tez napiszesz ze ja to beata kalinowska bo zrobie byk
                      chora jestes i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Katrina Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:51
                        Beata Kalinowska zla reklame wybrala na forum.Najpierw wrozyla za darmo,a teraz
                        chce na tym nie źle zarobić.Ta kobieta wypowiada sie nie w jednym wątku na tym
                        forum.Wystarczy tylko troche inteligencji zeby wyłapac jej błedy ortograficzne
                        • Gość: kiki Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:05
                          katrin czyli jest tak genialna ze wszyscy eksperci to ona w jednej osobie :)to w ona jest genialna:) zeczy byc tymi wszyskimi ekspertami. Czyli kobieta ma niesaowity dar na tym forum jest wrózka tarocistka, numerolog jasnowidz runista i z kazdej po kilka osób kazdy cieszy sie powodzeniem i sprawdzalnoscia a jesli ty uwazasz ze ona to ta sama osoba to poprostu kobieta ma niesamowity dar we wszyskim :)
                • Gość: hella Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:35
                  Pragnę z całego serca zrobić jej reklamę, a jeśli ktoś nie poszedł na jej forum poczytać co za dyrdymaly wypisuje pozwolę sobie wkleić choćby jeden przyklad jak ludzie robią z siebie debili:)) Oto pytanie i wróżba Beaty:
                  PRZYKŁADY
                  Pani Beatko bardzo prosilabym o postawienie kart w mojej sprawie poniewaz sama juz nie wiem co mam ze soba zrobic. 2 lata temu wzielam rozwod z mezem przez to rowniez i moja sytuacja finansowa jest beznadziejna. Chcialabym zapytac czy jest mozliwe ze bedziemy razem i jezeli tak czy sie to nam uda
                  ODPOWIEDŹ:
                  zaraz sobie postwie karty dokładnie na was ale juz na poczatku widze ze ten zwiazek nie z abradzo byl dla pani satysfakcujacy i widze tutaj dokładnie ze nieraz pani przez maza bardzo cierpiła i płakała ,wiec jest pani pewna ze napewano chciła by z kims takim jeszcze byc ? bo ja tutaj widze ze boi sie pani samotnosci boi sie pani tego czy da rade i wogole widze u pani taki strarach przed jutre, . poz a tym jest pani osoba która sie przyzwyczaja to ludzi rzeczy stytuacji czyli jesli nawet bela pani nieszczesliwa w małzenstwie to woli pani juz to niz byc sama prawda?
                  ale zobacze czy jest szansa na to byscie jeszcze byli ze soba kiedys w zwiazku?
                  karty pokazuja wyraźnie ze jego powrót zapewni pani lepsza sytuacje finansowa i to tak naprawde kieruje pania by byc z mezem .karty pokazały mi nietablilnyu chwiejny nieszczesliwy dom czyli jesli jednak uda sie wam byc razem to raczej szczesliw a pani niebedzie .pewne rzeczy juz sie skonczyły kazde z was poszlo w swoja strone. cieszko bedzie wam skleic cos co zostalo tak drastycznie rozerwane.w kazddym badz razie pokazał sie pani karta szansy czy;li jak by nie patrzzec ma pani szanse jeszcze na zwiazek z byłym mezem wszysko zalezy od pani s amej teraz
                  • Gość: ZOMBI Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:41
                    Hela przeczytałem to i powiem tak raz szacun dla tej kobiety ze
                    pomaga bezinteresowanie a dwa co najwazniejsze czy ta kobieta byla
                    zadowolona i czy to jej pomoglo:)
                    ty chyba jeszcze nie widziłas co to sa bzdety wrózbne
                    • Gość: Hella Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:48
                      Będę gnębić te wróżkę i jej nie popuszczę aż usunę ja z ezoteryki
                      !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      I tak czy inaczej nie popuszczę jej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Będę podważać jej wiarygodność aż nikt już nie będzie chciał korzystać
                      z jej wróżb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: do Helli Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.multimo.pl 29.08.09, 17:58
                        Hello, teraz dałaś najlepsze świadectwo o samej sobie. Nie warto kontynuować
                        tego tematu, wiadomo, co Tobą kieruje. Swoją drogą, musisz mieć nudne życie, że
                        tak się zawzięłaś i drążysz uparcie jeden temat. Wyluzuj! Idź na spacer, do
                        ludzi, może ochłoniesz trochę, a na pewno spędzisz ten czas o wiele bardziej
                        użytecznie, niż siedząc tu na forum.
                    • Gość: hella Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:51
                      Słuchaj ZOMBI, mnie się pytasz po jakim stylu pisania? Dlaczego tamte wypowiedzi zostaly suuniete? Bylyby do przeczytania i mialbys wgląd, a teraz się pytasz; "po jakim stylu pisania'??? Napisz do moderatora,zeby nie usuwał to bedziesz wiedzial po jakim.
                      Ty uważasz ,ze to co napisala Beata to jest wrózba? Ile ty masz lat dziecko? 10? Przeciez to jest zwykla rada ciotki klotki a odpowiedz jest wywalona w samym pytaniu:)) Załamuję ręce , jeśli nie kumasz o co chodzi. Ja nie dyskutuję o tym czy wrozby są darmowe- po pierwsze to nie wrózby, po drugie Beata naciąga na płatną usługę tak samo jak wszędzie teraz się robi. W TV, gazetach tez masz pełno reklam gdzie mozesz zadzwonic na kilka minut za darmo i ta pierwsza wrozba jest gratis a następne już za kilka zł za minute połączenia. Więc nei jest to zadna rewelacja
    • Gość: hella Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:50
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: hella Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:55
        Oczywiście te wypowiedzi z "gnębieniem " i wykrzyknikami nie należą do mnie. Myślę, że już ludzie zorientowali się, że wypowiadam się rzeczowo i emocje trzymam na poziomie chociażby średnim:))) Absolutnie nie zamierzalam rozpisywać się po raz n-ty o tym samym, ale oszustwa na forum, usuwanie postów zmusiły mnie do tego. Forum jest przekłamane, ja mialam od poczatku na celu jedno- nakłonic ludzi by poczytali na czym polegają te "pseudowrozby" Beaty oraz wskazac,ze jest ona manipulatorką.
        • Gość: ufoludek Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:13
          hahhahah
          tak zuwżylismy ze jestes zdrowo rąbnieta hella po tym jak napisałas takie pogrózki oraz razu zmieniła front i stały nick zalozyłas ale pokazałas swoje motywy
          • Gość: Katrina Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:19
            Klienci swiadczą o jakosci wrozki.Jezeli Beata Kalinowska dogaduje sie z grupką
            takich osob to taką jest wróżka.
      • Gość: ZOMBI Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:57
        Autor: Gość: hella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:50
        Dodaj do ulubionych Skasujcie
        Odpowiedz
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!

zostawiam to bez komentarza
    • Gość: hella Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:52
      doprowadzę do tego ze kalinowska zwinie manatki!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ZOMBI Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:58
        Jestes zalosna w tym co teraz napisalas
        • hellla1 zadowolony ZOMBI 29.08.09, 18:04
          Założyłam konto więc nikt nie będzie mógl (nie bedziesz mogl?) podszywać się pod moj nick hella. Załosny jestes w tym, ze tak ci zalezalo,zeby pod spód wklejac drugi raz tekst podszytej pode mnie "helli". Po co? Przeciez jej wypowiedz byla widoczna? Moze sam ta wypowiedz stworzyles?
          • Gość: ZOMBI Re: zadowolony ZOMBI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:07
            Hella z tobą nie ma o czym pisac pokazałas juz swoje prawdziwe oblicze i tyle
            • Gość: Alicja Re: zadowolony ZOMBI IP: 88.220.69.* 29.08.09, 18:37
              Bardzo dobra i skuteczna wróżka.
    • Gość: Marta.gigi Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:40
      Trafiłam na nią na forum ezoterycznym bardzo ja sobie chwale jest świetna i mnie bardzo pomagła
    • Gość: daria osoba z forum ezoterycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:52
      Ja jestem zbulwersowana tym co sie tutaj dzieje . Na pania Beate kalinowska trafiła kilka miesiecy temu na forum ezoterycznym pierwszy raz spotkałam sie z tak ciepła i wspaniala wrozką ktora to co robi , robi z sercem . Dlatego forum ezoteryczne gdzie ona stawia karty bezpłatnie zareagowało tak ostron a na naszym forum bo przez taka jedna kobiete ktora ma problemy sama ze soba mozemy stracic naszą wrózke. A pomogła naprawde wielu osobą wystraczy przeczytac cały wątek a bedziecie wiedzieć ze wielu osoba wrózyła wile razy mimo ze w pierwszym poscie pisze ze pierwsza wrozb gratis on a jednak nigdy nie odmawiła wrózby jak ktos prosil oczywiscie zaznaczala ze tutaj na forum tylko krótka odpowiedz ale jak człowiek ma problemy i nie wie co dalej to nawet taka krótka odpowiedz wystarczy. Dlatego jestem zla na helle o to co wyprawia na tym forum i to co pisze mma nadzieje ze los wyrowna z toba rachunki i bedzie sprawiedliwosc oby ciebie ktos kiedys tak nie szykanował i nie chciał zniszczyc zważając na to ze pani Beata nic ci nie zrobila chyba nawet nigdy nie korzystałas z jej wrózb .
      Chciałam wyrazic moje zdanie n a ten temat licze ze sprawiedliwosci stanie sie za dość.

Ja bardzo polecam panią Beatkę to cudowna kobieta o ogromnym darze i cudownym sercu :)
      Polecam
      • Gość: Katrina Kalinowska w wielu osobach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 19:20
        Baeatko Kalinowska masz rozdwojenie jaźni?Co chcesz osiągnąc podając sie za
        swoich klientow????
      • zonka.40 Re: osoba z forum ezoterycznego 29.08.09, 20:10
        Wkleje wam co napisał jeden z ekspertów w związku z ta stytuacją

Nie ma się co w ogóle przejmować opiniami z forum wróżbiarstwa na gazecie. Tam wszyscy, dosłownie wszyscy, ci znani, i ci mniej są obsmarowywani w ten sam sposób. Gdy ktokolwiek zapyta o jakąś wróżkę, to zawsze zarzuci się tej pytającej, że to specjalnie spreparowane pytanie, aby ową wróżkę zareklamować i to "oczywiście" sama wróżka udając potencjalną klientkę napisała to pytanie, bo potrzebowała reklamy. A potem padają zarzuty, że wszelkie komentarze pozytywne są jej autorstwa, że sama się tak lansuje.
        Tam tak było, jest i będzie.

Znalazłam to forum trochę przez przypadek przed około 2 laty, gdy szukałam na gazecie forum z interpretacjami snów. I wyskoczyło mi oprócz tego przeze mnie poszukiwanego forum także forum wróżbiarstwa z jakimś wątkiem sennym. I kiedyś tam wlazłam. Najpierw zajęłam się poszukiwaniem innych wątków ze snami. Przeszukałam archiwum i pokopiowałam sobie ciekawe interpretacje, które tam się pojawiały. A jak już znalazłam to, czego szukałam, to przy innej okazji postanowiłam zajrzeć, co to za forum. Wtedy nie zajmowałam się kartami, więc specjalnie się nie wgłębiałam, tyle o ile, ale zauważywszy pytania o konkretne wróżki, pomyślałam wtedy sobie, że może tam odnajdę pewną młodą tarocistkę, znaną mi z jednego forum, które od kilku miesięcy miało awarię i nie mogłam jej w inny sposób odnaleźć (bo zniknęła z allegro, gdzie wcześniej wróżyła), a chciałam właśnie do niej zwrócić się o płatną wróżbę. No i jak się wgłębiłam w archiwum, to znalazłam wątek o niej sprzed kilku miesięcy. Miał chyba około sto wpisów. I przebiegał wg klasycznego scenariusza: że to ona sama sobie napisała to pytanie w celach autoreklamowych i oczywiście te pochlebne opinie sama sobie popisała, udając swoich zadowolonych klientów.

W ciągu tych dwóch lat nic się tam, na owym forum nie zmieniło. Wystarczy, że ktoś zapyta o wróża czy wróżkę, zawsze zjawi się ktoś, kogo to ubodzie, kto poczuje się dziwnie zagrożony i natychmiast wytknie, że to autoreklama.... Eh, co ja mówię: wytknie - zakrzyczy i będzie pouczał innych, aby otworzyli oczy itp itd.

Już wiele razy odzywały się setki głosów o zamknięcie tamtego forum, gdzie bardzo dużo osób zostało obrażonych, gdzie było wiele wątków z pyskówkami, a mimo to dalej to trwa i jest to norma dla tamtego forum. Trwało wcześniej, zanim odkryłam to forum. No bo wspomniałam o wątku już wtedy archiwalnym. A ono istnieje o wiele dłużej.

Faktycznie nie ma sensu tam zaglądać. Ani tym bardziej wchodzić w dyskusję.

A teraz napisze do jakich wnioskow doszlismy na forum ezoterycznym kto za tym stoi
        Młody mezczyzna czarne wlasy zwiazany z ezoteryka ,magią bardzo zly czlowiek ma w sobie mnustwo zawisci a przede wszyskim kieruje nim zazdrosc i cos w rodaju odrzucenia tego nie idzie na razie do końca zinterpretować . to ktos kogo ona chyba zna ktos kto udawał przyjaciela . Osoba ktora bardzo jej zazdrosci bo sam jest mało wart jako ezoteryk . ma ograomne parcie na władze i pieniadze . jak skupiłam sie na tej osobie pokazalo mi sie "s" ale popracuje troche nad nim to nawet adres jego tu wkleje .
        • Gość: hmmm Re: osoba z forum ezoterycznego IP: *.multimo.pl 29.08.09, 20:38
          Ssssłynny ostatnio pan Ssssławek? :) Ksywa Spirit.
          Albo Dawid Wolsssski? Ten to już ma przerąbane u całego tego forum.:)
          • hellla1 Re: osoba z forum ezoterycznego 29.08.09, 21:40
            PADŁAM I LEŻĘ!! Dawajcie, wróżcie kim jestem:)) Jak już wam wyjdzie cały rys postaci to chyba urządzę jakąś imprezę żebyście mogli obejrzeć mnie od stóp do głów czy przypominam "czarnego faceta". TO SĄ WŁAŚNIE WASZE WRÓŻKI! Ludzie opamiętajcie się! Naprawdę lepiej wywalcie tą kasę na korepetycje z matematyki czy czegoś rozsądnego co się w życiu udaje niż na jakieś gó...ane wróżby!
            • Gość: ufoludek Re: osoba z forum ezoterycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 21:54
              hella a ty idz lepiej do psychiatry albo ezgzorcysty bo normalna to ty nie jestes
          • Gość: gosc Re: osoba z forum ezoterycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 21:52
            Tak ja mysle ze to którys z nich napewno tutaj to robi bo wrozka jest dla niego konkurencją
          • Gość: fryc Re: osoba z forum ezoterycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:33
            po Sławku ,Spricie mozna sie spodziewac czegos takiego co tu ma miejsce.moja kolezanka mowiła ze ja zastraszał i mówił takie głupoty ze jest opętana itp poza tym ma bardzo prostackie odzywki i obraźliwe .
            • Gość: hella Re: osoba z forum ezoterycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:38
              ja nie Spirt hahhahhahahhahahhah
        • zonka.40 Re: osoba z forum ezoterycznego 30.08.09, 12:46
          cytat
          A teraz napisze do jakich wnioskow doszlismy na forum ezoterycznym kto za tym stoi
          Młody mezczyzna czarne wlasy zwiazany z ezoteryka ,magią bardzo zly czlowiek ma w sobie mnustwo zawisci a przede wszyskim kieruje nim zazdrosc i cos w rodaju odrzucenia tego nie idzie na razie do końca zinterpretować . to ktos kogo ona chyba zna ktos kto udawał przyjaciela . Osoba ktora bardzo jej zazdrosci bo sam jest mało wart jako ezoteryk . ma ograomne parcie na władze i pieniadze . jak skupiłam sie na tej osobie pokazalo mi sie "s" ale popracuje troche nad nim to nawet adres jego tu wkleje .

ktos tutaj superował ze to sprit ,ja nie zobaczyłam sprit tylko "s" wiec prosze nie rzucac bez podstawnych oskarzeń .Wystraczy ze w tej chwili atakuje sie jednego ezoteryka Beate kalinowska to nie trzeba tutaj robić cyrku typu ze kazdego po kolei bedzie sie mieszac z błotem .
        • m_alwinka1 Re: osoba z forum ezoterycznego 20.09.09, 17:26
          zonka.40 napisała:
          > A teraz napisze do jakich wnioskow doszlismy na forum ezoterycznym kt
          > o za tym stoi
          > Młody mezczyzna czarne wlasy zwiazany z ezoteryka ,magią bardzo zly czl
          > owiek ma w sobie mnustwo zawisci a przede wszyskim kieruje nim zazdr
          > osc i cos w rodaju odrzucenia tego nie idzie na razie do końca zin
          > terpretować . to ktos kogo ona chyba zna ktos kto udawał przyjaciela .
          > Osoba ktora bardzo jej zazdrosci bo sam jest mało wart jako ezoteryk
          > . ma ograomne parcie na władze i pieniadze . jak skupiłam sie na te
          > j osobie pokazalo mi sie "s" ale popracuje troche nad nim to nawet
          > adres jego tu wkleje .

Witam.
          Czytam i nigdy tak się nie ubawiłam. Hela - to nie kobieta to mężczyzna w wieku
          ok 26 lat. Brunet. chyba świeżo po studiach.
          Zna się z Panią Beatką, widzę, że ten pan często korzystał sam z jej pomocy
          wróżb, ma niską samoocenę i chociaż sam zajmuje się wróżbiarstwem to kiedy
          chciał dopiec komuś pytał Ją o radę na ile może ugrać i zaszkodzić. Pani Beata
          odcięła źródło nieczystych zagrań(materialista, nie jest uczciwy wobec klientów).
          To zemsta za odrzucenie! Ten pan z jej forum upatrzył sobie następczynię Beaty,
          młodą osobę. Ta młoda osoba też odmówiła,on w zamian za to działał czarną magią
          blokując ich dar.
          Może to co tu piszę pomoże Ci żonko dotrzeć do prawdy.
          Obie panie poznały kogoś o dużej wiedzy ezoterycznej i obie wiedzą z kim mają do
          czynienia, ten pan nic nie ugra. Za to sam poniesie konsekwencję własnych
          działań. To tylko kwestia czasu.
          Co do Beaty, to widzę ją jako silną kobietę, ma pasję i kocha to co robi. Ludzie
          ją kochają i staną za nią murem. Ma dar widzenia, to co widzi w kartach łamie
          zasady tego co widzialne i namacalne. Ona czuje kiedy jest ingerencja sacrum, a
          kiedy blokady człowieka. Zachowuje zasady planu Bożego, wie kiedy nie może
          powiedzieć więcej niż góra pozwala. Wie, że aby człowiek coś mógł zmienić musi
          doświadczyć czegoś. To mądra kobieta, a kto mieczem wojuje od miecza ginie.
          Dużo w niej pokory!
          Pozdrawiam

• Gość: bromborek Re: osoba z forum ezoterycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 17:45
            a kto jest typowany niby na następczynię pani Beaty?
            • Gość: z forum Re: osoba z forum ezoterycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 13:55
              na tamtym forum jest kilka młodych osób które napewno w przyszłosci moga osiagnąc wysoki poziom wróżki . FORUM MA SPECYFICZNA POZTYWNA ENERGIE
        • Gość: sal Re: osoba z forum ezoterycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 11:11
          zonka.40 napisała:
          > to ktos kogo ona chyba zna ktos kto udawał przyjaciela .
          > Osoba ktora bardzo jej zazdrosci bo sam jest mało wart jako ezoteryk
          > . ma ograomne parcie na władze i pieniadze . jak skupiłam sie na te
          > j osobie pokazalo mi sie "s" ale popracuje troche nad nim to nawet
          > adres jego tu wkleje .

"S" jak Sabina
    • Gość: aliccce Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: 94.254.179.* 30.08.09, 02:24
      Ja mysle ze pora skonczyc to cale zamieszanie kto bedzie zainteresowany wrozba u
      Pani BEaty przejrzy jej forum i zobaczy ze tu bzdury sa i mysle ze nerwy tu sa
      zbyteczne :) oczywiscie jestem za Pania Beata narazie nie mam okazji na platna
      wrozbe ale korzystalam z bezplatnej a to o co sie tak przyczepiliscie czyli
      wrozba "kobieta po rozwodzie" to moja mama i ja tu w odpowiedzi nic podejrzanego
      nie widze bo odpowiedz byla trafna w 100% a w pytaniu fakt duzo napisane ale to
      moze 50% wazne chyba ze glupot nie napisala w odpowiedzi typu "tak prosze wracac
      do meza bedzie wszystko ok" zastanowic sie czasami trzeba ile jest mozliwosci ze
      mogla glupot naopowiadac jakby nie byla wrozka!!
      Pani Beata jest dobra w tym co robi poza tym jeszcze poswieca czas innym nie i
      wcale nie namawia tak do platnych wrozb mi np napisala ze jak chce wiecej
      wiedziec moge napisac za jakis czas jeszcze raz wiec droga hellu prawde mowiac
      myslac logicznie jak to lubisz to innej mozliwosci niz pozbycie sie konkurencji
      nie ma gdyz brak innego mowtywu :)
      • Gość: Mania Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.szczecin.mm.pl 30.08.09, 03:31
        A co było napisane w tych wykasowanych postach? Nie załapałam się , żeby poczytać. Widze, ze zamieszanie jest niezłe. Poczytałam sobie porady Beaty, bo wrózby to na pewno nie sa.Raczej jak porady z "Przyjaciółki". Z jednej strony zgodzę się z hella, że to świństwo manipulować ciemnym narodem i udawać, że widzi się w kartach coś co jest tandetną psychologia podwórkową. Z drugiej strony hella po co sobie nerwy szarpiesz? Jak ktoś jest frajer i chce płacić za takie usługi- niech płaci. Świata nie zbawisz, a za wizyte u psychologa też trzeba płacić. Choć fakt faktem to jest uczciwsze, bo idziesz do człowieka , który nie podaje się za kogoś kim nie jest.
        • Gość: ggispot Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 11:28
          Według mnie Beata Kalinowska to swietny psycholog:)Trafilam do niej po probach samobojczych i wogole nie chcilo mi sie zyc po dwoch razach wszysko sie zmienilo . za pierwszym razem umowiłam sie na wrozby przez telefon ale pani Beata nie tylko stwila mi karty ale bardzo dużo ze mna rozmawila(przedłuzyła czas wrózby nie chcac dopłaty) i to tak naprawde podziałalo jak balsam na moje serce. 2 tygodnie pozniej umowiłam sie znów z nia tym razem zaznaczylam ze zalezy mi na rozmowie a nie kartach nie chcila za to wziasc pieniedzy ale ja i tak zapłacilam (u psychologa płaciłam 200zł i nic mi nie pomogł u niej zapłaciłam 50zł i bardzo duzo mi pomogła)Dlatego uważam ze to co tutaj pisza co nie które osoby bardzo mija sie z prawda widac ze z ta pania nigdy nie mieli kontaktu.Od razu powiem ze nie uważam ze p. Beata to cudotwórca ona pokazal mi droge i dała rady a ja sama już z tego wychodze .Dla mnie to bardzo ważne ze wtedy staneła na mojej drodze
          Powiem krotko nie wazne w jaki sposób pomaga wzane ze pomaga wazne ze osoby po konsultacji z nia są zadowolone to jest najwazniejsze przynajmniej ja tak uważam.
          • Gość: fiona6487 Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 22:03
            Ja korzystałam z wróżby na forum kilka razy i jak dotychczas wszysko mi sie sprawdza:)
            Polecam
            • Gość: Katrina Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 22:13
              hella gdzie jesteś?
              chodz dokopiemy znów tej wróżce . Mysli sobie ze jak zrobiła tyle wróżb na forum i tam jest gwiazdą to niech zapomni że na profesjonalnych też nią bedzie ,Będe ja tępić i tyle koniec i kropka.'
              Hella napisz coś bo ucichły ataki
              • Gość: gosc Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 16:28
                Brak słow na takie zachowanie i tyle nie ma co ,dzieci nostrady zrobiły sobie tu uzywanie.
        • Gość: gosc Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 16:26
          Mania masz rozdwojenie jaźni :) najpierw piszesz jako hella a teraz jako Mania no nieźle :)
          • Gość: feliks FORUM WRÓŻBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 21:40
            Swietne te forum
            jak ktos oczekuje fachowej porady od profesjonalnego eksperta to polecam poza tym na forum odpowiedzi sa za darmo :)

http://wrozby.mojeforum.net/index.php

Chyba ktos juz raz linka do niego podawał . Poza tym p. Beata K na tym forum cieszy sie duzym autorytetem :)
            • Gość: kasik Re: FORUM WRÓŻBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 21:59
              Mnie na tym forum stawiła Marta Anna stawia karty cygańskie i lenorman . Moja wrózba sie sprawdziła na dodatek była za darmo naprawde polecam to forum . Jestam kilka ekspertów i co mi s ie tam tez podaoba oni ze sobą wspolpracuja a nie skacza sobie do oczu nikt nikomu nie zazdrosci ze ten lepszy a ten gorszy . Miałam tez numerologie u Czarnej ,tez jest swietnym numerologiem ,na forum robi numerologie za darmo.
    • Gość: dosia_samosia Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 21:18
      najlepsze FORUM EZOTERYCZNE

wrozby.mojeforum.net/index.php
      bezpłatne porady ,wrózby
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka