Dodaj do ulubionych

zagadka - twarz

24.01.11, 10:06
Wstałam dziś rano zmieniona na twarzy. Jaka część twarzy jest inna?
Kto ma ochotę, to niech wylosuje karty smile
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: zagadka - twarz 24.01.11, 10:41
      8 mieczy,as den, 3 den

No pewnie nie wyglądałaś najlepiej, patrzeć na siebie nie mogłaś( 8 mieczy). As den- coś Ci wyskoczyło , 3 den - jakieś trzy pryszczesmile albo oprycha na ustach
      Msmile
      • krolowa.mieczy Re: zagadka - twarz 24.01.11, 11:07
        Nie mogłam patrzeć, ale musiałam smile
        Wyskoczyło coś - fakt. Bardziej chodzi o wyraz bliskoznaczny do "wyskoczyło"
        Nie pryszcze.
        • zainteresowany1977 Re: zagadka - twarz 24.01.11, 11:10
          Obudziłaś się zarumieniona, to był ekscytujący sen smile, albo zrobił Ci się odcisk od guzika lub poduszki.
          • krolowa.mieczy Re: zagadka - twarz 24.01.11, 11:17
            Zet, twarz mam inną niż zazwyczaj. Nie ma to nic wspólnego ze snem smile
            Dobre słowo: zarumieniona. W sumie dobry trop smile
            • algaria Re: zagadka - twarz 24.01.11, 11:39
              Spuchłaś od zęba albo spuchł ci węzeł chłonny Mozo oko masz podbite albo guz na głowie
              • krolowa.mieczy brawo Algario! :) 24.01.11, 11:45
                Mam spuchnięte powieki!
                Wstałam rano i czułam że dziwnie cieżko się otwierają. Zobaczyłam się w lusterku i zaczerwienione je mam i spuchnięte.
                A wszystko się wzięło stad, ze kilka tyg temu chyba za mocno robiłam demakijaż oczu, co spowodowało szorstość skóry powiek. Powoli się goiło aż wczoraj wpadłam na pomysł, ze posmaruję je kremem z nagietkiem - i dziś jest efekt.
                Siedzę w domu mimo, ze miałam inne plany uncertain
    • ma_ewa01 Re: zagadka - twarz 24.01.11, 21:14
      szczerze mówiąc na podstawie pierwszej karty 8mieczy - pomyślałam o oczach, ale wydało mi sie to za proste a poza tym dalsze karty całkiem mnie zmyliły, ech, ten tarotsmile
      Msmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka