Dodaj do ulubionych

Re: Sms :)

22.09.11, 23:54
jak mnie teraz postrzega Głupiec -osoba młoda , która traktuje tą znajomość nie poważnie.
jego intencje wobec mnie królowa mieczy (król kijów) Widzi we mnie kobietę , którą chciałby rozbroić smileZobaczyć co kryje się za zimną przysłoną.Chyba się bardzo napalił aby spotkać się ze mną i coś rozkręcić z tej znajomości .
jak zareaguje na smsa 9 mieczy (Koło Fortuny) Bardzo się chłopak przejmuje , że nie daje znaku życia na jego sms-y, a jak już dostanie sms ode mnie to się wreszcie doczeka odzewu z mojej strony -zobaczy że wzięłam w swoje ręce ten kontakt i chyba ode mnie będzie zależeć co zrobię jakie działania podejmę zda się na mnie .
jego emocje Wieża (3 kielichy ) W szoku będzie po dobrym tygodniu odpiszę smileno i ucieszy się bardzo z smsa z miłą treścią .
Jakie działanie na smsa (odpisze -lub nie ) Mag Od razu przejmie inicjatywę , chyba , że potrzyma mnie teraz w nie pewności .
Jaki przebieg znajomości po tym smsie Król mieczy
Coś zostanie umówione między nami , ale chyba nie bardzo będzie się kleić dalej .

kiss
Jaka się ułoży znajomość między mną i nim 4 kije
Obserwuj wątek
    • dorota.1230 Re: Sms :) 25.09.11, 11:07
      jak mnie teraz postrzega Głupiec Jesteś dla niego nową osobą ,nowa znajomość , wyzwalasz w nim fajne emocje.Ten pan widzi ,że nie traktujesz go poważnie .
      jego intencje wobec mnie królowa mieczy (król kijów) Napalił się aby spotkać się po godzinach , ale ty chyba nie dajesz oznak życia?.Bo królowa mieczy to słowa a tutaj są przyblokowane z twojej strony a on król buław jego energia podnosi pod niebiosa .
      jak zareaguje na smsa 9 mieczy (Koło FortunyOn ciągle myśli o tym smsie do ciebie ,jeśli odpiszesz to zada sobie pytanie co się stało , że odpisałaś , coś musiało cię nakłonić do tego .
      > jego emocje Wieża (3 kielichy ) Zburzy się mur , który was dzieli Wieża,ucieszy się jak napiszesz .
      [b]Jakie działaniaJaki przebieg znajomości po tym smsie Król mieczy
      Chyba on teraz pogra kartą króla mieczy wyczuwalne zimo od niego ,potrzyma w nie pewności .
      > Jaka się ułoży znajomość między mną i nim 4 kije
      Będziecie przechodzić do tej strefy zamkniętej , nowa znajomość , nowe miejsca które mogą was połączyc .
      • magdalena.1230 Re: Sms :) 25.09.11, 14:25
        Dziękuję Dorotka.1230 smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka