Dodaj do ulubionych

jestem zmeczona

22.02.12, 15:16
Na marzec wylosowalam Wieze jeszcze gdy bylam w kraju i strasznie jej sie obawialam. Teraz juz wiem czego dotyczy: jestem zmeczona mimo ze nadal trwa luty a marzec dopiero za zakretem to juz wiem ze w marcu bede sie bardzo meczyc.
Niedosypiam od 1,5mca i jestem po prostu zajechana.
Nadal jest jak najbardziej ok i fajnie jednak czuje ze nadchodzi kryzys. Nawet polowania na wyprzedazach nie pomagaja juz poprawic humoru (nakupowalam ciuchow stark reduziert po 5-8€ i teraz zastanawiam sie gdzie to spakuje tongue_out).
Aha, wczoraj przyszla tu wiosna! Jest 15 stopni w dzien (w nocy -6).
Wysylam wam troche slonka
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: jestem zmeczona 22.02.12, 15:20
      Cześć Królowosmile.
      U nas też brak słonka nie nastraja zbyt optymistycznie, ale oby do wiosnysmile.
      Ja też przesyłam buziakakiss. A jak tam mechanik?
      • krolowa.mieczy Re: jestem zmeczona 22.02.12, 15:25
        hej smile
        mechanika rozgryzlam wreszcie: taki typ co jest krolem kijow z domieszka ryc pucharow i 2 monet. Raczej ryc puch jest w wiekszosci, bo zaczepiony zamienia sie w k.kijowego, ale zeby sam pierwszy zaczal to sie kryguje. Jakos mnie znudzilo to. Uganiac sie za nim nie mam zamiaru wiec wzruszam ramionami na niego i niech robi co chce.

Czujko - to dla Ciebie jak za malo slonca smile
        www.youtube.com/watch?v=WGQn8Zp6-FY
        • czu-jka Re: jestem zmeczona 22.02.12, 15:30
          Dziękujęsmile.
          A to najlepszy sposób na mężczyzn-olewaniesmile. Bo inaczej nie doceniają starań. A K.Kijowy i pucharowy to niezły mixwink.
          A jak Ci tam tak pozatym? Masz kogoś przyjaznego w swoim otoczeniu, z kim można porozmawiać lub poprostu napic sie kawy?
          • krolowa.mieczy Re: jestem zmeczona 22.02.12, 15:32
            Mam dwie Polki. Spotykamy sie co niedziele, czasem w tygodniu tez jesli akurat zgra nam sie czas wolny. Glownie robimy rajdy po sklepach wink
            • czu-jka Re: jestem zmeczona 22.02.12, 16:53
              Cieszę sięsmile. Dbaj o siebie i nie pracuj tak dużowink
    • zainteresowany1977 Re: 22.02.12, 15:23
      Musisz dłużej spać. Ja ostatnio też za mało śpię i muszę to zmienić bo chodzę zmęczony.
      Pozdrówka smile Mag da radę smile
      • krolowa.mieczy Re: 22.02.12, 15:30
        Zet, rada dobra ale niestety ja jestem dla kogos a nie dla siebie. Spie 6h jednak dla mojego organizmu to za malo. wstaje o 7.00, na nogach jestem do 22.00.
        Zrozumieja mnie tylko te osoby ktore podobne doswiadczenia maja. To jest trudne do wyobrazenia dla innych. Moze przyblizy to termin "roboty przymusowe w Niemczech podczas wojny" (przesadzam teraz ale analogia jest).
        • algaria Re: 22.02.12, 16:21
          Nie dość że gnębi Cie niewyspanie to jeszcze przesilenie wiosenne - spróbuj brać magnez i żelazo (może być to takie do rozpuszczania) Powinno być lepiej
          Odeśpisz jak wrócisz - niestety taka jest dola idola - ale dasz radę silna jesteś
          Pozdrawiam
          • czu-jka Re: 22.02.12, 16:52
            Ja mam to samo, mimo, że sporo śpię. Magnez leży w szafce, chyba też zacznę brać może humor mi się poprawismile
        • nielaik Re: 22.02.12, 17:13
          krolowa.mieczy napisała:
          Moze przyblizy to termin "roboty przymusowe w Niemczech podczas wojny" (przesadzam teraz ale analogia jest).
          Bomba. A miało być Seks Diabelski, As Kijów i Diabeł. No co za rozkład co się nie sprawdza!
        • leda-is-one Re: 22.02.12, 19:22
          Bardzo Ci współczuje,raczej współodczuwam,bo sama tak mam,no moze troszke lepiej bo mam w poludnie 2 godziny wolne.Ja biore Centrum i Koenzym Q10 z Wit-E,on nas wzmacnia i jednoczesnie uodparnia na stres.Serdecznie Cie pozdrawiam .pamietaj że juz tak krótko masz w porownaniu ze mną!Moze to byc jakas pociecha dla Ciebie.Całusy.Emigrantka Leda
          Ja tez musze magnez brac o nm zapomniałam!!!/Dzieki za przypomnienie/.
          • zainteresowany1977 Re: 22.02.12, 20:05
            Jedz, jedz, to Ci nerwy miną smile
            • krolowa.mieczy Re: 23.02.12, 15:09
              Biore magnez. PrzywiozlaM ze soba z Polski zestaw MBE i oprocz tego witaminy.
              Ledo, nie jest zle z wolnym, bo mam sporo, ale brak mi snu. Czasem marze zeby w niedziele pospac do 9.00 ale nie da rady. Nie bede sie rozwodzic czemu - nie ma sensu.
              Do poludnia latam jak z pieprzem, po poludniu odpoczywam max 1h i ruszam w miasto.
              Nielaiku, ale Ci sie skojarzylo! Zupelnie o tym nie myslalam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka