krolowa.mieczy 30.04.12, 09:17 dostalam wczoraj od bratowej m.in. drobiazg - magnes na lodowke ze smiesznym napisem. tzn. mnie wprawil w smieszny nastroj. wiem ze odgadywanie slow za pomoca kart moze byc trudne, ale mozna sprobowac. wiec jaki to napis widnieje na magnesie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna151sx Re: drobiazg - zagadka 30.04.12, 09:28 1. Mój dom, moja twierdza 2. Jak ja ugotuję, każdemu smakuje Odpowiedz Link
nielaik Re: drobiazg - zagadka 30.04.12, 09:43 Chciałeś jechać do Afryki, a musisz się naharować jak dziki. Odpowiedz Link
algaria Re: drobiazg - zagadka 30.04.12, 11:03 jak na lodówkę to musi być związane z jedzeniem kto jada ostatki ten jest piękny i gładki pulchny nie ma zmarszczek w cycki pójdzie albo zwykłe - uśmiechnij się Odpowiedz Link
nielaik Re: drobiazg - zagadka 30.04.12, 12:07 Ludzie zmieniają się pod wpływem kultury. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy odpowiedz 30.04.12, 15:15 ja wylosowalam na tresc z Druid Craft: krol kijow, paz monet, 4 monet najbliźej byla Algaria i Zet napis brzmi: MAM WSPANIALA FIGURE, CO Z TEGO ZE OKRAGLA? PS nadal nie mam neta. juz wiem czemu: ukradli kable i tepsa kladzie nowe na mojej ulicy. Odpowiedz Link