Dodaj do ulubionych

Wibracje firmy

15.01.12, 19:04
Witam Pana

Panie Januszu moja córka z przyjacielem chcą otworzyć interes. Firma będzie na przyjaciela a ona na razie cichym wspólnikiem. Firma będzie zajmować się handlem .Ustawiłam dla firmy wibracje( nazwa 5)-(dzień 3)-8, wybrałam takie wibracje ponieważ ,w styczniu 2011r zmieniłam w mojej firmie wibracje własne na 5-3-8 i jestem zadowolona (z poprzednimi wibracjami miałam mnóstwo kłopotów : częste awarie nowych maszyn,brak zysku,pożar kradzież..itd). Obecnie maszyny są starsze i się nie psują coś nie samowitego.Interesik się kręci, ludzie zadowoleni, ponieważ mają zatrudnienie.
Przyjaciel urodził się 12.07.1979 obecnie przebywa w roku osobistym 6 w miesiącu 7 w dniu założenia to jest 24.01.2012 będzie w dniu osobistym 4.Wibracje własne wyliczyłam imię nazwisko nazwa firmy wyszła mi podliczba 149/14/5 i tu mam do Pana pytanie.
Po zredukowaniu wychodzi karmiczna 14 czy ona może szkodzić ,czy nie ma znaczenia.
Bardzo proszę o wyliczenie lat pustki dla daty 12.07.1979 z własnego doświadczenia wiem,że też ma to duże znaczenie.
A może dla handlu i młodych ludzi zaproponował by Pan inne wibracje może 8-3-11.Jestem ciekawa jak Pan się odniesie do faceta roku os.miesiąca os. dnia os.Nie są to liczby biznesowe.
Uważam,że w lutym bardziej korzystny miałby miesiąc osobisty 8 na założenie firmy.

Serdecznie Pana pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Wibracje firmy 17.01.12, 14:24
      Witaj
      porucznikowa napisała:

> Panie Januszu moja córka z przyjacielem chcą otworzyć interes. Firma będzie na
      > przyjaciela a ona na razie cichym wspólnikiem. Firma będzie zajmować się handle
      > m .Ustawiłam dla firmy wibracje( nazwa 5)-(dzień 3)-8, wybrałam takie wibracje
      > ponieważ ,w styczniu 2011r zmieniłam w mojej firmie wibracje własne na 5-3-8 i
      > jestem zadowolona (z poprzednimi wibracjami miałam mnóstwo kłopotów : częste a
      > warie nowych maszyn,brak zysku,pożar kradzież..itd). Obecnie maszyny są starsze
      > i się nie psują coś nie samowitego.Interesik się kręci, ludzie zadowoleni, po
      > nieważ mają zatrudnienie.

Piątka jest bardzo dynamiczna i wszechstronna oraz elastyczna, daje dużą energię i jest wibracją handlową. Brzmi to bardzo dobrze dla firmy, jednak należy pamiętać o tym, że piątka to najmniej stabilna wibracja w numerologii. Przynosi wzloty i upadki. Dlatego nie jest zbyt bezpieczna, bo może przynosic okresy prosperity a może także dać upadek.
      Oby tobie służyła jak najdłużej w pozytywnym sensie.

> Przyjaciel urodził się 12.07.1979 obecnie przebywa w roku osobistym 6 w miesiąc
      > u 7 w dniu założenia to jest 24.01.2012 będzie w dniu osobistym 4.Wibracje włas
      > ne wyliczyłam imię nazwisko nazwa firmy wyszła mi podliczba 149/14/5 i tu mam d
      > o Pana pytanie.
      > Po zredukowaniu wychodzi karmiczna 14 czy ona może szkodzić ,czy nie ma znacze
      > nia.

No jest to niestety ewidentna 14 więc byłbym bardzo powściągliwy w tym temacie, duże ryzyko.

> Bardzo proszę o wyliczenie lat pustki dla daty 12.07.1979 z własnego doświadcze
      > nia wiem,że też ma to duże znaczenie.

Ostatnie 2004-2006, kolejne 2016-2018

> A może dla handlu i młodych ludzi zaproponował by Pan inne wibracje może 8-3-11

To oczywiście mniej energetyczny układ, ale zdecydowanie bardziej stabilny i bezpieczny.

> .Jestem ciekawa jak Pan się odniesie do faceta roku os.miesiąca os. dnia os.Nie
      > są to liczby biznesowe.

Generalnie patrząc na drogę życia, z cyklem 3, szczytem 2/11, urodzeniową 9 i przede wszystkim czarnym szczytem 5 - nie jest to dobry układ na poważnego przedsiębiorcę.
      Może mu nieźle odbijać, hulaj dusza piekła nie ma. Czy twoja córka ma też jakieś piątki?
      Jeśli tak, to raczej stabilności z tym gościem nie będzie...

> Uważam,że w lutym bardziej korzystny miałby miesiąc osobisty 8 na założenie fi
      > rmy.

No tak, zdecydowanie korzystne..
      >
      > Serdecznie Pana pozdrawiam.

Pozdrawiam
      • porucznikowa Re: Wibracje firmy 18.01.12, 11:20
        Witam Pana
        Dziękuję bardzo za cenne wskazówki

Przyznaje.. jestem zaniepokojona Pana wypowiedzią .
        > Generalnie patrząc na drogę życia, z cyklem 3, szczytem 2/11, urodzeniową 9 i p
        > rzede wszystkim czarnym szczytem 5 - nie jest to dobry układ na poważnego przed
        > siębiorcę.
        > Może mu nieźle odbijać, hulaj dusza piekła nie ma. Czy twoja córka ma też jakie
        > ś piątki?
        > Jeśli tak, to raczej stabilności z tym gościem nie będzie...
        Moja córka ur.19.08.1984 obecnie jest w roku osobistym 5 lubiła i lubi pohulać . Dużo rzeczy już jej w życiu nie wypaliło ma czarny szczyt 7 a więc po sromotnej klęsce na własne życzenie potrafi wszystkich obwiniać . Muszę przyznać szybko się regeneruje ,podnosi zmienia faceta i bierze się za następny dobry pomysł.. . Myślałam ,że jej przyjaciel jest bardziej dojrzały.Ale Panie Januszu jak dwóch hulaków się dobierze to może być tragedia.Obliczyłam faceta wibracje własne ma poprawne 1-8-9 i żadnych braków.
        Bardzo proszę w wolnym czasie napisać tylko dwa słowa pod względem ich wzajemnej zgodności.
        Wiem ,że córka ma w białym szczycie 9 i tłumaczę jej ,że w grę wchodzi tylko luźny związek.
        Jeśli chodzi o firmę o ile dojdzie do skutku to faktycznie wibracje 8-3-11/2 będą bezpieczniejsze,ale oczywiście praca i zdrowy rozsądek jest potrzebny.
        Chciałam również podziękować Panu za dobre wskazówki dla mojej wnuczki a w/w córkę.Proponował Pan dla niej sport.Właśnie od kilku miesięcy mąż zawozi ją (2x w tygodniu) na tenisa ziemnego ,sponsorujemy i pilnujemy systematyczności.Dziewczynka( 4.5 l) najmłodsza z grupy świetnie sobie radzi.Żeby bezpieczniej się czuła dziadek towarzyszy jej w czasie treningu na korcie smile .

Napisał Pan
        > Piątka jest bardzo dynamiczna i wszechstronna oraz elastyczna, daje dużą energi
        > ę i jest wibracją handlową. Brzmi to bardzo dobrze dla firmy, jednak należy pam
        > iętać o tym, że piątka to najmniej stabilna wibracja w numerologii. Przynosi wz
        > loty i upadki. Dlatego nie jest zbyt bezpieczna, bo może przynosic okresy prosp
        > erity a może także dać upadek.
        > Oby tobie służyła jak najdłużej w pozytywnym sensie.
        Dziękuję za szczere życzenia.Oczywiście jestem i będę bardzo ostrożna a zwłaszcza w obecnym kryzysie.
        Ja Panu również życzę powodzenia w interesach i pozdrawiam.
      • minaretta Re: Wibracje firmy 25.01.12, 19:19
        O rety, a jak sie ustawia wibracje dla firmy???

Czy wibracja: 4 (nazwa firmy) + dzien zalozenia: 4 = 8 jest Ok?

czyli w jezyku numerologicznym nalezaloby mowic o wibracjach: 4/4/8 ?

Przepraszam za glupie pytania ale wlasnie sie ucze wink
        • janus50 Re: Wibracje firmy 25.01.12, 23:08
          Witaj
          minaretta napisała:

> O rety, a jak sie ustawia wibracje dla firmy???
          >
          > Czy wibracja: 4 (nazwa firmy) + dzien zalozenia: 4 = 8 jest Ok?

Twój tok rozumowania jest właściwy. Jednak czwórka nie jest najbardziej optymalną wibracją dla biznesu. Daje zbyt wiele ograniczeń, brak elastyczności, brak rozmachu.
          >
          > czyli w jezyku numerologicznym nalezaloby mowic o wibracjach: 4/4/8 ?

Można tak powiedzieć. Oznacza to wibrację nazwy/Dzień rozpoczęcia działalności/Przeznaczenie firmy.
          >
          > Przepraszam za glupie pytania ale wlasnie sie ucze wink
          Podobno żadne pytania nie są głupie, głupie mogą być tylko odpowiedzi smile
          Pozdrawiam
          • minaretta Re: Wibracje firmy 26.01.12, 13:22
            " czwórka nie jest najbardziej optymalną wibracją dla biznesu. Daje zbyt wiele ograniczeń, brak elastyczności, brak rozmachu"

Mialby Pan ochote napisac cos wiecej na ten temat?

A jakie sa najlepsze wibracje dla biznesu? Chyba 8..? Ale jak je ustawic?

Mam w zanadrzu nazwe (ktora "czuje" jakos intuicyjnie, ze bedzie przyciagac i ze wnosi duzo energii) i jak obliczylam wczoraj, jest to 5. W przeznaczeniu chyba najlepiej byloby, zeby to byla 8. Czyli data rozpoczecia powinna byc 3? (Data rozpoczecia to suma wszystkich cyfr w dacie jak rozumiem np 26. 01. 2012 czyli 2+6+1+2+1+2 = 14 = 5 ?)

Swoja droga ciekawa jestem czy wibracje firmy naprawde tak wplywaja???

Moja ostatnia dzialalnosc, ktora zalozylam w grudniu 2011 (nie pamietam ktorego dnia) i jak wczoraj wyliczylam, nazwa byl 9, w pewnym momencie musiala zawiesic dzialalnosc...Dobrze prosperowala ale pojawil sie czynnik zewnetrzny, ktory zmusil mnie do zawieszenia wszystkiego i teraz trwam w pewnej inercji.. Zastanawiam sie czy fakt rozpoczecia czegos w grudniu i w dodatku pod nazwa 9 nie ma tu wplywu...
      • asita2 Re: Wibracje firmy 07.06.12, 21:56
        Panie Januszu,
        czy trójka w nazwie firmy konsultingowej będzie OK czy lepiej wybrać 1 lub 8 ? z góry dziękuję za odpowiedź
        • janus50 Re: Wibracje firmy 08.06.12, 14:11
          Witaj
          asita2 napisał(a):

> Panie Januszu,
          > czy trójka w nazwie firmy konsultingowej będzie OK czy lepiej wybrać 1 lub 8 ?
          > z góry dziękuję za odpowiedź

Trójka to komunikacja, więc dla firmy konsultingowej jest, w moim przekonaniu, korzystna.
          Trójka przyciąga klientów i pomocnych ludzi.
          Pozdrawiam
    • minaretta Re: Wibracje firmy 25.01.12, 22:50
      Mam jeszcze pytanie: jesli w nazwie firmy wychodzi "11", czy nalezy to 11 jeszcze zsumowac - wtedy wychodzi 2 czy tez nalezy zostawic to 11 jako nazwe mistrzowska, tym samym wzmacniajaca potencjal sukcesu?
      • janus50 Re: Wibracje firmy 25.01.12, 23:10
        Witaj ponownie
        minaretta napisała:

> Mam jeszcze pytanie: jesli w nazwie firmy wychodzi "11", czy nalezy to 11 jeszc
        > ze zsumowac - wtedy wychodzi 2 czy tez nalezy zostawic to 11 jako nazwe mistrzo
        > wska, tym samym wzmacniajaca potencjal sukcesu?
        Jedenastka nie jest typową wibracją biznesową, więc raczej w nazwie bym jej nie wstawiał. Można jej użyć dla układu np. 3-8-11, bo gdzieś trzeba iść na kompromis, bowiem nie da się ustawić wszystkich trzech elementów na typowo biznesowe.
        Pozdrawiam
        • porucznikowa Re: Wibracje firmy 27.01.12, 10:55
          Witam Pana

Panie Januszu jak ja mam spółkę cywilną i wspólnika to firma ma dwie wibracje ? Wspólnik ma inną i ja inną .Obliczyłam dla wspólnika wibracje ( jego nazwisko , imię + nazwa firmy sc) 7-3-1 siódemka pochodzi z podliczby 115. A moje mają wartość dla nazwy firmy jak już wspomniałam 5-3-8. Jedynie co nas łączy to trójka dzień narodzenia firmy.Gdybym miała jeszcze kilku wspólników to w nazwie firmy sc każdy wspólnik miałby inną liczbę.
          Nie jestem do końca pewna czy dobrze obliczyłam wibracje w nazwie firmy dla mojego wspólnika,ponieważ w zaświadczeniu o dokonaniu zmiany we wpisie do ewidencji działalności gospodarczej w rubryce nazwa pod którą wykonywana jest działalność ,wpisaną ma jeszcze jedną nazwę firmy którą samodzielnie kiedyś prowadził(nie zawiesił) i nazwę naszej wspólnej spółki. Wzięłam tylko nazwę spółki pod uwagę i jego nazwisko , imię , a może powinnam zliczyć obie nazwy( 2 działalności + nazwisko i imię wspólnika) .
          Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam
          • janus50 Re: Wibracje firmy 27.01.12, 13:00
            Witaj
            porucznikowa napisała:

> Panie Januszu jak ja mam spółkę cywilną i wspólnika to firma ma dwie wibracje ?

Każda firma ma swoją nazwę, która jest wpisana w dokumenty rejestrowe w rubryce nazwa firmy. Nazwa tam wpisana jest punktem wyjścia do obliczeń. Kiedy pisałaś, że zmieniłaś wibracje firmy, sądziłem, że dokonałaś urzędowego wpisu w dokumenty rejestrowe, celem zmiany nazwy. Z numerologicznego punktu widzenia, firma jest osobnym bytem i nie łączymy jej z osobistymi wibracjami właścicieli. Punkt wspólny dla tych dwóch, czy więcej, osobnych numerologicznych bytów, ma miejsce w procesie przygotowania firmy do rejestracji, aby ta miała miejsce w czasie korzystnym numerologicznie ( w odniesieniu osobistym) dla jej założycieli, a z drugiej strony, aby dzień rozpoczęcia działalności wpisany w dokumenty był korzystny dla wibracji firmy. I na tym w zasadzie kończy się numerologiczny wspólny mianownik dla właścicieli i firmy.
            Oczywiście, firma bez właściciela, jest jak auto bez kierowcy. Nawet gdy auto jest świetne a kierowca nieudacznik, to sukcesu nie będzie. Perfekcyjne wibracje firmy nie gwarantują w żadnym stopniu, że firma jest skazana na sukces, bo firma jest narzędziem za pomocą którego pracuje właściciel. Często bywa także tak, jak w twoim przypadku, że otrzymałaś dynamiczne wibracje osobiste i dzięki swojej pracy, determinacji i wytrwałości wyciągnęłaś firmę z dołka. Nie należy tego jednak traktować jako zmiany wibracji firmy. Po prostu stałaś się lepszym kierowcą....

> Wspólnik ma inną i ja inną .Obliczyłam dla wspólnika wibracje ( je
            > go nazwisko , imię + nazwa firmy sc) 7-3-1 siódemka pochodzi z podliczby 115. A
            > moje mają wartość dla nazwy firmy jak już wspomniałam 5-3-8. Jedynie co nas łą
            > czy to trójka dzień narodzenia firmy.Gdybym miała jeszcze kilku wspólników to w
            > nazwie firmy sc każdy wspólnik miałby inną liczbę.

Zawsze bierzemy pod uwagę to co znajduje się w rubryce nazwa w dokumentach rejestrowych, to jest podstawa obliczeń.

> Nie jestem do końca pewna czy dobrze obliczyłam wibracje w nazwie firmy dla m
            > ojego wspólnika,ponieważ w zaświadczeniu o dokonaniu zmiany we wpisie do ewide
            > ncji działalności gospodarczej w rubryce nazwa pod którą wykonywana jest działa
            > lność ,wpisaną ma jeszcze jedną nazwę firmy którą samodzielnie kiedyś prowadził
            > (nie zawiesił) i nazwę naszej wspólnej spółki. Wzięłam tylko nazwę spółki pod
            > uwagę i jego nazwisko , imię , a może powinnam zliczyć obie nazwy( 2 działalno
            > ści + nazwisko i imię wspólnika) .
            > Bardzo proszę o pomoc.

Bierzemy pod uwagę wyłącznie to co ma bezpośredni związek z waszą wspólną firmą.

Pozdrawiam
            >
            > Pozdrawiam
            • porucznikowa Re: Wibracje firmy 02.02.12, 14:14
              Witam
              janus50 napisał:
              > Kiedy pisałaś, że zmieniłaś wibracje firmy, sądziłem, że dokonałaś urzędowego wpisu w dokumenty rejestrowe, celem zmiany nazwy.<
              Założyłam firmę sc 25.09.2008 i otrzymałam zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej,następnie od 1 stycznia 2011 r. jeden ze wspólników odszedł ze spółki(a było nas 3) i w dniu 07.01.2011 zmieniliśmy nazwę firmy i siedzibę.Otrzymałam Zaświadczenie o dokonaniu zmiany we wpisie do ewidencji działalności gospodarczej
              o wpisie pod punktem 5
              Niniejsze zaświadczenie wykazuje treść wpisu wg stanu w dniu 07/01/2011 po zmianie w dniu 07/01/2011.Zmiana ta dotyczy punktów 1,3(.Punkt1-przedsiębiorca,
              nazwa pod którą wykonywana jest działalność.Punkt 3- adres zakładu głównego)NIP i REGON pozostał dla spółki taki sam tylko nazwa i siedziba firmy się zmieniła.
              Kilka razy dokonuję zmian na przykład w( punkcie 2- przedmiot działalności) rozwijam się i po uzyskaniu pozytywnej decyzji ze Starostwa automatycznie muszę dopisać w zaświadczeniu... w Urzędzie Miejskim i staram się to dokonać zmian z datą o wibracji 3 dla firmy.

Napisał Pan również:

>Oczywiście, firma bez właściciela, jest jak auto bez kierowcy. Nawet gdy auto jest świetne a kierowca nieudacznik, to sukcesu nie będzie. Perfekcyjne wibracje firmy nie gwarantują w żadnym stopniu, że firma jest skazana na sukces, bo firma jest narzędziem za pomocą którego pracuje właściciel.

Ma Pan racje pracować trzeba smile ale jestem też ostrożna dzisiaj np.jestem w dniu osobistym 9, żadnych interesów nie załatwiam.

> Często bywa także tak, jak w twoim przypadku, że otrzymałaś dynamiczne wibracje osobiste i dzięki swojej pracy, determinacji i wytrwałości wyciągnęłaś firmę z dołka. Nie należy tego jednak traktować jako zmiany wibracji firmy. Po prostu stałaś się lepszym kierowcą....<

Oj duża zmiana .I jestem pewna ,że nowe wibracje na pewno mi w tym pomogły . Od mojego męża ostatnio usłyszałam takie słowa...No proszę jak ty się wyrobiłaś nie poznaję....Często trafiam na pomocnych ludzi.

Pozdrawiam
    • minaretta Re: Wibracje firmy 27.01.12, 23:03
      " czwórka nie jest najbardziej optymalną wibracją dla biznesu. Daje zbyt wiele ograniczeń, brak elastyczności, brak rozmachu"

Mialby Pan ochote napisac cos wiecej na ten temat?

A jakie sa najlepsze wibracje dla biznesu? Chyba 8..? Ale jak je ustawic?

Mam w zanadrzu nazwe (ktora "czuje" jakos intuicyjnie, ze bedzie przyciagac i ze wnosi duzo energii) i jak obliczylam wczoraj, jest to 5. W przeznaczeniu chyba najlepiej byloby, zeby to byla 8. Czyli data rozpoczecia powinna byc 3? (Data rozpoczecia to suma wszystkich cyfr w dacie jak rozumiem np 26. 01. 2012 czyli 2+6+1+2+1+2 = 14 = 5 ?)

Swoja droga ciekawa jestem czy wibracje firmy naprawde tak wplywaja???

Moja ostatnia dzialalnosc, ktora zalozylam w grudniu 2011 (nie pamietam ktorego dnia) i jak wczoraj wyliczylam, nazwa byl 9, w pewnym momencie musiala zawiesic dzialalnosc...Dobrze prosperowala ale pojawil sie czynnik zewnetrzny, ktory zmusil mnie do zawieszenia wszystkiego i teraz trwam w pewnej inercji.. Zastanawiam sie czy fakt rozpoczecia czegos w grudniu i w dodatku pod nazwa 9 nie ma tu wplywu.
      • janus50 Re: Wibracje firmy 31.01.12, 13:00
        Witaj
        minaretta napisała:

> " czwórka nie jest najbardziej optymalną wibracją dla biznesu. Daje zbyt wiele
        > ograniczeń, brak elastyczności, brak rozmachu"
        >
        > Mialby Pan ochote napisac cos wiecej na ten temat?

Główne aspekty czwórki, które sprawiają, że nie jest optymalną wibracją dla biznesu, wymieniłem. Co tutaj rozwijać. Czwórka to wibracja bardzo stabilna, praktyczna, skuteczna w sferze materii, jednak jednocześnie zamyka w schematy, nakłada sztywne ramy, zmusza do działań w ściśle określonej sferze - nie jest to oczywiście korzystne dla biznesu, w którym np. elastyczność to cecha bardzo istotna. Czwórka to solidny rzemieślnik jednak nie wiele więcej.

>
        > A jakie sa najlepsze wibracje dla biznesu? Chyba 8..? Ale jak je ustawic?

Generalnie 1, 3, 8, 22, 44.
        Jak ustawić, trudno tutaj w paru zdaniach przeprowadzić przyspieszony kurs ustawiania numerologicznego firmy.....
        >
        > Mam w zanadrzu nazwe (ktora "czuje" jakos intuicyjnie, ze bedzie przyciagac i z
        > e wnosi duzo energii) i jak obliczylam wczoraj, jest to 5. W przeznaczeniu chyb
        > a najlepiej byloby, zeby to byla 8. Czyli data rozpoczecia powinna byc 3? (Data
        > rozpoczecia to suma wszystkich cyfr w dacie jak rozumiem np 26. 01. 2012 czyli
        > 2+6+1+2+1+2 = 14 = 5 ?)

to prawidłowe wyliczenia...
        >
        > Swoja droga ciekawa jestem czy wibracje firmy naprawde tak wplywaja???

Z całą pewnością nie jest tak, że korzystnie z numerologicznego punktu widzenia ustawiona firma jest skazana na sukces a firma ustawiona niekorzystnie jest skazana na klęskę...
        Wibracje firmy mają wspomagać, nie będą pracować za nikogo, są narzędziem, które w rękach mądrego i skutecznego operatora będzie wspomagać, jednak gdy firma prowadzona jest nieudolnie, nawet najlepsze ustawienie nie pomoże...
        >
        > Moja ostatnia dzialalnosc, ktora zalozylam w grudniu 2011 (nie pamietam ktorego
        > dnia) i jak wczoraj wyliczylam, nazwa byl 9, w pewnym momencie musiala zawiesi
        > c dzialalnosc...Dobrze prosperowala ale pojawil sie czynnik zewnetrzny, ktory z
        > musil mnie do zawieszenia wszystkiego i teraz trwam w pewnej inercji.. Zastanaw
        > iam sie czy fakt rozpoczecia czegos w grudniu i w dodatku pod nazwa 9 nie ma tu
        > wplywu.

Dziewiątka jest skrajnie niekorzystna i może być oczywiście czynnikiem, który miał wpływ na niepowodzenie...

Pozdrawiam
    • minaretta Re: Wibracje firmy 30.01.12, 19:08
      A ja tu jeszcze raz smile

Nazwa firmy ma 2. Dzien zalozenia: 8
      Przeznaczenie wychodzi: 1

Co Pan na to Panie Januszu?
      • janus50 Re: Wibracje firmy 31.01.12, 13:06
        Witaj
        minaretta napisała:

> A ja tu jeszcze raz smile
        >
        > Nazwa firmy ma 2. Dzien zalozenia: 8
        > Przeznaczenie wychodzi: 1

Dwójka nie jest optymalna dla firmy. Jej natura jest pasywna, sensoryczna. Brak jej dynamiki i zdecydowania. Może być korzystna dla firmy pośredniczącej, negocjatorów, opieki, pedagogiki, dobrze się sprawdza w księgowości - zarządzanie finansami jako usługa.
        Pozdrawiam
        >
        > Co Pan na to Panie Januszu?
        • minaretta Re: Wibracje firmy 31.01.12, 15:47
          Dziekuje za odpowiedz smile

Ale czy fakt rozpoczecia wibruje 8 a calosc daje 1 nie nadadza jej dynamiki?

Jakie sa optymalne wibracje dla firmy tzn nazwy, dnia zalozenia i liczby przeznaczenia bedacej suma tych poprzednich? Wyczytalama w ksiazce p. z Hiszpanii ze tak sie powinno liczyc smile
          • minaretta Re: Wibracje firmy 01.02.12, 11:03
            Drogi Panie Januszu!

Drobne sprostowanie: nazwa firmy, o ktora pytalam i ktora daje 2 w podliczbie ma 11.
            Tzn.calkowita suma daje 38, z tego jest nastepnie 11.
            Czy to moze cos zmienia? Jakby nie bylo to mistrzowska 11. I jesli data zalozenia daje 8 (to chyba doskonale) i z podsumowania tych elementow jako przeznaczenie firmy wychodzi 1.
            Co Pan o tym sadzi?

Inna mozliwosc: jesli firma mialaby w nazwie 8. Jaka najlepsza bylaby dla niej data zalozenia by jej liczba przeznczenia bylaby tez najlepsz?

Bardzo bylabym wdzieczna za pomoc, poniewaz jestem w trakcie jej zakladania i na razie jestem we mgle. Firma bez nazwy to jak zolenierz bez karabinu smilesmilesmile

Na pozostale Pana posty do mnie w innych watkach pozwole sobieodpowiedziec pozniej, bo teraz priorytetem jest ten smile

Pozdrawiam goraco i dziekuje za wszystkie Pana rady, dzieki ktorym mniej bladzimy w numerologicznej mgle... wink
            • janus50 Re: Wibracje firmy 01.02.12, 16:49
              Witaj
              minaretta napisała:

> Drobne sprostowanie: nazwa firmy, o ktora pytalam i ktora daje 2 w podliczbie m
              > a 11.
              > Tzn.calkowita suma daje 38, z tego jest nastepnie 11.
              > Czy to moze cos zmienia? Jakby nie bylo to mistrzowska 11. I jesli data zalozen
              > ia daje 8 (to chyba doskonale) i z podsumowania tych elementow jako przeznaczen
              > ie firmy wychodzi 1.
              > Co Pan o tym sadzi?

Jedenastka jest liczbą mistrzowską, niematerialną. Nie jest więc elementem stymulującym biznes. W nazwie i dacie rozpoczęcia jest jednak lepiej, gdy znajdą się tam wibracje bardzie biznesowe. Z drugiej strony nie da się ustawić wibracji firmy tak, aby wszystkie trzy elementy były korzystne biznesowo. Dlatego trzeba iść na kompromis i dawać wibrację, która nie jest typowo biznesowa ale także nie przeszkadza. Takim układem jest np. 3-8-11 lub 8-3-11 nazwa - data - przeznaczenie.

>
              > Inna mozliwosc: jesli firma mialaby w nazwie 8. Jaka najlepsza bylaby dla niej
              > data zalozenia by jej liczba przeznczenia bylaby tez najlepsz?

Jak wyżej
              >
              > Bardzo bylabym wdzieczna za pomoc, poniewaz jestem w trakcie jej zakladania i n
              > a razie jestem we mgle. Firma bez nazwy to jak zolenierz bez karabinu smilesmilesmile
              >
              Pozdrawiam
              • lalinetta Re: Wibracje firmy 11.03.12, 10:45
                Pozwole sobie jeszcze zadac pytanie Panu Janusowi smile

Przy nazwie firmy 8 (ktaora wg numerologow jest b.dobra i gwarantuje sukce nawet miedzynarodowy smile ) jaki najlepszy bylby dzien rozpoczecia dzialalnosci?

I jeszcze inne pytanie: co jest waznieksze: nazwa firmy, dzien rozpoczecia czy tez JEJ PRZEZNACZENIE wynikajace z sumy tych cyfr?
                • janus50 Re: Wibracje firmy 11.03.12, 11:22
                  Witaj
                  lalinetta napisała:

> Przy nazwie firmy 8 (ktaora wg numerologow jest b.dobra i gwarantuje sukce nawe
                  > t miedzynarodowy smile ) jaki najlepszy bylby dzien rozpoczecia dzialalnosci?

To nie jest do końca tak, żadna wibracja nie gwarantuje sukcesu. Ósemka jest wibracją operującą w sferze finansów i pomnażania, stąd posiada potencjał w sferze biznesowej, jednak jak my ten potencjał wykorzystamy zależy od nas samych. Nic nie wydarzy się samo.

>
                  > I jeszcze inne pytanie: co jest waznieksze: nazwa firmy, dzien rozpoczecia czy
                  > tez JEJ PRZEZNACZENIE wynikajace z sumy tych cyfr?

Data, nazwa, przeznaczenie. W ujęciu procentowym wskazałbym tak - 45-35-20.
                  Pozdrawiam
                  • lalinetta Re: Wibracje firmy 11.03.12, 11:46
                    Dziekuje bardzo za odpowiedz! smile

W takim razie jaka cyfra bylaby najlepsza dla daty rozpoczecia dzialalnosci i jaka dla nazwy? smile

Choczi tu o dzialanosc handlowa zwiazana z natura i zdrowiem smile
                    • janus50 Re: Wibracje firmy 11.03.12, 11:58
                      Witaj ponownie
                      lalinetta napisała:

> Dziekuje bardzo za odpowiedz! smile
                      >
                      > W takim razie jaka cyfra bylaby najlepsza dla daty rozpoczecia dzialalnosci i j
                      > aka dla nazwy? smile

Nie ma możliwości ustawienia wszystkich trzech elementów na korzystne biznesowo, gdzieś trzeba iść na kompromis. W nazwie albo w przeznaczeniu.
                      Dobrym układem jest np. 8/3/2(11) Data/nazwa/przeznaczenie.

Pozdrawiam

>
                      > Choczi tu o dzialanosc handlowa zwiazana z natura i zdrowiem smile
                      • lalinetta Re: Wibracje firmy 11.03.12, 12:15
                        Dziekuje!

Rzeczywiscie nie jest latwo wszystko dopasowac, zwlaszcza, jesli sa jeszcze inne ograniczenia np wybor domeny, "ladnosc" czy "chwytliwosc" nazwy. Bo przeciez nie tylko wartosc numerologiczna ma wplyw? Bo co z tego jesli w numerologii bedzie doskonale a nazwy beda ..po prostu nieinteresujace handlowo?

Wiec ...a co sadzi Pan u ukladzie 3 (data) 8 (nazwa) = 11 (przeznaczenie)

11 w tym przypadku nie sumujemy do 2? Bo z kolei 2 jako przeznaczenie chyba nie wrozy dobrze?
                      • lalinetta Re: Wibracje firmy 12.03.12, 19:41
                        Wlasnie mecze sie nad wyborem nazwy...i czekam na Pana porady sad
                        A tak przy okazji czy moglby Pan polecic mi jakas rzetelna ksiazke, ktora porusza tematy finansowo-zawodowe w ujeciu numerologicznym?
                      • lalinetta Re: Wibracje firmy 12.03.12, 20:25
                        Panie Januszu drogi! Mam jeszcze 1 wazne pytanie! Wyszlo mi, ze jesli wybiore nazwe o wibracji 5 to dzien zalozenia bylby najleszy 3 a to jest jutro np! A jutro to....13! Czy zaczynanie czegos 13 dobrze wrozy? sad Wiadomo, pechowa 13!
                        • janus50 Re: Wibracje firmy 13.03.12, 01:29
                          lalinetta napisała:

> Panie Januszu drogi! Mam jeszcze 1 wazne pytanie! Wyszlo mi, ze jesli wybiore n
                          > azwe o wibracji 5 to dzien zalozenia bylby najleszy 3 a to jest jutro np! A jut
                          > ro to....13! Czy zaczynanie czegos 13 dobrze wrozy? sad Wiadomo, pechowa 13!

Nie musisz się tym przejmować. Liczy się wynik wibracyjny całej daty.
                          Pozdrawiam
                          • we-ll Re: Wibracje firmy 02.05.12, 20:20
                            Witam panie Januszu
                            Zarejestrowałam firmę spontanicznie. Teraz widzę, ze jej nr nazwy to 6, data rozpoczęcia działalności to 4, mój nr z daty urodzenia to 8, z imienia i nazwiska 44 (8), z samego imienia 8. Obecnie chcę zmienić nazwę firmy i chcę już się dobrze dopasować. Nazwę lekko liftigując miałabym 8-kę, ale jaką dopasować datę zmiany nazwy w urzędzie?
                            Bardzo proszę o pomoc.
                            Pozdrawiam
                            PS.(nie odbieram maila z gazeta.pl)
                            • janus50 Re: we-ll 03.05.12, 17:31
                              Witaj
                              we-ll napisał(a):

> Witam panie Januszu
                              > Zarejestrowałam firmę spontanicznie. Teraz widzę, ze jej nr nazwy to 6, data ro
                              > zpoczęcia działalności to 4, mój nr z daty urodzenia to 8, z imienia i nazwiska
                              > 44 (8), z samego imienia 8. Obecnie chcę zmienić nazwę firmy i chcę już się do
                              > brze dopasować. Nazwę lekko liftigując miałabym 8-kę, ale jaką dopasować datę z
                              > miany nazwy w urzędzie?

Nie ma niestety wielkiego wyboru, no praktycznie jest tylko jedna opcja - dzień o wibracji trzy co da w rezultacie przeznaczenie 2/11

> Bardzo proszę o pomoc.
                              > Pozdrawiam

Pozdrawiam

> PS.(nie odbieram maila z gazeta.pl)
                              • we-ll Re: we-ll 03.05.12, 20:31
                                Bardzo dziękuję za pomoc. Też zastanawiałam się nad tą opcją. W sumie moja działalność ma być pomocna innym firmom, więc 2/11 może nie będzie zła? Zastanawiałam sie jeszcze nad 9 co w efekcie końcowym firmy i dnia dałoby 8. Ale... 9 to chyba byłby początek końca, prawda?

Dziękuję i serdecznie pozdrawiam
                                • janus50 Re: we-ll 03.05.12, 21:21
                                  we-ll napisał(a):

> Bardzo dziękuję za pomoc. Też zastanawiałam się nad tą opcją. W sumie moja dzia
                                  > łalność ma być pomocna innym firmom, więc 2/11 może nie będzie zła? Zastanawiał
                                  > am sie jeszcze nad 9 co w efekcie końcowym firmy i dnia dałoby 8. Ale... 9 to
                                  > chyba byłby początek końca, prawda?

Dziewiątka w przeznaczeniu firmy to firma, która została stworzona aby ją zamknąć.....

>
                                  > Dziękuję i serdecznie pozdrawiam
                                  • magicka PROSZĘ O POMOC 07.06.12, 16:25
                                    Panie Januszu na wstępie chciałam podziękować za odpowiedź dotyczącą daty ślubu.
                                    Mam jeszcze do Pana jedną prośbę.
                                    Mój narzeczony chce otworzyć firmę
                                    Prawdopodobnie w lipcu/sierpniu/wrześniu 2012
                                    Jest architektem urodzonym 28.06.1983= 1
                                    Jego liczba imion (plus tego z bierzmowania) + nazwiska = 1
                                    1) zastanawiamy się nad nazwą jak numerologicznie była by dla niego korzystna:
                                    myśleliśmy o Arch-Image= 2
                                    Archtun= 7
                                    EWENTUALNIE JESZCZE MOŻE NAZWA O LICZBIE 6????
                                    SAMI JUŻ NIE WIEMY CO BY PASOWAŁO
                                    troche jeszcze czytałam i jeszcze myślimy o nazwie, której liczba jest 3 ????

2) zastanawiamy się też który miesiąc/ dzień byłby najkorzystniejszy na rozpoczęcie działalności
                                    NP. 1.08.2012 ???

Pracownia Architektoniczna

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego
                                    Magda
                                    • magicka Re: PROSZĘ O POMOC 07.06.12, 16:31
                                      znalazłam jeszcze coś takiego:
                                      W przypadku firmy o nazwie w wibracji 3 korzystne dni rozpoczęcia działalności gospodarczej to:
                                      3-nazwa + 1-data = 4 przeznaczenie; solidne i systematyczne zyski,
                                      3-nazwa + 9-data = 3 przeznaczenie; uznanie, sława i prowizje.
                                      • janus50 Re: PROSZĘ O POMOC 07.06.12, 16:44
                                        Witaj
                                        magicka napisała:

> znalazłam jeszcze coś takiego:
                                        > W przypadku firmy o nazwie w wibracji 3 korzystne dni rozpoczęcia działalności
                                        > gospodarczej to:
                                        > 3-nazwa + 1-data = 4 przeznaczenie; solidne i systematyczne zyski,
                                        > 3-nazwa + 9-data = 3 przeznaczenie; uznanie, sława i prowizje.

Chyba raczej nie znalazłaś tego na tym forum?

3/1/4 - tak ale tylko pod warunkiem, że będzie się sumować do 22. Niestety w większości przypadku wypada karmiczna 13, co oznacza dużo pracy mało zysku, lub pokutna 40, która przynosi przeciwności. Ewentualnie na siłę można jeszcze zaakceptować 4/31, w każdym razie czwórka zawsze tworzy ograniczenia, zakreśla ramy, nie pozwala na rozmach, jest symbolem solidnego rzemieślnika, który wytężoną pracą i wyrzeczeniami zbiera grosz do grosza.
                                        3/9/3 - ktoś kto to napisał raczej nie ma wielkiego doświadczenia. Dzień rozpoczęcia działalności, czyli inaczej dzień urodzin firmy ustawiony na 9. Dziewiątka to wszystko dla innych nic dla siebie, w kontekście firmy oznacza pracuję dla innych by było im dobrze, poświęcam się nie oczekując zysku, otwieram firmę aby ją zamknąć.
                                        Czego to ludzie nie wymyślą.
                                        Pozdrawiam
                                    • janus50 Re: PROSZĘ O POMOC 07.06.12, 16:55
                                      Witaj
                                      magicka napisała:

> Mam jeszcze do Pana jedną prośbę.
                                      > Mój narzeczony chce otworzyć firmę
                                      > Prawdopodobnie w lipcu/sierpniu/wrześniu 2012
                                      > Jest architektem urodzonym 28.06.1983= 1
                                      > Jego liczba imion (plus tego z bierzmowania) + nazwiska = 1

Jest w korzystnym roku osobistym 3. Lipiec będzie jego miesiącem osobistym 1 - bardzo dobrze, sierpień 2/11 dobrze, wrzesień 3 dobrze.

> 1) zastanawiamy się nad nazwą jak numerologicznie była by dla niego korzystna:
                                      > myśleliśmy o Arch-Image= 2
                                      > Archtun= 7
                                      > EWENTUALNIE JESZCZE MOŻE NAZWA O LICZBIE 6????
                                      > SAMI JUŻ NIE WIEMY CO BY PASOWAŁO
                                      > troche jeszcze czytałam i jeszcze myślimy o nazwie, której liczba jest 3 ????

Architekt to profesja kreatywna, należy więc dobrać nazwę, która będzie tą kreatywność podkreślać, kreatywność to wibracja 3.
                                      Nazwy o wibracji 6 i 7 raczej bym unikał bo nie są to wibracje biznesowe.
                                      Można także wybrać nazwę o wibracji 1 lub 8.
                                      Liczyć należy pełną nazwę firmy, tak jak to zostanie zapisane w dokumentach rejestrowych.
                                      Np. Starprojekt Jan Kowalski.

> 2) zastanawiamy się też który miesiąc/ dzień byłby najkorzystniejszy na rozpocz
                                      > ęcie działalności
                                      > NP. 1.08.2012 ???

1 sierpnia do dobra data w odniesieniu osobistym bo daje rok/miesiąc/dzień osobisty 3/2/3. Dla firmy będzie to jednak "dzień urodzenia" 5. Piątka jest co prawda wibracją handlową i posiada dużą energię, jest jednak trudna do kontrolowania bo jej energia jest dość chaotyczna, trudna do ukierunkowania. Może przynieść sukces i może dać porażkę.
                                      >
                                      > Pracownia Architektoniczna
                                      >
                                      > Pozdrawiam i wszystkiego dobrego
                                      > Magda

Pozdrawiam
                                      • magicka Re: PROSZĘ O POMOC 07.06.12, 19:38
                                        Panie Januszu jest Pan nie zastąpiony, czyli rozumiem, że najlepiej nazwa to 3
                                        natomiast data rozpoczęcia najlepiej jakby była 8 ??
                                        A to co Pana tak zdziwiło znalazłam tutaj:
                                        docs7.chomikuj.pl/978252795,PL,0,0,Kiedy-zak%C5%82ada%C4%87-w%C5%82asn%C4%85-firm%C4%99.doc
                                        • janus50 Re: PROSZĘ O POMOC 07.06.12, 20:08
                                          Witaj ponownie
                                          magicka napisała:

> Panie Januszu jest Pan nie zastąpiony, czyli rozumiem, że najlepiej nazwa to 3
                                          > natomiast data rozpoczęcia najlepiej jakby była 8 ??

Tak, to korzystny układ, da przeznaczenie 2/11

> A to co Pana tak zdziwiło znalazłam tutaj:
                                          > docs7.chomikuj.pl/978252795,PL,0,0,Kiedy-zak%C5%82ada%C4%87-w%C5%82asn%C4%85-firm%C4%99.doc

To jest tekst autorstwa Pani Małgorzaty Brzozy. Ta Pani to największa kompromitacja polskiej numerologii. Nie ma większego szkodnika. Gdyby znalazł się jakiś szaleniec i wydał ją po angielsku, śmiałby się z nas cały numerologiczny świat...
                                          Pozdrawiam

• medanet Re: PROSZĘ O POMOC 04.01.13, 10:30
                                            Witam,
                                            jestem początkująca w numerologii, założyłam wcześniej firmę z nazwą o wibracji 8, rozpoczęcie działalności było również w dacie o wibracji 8, czyli przeznaczenie wychodzi 7, praktyka pokazała, że finansowo to był niewypał (firma handlowo-usługowa w branży wellness), nazwa się trochę zdezaktualizowała i myślę o jej przerobieniu na bardziej chwytliwą, która jednak daje wibrację 3, osobiście jestem w pierwszym roku numerologicznym (data ur. 02.10.1972). W przypadku zmiany w dokumentach rejestrowych myślę, że musi to być dzień urzędowania, abym mogła wtedy dokonać zmiany. Proszę mi pomóc w wyborze daty, ewentualnie proszę o wskazówki, jaka wibracja nazwy powinna być odpowiednia dla takiej działalności (usługi z zakresu medycyny niekonwencjonalnej, promocja zdrowia, budowa struktury MLM, sklep internetowy) plus uzupełnienie w formie daty zmiany. Będę wdzięczna za odpowiedź na forum.
                                            Dorota
                                            • medanet Re: PROSZĘ O POMOC 04.01.13, 11:06
                                              Dodam jeszcze, że wibracja mojego imienia i nazwiska to 3 (uwzględniłam ją w nazwie firmy), ale w metryce mam jeszcze drugie imię, którego na co dzień nie używam, więc po dodaniu pełna wibracja imion i nazwiska to 6. Nie wiem, czy ma to znaczenie przy wyborze daty, ale wolałam te dane napisać.
                                              • janus50 Re: medanet 12.01.13, 16:37
                                                medanet napisała:

> Dodam jeszcze, że wibracja mojego imienia i nazwiska to 3 (uwzględniłam ją w na
                                                > zwie firmy), ale w metryce mam jeszcze drugie imię, którego na co dzień nie uży
                                                > wam, więc po dodaniu pełna wibracja imion i nazwiska to 6. Nie wiem, czy ma to
                                                > znaczenie przy wyborze daty, ale wolałam te dane napisać.

W odniesieniu do wibracji firmy bierzemy pod uwagę tylko te elementy, które występują w nazwie firmy.
                                                Pozdrawiam
                                            • janus50 Re: medanet 12.01.13, 16:36
                                              Witaj
                                              medanet napisała:

> Witam,
                                              > jestem początkująca w numerologii, założyłam wcześniej firmę z nazwą o wibracji
                                              > 8, rozpoczęcie działalności było również w dacie o wibracji 8, czyli przeznacz
                                              > enie wychodzi 7, praktyka pokazała, że finansowo to był niewypał (firma handlow
                                              > o-usługowa w branży wellness), nazwa się trochę zdezaktualizowała i myślę o jej
                                              > przerobieniu na bardziej chwytliwą, która jednak daje wibrację 3, osobiście je
                                              > stem w pierwszym roku numerologicznym (data ur. 02.10.1972). W przypadku zmiany
                                              > w dokumentach rejestrowych myślę, że musi to być dzień urzędowania, abym mogła
                                              > wtedy dokonać zmiany. Proszę mi pomóc w wyborze daty, ewentualnie proszę o wsk
                                              > azówki, jaka wibracja nazwy powinna być odpowiednia dla takiej działalności (us
                                              > ługi z zakresu medycyny niekonwencjonalnej, promocja zdrowia, budowa struktury
                                              > MLM, sklep internetowy) plus uzupełnienie w formie daty zmiany. Będę wdzięczna
                                              > za odpowiedź na forum.
                                              > Dorota

Aktualnie, od października 2012 jesteś w roku osobistym dziewięć, który nie jest sprzyjający do rozpoczynania ważnych projektów. Lepiej poczekać do października 2013, gdy będziesz w roku 1.
                                              Nazwa 8 i data 8 są pozornie korzystne, jednak mogą przynosić w przeznaczeniu 7/16, która przynosi porażki w dążeniach. Lepiej jedną z tych ósemek zmienić na dwójkę lub trójkę, wówczas uzyskasz korzystne przeznaczenie o wibracji 1 lub 2/11.
                                              Pozdrawiam
                                              • medanet Re: medanet 15.01.13, 23:08
                                                Bardzo dziękuję za odpowiedź, przy okazji dowiedziałam się, że źle obliczałam swój rok osobisty...
    • lalinetta Re: Wibracje firmy 11.03.12, 10:42
      Pani Porucznikowo, jestem bardzo ciekawa czy nadal Pani nowa firma o ustwieniach 5-3-1 dobrze funkcjonuje. Poniewaz podobno 5 jest zmienne... Pytam, poniewaz sama wybralam sobie (tak intuicyjnie) nazwe firmy 5 i ta nazwa bardzo mi sie podoba, ale troche sie boje tezj zmiennosci piatki, choc czuje w niej jednoczesnie duzy potencjal energetyczny.
      • porucznikowa Re: Wibracje firmy 13.03.12, 10:19
        lalinetta napisała:

> Pani Porucznikowo, jestem bardzo ciekawa czy nadal Pani nowa firma o ustwieniac
        > h 5-3-1 dobrze funkcjonuje. Poniewaz podobno 5 jest zmienne... Pytam, poniewaz
        > sama wybralam sobie (tak intuicyjnie) nazwe firmy 5 i ta nazwa bardzo mi sie po
        > doba, ale troche sie boje tezj zmiennosci piatki, choc czuje w niej jednoczesni
        > e duzy potencjal energetyczny
        Witam
        Firma przynosi dochody, ale to też (jak Pan Janusz mi wytłumaczył ) zasługa moich obecnych wibracji imiennych , to znaczy one na pewno dały mi siłę do przepracowania odpowiednio roku osobistego 4 itd...mądrzejsze decyzje podejmuję w chwilach trudnych (bo i takie bywają) mobilizuję się i walczę o swoje . Nie jestem młodą osobą a jakoś tak mi się wszystkiego chce smile może to rok osobisty 5 na mnie tak działa nie wiem.
        Założyłam ze wspólnikiem pod koniec września jeszcze jedną sp. ale z o.o. o wibracji 5-3-8 czekam na dotacje jak otrzymamy to ruszę jak nie to rozwiąże.Cały czas inwestujemy i się rozwijamy .
        Po wypowiedziach Pana Janusza o wibracji dla firm 5-3-8 trochę się zmartwiłam :

>Piątka jest bardzo dynamiczna i wszechstronna oraz elastyczna, daje dużą energię i jest wibracją handlową. Brzmi to bardzo dobrze dla firmy, jednak należy pamiętać o tym, że piątka to najmniej stabilna wibracja w numerologii. Przynosi wzloty i upadki. Dlatego nie jest zbyt bezpieczna, bo może przynosic okresy prosperity a może także dać upadek.
        Oby tobie służyła jak najdłużej w pozytywnym sensie.<

Mogłam może chociaż sp. z o.o. ustawić z bardziej stabilnymi wibracjami ale już nie mam odwrotu.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.
    • swital11 Re: Wibracje firmy 12.05.13, 21:58
      Witam!smile
      Mam pytanie odnośnie nazwy restauracji i daty założenia.
      Pragnę zacząć od tego,ze moje imię to wibracja liczby 33/6(drugie imię to 9),a nazwisko to 22/4,czyli w sumie 1. Data urodzenia to 09.10.1981,czyli 11/2.
      Mam już nazwę restauracji,która powstała całkiem spontanicznie i która bardzo mi się podoba. Pierwszy człon to pizzeria,czyli 2 plus 6 z nazwy właściwej.Wibracja tej nazwy to 8,wiec chyba jest dobrze.Problem w tym,że w momencie rejestracji tą 8 powinienem dodać do mojego imienia i nazwiska z tego co się orientuje i wychodzi 9,więc raczej fatalnie.Co robić panie Januszu???
      Nie wiem czy to istotne,ale lokal ma numer 4,a nazwa ulicy wibruje na 5,więc znowu niedobrze.Może wstawić jakieś a,b,c,albo coś innego?smileChciałbym dodać,że lokal planuję otworzyć pod koniec czerwca 15-30,może początek lipca 2013.Poza tym mając 1 z imienia i nazwiska jakiej wibracji liczby powinienem użyć na nazwę lokalu?Jaka jest najlepsza na restaurację?Kiedy najlepiej zarejestrować firmę?Bardzo zależy mi na tej nazwie,więc mam dylematuncertain
      Z wyrazami szacunkusmile
      swital11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka