porucznikowa
15.01.12, 19:04
Witam Pana
Panie Januszu moja córka z przyjacielem chcą otworzyć interes. Firma będzie na przyjaciela a ona na razie cichym wspólnikiem. Firma będzie zajmować się handlem .Ustawiłam dla firmy wibracje( nazwa 5)-(dzień 3)-8, wybrałam takie wibracje ponieważ ,w styczniu 2011r zmieniłam w mojej firmie wibracje własne na 5-3-8 i jestem zadowolona (z poprzednimi wibracjami miałam mnóstwo kłopotów : częste awarie nowych maszyn,brak zysku,pożar kradzież..itd). Obecnie maszyny są starsze i się nie psują coś nie samowitego.Interesik się kręci, ludzie zadowoleni, ponieważ mają zatrudnienie.
Przyjaciel urodził się 12.07.1979 obecnie przebywa w roku osobistym 6 w miesiącu 7 w dniu założenia to jest 24.01.2012 będzie w dniu osobistym 4.Wibracje własne wyliczyłam imię nazwisko nazwa firmy wyszła mi podliczba 149/14/5 i tu mam do Pana pytanie.
Po zredukowaniu wychodzi karmiczna 14 czy ona może szkodzić ,czy nie ma znaczenia.
Bardzo proszę o wyliczenie lat pustki dla daty 12.07.1979 z własnego doświadczenia wiem,że też ma to duże znaczenie.
A może dla handlu i młodych ludzi zaproponował by Pan inne wibracje może 8-3-11.Jestem ciekawa jak Pan się odniesie do faceta roku os.miesiąca os. dnia os.Nie są to liczby biznesowe.
Uważam,że w lutym bardziej korzystny miałby miesiąc osobisty 8 na założenie firmy.
Serdecznie Pana pozdrawiam.