hoaxx 21.08.12, 11:28 Miało być tak pięknie, już planowała piaskownicę dla naszych dzieciaków, nagle stwierdziła że jednak poukłada się z paranoidlanym eks- (facet zakładał podsłuchy i wynajmował detektywów). I zrozum tu kobiety. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 11:39 a ja pamietam, ze Ty miales zone ze 2 lub 3 lata temu miales klopoty z praca i pamietam jak pislaes ze chyba sie rozstaniecie??? tak? co do kobiet napisales poczatek jak sie zaczelo a mialo byc tak pieknie i koniec ze ona wraca ... ale cos bylo pomiedzy chyba prawda? wiesz co jest dziwne , ze faceci nie mowia o tym co złego tylko udaja" nie rozumiem o co jej chodzi" a kobieta to takie stworzenie , ze jak ma dobrze u boku faceta jak czuje sie niezaniebdywana, jak jej sprawy sa rownie wazne i nie pomijane jak po prostu ma swoje szczescie to nawet nie zerknie na innego. Moze cos zrobiles co jej sie nie spodobalo albo ...nie zrobiles czegos co mialo byc zrobione-obiecane gdzies musi byc haczyc bez pwodu nie podejmu sie takich decyzji-wiem bo jestem kobieta i to przerabialam RW proste pozdrawiam, asia Odpowiedz Link
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 11:43 dodoam.... moj obecny facet 7lat tak potrafil planowac pisakownice z była kobieta i byly to tylko słowa i jakie bylo jego zdziwinie gdy kobieta po jakims czasie juz nie dla rady bo minelo 7 lat a ich zwiazek z miejsca nie ruszyl byl oburziony "bo planowalismy" samo planowanie to nic ..jakies kroki-czyny tez wypadaloby zrobic jak sie pozniej okazalo , nie pamietał o jej ur , imienianch, jego spr byly nr 1 - z cala miloscia do niego i oddaniem - ale ja sie nie dziwie , ze dała sobie spokoj i to jemu powiedzialm Odpowiedz Link
hoaxx Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 11:55 I podobno kobiety są bardziej wrażliwe i empatyczne. Dzięki, czuję się pocieszony. Odpowiedz Link
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 11:58 sa takie naprawde ale ja nie glaszcze po głowie nawet jak synek zrobi cos zlego ..i nie mowie "oj tam synus mamusi nic sie nie stalo to nie synusia wina to pani w szkole sie uwzieła " sorry ale po prostu zrozum cos musiało byc nie tak tylko nie napisales jaki byl powod jej odejscia bo jakis byl no chyba nie bylo ze ona rano sie budzi i tak oto decyduje Odpowiedz Link
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 12:00 a co mialam napisac "oj tam znajdzie sie lepsza" po prostu w zwizku trzeba walczyc i starac sie o kazdy dzien bo ta lepsza tez bedzie wymagac jesli nic nie zrobisz i tez sobie pojdzie nie ma takiej kobiety co je bedzie wszytsko jedno - kazda kobieta chce tego samego i do tego samego dąży Odpowiedz Link
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 11:56 zakladanie posłuchow i detektyw - hmmm zalezy jak na to spojrzysz jeden facet nie zeobi nic i oleje ze kobieta odeszla drugi kocha i nie moze sie z tym pogodzic i robii az takie rzeczy bo nie wie lub chce wiedziec w czym rzecz. Mało facetow tak robi ale aby posunac sie do takich krokow to moze nie paranoja tylko facetowi baaaaaardzo zalezało a jesli drugi nie robi nic i mowi "odchodzisz tak? a moze wynisc ci walizke" no to masz roznice.. my kobiety lubimy jak sie oo nas zabiega a najgorsza jest obojetnosc Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 11:56 Kobiety są dziwne to prawda. A niektóre są na dodatek bluszczami. Nie wiem czy Cię wykorzystała czy wtedy faktycznie planowała, a teraz już nie. Współczuję cierpienia i zawodu. To nigdy nie jest przyjemne Odpowiedz Link
hoaxx Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 12:04 Nie zakładam złej woli, nie wiem o co chodzi. Myślałem, że byliśmy wobec siebie szczerzy i wszystko jest jasne. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 12:07 To może jej się zmieniło. Może uznała, że ustalenia już jej nie pasują? Ale dziwne, ze nie pogadała o tym tylko odeszła. Albo przestała kochać. To też jest możliwe. Gdy ja przestaję kochać, to się męczę i odchodzę. No i nie chcę oszukiwać faceta mówiąc mu "kocham cię", a tego zupełnie nie czując. Odpowiedz Link
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 12:09 no ale bez powodu przestajesz kochac??? jak to mozliwe...gdy masz super faceta , macie plany, dba o Ciebie - bez powodu ot tak z nudy? nie sadze zawsze jest powod ten "zamiatany pod dywan" a pozniej wybuucha i trudno cos uratowac "a taki spokoj byl w zwiazku a tu nagle" Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 12:12 Mnie zdarzało się bez powodu przestać kochać. Po prostu: uleciało. Albo nie bylo miłością od samego początku. Odpowiedz Link
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 12:06 krolowo ale nie wolno tak facetom mowic bo oni musza "cos robic w zwiazku, pracowac nad nimi a nie tylko w nim byc" jakis powod byl i jesli Kolega moze nam napisac co bylo powodem , nie sadze aby byla az tak wyrahowana - to tylko mezczyzni tak mowia "tyle jej dalem a ona mnie rzucial " a co dal hmmm pluszaka - autentycznie znam taki przypadek - facet dal pluszaka swojej kobiecie przez 3 lata a wszytskim opowiadal jak to ona miala z nim luksusowo gdy ona odeszla - pluszak wart 30 zł , zero kwatow, jakis restauracji, zero pamieci o waznych datach - wyszla prawda z worka jak ona zaczela mowic jak bylo...mezczyzni ubarwiaja rzeczywistosc i nie sa sprawiedliwi wobec siebie sorry nie odbierz tego zle - nie chcialam naskakiwac jakos na ciebie po prostu mezcyzni jakby udaja ze nie rozumieja w czym byl bład a ZAWSZE JEST JAKIS POWOD Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 12:11 Rozumiem co chcesz powiedzieć Asiu i nie biorę tego do siebie. Z tym, ze istnieją typy i kobiet i mężczyzn nazwijmy "niestadnych". Zawsze coś zepsują i dziwią się że znów się przytrafiło to samo. i zostawiają po sobie spustoszenie. Pewnie, że dwie strony zazwyczaj są winne. Rzadko jest tak, ze jedna. Odpowiedz Link
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 12:21 a ja znam wlasnie pislam poprzedni zwiazek mojego faceta on opowiadal nawet mi jak sie poznalismy jak to bylo wiec mowil jaki to byl dobry i jak miala z nim dobrze poznalam ja i wysluchałam ona nie co inaczej to opisała no coz ... nie dodoal , ze jego praktycznie nie bylo w domu, ze byli koledzy, ze zapominal o jej datatch, ze jak zdobyla tytuł na studiach to nawet nie zozyl jej gratulacji , wszytscy pamietali i byli ale nie on, ze "wszytsko bylo zbedne co kupowla - szastala kas" a wcale tak nie bylo to byly podstawowe potzreby to ze 7 lat planowal - tak mi opowoadal a ona mi powiedziala , ze co roku przekladal date slubu, na kazde kolejne swieta bo tym razem nie dadza rady finansowo i tak to wygladalo, byli razem a jednak osobno i juz kobieta nie wytrzymala bo nic sie nie zmienialo - wiec odeszla a on - oburzony bo go wykorzystala do cna górnolotne słowa , które dobrze brzmia i nie rozumial o co jej chodzilo powiedzialam jemu , ze miala racje i ze tez tak bym zrobila a co gorsze dla niego ..sadze ze kazda po prostu kolejna kobieta tak by zrobila gdyby sytaucja tak miała wygladac jaka tu wina tej kobiety???? tylko taka ze za dlugo czekała Odpowiedz Link
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 12:13 przeprasam jesli naskoczylam i tak odebrałes, naprawde nie mialam zamiaru Cie obrazac czy cos chodzi o to ze kobiety wola facetow, ktorzy cos robia niz nie robia czyli zaniechanie czynu jest rownie wazne jak robienie czyli jesli planowlaiscie a np je wydawalo sie za dlugo, a plany byly przekładane to moze to bylo to - z pewnoscia wiesz w czym byl problem tylko go spychasz na samo dno RW proste pozdrawiam, asia Odpowiedz Link
czu-jka Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 12:35 Dziewczyny mogą mieć rację. Może czuła, że nie odejdziesz od żony? Choć nie sądzę, by kierowała się rozsadkiem skoro wybrała tego szpiega Trzymaj się Hoaxx. Jakiś pogrom na tej naszej Szkółce nastąpił. Wszyscy wszystkich zostawiają. Odpowiedz Link
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 12:40 a ja wlasnie to tez zauwalyma, to chyba jowisz jak wszedl ze stalego byka do blizniat co lubia zmiany - mozena na Jowisza zrzucic wina Odpowiedz Link
czu-jka Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 13:10 A co najśmiejsznejsze, że wszytskie historie są podobne. Opisy charakterologiczne facetów też. Jak tak czytam to nie dziwie się, że dziewczyny myślą, że może chodzić o tego samego mężczyznę. Odpowiedz Link
hoaxx Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 16:35 Może przyszedł czas Ósemki Pucharów z tego wątku? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: A teraz ja się wypłaczę 21.08.12, 20:38 Tak, to jest to. Ale pamiętaj że 8puch to rozstania i powroty. Przynajmniej u mnie tak jest. Wracanie jak bumerang. Odpowiedz Link
hoaxx Re: A teraz ja się wypłaczę 23.08.12, 14:32 Księżyc w tamtym rozkładzie nie daje mi spokoju.. Może pokazuje zazdrość? Odpowiedz Link
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 23.08.12, 15:02 ksiaezyc u mnie pokazuje obawy, leki, niepewnosc i sytaucje tez czesto ze cos sobie w głowie tworzymy dokladajac nakrecajac aie , watpliwosci na dana chwile czesto sa to bezpodsatwne lęki i obawy ale dopoki sie cos nie wyjasni sa prawdopodobne dla nas Odpowiedz Link
algaria Re: A teraz ja się wypłaczę 23.08.12, 17:15 Nie płacz, kupię Ci chechłacz, a po za tym wiedziałeś jakie jest ryzyko aaa i nie zapominaj że w 2016 podobno masz się ożenić z w/w Panią to, to co jest teraz to jest przejściowy kryzys zapewne a Księżyc to nie zazdrość tylko życie w iluzji, łudzenie się, zazdrość to albo paź mieczy a na pewno rycerz mieczy Odpowiedz Link
hoaxx Re: A teraz ja się wypłaczę 24.08.12, 09:58 Spoko, trochę sobie pochlipałem w kąciku, trochę serduszko pobolało, jakoś przeżyłem. Przy okazji wyjaśniło się trochę niedopowiedzeń (dlaczego kobiety uważają facetów za telepatów?). Teraz czekamy kto pierwszy mrugnie. Odpowiedz Link
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 24.08.12, 11:30 czyli nie macie kontaktu? rozstawałam sie z Moim chyba ze 4 razy jesli nie wiecej i nigdy pierwsza nie wyciągnelam reki - wiec jesli Ona z takich jak ja to mozesz dlugo czekac... raz u mnie byla przerwa pol roku , pozniej góra miesiac ... im czesciej sie rozstawailsmy tym powrot z jego inicjatywy byl szybszy i zostal skrocony do tygodnia a nie lepiej sobie wyjsnic i wiedziec dlaczego i jakie ma zarzuty pod twoim adreem , jaki byl powod rozstania? Bo przeciez bez powodu nikt sie nie rozstaje. Wiec dowiedziec sie i to naprawic i nie popelniac po raz kolejny tych samych błedów. Odpowiedz Link
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 24.08.12, 11:33 przepraszam, ze zapytam ale przeciez i tak sie nie znamy wiec co to za róznica i nie takie rzeczy tu sie pisało czy Ty jestes w zwiazku malzenskim bo juz sie pogubiłam masz rodzine , zone a ta pani to ....nie wiem jak nazwac ..no ale najlepiej wprost kochanka? nie dlatego ze Cie potepiam i chce oceniac czy moralizowac , bylam kiedys w zwiazku z zoantym ( w separacji, dawno to bylo) i nie zamierzam tu nikogo pouczac Odpowiedz Link
algaria Re: Asiu 24.08.12, 12:38 asia.33 napisała: > czyli nie macie kontaktu? > > a nie lepiej sobie wyjsnic i wiedziec dlaczego i jakie ma zarzuty pod twoim adr > eem , jaki byl powod rozstania? Bo przeciez bez powodu nikt sie nie rozstaje. W > iec dowiedziec sie i to naprawic i nie popelniac po raz kolejny tych samych błe > dów. Ja tam do tej pory (chyba rok) nie wiem jaki był powód zamilczenia a żeby się dowiedzieć musiałby napisać a nie napisze bo zamilkł Także Asiu kochana bo w tym cały jest ambaras... a nie zawsze się da - teraz to mi już lotto, ale się dręczyłam niewiedzą, bo jak każda baba lubię wiedzieć Odpowiedz Link
hoaxx Re: A teraz ja się wypłaczę 24.08.12, 13:49 > a nie lepiej sobie wyjsnic i wiedziec dlaczego i jakie ma zarzuty pod twoim adr > eem , jaki byl powod rozstania? Bo przeciez bez powodu nikt sie nie rozstaje. W > iec dowiedziec sie i to naprawic i nie popelniac po raz kolejny tych samych błe > dów. Wyjaśniliśmy sobie co trzeba. Zgodziliśmy się, że w obecnej sytuacji rozstanie to najlepsze wyjście. Mam przeczucie, że to nie koniec. A karty na jej związek z eks- pokazały kiedyś Śmierć, niedawno Wieżę jako sygnifikatory (jego jako Diabła, he he). Odpowiedz Link
algaria Re: A teraz ja się wypłaczę 24.08.12, 12:31 Kochany, bo my uważamy że wy powinniście się domyśleć, na szczęście ja jestem taka "paplą" że za nim borsuk miałby się domyślić (a ma zaskok Kraza na mrozie) to ja mu wszystko powiem i to ze szczegółami... Odpowiedz Link
asia.33 Re: A teraz ja się wypłaczę 24.08.12, 12:53 no wlasnie i tu haox musi zrobic taki bilans czy odezwac sie "po nic" czyli bez zamiaru zadnych zmian by kontakt byl czy z zamiarem naprawy zwiazku bo jesli bez zamiarów to zadna kobieta tego nie chce wiec lepiej zamilknac na zawsze Odpowiedz Link