Dodaj do ulubionych

saturn na asc.

05.11.03, 21:21
Jak uwazacie, co sie dzieje gdy ascendent jest tranzytowany przez saturna?
(przechodzi przez ascendent) Czego dotycza zmiany w zyciu tego czlowieka?
Rozruszajmy troche to forum! :)
Obserwuj wątek
    • rencle Re: saturn na asc. 16.03.04, 01:45
      Ludzie b.czesto chudna gdy im saturn asc. przechodzi,pojawiaja sie tez nastroje
      depresyjne,leki itp...ale sa tez pozytywne strony np.latwiej nam wytrwac w
      postanowieniach
      • amayah Re: saturn na asc. 22.05.04, 21:36
        ja miałam podobnie jak rencle, ale wtedy mój Saturn był na desc. Ciekawe czy to
        jakaś spora różnica. A może po prostu to samo przejawia sie i tu i tu, ale
        jeśli dotyczy asc. bardziej wpływa na nasze zachowanie i ludzie to widzą, a gdy
        dot. desc. , wszystko to dzieje się bardziej w naszym wnętrzu?....
        • nis.kuk Saturn 25.05.04, 12:30
          Saturn na Desc. powinien przede wszystkim wpłynąc na Twoje związki - daje
          dystans, wychłodzenie uczuć, krytyczny stosunek (co może mieć dobre skutki),
          itp. W zależności od siły natalnego Saturna, przeżycia mogą być bardzo ciężkie
          lub mniej ciężkie. :)))

A co powiecie na cykl Saturna? Pierwszy cykl przypada na wiek 28-29 lat,
          następny po ok. 29 latach. Zwykle wtedy się dzieją bardzo ważne rzeczy w życiu
          człowieka.
          Ja mam urodzeniowo Saturna w 12 domu, blisko ASC. Niedługo będzie się zamykał 1
          cykl Saturna i już teraz wiem, ze będę miała egzamin życiowy.

• amatemi Re: Saturn 04.09.04, 20:38
            witam,
            u mnie nic szczegolnego sie nie wydarzylo po zamknieciu cyklu. Natomiast kiedy
            Saturn przechodzil ascendent i jakis czas pozniej, bardzo duzo.
            Kiedys czytalam ze I i III cwiartka w kosmogramie to miejsce gdzie Saturn jest
            wymagajacy, wiec czesto jest nam ciut trudniej. A kiedy Saturn przechodzi przez
            II lub IV cwiartke to wtedy nas nie ogranicza. W moim przypadku tak bylo do tej
            pory, nie wiem czy drugi cykl to potwierdzi:) Powiem Wam za ok 30
            lat:))))))))))))))))
            Pozdrowionka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka