Dodaj do ulubionych

LOVE LOVE LOVE

07.02.15, 16:55

https://szkolagorkigrubaki.pl/images/serce99sr9.gif

Za tydzień Walentynki - Walę tynki jak mówi znajomy murarz tynkarz akrobata
Do jutra (niedziela 08. 02) do 20.00 (godzina - mur) Przyjmuje zapisy na wróżby Walentynkowe - tylko na miłość, ale nie tylko dla zakochanych.
Kto chętny zapraszam - zastrzegam sobie czas na wróżby do Walentynek - czyli nie wszystkie na raz, ale dla wszystkich zapisanych - nick w tytule zapisu

A na razie zapraszam do posłuchania

Obserwuj wątek
    • caro-caro caro 07.02.15, 17:05
      chyba dobrze zrozumiałam? tongue_out
      poproszę bardzo bardzo. chciałabym żeby wreszcie coś się ruszyło w sprawach sercowych. popatrz miła Algario czy tuż tuż czy "pani jeszcze długo nie"
      • algaria Re: caro 08.02.15, 13:07
        Przesłanie od św. Walentego - Porzucenie - może nie brzmi to dobrze ale.. ta karta porzuca dotychczasowy stan - jeśli nikogo nie masz to wkrótce może się ktoś pojawić - niestety jeśli jesteś w związku to nie jest to dobra karta dla Ciebie. Sądzę jednak że raczej czekasz na miłość bo kolejne karty są:
        Tak potoczą się sprawy uczuciowe dla Caro - Zaangażowanie, uwodzenie (deprawowanie) kompletność.
        W najbliższym czasie ktoś się pojawi w Twoim samotnym życiu, ktoś z kim możesz osiagnąć pełnie i przejść kolejne fazy uwodzenia od zaangażowania po uwodzenie aż do dopełnienia.
        • caro-caro Re: caro 08.02.15, 13:24
          O Matko Przełożona! Dziękuję smile
          niech się spełnia! byle szybko big_grin
        • caro-caro Re: caro 19.02.15, 16:38
          Droga Algario, a zechciałabyś podać klasyczne tarotowe nazwy tych kart? Ciekawa jestem co jest co. Kartę uwodzenia - deprawowania widziałam u Ciebie na blogu, to już wiem, że to Kochankowie (raczej nie przypadł mi do gustu rysunek: dwie panie i pan, ale co tam, przynajmniej mam jakieś pojęcie o karcie) smile
        • algaria Re: caro 19.02.15, 20:11
          Ojeju jeju - czarodzieju - też masz wymagania tongue_out

Porzucenie to śmierć
          Zaangażowanie to 2 kielichów
          Uwodzenie to Kochankowie
          kompletność to 5 monet

Zupełnie inne znaczenie niż w normalnych kartach - tej talii nie można inaczej czytać jak w jej własnym języku, bo staje się kolejną "taką samą" talią.
          • caro-caro Re: caro 19.02.15, 20:51
            Ciekawość to "pierwszy stopień..." sad - powinnam trzymać się tego co już wcześniej napisałaś, właśnie tego, że to zupełnie inne znaczenia. Teraz mam bigos na własne życzenie. Przepraszam Cię mądra kobieto.
            • algaria Re: caro 19.02.15, 21:32
              Mi wyszło kiedyś w myślach - obojętność i wiem że tak jest, a nie doszukuje w 8 monet że on w myślach pracuje nad wspomnieniami...
              Mówię ta talia mogłaby nie mieć "oznaczeń" tarotowych a jedynie swoje nazwy i to by wystarczyło.. Czytaj moją wróżbę nie doszukuj się swoich własnych ideologii. A jeśli już chcesz dopisać ideologie to "pracuj" na nazwach kart.
              Jak bym chciała wróżyć tarotem to bym wzięła każdą inną talię a wzięłam tą - właśnie ze względu na jej własne nazewnictwo. o!
    • leda-is-one Re: LOVE LOVE LOVE 07.02.15, 17:13
      Amore!Amore! Amore!

Bardzo proszę i jabig_grin
      • gosia44114 GOSIA44114 07.02.15, 17:20
        bardzo proszę i ja smile- na miłość
        • algaria Re: GOSIA44114 08.02.15, 13:22
          Przesłanie od św Walentego - Uwodzenie - ktoś się pojawi w Twoim życiu ale uwaga na konkurencje kręcącą się przy wybranku. By osiągnąć to co zamierzasz musisz skorzystać ze sztuki ars amandi, stać się atrakcyjniejsza dla niego, uwodzić i wabić.
          Tak się potoczy życie uczuciowe - Czekanie, porzucenie, masturbacja - Wkrótce porzucisz stan oczekiwania na miłości.. ja wiem że tu jest karta masturbacji ale nie mam na karcie samotnej zabawy tylko w parze dlatego uważam że po czasie oczekiwania i posuchy na polu uczuciowo - erotycznym - czekają Cię wspólne igraszki i dość silne pieszczoty takie aż do spełnienia.
          Perspektywa przyjemna choć może nie idealna..ale jako zalążek do rozwoju dalszego - może być smile
          • gosia44114 Re: GOSIA44114 08.02.15, 13:31
            dzieki serdeczne smile to chyba ta optymistyczna wersja smile)kurcze...na polu uczuciowym to mi ewidentnie te karty (po nazwach) kojarzą sie z niespełnieniem , tzn.czekam,on jednak odchodzi a ja pozostaję sama...
          • algaria Re: GOSIA44114 08.02.15, 14:24
            W tej karcie pani zaspokaja pana ręcznie - to chyba nie jest sama z sobą wink Jak mówię umówiłam się z kartami na ich "specjalny" odczyt nie tradycyjny dlatego karty maja takie nazwy a nie inne i nimi się kieruje - nie doszukuj się złego wink

To jest ta karta:

https://1.bp.blogspot.com/-tfbbJeRjK_Y/VKfm_RKuurI/AAAAAAAAA1M/0hCP4nj-Cmg/s1600/31%20(4).jpg
      • algaria Leda 08.02.15, 13:15
        Przesłanie od św Walentego - Ekstaza - może pojawić się ktoś nowy świeży i... zawrócić ci w głowie zwłaszcza erotycznie
        Tak potoczy się Twoje życie uczuciowe - Fantazja, Zdrada, panowanie Będziesz miała co chciała ale Ty będziesz tęsknić i myśleć i marzyć do kogoś innego. Twoja fantazja zostanie "otrzeźwiona" przez oszustwo ze strony obiektu westchnień i dopiero to otworzy Ci oczy - że on nie jest wart Twoich westchnień. Niestety ale dość szybko się opanujesz i .. dołożyłam erotyczny wybuch z kimś zupełnie innym - pewnie z tym o którym mówi św Walenty.

Trudny czas ale może wreszcie wyzwolisz się z iluzji która się łudzisz. Będzie twarde lądowanie ale się podniesiesz i żyć będziesz dalej w zdrowiu, szczęściu, pomyślności...
        • leda-is-one Re: Leda 08.02.15, 15:59
          I było cymbalistów wielu,ale żaden z nich nie śmiał zagrać przy Jankielu...
          i tu mamy problem jak widać,bo Jankiel mi w głowie nie zasłużenie siedzi.ale dam rade.
          Dziękuje Algaria smile
    • dzastirbiber Re: LOVE LOVE LOVE 07.02.15, 17:28
      to i ja poproszę smile
      • kashaa_35 Re: LOVE LOVE LOVE 07.02.15, 17:43
        To poprosze i ja, dziekuje !!
        • algaria kashaa 08.02.15, 17:51
          Przesłanie od św Walentego - Przytulanie - na karcie stoi naga para bardzo mocno przytulająca się do siebie, oboje są nadzy częściowo skryci pod peleryną pana... jako przesłanie od Walentego to całkiem przyjemne - nie sądzisz?

Tak się potoczy życie uczuciowe - przyjemność, próbowanie, panowanie - troszkę gorzej karty się kształtują jako życie uczuciowe bo: Przyjemność owszem jest ale pan dobiera się do śpiącej pani i teraz jak się Pani zbudzi to co? Pan dostanie wachlarzem po głowie czy będą się kochać w blasku kominka? Ja obstawiam to drugie bo Pani raczej nie śpi a udaje.. Próba z drugiej karty raczej się nie udaje - pan zaniemógł- jest rozżalenie. Panowanie mówi o chęci dominacji jednej strony nad drugą.
          W ostatecznym rozrachunku powinnaś spotkać miłego pana który może mieć problemy natury erotycznej ale jeśli wystarczą Ci pieszczoty i przytulania to będziesz kobietą spełnioną
      • algaria dżasta 08.02.15, 14:32
        Przesłanie od św Walentego - masturbacja - czyli szał ciał wzajemnych pieszczot aż do ekstazy
        Tak potoczy się życie uczuciowe: Miłość od pierwszego wejrzenia, nuda i erotyczny wybuch Duże prawdopodobieństwo że wkrótce się zakochasz, spadnie na Ciebie jak grom od pierwszego wejrzenia zauroczysz się kimś, niestety dość szybko okaże się że obiekt westchnień jest.. nudny. Szybko znudzisz się znajomością i porzucisz pana. Pocieszające jest to że szybko odnajdziesz się w ramionach innego nowego z którym wybuchy erotyczne i spełnienie będą bardzo udane i gwarantowane.
        • dzastirbiber Re: dżasta 08.02.15, 14:37
          fiu fiusmile
          Dziękuję Algario!!!!
    • pinia1214 Re: LOVE LOVE LOVE 07.02.15, 17:41
      Algario,dobra wrozko wyczaruj dla mnie jakiegos fajnego Walentego.
      a moze to ktos mi znany ale nie ujawniony? smile pozdrawiam
      • algaria pinia 08.02.15, 18:10
        Walenty jest partonem osób chorych psychicznie - a czyż miłość nie pozbawia nas rozumu? wink

Przesłanie od św Walentego - Chęć - pragnienie - Bardzo byś chciała się zakochać mieć tego kogoś przy sobie Od Walentego nadal dostaniesz to samo pragnienie a czy ono się spełni?
        Tak się potoczy życie uczuciowe - ściskanie, wina, pobudzenie. Przez jakiś czas będziesz sama kobieta na karcie ściskania bawi się sama ze sobą podglądając kochająca się parę. Ty nosisz jakąś "winę" w sobie. Masz jakieś złe wspomnienia odnośnie uczuć. Musisz sobie wybaczyć, pogodzić się i odciąć od przeszłości - dopiero wówczas pojawi się w Twoim życiu ktoś młody, pełen pasji i rozbudzi Ciebie uczuciowo.
        Czyli miłość jest Ci pisana - nie zatrzymasz się tylko na jej pragnieniu - tylko wybacz sobie, bo wiele rzeczy z Twojej przeszłości nie jest Twoją winą...
        • pinia1214 Re: pinia 08.02.15, 18:52
          dziekuje za poswiecony czas.smile)
          Wyrzutów nie mam, bo nikomu krzywdy zadnej nie zrobiłam. Przynajmniej nic o tym nie wiem, ale fakt ze jak dotad to trafiam jak kula w plot.

Algario, czy jak sie juz uporam to bedzie to osoba z przeszlosci? a moze zupelnie mi nieznana?

smile)
          • algaria Re: pinia 08.02.15, 20:18
            Powiem tak - można karty postawić i dowiedzieć się wszystko o potencjalnym facecie - nawet na której łydce będzie mieć tatuaż, albo na którą stronę będzie się czesał - tylko po co? lepiej mieć niespodziankę wink

Tu nie chodzi o to że Ty nic nikomu nie zrobiłaś - ale może o to że siebie np obwiniasz za rozstanie czy kłótnie - jest coś w Twojej przeszłości c onie pozwala Ci iść do przodu - może to porównanie każdego faceta do tego jedynego ważnego z przeszłości. Nigdy nie ma tak, że nie czujemy się za coś odpowiedzialni czy winni - a jeśli tak jest to znaczy że jesteśmy bardzo wyrachowani..
            No ale mogę się mylić
    • bronxi Re: LOVE LOVE LOVE 07.02.15, 18:29
      Jak na miłość to i mnie nie może zabraknąćsmile
      • algaria Bronxi 08.02.15, 18:22
        Przesłanie od św Walentego - Strach Niestety dostaniesz od Walentego strach - będziesz bać się o swoje życie uczuciowe, o siebie, o swój związek i będziesz bać się go zakończyć i będziesz bać się wejść w coś nowego. Ten strach sparaliżuje Ciebie do dalszych jakichkolwiek działań... dołożyłam kartę Szczypta- czyli gdy strach minie odrobinę miłości do Ciebie przyjdzie - Na szczęście nie samym strachem będziesz żyła
        Tak się potoczy życie uczuciowe - Lot wyobraźni, chłód, skromność Może to wina kart bo dość często pytasz się o swój związek i one się zbuntowały pokazując że będzie trudno, albo masz dziś fatalny dzień do kart.. bo tak przykrych kart do tej pory nie miałam. Nie wiem czy jest sens je interpretować - nie ma tu zdrady ale w uczuciach chłodno i skąpo.
        Przykro mi
        • bronxi Re: Bronxi 08.02.15, 18:43
          Dziekuje Kochana.
          Ciężko jest między nami, oj ciężko, bo on ma kłopoty finansowe, bo przestój w budowlance, no i pojawia się problem, że czasem nie może przyjechać..nie ma też wtedy ochoty gadać, nerwowy chodzi.. A dzień to chyba też kiepski mam, ten strach, który wyszedł mówi wszystko za siebie... I weekend jakiś ciężki był dla nas..eh.. Więc zapewne masz we wszystkim racje, zresztą jak zawsze..
          • algaria Re: Bronxi 08.02.15, 20:19
            Tak czułam po tych kartach, że u Ciebie dziś nie za kolorowo ...
    • nikix Re: Nikix 07.02.15, 18:48
      To ja poproszę smile
      • algaria Re: Nikix 08.02.15, 21:43
        przesłanie od św. Walentego - tkliwość, delikatność, czułość (jedna karta) Takie przesłanie ma dla Ciebie Walenty. szykuje się dla Ciebie czas miłości troski i subtelności.

Tak będzie wyglądała przyszłość uczuciowa - Gratyfikacja, euforia (radość), pobudzenie O Kochana!! Czas nagrody w postaci dobrego fajnego faceta , to przy nim poczujesz się szczęśliwa spełniona i pobudzona. On w tobie odkryje na nowo wszystkie zmysły, a seks będzie pełen czułych dotyków i silnej dominacji - czyli wszystkiego tego czego TY będziesz pragnąc i czego on będzie w stanie Ci dać.

No Nikix czas się cieszyć związkiem, mężczyzną i spełnieniem
        • nikix Re: Nikix 08.02.15, 23:19
          Dzięki za dobre karty wink
    • nagietek123 Re: LOVE LOVE LOVE 07.02.15, 18:51
      Tak, tak, tak! Na miłość poproszę, czy się spełni z C.
      • algaria nagietek 08.02.15, 22:25
        Najpierw przesłanie od Św Walentego - przyjemność - Darem od Walentego jest przyjemność - czyli "jest mi dobrze" w każdej dziedzinie zwłaszcza w miłości

A teraz - no i nie wiem czy stawiać na C czy jak wszystkim na ogólnie - bo jak na C nie wyjdzie to pociecha że wyjdzie z kimś innym tongue_out ale skoro prosiłaś mnie o C no to niech będzie na C - spotkanie, wiązanie, panowanie. Z pewnością dojdzie do spotkania z panem C i.. najprawdopodobniej pan przywiąże Cię do siebie emocjonalnie do siebie i zdominuje. Jeśli jest tego wart to ulegaj - jeśli nie to się wystrzegaj. Przyszłość miła z panem C jeśli pragniesz tego co on.
        • nagietek123 Re: nagietek 19.02.15, 08:17
          Dziękuję miłą Algario, wróżba powoli się realizuje smile
    • ag_at5 Re: LOVE LOVE LOVE 07.02.15, 18:53
      U mnie wyjdzie: pokochaj siebie smile
      • algaria agat 09.02.15, 12:10
        Siebie też trzeba kochać tongue_out - ukochaj siebie a świat ukocha ciebie - jak mawiali Papuasi wink

Przesłanie od Św. Walentego - miłość od pierwszego wejrzenia 0 Tu zostało wszystko powiedziane i nie wymaga dodatkowych słów.. a więc szykuj się na strzał amora w samą..wink

Tak potoczy się życie uczuciowe - pieszczoty/obmacywanie, erotyczny wybuch, przyjemność - Z pewnością idzie nowe uczucie, bardzo gorące, namiętne, spełnione. dające Ci dużo przyjemności. Spodziewałaś się?? pewnie nie .. bo miłość jak cień ucieka gdy za nią kto goni - gdy gonisz ucieka - gdy uciekasz goni wink i Ciebie dogoni
        • ag_at5 Re: agat 09.02.15, 15:08
          Będzie niewidomy/?/ albo da się ze mnie jeszcze laskę wykrzesać /cud będzie?/ tongue_out smile
          Uklony dla św Walentego
          OJJJJJJ, Popłynął smile
          • algaria Re: agat 09.02.15, 16:41
            ag_at5 napisała:

> Będzie niewidomy/?/ albo da się ze mnie jeszcze laskę wykrzesać /cud będzie?/
            > tongue_out smile
            > Uklony dla św Walentego
            > OJJJJJJ, Popłynął smile

Jak mówiła moja teściowa - swój swojego zawsze znajdzie tongue_out
      • ag_at5 Re: LOVE LOVE LOVE 30.01.16, 20:18
        Nic z tych rzeczy. Po prostu nic.

sad
      • algaria Re: LOVE LOVE LOVE 31.01.16, 13:42
        Tak mi przykro, że św Antoni się nie postarał i się wziął i nie spełnił..
        A tak na serio? Na serio też mi przykro, że nadziei narobiłam, a tu beznadzieja i posucha w uczuciach.. Jednak życzę Ci by strzała amora wreszcie Cię dopadła - tak porządnie, na resztę życia.
        • ag_at5 Re: LOVE LOVE LOVE 31.01.16, 14:42
          Niech Ci nie będzie przykro smile
          Tak to już jest, gdy człowiek nie wie czego chce. Widocznie to nie dla mnie - już.
          Może i całe szczęście. Gdybym mogła wybierać, to mam inne pragnienia smile
    • inguszetia_2006 Re: LOVE LOVE LOVE 07.02.15, 20:34
      Witam
      A pociągnij coś dobra dusza. Do śmiechu będzie;-D
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Ing 09.02.15, 12:25
        Przesłanie od Św. Walentego - zmęczenie Czyżbyś zamęczyła pana, a może on Ciebie zmęczy - w każdym razie Walenty dla zdrowia w darze przyniesie Ci zmęczenie i pewnie później odpoczynek.. hmm ale z drugiej strony, to tak fajnie paść od seksu wink

Tak potoczy się życie uczuciowe - Euforia, potrząsanie pupą, masturbacja - widzisz i wszystko jasne, zamęczysz biedaka pana męża albo i nie tylko jego wink Jednym słowem zajeździsz i pozostanie Ci tylko samozadowolenie. ..
        Wiesz może to ostrzeżenie by sobie dawkować miłość, bo jak wszystko na raz i gwałtownie to może nic Ci nie zostać..
        • inguszetia_2006 Re: Ing 09.02.15, 18:45
          Witam
          Pięknie dziękuję. A teraz historia po mojemu... Wpadnę w euforię(Euforia) na widok jakiegoś przystojnego, młodego huzara, będę zarzucać sflaczałym biustem oraz ślinić się do niego nieprzytomnie(Potrząsanie pupą), ale i tak skończę z przyjacielem wibratorem, bo mi huzar powie - "tam są drzwi"!;-D Nie dziwota, że będę zmęczona;-P
          Pzdr.
          Ing
          • algaria Re: Ing 09.02.15, 20:10
            Raczej zamęczysz i wibrator i huzara big_grin
    • rozmaryn_1 Re: LOVE LOVE LOVE 07.02.15, 21:32
      Poproszę i ja o wróżbę smile
      Dwóch męzczyzn. Rozum podpowiada jednego, a serce i tak ciągnie za innym. Którego głosu posluchać ?
      • algaria rozmaryn 09.02.15, 16:34
        Nie wiem czy kierować się sercem czy rozumem- czas chyba na zupełnie kogoś innego - gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta.. wink

przesłanie od św Walentego- strach - Ty się czegoś boisz, zaangażowania, czy bycia wykorzystaną dlatego cięzko Ci jest się otworzyć na mężczyzn. Niestety ten strach Ci Walenty nadal da.
        Tak potoczy się życie uczuciowe: lot wyobraźni, radość, zazdrość Na początku będziesz sobie tylko wyobrażać jak wygląda miłość. Może przytrafić Ci się znajomość wirtualna, nierealna. Już wkrótce się to zmieni bo przejdziesz do bardziej realnej znajomości - działalności. I z panem poznanym gdzieś w przestworzach zaczniesz całkiem miłe i przyziemne uczucie, które bardzo Cie ucieszy i da dużo satysfakcji. Niestety żeby nie było tak różowo, pan może okazać się bardzo zazdrosny, co niestety może popsuć tak serdeczna Waszą relację. Ale i tak przyjemnie chwile gwarantowane
        • rozmaryn_1 Re: rozmaryn 09.02.15, 17:46
          Dzieki Algario smile
        • rozmaryn_1 Weryfikacja 03.12.15, 17:45
          Algario, sprawdziło się smile Była wyobraźnia, miłe chwile i zepsucie miłych relacji przez zazdrość big_grin
    • iza_p79 iza_p79 07.02.15, 21:36
      jeśli można, to poproszę wink
      • algaria Re: iza_p79 09.02.15, 16:46
        Dar od św Walentego - tkliwość/delikatność - Jako dar masz bardzo dobry bo dużo czułości, delikatność, dotyk, muskanie, pieszczoty - same miłe rzeczy jeśli chodzi o miłość

Jak będzie wyglądało życie uczuciowe- miłość od pierwszego wejrzenia, zmęczenie, tarzanie Zakochasz się bardzo mocno i ze wzajemnością. ja wiem że zabrzmi to jak bajki starej czarownicy, ale swoją miłością będziecie przesyceni i zmęczenie a tarzanie się to nic innego jak seks na łonie natury - co prawda na to musicie jeszcze trochę poczekać bo na śniegu to może być szkodliwe. Jednak eksperymenty i ciekawe miejsca dla miłości, będą wam wskazane.
        To idzie miłość, miłość miłość i seks wink
        • iza_p79 Re: iza_p79 09.02.15, 19:44
          Ciekawie się zapowiada wink
          Dziękuję bardzo smile
    • nik-i7 Re: LOVE LOVE LOVE 08.02.15, 10:41
      ja również poproszę smile
      • sabina_online Re: LOVE LOVE LOVE 08.02.15, 12:18
        Ja równiez poproszę i z góry dziękuję smile
        • algaria sabina 09.02.15, 18:18
          Dar od Św Walentego- spotkanie Walenty daje Ci możliwość spotkania wielu ciekawy osób w tym mężczyzn, daje Ci możliwość przeżycia super randek - czy z tego skorzystasz? To już tylko od Ciebie zależy.
          jak będzie się układać Twoje życie uczuciowe - pamięć, skromność, obejmowanie Żyjesz wspomnieniami o wielkim uczuciu jakie kiedyś miałaś, o największej miłości i tych motylach w brzuchu. Chciałabyś przeżyć to jeszcze raz, ale ty jesteś skromna dziewczyna i znasz swoje miejsce, cięzko Ci jest się zaangażować w coś nowego mimo że w tym co jesteś miłość dawno przebrzmiała. Jeżeli na cokolwiek się zdecydujesz to i tak skończysz tylko na pieszczotach i przytulaniu. Na szał ciał jesteś za stateczna i .. trochę skostniała ale z delikatnych pieszczot, czułego dotyku, ciepłego słowa też można dużo dla siebie wynieść, choćby podniesienie własnej wartości..
          Czerp z tego co Los Ci daje jak najwięcej dla siebie.
      • algaria nik-i7 09.02.15, 17:32
        Przesłanie od św Walentego - erotyczny wybuch - co tu dużo pisać - coś szykuje się narzeczy, jeśli w domu jest posucha to powrót do dawnej świetności. jeśli nie ma z kim to będzie ktoś nowy smile
        Jak potoczy się życie uczuciowe - zdrada, ekstaza, smakowanie - Z przyszłości wynika że jednak zdrada z kimś nowym się dokona ale będzie to... hmm wiem nie ma dobrej zdrady ale tu są same korzyści, miłość szczęście zadowolenie i smakowanie siebie nawzajem. nie wiem czy zdrada może być budująca czy dawać nowe uczucie i nowe przeżycia ale tej zdrady żałować nie będziesz bo więcej zyskasz niż stracisz. smile
        • nik-i7 Re: nik-i7 09.02.15, 19:27
          Dzięki algaria smile uśmiech mam od ucha do ucha smile Zdrada hmm tylko nie ma kogo zdradzać bo żoną jestem już tylko na papierku wink ale myslę, że to niebawem tez załatwię. Ale fajne to okręslenie "dobra zdrada" smile Jak najbardziej czekam spełnienia smile
    • ziajka.a Re: LOVE LOVE LOVE 08.02.15, 12:28
      Oj to Ja też bardzo proszę o jakies LOVE smile
      • algaria ziajka 09.02.15, 17:42
        Przesłanie od św Walentego - pobudzenie Święty Walenty daje Ci w swoim darze przebudzenie, jak po nicy wstaje dzień ta i Ty obudzisz w sobie miłość, kobietę, seksualność - ogólnie obudzą się Twoje zmysły i Twoje uczucia.
        Jak potoczy się życie uczuciowe - euforia, obojętność, zmiana - Pan który Cie rozbudzi nie będzie tym "docelowym" gdyż po przeżytych z nim euforiach nastąpi obojętność (najprawdopodobniej z Twojej strony) po czym znów nastąpi zmiana - zmiana pana, zmiana uczuć, zmiana odczuć. Także w najbliższym czasie życia uczuciowego - monotonnego mieć nie będziesz.smile
        • ziajka.a Re: ziajka 09.02.15, 20:55
          Dziękuje bardzo i powiem szczerze, że cos w tym jest smile pojawił sie Pan który Mnie "ozywił" ale wczoraj zrobił cos co mnie ochłodzilo bardzo i pojawila sie wlasnie taka obojetnosc z Mojej strony , co dalej no zobaczymy smile
          Pozdrwaiam
    • algaria "regulamin" ;) 08.02.15, 12:51
      Jak wy czytać nie umiecie tongue_out mówiłam w temacie nick własny proszę podać łatwiej by mi było - no ale trudno poradzę sobie.. Postanowiłam wszystkim wam rozkładać karty tak samo - "dla każdego tego samego" i będzie to karta przesłanie od św. Walentego i 3 karty na przyszłość uczuciową. Wczoraj długo zastanawiałam się jaki rodzaj kart wybrać i doszłam do słusznego wniosku że będzie to Tarot magii seksualnej właśnie w pytaniach na uczucia i seks według mnie najlepszy. Zastanawiałam się również czy robić wróżby na wesoło czy na poważnie. Z jednej strony radosne święto z drugiej wróżba to wróżba i nie zawsze musi wyjść pozytywna.. no zobaczę jeszcze w każdym razie postaram się wszystkich ukontentować wink
      Jeszcze tylko dodam:
      Nie będę podawać standardowego nazewnictwa kart, a właśnie to specjalne magiczne - erotyczne...

To czas zacząć poloneza - Jankielu graj! Salcie podaj mi cymbały! wink
      • krakuskaa krakuskaa:) 08.02.15, 17:30
        Algario proszę o karty na walentynkismile, pytam o zamiary względem mnie hehe: pan to Marcin- nowy obiektsmile, może karty nie seksualne, bo to nie ten moment hihi
        • algaria Re: krakuskaa:) 09.02.15, 17:50
          Przesłanie od Św Walentego - zamyślenie/zgłębianie Jest to jedna karta o dwóch podobnych znaczeniach. Walenty daje Ci w darze możliwość poznawania i zgłębiania wiedzy jak i samego pana (panów) Za nim zrobisz coś bardziej szalonego z każdym z nich, Ty musisz ich dogłębnie poznać i zastanowić się czy warto, Nie będziesz się spontanicznie rzucać w ramionach - kalkulacja na zimno i chłodne podejście - to masz w darze.

Jak się potoczy życie uczuciowe z M - Chłód/oziębłość, przyjemność, przywiązanie Pokazane tu jest stopniowanie uczuć, i stopniowanie znajomości. Od obojętności uczuciowej, przez przyjemność poznawania i rozbudzania zmysłów po przywiązanie.. Tylko kto do kogo się przywiąże. na karcie mam Pana wiązanego przez panią.. Także Pan się Tobą wyraźnie oczaruje i może nie pozwolić Ci odejść - ale o to już nie zapytałam
          • krakuskaa Re: krakuskaa:) 09.02.15, 17:58
            Alagrio dziękujęsmilesmile i pozdrawiam cieplutkosmile
    • funnylittlething Re: LOVE LOVE LOVE 08.02.15, 13:18
      funny
      • black.kiara Re: LOVE LOVE LOVE 08.02.15, 13:41
        bardzo proszę -może Walenty będzie dla mnie łaskawy w tym roku i wreszcie przyjdzie do mnie miłość ;-D
        • algaria kiara 09.02.15, 18:12
          Przesłanie od Św Walentego - Ujarzmienie - to coś co kojarzy mi się z Greyem i chyba taka uległość Twoja wobec jakiegoś Pana ci się szykuje. Dar masz niezwykle podniecający i pobudzający wyobraźnie. Pozwól się ujarzmić i zniewolić a będziesz miała niezłą zabawę. wink

Tak potoczy się Twoje życie uczuciowe - Porzucenie, szeptanie, gry i zabawy Porzucisz swój dotychczasowy samotny czas i powinien pojawić się mężczyzna romantyczny, co to słowa na przydechu poszepcze przy blasku księżyca , co z gwiazd korale Ci uplecie, dla którego w dzień będziesz damą a nocą.. no facet ma wyobraźnie. Na karcie gry mam kochającą się na huśtawce parę wink Także zabawa gwarantowana i brak nudy zapewnione...
          • black.kiara Re: kiara 10.02.15, 08:19
            Algario ślicznie dziękuję za tak pozytywną wróżbę jak zwykle jesteś nieoceniona , przesyłam moc pozytywnej energii Twej zacnej osóbce wink
            • black.kiara Re: kiara 18.02.15, 21:14
              Algario sprawdziło sie - dwa dni temu poznalam przeprzystojnego i równie przerażającego faceta który patrzy na mnie jak kot na mysz i wysłał mi sms pt co myśle o ostrym sexie kajdankach i pejczu ha ha ha pomijam że miało być zawodowo między nami - i co ja mam teraz z tym fantem zrobić , boje sie go ale jednocześnie cóż .....;-D
              • algaria Re: kiara 18.02.15, 21:33
                Daj się zakuć w kajdany tylko uważaj na torebkę - nie jedna marzy by być bohaterką 50 twarzy Greya - a Ty masz bez mrugnięcia wink
                • black.kiara Re: kiara 18.02.15, 21:54
                  ha ha na torebkę - zakuje mnie i okradnie - nie wiem czy to dobra opcja bo ja gotówki nie noszę ani kart ani nic...
                  • algaria Re: kiara 18.02.15, 22:06
                    Ale sama torebka pewnie ładna - przecież widzisz jacy są dzisiejsi "męscy" mężczyźni - na torebkę się połasi, porwie i po mieście będzie z nią latał jak ze swoją wink a Ty przykuta (psikuta), do grzejnika "ratunku" będziesz wołać i pomocy wyczekiwać big_grin ot i romantyczność poszła w... wink
                    • black.kiara Re: kiara 18.02.15, 22:41
                      matko i córko Algaria ha ha ide na tą randke kategorycznie BEZ TOREBKI a tak na serio boje sie że mega drań nie wiem czy jestem przygotowana na takiego typa ale przez Twoja wróżbe aż mnie skręca z ciekawosci
                      • black.kiara Re: kiara 18.02.15, 23:09
                        Algaria ten Twój przepowiedziany coraz bardziej szaleje - nie da se tego upubliczniać ha ha ha Dziewczyno skąd masz dar przewidywania , w moim przypadku trafiłaś na miliardo tryliardy procent i ja serio jestem trochę hmm nie przerażona ale zadziwiona , przewidujesz jakies płatne wróżby w tym temacie na priv??
                        • algaria Re: kiara 19.02.15, 12:02
                          To nie ja - to ta talia ona jest tak dosłowna że aż mnie sama przeraża wink
                          Na priv też nią wróżę smile
      • babowa babowa tez moze 08.02.15, 13:46
        po kolezansku dla dodatkowej roboty dla algarii:p
        • algaria babowa 09.02.15, 18:28
          I Ty Brutusie przeciwko mnie? wink tongue_out

Dar od św Walentego - Ciepło Czeka Cię ciepłe miłe serdeczne uczucie. na karcie mam parę kochającą się w kuchni. Walenty wskazuje Ci drogę - do garów kobieto a przytrafi Ci się miłość i seks Twego życia.

Jak potoczy się Twoje życie u czuciowe - miłość od pierwszego wejrzenia, radość, ofiara,
          I teraz ofiarą będziesz Ty złożona na ołtarzu namiętności czy facet z tej miłości od pierwszego wejrzenia okaże się ofiarą czyli pierdołą.. no nic podejrzewam że zakochanie da ci radość, a rozłożona na tym stole w kuchni czy szafkach czy blacie jakimś - pójdziesz na rzeź, niczym to jagniątko niewinne. Oddając się miłości, namiętności zniesiesz wszelakie konsekwencje - ale żałować nie będziesz tongue_out

No nie poznaje koleżanki - taka niewinna lelyja- kwoka kurczakom, a tu okaże się wulkanem energii erotycznej w kuchni kiedy się zakocha w tej patelni do naleśników - no nie spodziewałam się big_grin
          • babowa Re: babowa 11.02.15, 18:28
            w ogole to nie o mnie
            chyba sie wrozce zwoje przepaliły
            jaka kuchnia?
            ja w kuchni?
            to na pewno nie ja
            :d
            no moze sie trafi namietosc
            no niech sie trafi'

dziekismile
            • algaria Re: babowa 11.02.15, 20:06
              Ciesz się że Ci się w kuchni trafia, bo niektórym to nawet na schodach nie dane wink tongue_out
      • algaria Funny 09.02.15, 18:03
        Kiedyś była taka bardzo sprośna książka " Pamiętniki Funny Hill" (Grey to przy tym modlitewnik) - to było o Tobie? wink

Dar Św Walentego Porzucenie - będziesz miała dar lekkiego rozstawania się i z rzeczami i z mężczyznami. Do tego porzucisz swój stan uczuciowy jaki masz obecnie. Jeśli to posucha to blisko czekają na Ciebie: czułe serce, silne ramie. Jeśli jesteś w związku a się męczysz to też łatwo porzucisz ten stan, a jeśli jesteś w szczęśliwym udanym partnerstwie.. to porzucisz myślenie o innych wink

Jakie będzie dalsze życie uczuciowe - kompletność, pobudzenie, męskość Będziesz mieć już wszystko - pełen zbiór by móc wyjść na przeciw uczuciu. Nic już nie będzie Ci wadzić by móc przyjąć we własne ramiona jakiegoś miłego pana. Zwłaszcza że taki się szykuje - pan który pobudzi Twoje zmysły, taki co ci da (parafrazując Mickiewicza) - noc niespokojną i dzień bardzo "tęskliwy". wink No taki facet Ci się szykuje bardzo męski, zmysłowy, oddany... no tylko brać i nie przebierać
        • funnylittlething Ślicznie dziękuję :) 09.02.15, 21:16
    • algaria Jak wszyscy to wszyscy 09.02.15, 18:38
      I ja też..

Dar od Św Walentego - zaproszenie do czego? na co? Od kogo?
      Tak potoczy się moje życie uczuciowe - Trzęsienie, bliskość, męskość - taaa Już wiem dostanę zaproszenie na jakieś tańce, potrzącham kuprem blisko jakiegoś faceta i.. koniec pieśni tyle mojego co sobie potańczę big_grin

Niniejszym wpisem kończę wątek- dziękuję wszystkim za udział w zabawie Walentynkowej
      • bronxi Re: Jak wszyscy to wszyscy 09.02.15, 19:58
        To my dziękujemysmile
      • algaria Re: Jak wszyscy to wszyscy 31.01.16, 14:56
        Dostałam zaproszenie, ale wiązałoby się to biletem w jedną stronę w moim życiu, dlatego zrezygnowałam. Czy żałuje? Nigdy nie żałuję podjętych decyzji, a tym bardziej tej.. choć wiecie, zaproszenie jest nadal aktualne i jak mi coś odwali to nie omieszkam skorzystać. wink
        Tańców nie było, choć niewątpliwie to zaproszenie mną zatrzęsło.. a reszta wróżby? Reszta niech będzie milczeniem suspicious
    • nagietek123 Re: LOVE LOVE LOVE 30.01.16, 21:45
      Bardzo proszę - tylko na miłość smile
    • perl-a80 Re: LOVE LOVE LOVE 30.01.16, 22:23
      Nagietku : D ale to chyba temat z 2015 roku, poczekamy - może ktoś założy osobny jeszcze na ten rok smile
      • nagietek123 Re: LOVE LOVE LOVE 31.01.16, 15:13
        Właśnie, już się zorientowałam ...
        • rozmaryn_1 Re: LOVE LOVE LOVE 06.02.16, 17:23
          Też mi się te wesołe wróżby Algarii podobały i ciekawa jestem, czy w tym roku planuje taki wątek smile
          Algariooo..... planujesz? smile)) Jak Algaria nie zrobi tych wróżb, to może ja coś zrobię, ale nie bedzie tak wesoło... big_grin
    • alexis83 Re: LOVE LOVE LOVE 06.02.16, 17:07
      Bardzo poproszę o wróżbę smile
      • leda-is-one Re: LOVE LOVE LOVE 06.02.16, 17:24
        alexis83 ten wątek jest z ubiegłorocznych walentynek , tegoroczne za kilka dni, może tradycyjnie też będą jakieś wróżby, jak to u nas bywa, może wtedy skorzystasz sad
    • getdance Re: LOVE LOVE LOVE 06.02.16, 22:19
      Ja też bardzo poproszę smile .
      • getdance Re: LOVE LOVE LOVE 06.02.16, 22:20
        O rety też nie zauważyłam, że to 2015 wink wink.
        • leda-is-one Re: LOVE LOVE LOVE 07.02.16, 06:32
          smile więc wszystkie czekamy cierpliwie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka