magdalena.1230 30.08.12, 22:47 W pytaniu o znajomość co oznacza karta Sąd w pozycji ostrzegającej . Żle wykorzystaną szansę czy zupełny minus na całej lini .Wg mnie to relacja , która okazuje się być negatywna dla pytającego . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o-misia Re: karta Sąd 31.08.12, 09:30 sad - mi pokazuje dane przeszkody ktore trzeba pokonać , lub jakies sytuacje niezalezne od nas ,trzeba troche naszej inicjatywy w to wlozyc aby cos o co sie starasz doszlo do skutku Odpowiedz Link
freya_v Re: karta Sąd 31.08.12, 11:06 Ostatnio dosc czesto pojawia mi sie ta karta w roznych rozkladach (w tym rowniez na pewna znajomosc) zwykle oznacza ona dla mnie powrot do starych spraw powtorka z przeszlosci przezywanie po raz drugi tych samych uczuc badz bardzo podobnych. pokazuje mi tez zobowiazania danej osoby wobec innych osoba o ktora pytam w tej karcie nie jest w stanie poswiecic mi tyle uwagi ile by chcial/a.. lepiej zbyt wiele nie oczekiwac od znajomosci przy tej karcie z mojego doswiadczenia przynosi ona chwilowe ozywienie,pobudzenie, przyplyw sil witalnych ale jest slaba by zapowiadac cos trwalego.. Odpowiedz Link
malynils Re: karta Sąd 01.02.13, 15:52 Ostatnio tez mnie przesladowala. To karta bardzo mocna, ktora mowi o tym, ze trzeba bedzie dokladnie przeanalizowac swoje dotychczasowe zachowanie i wyciagnac wnioski z lekcji. To bedzie poczatkiem odrodzenia, jakiegos nowego cyklu w naszym zyciu. Nic juz nie bedzie takie samo, jak kiedys, zdaje sie mowic Sad. Odpowiedz Link
ja-tekla Re: karta Sąd 03.02.13, 15:21 Odwrocona przy pytaniu o znajomosc-czsami ostrzega,by nie wracac do dawnych znajomosci,by nie odgrzebywac starych relacji. Odwrocona przy nowej znajomosci moze oznaczac-milcxenie,brak zainteresowania,krotka znajomosc,bez przyszlosci Odpowiedz Link