Dodaj do ulubionych

Pobicie i sprawa

27.03.13, 19:55
Pamietacie jak Wam pisalam o tym, co sie stalo w Polsce i dlaczego wyladowalam w Anglii. Poslalam pismo juz w tamtym tygodniu. I na to konto postawilam sobie jak ta sparawa sie rozegra w sadzie. Wyszly mi takie karty: Z przelozenia: Pustelnik i 9 bulaw.

1. Problem: pobicie mojej mamy i sprawa o uniewinnienie oraz odszkodowanie: Papiezyca.
2. czego nie moge zmienic: Kochankowie - nie rozumiem tej karty w ogole w tym ukladzie. TAk na pewno ludzie sie kochaja skoro bija innych.
3. Co moge zmienic: Moc- tak otworze paszcze lwu i wywleke te sprawe na swiatlo dzienne i poleca glowy. Teraz sie czuje silna, nawet mam pelnomocnika bez aplikacji adwokackiej i 9 lat mlodszego. tak wyszlo!
4. Co mi w tym pomoze: 2 bulawy - tez mi nie pasuje! Chyba ze to, ze patrze na Polske z perspektywy lat tu stad z Anglii gdzie takich spraw nie ma i uznalam,z e najwyzszy czas rozpieprzyc dziadostwo i pokazac ludziom, ze sie da inaczej!
5. Moj rezultat: Krol Bulaw. No bedzie sad. Wiec mi nie odrzuca wniosku bo przedawnienie. I czuje,z e to wygram, nawet nie pytam czy dostane odszkodowanie, bo wystapilam o bardzo bardzo wysokie i sama pisalam pozew, celowo w takim stylu w jakim napisalam, ale po to, zeby zmusic ich do myslenia, ze sie wielka stala krzywda i ja niekoniecznie musialam byc na banicji w Anglii tylko moglam zbierac jagody i grzyby w babcinych lasach a na spacery chodzic z psem i byc jak zdychala. Myslicie,z e mam racje, ze mi sie uda?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Pobicie i sprawa 27.03.13, 20:29
      2 Tego czego nie możesz zmienić - Kochankowie - podjętej decyzji - nie możesz zmienić tego co postanowiłaś drogi którą wybrałaś - Kochankowie to nie tylko miłość a wręcz bym powiedziała że bardzo rzadko tę miłość pokazują
      4 To co Ci w tym pomoże - 2 buław - tęsknota - chcesz wrócić a nie wrócisz dopóki nie załatwisz tej sprawy - po za tym to współpraca i partnerstwo i ufność we własne siły - z kartą Moc - dasz radę bo masz świadomość tego że teraz jesteś silna i chcesz walczyć, umiesz i dasz radę - to Ci pomoże w walce.
      5 Rezultat - król buław nie mówi o sądzie o nim mówi król mieczy ale król buław wygrywa - ta karta mówi o powodzeniu w każdej sprawie
      • ucztababette Re: Pobicie i sprawa 27.03.13, 22:03
        smile
        Powinnam wygrac, bo tam sie stala straszna rzecz. A ja juz nie wroce. Bo sie zrzeklam wlasnie obywatelstwa polskiego i nie polecam konsulatu w Londynie. Jakby mnie odrzucilo z moca elektrowni jadrowej. Nie wiem dlazcego. Poczulam sie jak w Polscesad Wybaczcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka