Dodaj do ulubionych

w tym roku

27.03.14, 18:09
czy w tym roku wejdę w związek z jakimś panem
wyskoczył mi król kielichów rydwan i 9 kielichów - taka słodka w talii rohriga z serduszkami i napisami: happines, love, itp.
Tak sobie pomyślałam, że szczęśliwość szybka z kielichowym mnie czeka, ale. Znając moje szczęście do miłości i do interpretowania kart - może nie być tak pięknie.
Co myślicie na temat tych trzech kart?
Obserwuj wątek
    • araksol23 Re: w tym roku 28.03.14, 21:37
      1alaska napisała:

> czy w tym roku wejdę w związek z jakimś panem
      > wyskoczył mi król kielichów rydwan i 9 kielichów - taka słodka w talii rohriga
      > z serduszkami i napisami: happines, love, itp.
      > Tak sobie pomyślałam, że szczęśliwość szybka z kielichowym mnie czeka, ale. Zna
      > jąc moje szczęście do miłości i do interpretowania kart - może nie być tak pięk
      > nie.
      > Co myślicie na temat tych trzech kart?

No może być ciekawie, bo miłość faktycznie możliwa, a także narodziny potomka...
      • magdalena.1230 Re: w tym roku 28.03.14, 22:27
        król kielichów rydwan i 9 kielichów

Rzeczywiście pojawi się mężczyzna , który pobudzi Twoje serce do działania - poczujesz wiosnę w sercu smile) , relacja jak najbardziej będzie możliwa do rozwinięcia a nawet myślę , że już się zbliża do Ciebie ten pan .
        9 kielichów - to Ty pragniesz uczucia , ale w jakiś sposób ta kobieta z 9 kielichów jest samotna przykład : Kobiety są w związkach , ale brakuje im poczucia miłości ze strony partnera czyli jak by razem ale osobno.
    • 1alaska Re: w tym roku 29.03.14, 19:55
      Naprawdę tak myślicie? Aż mi trudno w to uwierzyć.
      Pogrzebałam już nadzieję na jakiekolwiek uczucie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka