hanna1985 27.10.14, 16:28 Zapraszam 5 pierwszych osob na wrozbe na Przyszly rok. Poloze karty na pierwsza polowe roku i druga, a takze rade Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
q18 Re: Wrozba darmowa! 27.10.14, 17:28 jeśli mogę prosić Monika 02.02.72 ostatni rok był moim armagedonem więc licze że może coś wreszcie pozytywnego sie pojawi - jak mam się odwdzięczyć ?? Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Wrozba darmowa! 27.10.14, 17:38 Poloze karty na zdrowie, finanse, milosc. Jesli ktos ma potrzebe sprawdzenia finansow ze szczegolnym naciskiem na prace to prosze dopisac, jeszcze trzy osoby czekamy ;D Do piatku bedzie wpisana wrozba! Odpowiedz Link
ekstrawagancka Re: Wrozba darmowa! 29.10.14, 21:41 Ojej szkoda, nie udało się. Pozdrawiam Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Wrozba darmowa! 30.10.14, 11:03 Ekstrawagancko! Zagladaj codziennie na szkolke, bo akcja bedziie kontunuowana robie wyjatek jak widzisz dla spoznionych tego samego dnia takze czuwaj harcerzu! Odpowiedz Link
a.motylek22 Re: Wrozba darmowa! 27.10.14, 18:09 To może Ja od razu dopisze, ze jeśli można to poproszę z naciskiem na miłość tutaj w szczególności w kwestii Pana z mojego serca, Czy zrobi jakiś krok w moją stronę, czy się odezwie, czy sobie powyjaśniamy wszystko. Jeśli się tak da to będę wdzięczna. Z góry dziękuje Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Wrozba darmowa! 27.10.14, 20:17 witam to i ja poprosze na uczucia Gosia, pozdrawiam Odpowiedz Link
niunia7472 Re: Wrozba darmowa! 28.10.14, 07:31 Witam Może zrobi pani wyjątek 6 osobie ? Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Wrozba darmowa! 28.10.14, 09:22 Lista zamknieta! Magiczna szostka Zagladajcie na forum, odpisze jak najszybciej! Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Wrozba darmowa! 31.10.14, 20:31 a.motylek22 1.Milosc. Teraz 10 mieczy. 1 polowa roku 7mieczy. 2 polowa roku Krol denarow, rada 7mieczy. Obecnie wyszla ciezka karta i prawdopodobnie zakonczyals zwiazek lub pokazana jest sila Twojego umyslu, ktora zabija jakiekolwiek wartosci. Poczatek roku pokazuje, ze Twoje myslenie zmieni sie, uciekniesz od pesymizmu i oczy beda szeroko otawrte na jakiekolwiek znajomosci, szybko zorientujesz sie jaki on jest Slusznie. Bynajmniej cos Cie uchroni przed popelniem bledu. W drugiej polowie pojawia sie Krol denarow, mocna osobowosc i dociagnelam 7mieczy, wiec prosz euwazac na zazdrosc ze strony Krola i dominacje, niekoniecznie szczera. Finanse. Teraz - 6mieczy, 1 pol.r - . Wisielec, 2pol.r. - 2pucharow. Obecnie opuscilas juz opuszcasz pewne miejsce. W razie problemow warto prosic o pomoc innych. Pierwsza polowa roku nie zapowiada sie dobrze. Utkniesz w miejscu (Wisielec) sporo wyrzeczen finansowych, zla passa. Na szczexcie w drugiej polowie czeka Cie stabilnosc i dobra umowa To na cyzm bedzie Ci zalezalo zrealizuje sie Rada Badz soba, niczego nie ukrywaj. Patrz w przyszlosc i nie trzymaj sie kurczowo nieczego. Zdrowie. Wyciagnelam Wieze. Prosze na siebie uwazac, kregoslup, nozki i przede wszystki dbaj o psychike! W przyslzym roku trudno bedzie Ci sie pogodzic, ze stare odchodzi, ze sa zmiany. lek bedize towarzyszyl Ci w przyszlym roku. Proponuje muzyke relaksujaca i wspolprace z Aniolem Strozem Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Wrozba darmowa! 31.10.14, 21:27 q18 1.Milosc. Teraz - wypadla mi Rycerz denarow + Mag, 1pol,r. 6denarow, 2pol,r.paz mieczy. Czy to jakas swieza znajomosc? Jesli jestes w stalym zwiazku to symbolizowaloby wzros atrakcyjnosci miedzy dwojga ludzmi. Cos sie dzieje i to na wielki plus! pierwsza polowa roku uplaynie po 6denarow, wiec wsparcei i pomoc w kazdej chwili ze strony przyjaciela czy partnera. O co poprosisz to otrzymasz Zrozumienie i chojnosc. 2 pol,r. Paz mieczy, rada 5 pucharow. Bedzie pamietliwy konflikt partnerski i nie tlum w sobie nic w srodku, nie dus w samotnosci jakiegokolwiek przezycia. Finanse. Teraz - Swiat, 1pol,r. Gwiazda, 2pol,r. 4pucharow. Obecnie wyszla piekna karta Swiat, ktora mowi o tym, ze ejstes na dobrej drodze i wlasciwym miejscu finansowym. Byc mzoe plyna pieniadze z zagranicy ;D lub obecnie pracujesz za granica, a moze czeka Cie wyjazd. Nicyzm sie nie martw, wszystko idize ku Gwiezdzie, dobre interesy, plany i sukces. jest to karta wielkiej ochrony, ryzykuj i trzymaj sie objetej drogi w pierwszej polowie. To taki dobry czas na wszelkie marzenia. W drugiej polowie 4pucharow uwazaj na przesyt i przechodzace okazje kolo nosa. Dopadnie Cie rutyna czy to w pracy czy w projekcie wykonywanym. problem bedzie tkwil w Tobie. Dociagnelam rade do 4pucharow i ukazala sie Krolwa pucharow, wiec mysle sobie, abys nie dala sie odwiesc od swojego zamiaru, cierpliwie dzialala i wiecej zrozumienia, bo przeleci cos waznego kolo nosa! Zdrowie. As mieczy pokazuje choroby ukladu oddechowego, angina ciezka lub mala interwencja chirurgiczna jakis migdalek, miej sie na bacznosci! Odpowiedz Link
q18 Re: Wrozba darmowa! 31.10.14, 21:37 jaka dobra wróżba , bardzo bardzo się ciesze i tak - poznałam kogoś i jestem tą osobą zafascynowana ale nie wiem czemu myślę że on traktuje mnie tylko towarzysko choć sygnały wysyła bardzo bardzo piękne i czułe , ale czasem myśle że to moja fantazja )) dziękuje serdecznie za wspaniałą prognozę Odpowiedz Link
q18 Re: Wrozba darmowa! 31.10.14, 22:21 i jeszcze zapomniałam dodać że 18 listopada czeka mnie chirurgiczny zabieg stomatologiczny także chapeau bas Kochana Wróżko ))) Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Wrozba darmowa! 01.11.14, 09:58 Bronxi. Milosc. Teraz - 8denarow, 1pol,r. 5denarow, 2pol,r. 10denarow. Podejrzewam, ze jestes w zwiazku i wyszly 3 karty zywiolu ziemi. Czyli dorabiacie sie czegos? Wielkie skupienie na pieniadzu. Jest to karta doswiadczen, nauki siebie W pierwszej polowie 2015r. szykuje sie kryzys. Byc mzoe poczujesz sie mocno samotna, opuszczona lub klotnie na tle finansowym. Dalej pokazuje sie 10 denarow, piekny czas w milosci, wyjdziesz na prosta, mozliwe spotkania ze starszymi i rodzina, takie mocno cieple stosunki i wydarzenia. Finanse. Teraz - 5kijow. 1pol,r. 3mieczy, 2pol,r. 3denary. Obecnie lekko nie jestw finansach. Sporo wydatkow, niekoniecznie chcianych. Takie borykanie sie z problemami. Potrwa to, az do polowy 2015r. Na poczatku roku uwazaj na wszelkie pisma, daty i spoznienia. Przede wszytski odpowiedizlanosc z podpisanych wczesniej kontraktow. Rozczarujesz sie mocno, ale od czerwca lepsza passa, 3denarow zapowiada slonce po deszczu. Odetchniesz, bedziesz mogla planowac i poszlaec na zakupach dzikei podwyzszce cyz awansowi lub lepszej posadzie! Zdrowie. 5pucharow, 4bulaw. Stany depresyjne nie omina Cie w przyszlym roku, no powiedzialbym, taki pesymizm, ale to pierwsza polowa, spowodowana finansami. Pamietaj o wrozbie i wytrwaj do drugiej polowy, bo 10 denarow i 3 denarow zapowiada uleczenie Twej duszy. Dociagnelam 4bulaw, no izolowac sie bedziesz. Mozliwe problemy z oczami. Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Wrozba darmowa! 01.11.14, 10:38 neceg. Milosc. Teraz - odwr.Cesarz, 1pol,r. 3mieczy, 2pol,r. odwr.Diabel. Jezeli jestes samotna, to obdarzasz uczuciem niewlasciwych mezczyzn lub masz despote po swoim skrzydlem. Uwazaj prosze na siebie, 3 mieczy to cierpienie w milosci, a Diabel w negacji to bardzo zla karta. Uwazaj na ludzi, z ktorymi sie spotykasz. Sprawdz ich dokladnie, poprzez wywiad wspolnych znajomych. Badz cierpliwa, madra przede wszystkim. Nie ufaj i badz niedostepna. Nie ryzykuj. Rada Diabel - Nie wierz pozorom! Finanse. Teraz. - 6pucharow. 1pol,r. 9denarow, 2pol,r. Paz bulaw. Na szczescie finanse sa pogodne! Wspominasz lepsze czasy? Pierwsza polowa 2015r. pokazuje kapitalne finanse! Bedziesz obfitowala, zlapie "gruba rybe". Super! Sukces! Dlej wysuwa sie Paz bulaw, wiec mozliwe kontakty zagraniczne, mozliwosc dorobku i intratne propozycje. Finanse swietne! Zdrowie. As mieczy. Czeka Cie interwencja chirurgiczna, ale taka mala ;D Dokuczac moze uklad oddechowy! Ogolnie zdrowko bedzie dobre! Odpowiedz Link
neceg Re: Wrozba darmowa! 02.11.14, 17:02 Dziekuje hanna1985...Wrozba na finanse bardzo mnie ucieszyla, szczegolnie dlatego,ze mysle o malym biznesie,ktory mozna rozkrecic w perspektywie ..Tylko mnie to utwierdzilo w przekonaniu,ze to dobra droga.. Odpowiedz Link
neceg Re: Wrozba darmowa! 02.11.14, 17:25 Co do milosci..Odw.Cesarz pokazal, ze na nieodpowiednich facetow zwracam uwage, co dalej zobaczymy..? Odpowiedz Link
bronxi Re: Wrozba darmowa! 02.11.14, 19:51 Dziękuję za wróżbę faktycznie jestem w związku, ale w sumie niczego się nie dorabiamy, bo mieszkamy osobno, a ostatnio i tak nam się nie układa, więc kryzysbto już teraz mamy i albo się skończy wszystko między nami, albo będzie kryzys trwał nadal.. Dziękuję za radę z finansach, bo zawodowo muszę pamiętać o terminowym naliczaniu zobowiązań.. Wydatków było teraz troszkę, ale w sumie staram się być oszczędna, więc mam nadzieję, że jakoś dam radę, a nie ukrywam, że z chęcią poszaleję na zakupach A co do stanów depresyjnych to mam je często ostatnimi czasy..i izoluje się od ludzi od jakiegoś czasu. Dobrze, że mowisz mi o oczach, bo mam wadę wzroku już, więc nie chciałabym sama coś przez nieuwagę ominąć.. Dziękuje, proszę powiedz jak mogę podziekować? Odpowiedz Link
bronxi Re: Wrozba darmowa! 02.12.14, 12:09 No i bum..miały być nie planowane wydatki do końca roku, no i są... Auto rozbite trzeba teraz naprawiać przez dlugie spanie naszych świetnych drogowców Zła passa trwa.. Odpowiedz Link
a.motylek22 Re: Wrozba darmowa! 01.11.14, 10:44 Hanna bardzo serdecznie dziękuje, jestem pod wrazeniem otoż w kazdej sferze zycia bardzo piekne okreslilas, w miłosci przezywam teraz ciezki czas, jestem po rozstaniu ktore we Mnie jeszcze "siedzi" w finansach zgadza sie, kiepski czas tak nawet sama sobie liczylam ile to potrwa i tak wyliczylam ze gdzies do lata bede musiala zacisnac pasa i odmawiac sobie wszelkich przyjemnosci pozniej powinno byc mi juz lzej, czyli tak jak karty pokazaly a zdrowie mysle , że tu bardziej chodzi nie tak o złamania ale bardziej o moja psychike która przezywa załamania emocjonalne. Mam nadzieje, że będzie tak jak karty pokazały i od nowego roku będzier mi już troszke lżej Bardzo dziękuje i w ramach podziękowań wrzuce tutaj pózniej fajny przepis na jesienne wieczory , moze sie przyda Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Wrozba darmowa! 01.11.14, 11:04 a.motylku! Ciesze sie, ze karty ladnie obrazuja, to taka krotkaprognoza najwazniejsze wydarzenia, warto byc przygotowanym! Odpowiedz Link
niunia7472 Re: Wrozba darmowa! 01.11.14, 11:00 dziękuje ze mi pani tez powróży dziękuje z całego serca i czekam cierpliwie Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Wrozba darmowa! 01.11.14, 12:45 Milosc. Teraz - odwr.Kochankowie, 1pol,r.- 6mieczy, 2pol,r.- 10pucharow + Wieza. Obecnie wyszla bardzo nieciekawa karta Kochnakow w negacji, a to oznacza totalne porazki uczuciowe. Byc mzoe trzymasz kilka srok za ogon i mylsisz, ze moze ktorys sie skusi an Ciebie? Bledne decyzje podejmujesz niniu. Nic na sile, nie za szybko i pokusy Toba targaja o wilekiej milosci. Jets to karta Wielkiego Arkana, wiec sprawa milosci jest dla Ciebie priorytetem do dlaszegoz zycia. Jakby zrodlem zycia. Poniewaz na karcie widac Aniola, proponuje zwrocic uwage bardziej na sprawy duchowe. Zacznij od siebie, od psychiki, taka wiesz mocna i krytyczna babka ma byc z Ciebie. Kieruj sie rozumem i intuicjá. nie sercem, bo ono jets slabiutkie. Poczatek roku uplynie pod partonem 6 mieczy, zaczniesz dostrzegac swoje bledy, bo mozna ich uniknac, rozterek milosnych. Bedziesz bardziej swiadoma czego chcesz, zmienisz sie, super! Druga polowa roku szykuje sie szczesciem, ale zostanie ono zaklocone. Przezyjesz mile chwile, to Ci podbuduje, ze jednak warto pracowac nad sobá i czekac na milosc. Ktos mocno Cie zrani, a wydawaloby sie, ze jest przyjacielem na cale zycie. RADA gdzie szukac milosci? 5 denarow, proponuje wiecej zajmowac sie sprawami osobistymi, soba, zadbac o dusze, zapisac sie na spotkania rozwoju osobistego, a nawet spotkania koscielne, oaza lub spotkania, mzoe chcialbys spiewac w chorze? Masz przebywac z ludzmi, cos zaczac robic, aby spotakc kogos ciekawego. Poszperaj w necie, jak ludzie wychodza z kryzysu duchowego, zacznij sie czyms pasjonowac, moze cos z dziecinstwa pamietasz co lubialas robic? Chocby wyszywanie czegos! Przetworz energie i duuuuuzo czytaj o kobietach, ktore przezyly wiele. Finanse. Teraz - 5mieczy, 1pol,r.-10denarow, 2pol,r.-odwr.Wisielec. Na dzien dzisiejszy czujesz sie fatalnie jak slyszysz slowo "finanse". Czujesz sie upokorzona jakas sytuacja lub ogolnie jest jakas niesprawiedliwosc w plynieciu gotowki. Pierwsza polowa roku na szczescie pokazuje stabilizacje i jesli bedzies zchcial cos zmienic zawodow smialo szukaj pracy czy dodatkowych zajec. Odetchniesz z ulga, widac wsparcei od rodziny czy starszej osoby. Druga polowa zapowiada sie jako koniecznosc ograniczen wydatkow, wiec proponuje mocne oszczedzanie w pierwszej polowie roku, zrob zapasy, koncowka nie ebdize lekkka. Masz na to sporo czasu, wiec zacznij byc aktywna i szukaj pomyslu na siebie. Zdrowie. Glupiec. jezeli bedzie cos Ci dolegalo biegnij do lekarza, bo bedziesz bagatelizowac problemy zdrowotne. uklad nerwowy przypomni o sobie. Nie czekaj na nic tylko kazde obkawy konsultuj z lekarzem! Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Wrozba darmowa! 01.11.14, 13:31 Jeszcze Gosia zostala, no wieczorkiem napisze Prosze o komentarz niunie i bronxi i neceg Forumowicze te zmoga zadawac pytania co do wyciagniecia krt lub swoje wnioski. Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Wrozba darmowa! 01.11.14, 13:35 niunia! Zapomnialam dopisac do finansow, ze masz ise nie poddawac, bo czeka Cie ejszcze sukcesik Rda Gwiazda! podazaj z atym co lubisz najbardziej, nie trac nadziei!!! Odpowiedz Link
niunia7472 Re: Wrozba darmowa! 01.11.14, 13:42 chciałam sie zapytać jeszcze o tego mężczyzne co ma mnie zranic niby przyjaciel czy to o tego chodzi Marcin 1 .04.83 ?serdecznie dziekuje zalezy mi na nim ale on mnie odrzuca jak cos sie dzieje szybko mnie znajduje . Odpowiedz Link
niunia7472 Re: Wrozba darmowa! 01.11.14, 13:48 jaki sukcesik masz na mysli nie potrafie za wiele oprucz gotowania mam troszke kg do zgubienia i pewnie to mnie blokuje Odpowiedz Link
niunia7472 Re: Wrozba darmowa! 01.11.14, 13:40 Witam Zgadza się wszystko co napisałaś ze czekam na tąmiłosc a zapominam o sobie dziekuje za położenie kart postaram się czymś zajac i nie mysleć o miłości pomyśle o sobie jak sie lepiej poczuć i pogłebić swoją wiare jeszcze raz dziekuje co do finasów tez sie zgadza teraz jest nie najgorzej ale bede musiała pewnie zacisnąć pas pozdrawiam serdecznie i z calego serca dziekuje za poswiecony czas oraz szanse skorzystania z 6 osóbki życzę dużo zdrówka Olga Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Wrozba darmowa! 01.11.14, 19:59 gosia44114. Milosc. Teraz - 8bulaw. 1pol,r. - 2mieczy, 2pol,r. - As bulaw. Obecnie wyszla karta flirtu, no cos wisi w powietrzu, ale to karta malego Arkana, napewno chec nowej przygody, no niech cos ruszy do przodu Moze byc flirt, mozesz byc atrakcyjna dla kogos. W pierwszej polowie wielkie zwatpienie, bedziesz glowkowac na wiele sposobow, gdzie lezy przyczyna Twoich porazek. Trudno, taki czas. Przeczekaj ten okres, bo wiosna szykuje sie goraco z asem bulaw Pojawi sie szansa na cieply i namietny zwiazek Takze po zimnym okresie przyjdzie gwaltowne ocieplenie i ozywienie! Badz czujna i otwarta, nie zrazaj sie. Wiele bedzie zalezalo od Ciebie czy sie zdecydujesz. Finanse. Teraz - Krol pucharow, 1 polowa roku - 10denarow, 2 polowa roku - Paz mieczy. Trudna karat do interpretacji finansow, ale mysle sobie, ze moze masz wsparcie od jakiegos mezzczyzyny? Byc moze chcialbys wiecej wydawac na przyjemnosci, na to co lubisz. Pierwsza polowa roku uplynie cudnie pod wplywem 10 denarow. Dziedziczenie, otrzymanie wiekiego prezentu lub budowanie biznesu rodzinnego napewno w tym roku moze Cie spotkac. Bedziesz adowolona wewnetrznie i finansowo. Pozniej pojawia sie Paz mieczy, wiec albo w wdomu okaze sie, ze na mezczyzne trzeba wydac, bo cos zawalil lub w pracy trzeba bedzie oczyscic atmosfere, bo ktos nam dolek kopie. Sprawa mala, ale nieprzyjemna. Rozmowa wszystko wyjasni. Pierwsza polowa zdecydoanie lepsza niz druga w finansach. Uwazaj na nieuczciwosc i pomylki. Zdrowie. 3 denarow, 6mieczy. Moga dokuczac barki i ramiona, mozna lekko zadbac o siebie fitnesik, czy basenik, ot pare kilo lub dla kondycji, bardzo dobrze sie poczujesz. Zatoki, nos, a takze czeste bole glowy. To kzoe dokuczac. Odpowiedz Link
sylwunka36 Re: Wrozba darmowa! 13.11.14, 22:37 Haniu,kiedy Przewidujesz dalszy ciag wrozb na nowy rok? Zalezy mi szczególnie na pracy w szkole,czy ja dostanę. Kiedy. .? KUPIMY MIESZKANIE. ? CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ. POZDRAWIAM. SYLWUNKA Odpowiedz Link
sylwunka36 Re: Wrozba darmowa! 12.11.14, 14:24 Tez chcialabym wrozbe na przyszly rok,jesli mozna.Chodzi o zmiane miejsca zamieszkania i prace w szkole.Jesli mozna i znajdziesz czas,to dziekuje.Sylwunka Odpowiedz Link
sylwunka36 Re: Wrozba darmowa! 13.11.14, 16:42 Wiem,ze trzeba czekac,kochana Haniu,ale bardzo mi zalezy! Jestem zdeterminowana, ! Pomozesz! Proszę, ! Kto prosi,puka,to w końcu dostaje. ..Pozdrawiam ciepło. Sylwia Odpowiedz Link
ejww Re: Wrozba darmowa! 13.11.14, 19:34 Ewa 21 03 1955 hanno proszę. Finanse - jest trudno, myślę, że tragicznie. Czy wyjdę z tego ? Miłośc - czy to jest uczucie . myslę, że z tej drugiej strony to tylko przygoda. Zdrowie, chyba jako takie jest. Pozdrawiam i proszę o karty. Odpowiedz Link
dorotadel Re: Wrozba darmowa! 29.11.14, 12:55 Dzień dobry Pani, wiem, że przekroczyłam magiczną piątkę chętnych, ale może będzie Pani miała ochotę i czas. Nadzieja zawsze jest Dorota 07 marca 1965 Odpowiedz Link