Dodaj do ulubionych

Małżeństwo

10.09.18, 18:06
Dzien dobry -)
Rok temu wyszlam za maz i proszę o postawienie kart na przyszlosc naszego malzenstwa,jak nam się będzie dalej układać i czy zostaniemy rodzicami.
Mąż chciałby potomka, ale ja mam obawy,czy poradzimy sobie finansowo i czy po porodzie wróciłabym do obecnej pracy na swoje stanowisko
Pozdrawiam i powodzenia!
Obserwuj wątek
    • oyala Re: Małżeństwo 10.09.18, 20:40
      Dziękuję.
      1/przyszłość małżeństwa: pytałam kart o najbliższe 12 m-cy (dłuższy okres czasu może zakłamywać odpowiedź) : Siła + 9 mieczy + As kielichów - w środku bardzo nieprzyjemna karta zgryzot i cierpienia, ale miedzy kartami miłości i przezwyciężania trudności. Wygląda na to, że wasz związek będzie potrzebował zaangażowania obu stron, aby przetrwać niepowodzenia. Macie krótki staż małżeński, a to wymaga dotarcia się, porozumienia, ustalenia rytmu waszego wspólnego życia. As kielichów sugeruje pozytywną i miłosną atmosferę w najbliższym czasie.
      2/ finanse (czas ten sam) : 10 monet + Paź buław + Rycerz buław - widać tutaj dobrą sytuację finansową i pomyślność, ale dwie pozostałe karty to buławy, które wskazują na niestałość, niestabilność, czasem ryzyko lub nawet prace za granicą (Paź ). Może tu być brak znaczących niedostatków finansowych, ale wymagana będzie np.ciągła pogoń za tym, aby utrzymać wystarczający poziom.
      3/ tutaj trudno jeszcze zadawać pytania (o pracę), bo termin bardzo odległy, więc raczej należałoby zapytać za 1- 1,5 roku. Natomiast jakby to wpłynęło na wasz układ, gdyby pojawił się potomek: Gwiazda + Paź monet + Sąd - gwiazda pokazuje nadzieje i oczekiwania, pewne wydatki oraz znaczące zmiany. Ale to z pewnością dotyczy każdego związku w którym ma pojawić się dziecko. Jak również (powyżej) zachwiania równowagi finansowej.
      Ogólnie karty przedstawiają się dosyć zrównoważone dla was w najbliższym czasie.
      • owieczka_1983 Re: Małżeństwo 11.09.18, 19:48
        Dziękuję bardzo -)
        Niestety mam tendencję do wyolbrzymiania problemów i zamartwiania na zapas stąd wyszła karta 9 mieczy
        Pozdrawiam -)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka