aprepope 22.05.16, 10:31 Prosze o usuniecie moich wpisow, z gory dziekuje! P.S. Babette, juz nie ma powodu, zebys porzucala Szkolke Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ucztababette Re: Do Adm. 22.05.16, 11:22 Aprepope, moze tak bo jak wiesz slabo ni z ludzmi wychodzi. A wiec, czego nie lubie ale moze warto sie zlamac: to nie bylo w porządku wobec kazdego tutaj rozegrac nasza fatalna batalie na slowa. Jestem przeciazona wieloma innymi powaznymi problemami, ktore nigdy nie powinny ujrzec swiatla poza moja glowa. Faktem jest ze kazdy na prawo tutaj byc. Na razie zle reaguje na ludzi i to nie jest dobry moment na bycie tu. Beacie bedzie trudno rozejmowac w tym co nam sie przytrafilo. Wiec mysle ze kazdt cos wklada z siebie w rozpracowywanie ukladow i rozkladow z kart. Mysle bawet ze gdyby Tarot mogl uzyc dloni dostalybysny obie prosto w zeby. Uwazam, ze nalezy zlozyc bron. Beata nie kasuj postow ani moich ani Aprepope. Zostaniemy i ja zaczne od tego wpisu prace na lepsza komunikache z grupa. Nie ustępuje Ci Aprepope, nie kkrytykhe takze. Zostaniemy i zuzytkuhemy te emocje to przepracowania tego. To bylo nie fair w stosunku do innych tu ludzi. Ja przepraszam. Moze masz racje- za duzo autyzmu. Tez sie juz tym zmeczylam. Pozdrawiam i szkoda ze mieszkacie w Pl. Chetnie rzucilabym tym calym sprzataniem, pieczeniem, gotowaniem i kotami, plus szukaniem faceta i posLabymz Wami na dlugi spacer z kawa i tortem. Maybe one day -- Aprepope upadlysmy nisko Wstawaj i zrob lepiej rozklad jak dlugo popracuje w tej szkole, bo oni mnie wywala Odpowiedz Link
aprepope Re: Do Adm. 22.05.16, 11:44 Madrze piszesz Babette, brawa! ale rozkladu Ci nie zrobie, bo nie mam teraz glowy do kart - sama wlasnie zamykam tu na obczyznie 6 lat prowadzona dzialalnosc gospodarcza (moj 9. Rok Numerologiczny sie realizuje) - cud, ze ja nie potrzebuje rozkladu.. Odpowiedz Link
ucztababette Re: Do Adm. 22.05.16, 11:55 Tym bardziej musimy sie z tymi demonami wyciszyc Przepraszam Apre, przepraszam Admina i cale Forum. Zapomnijmt juz co sie wydarzylo. Odpowiedz Link
aprepope Re: Do Adm. 22.05.16, 12:23 Ja rowniez przepraszam Cie Babette i przepraszam kolege, ktory lubi sie pluc i przepraszam Beatke, ze sie musiala przez nas moze denerwowac i przepraszam wszystkich na Szkolce, jak cos. Odpowiedz Link
beata25_84 Re: Do Adm. 22.05.16, 14:17 Brawo Dziewczyny! Cieszę się, że obie pozostajecie i konflikt zażegnany! Odpowiedz Link
aprepope Re: Do Adm. 23.05.16, 16:31 I my Cie tez kochamy, Misboaa Szalejemy za Toba - jestes tu nasza ozdoba - rymnelo sie mi! Odpowiedz Link