jonasz_koran 17.06.16, 17:22 Belgia (3 Monet) - Irlandia (Królowa Mieczy) - godzina 15 Islandia (3 Mieczy) - Węgry (Mag I) - godzina 18 Portugalia (Król Pucharów) - Austria (8 Monet) - godzina 21 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonasz_koran Re: 18.06.2016 - Euro - mecze 18.06.16, 11:15 Jako, że nie zawsze jestem w stanie odczytać po wyciągnięciu jednej karty, która drużyna będzie bliżej zwycięstwa to na dzisiejsze mecze postanowiłem wyciągnąć po trzy karty na każdą ekipę co pozwoli mniej więcej określić przebieg spotkania: Belgia - Arcykapłan, Głupiec, Diabeł XV - Irlandia - 3 Kijów, 7 Mieczy, Cesasz IV Islandia - Gwiazda, Pustelnik IX, Paź Monet - Węgry - Gwiazda, 5 Pucharów, 2 Kijów Portugalia - Królowa Monet, 2 Pucharów, 4 Pucharów - Austria - 4 Pucharów, Diabeł XV, Śmierć Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: 18.06.2016 - Euro - mecze 18.06.16, 17:30 no ale co ci to mówi ? Podzielisz się ? Ja znowu nie zdażyłam wpisać. Wczoraj wyciągnęłam na Belgię 5 Mi - na Irlandię 2 buławy. No i 5 mieczy pięknie pokazał zwycięstwo bezlitosne beligii. 2 buławy w talii tym razem stoją na rozstaju dróg - pewnie się zastanawiają w którą stronę z reprezentacją teraz. Islandia Król Mieczy - Węgry VI Kochankowie. U mnie zauważyłam wyraźną tendencję do wygranych po stronie Mieczy. Nie wiem nic o drużynach, Islandia wydaje mi się mocno egzotyczna, ale po kartach to stawiam na nią. Węgry natomiast, hmm, na mojej karcie widać parę w namiętnym uścisku, kobieta wywyższona. Nie wiem co to może mówić o Węgrach, AW ... może wzniesienie się na wyżyny umiejętności, albo jakieś błędy w doborze kadry, niekorzystne zmiany na boisku. Portugalia - 10 buław - Austria II Arcykapłanka. Ouuuuuu. Portugalia będzie mieć mega trudną przeprawę, urobią się w tym meczu po pachy. Ronaldo przydaje się o tyle że przeciwnik go pilnuje jak oka w głowie. Jak naszego Lewandowskiego. Austria sprawi wielką niespodziankę, może nawet da nauczkę Portugalii ? 10 to karta kończąca, ale i taka, która pokazuje wielki wysiłek i "unoszenie" obciążeń. W typowaniu do tej pory nie widzę wyższości AW, wręcz zazwyczaj mnie nabierają Arcykapłanka jednak owiana jest mgłą tajemnicy, coś tu się święci! W grupie wszystko może się zdarzyć, to będzie mecz o wszystko , obie drużyny są na 3 i 4 miejscu w grupie. No nie wiem nie wiem (deliberuje) . No dobra, ostatni raz Arcykapłanka wygra ! No ale kurcze, coś obstawić muszę. Odpowiedz Link
jonasz_koran Re: 18.06.2016 - Euro - mecze 18.06.16, 17:54 Trudno mi powiedzieć, myślałem, że Belgia przegra z Irlandią, ale stało się inaczej. W sumie sędzia zawalił to spotkanie, bo nie podyktował na początku drugiej połowy karnego dla Irlandii, który był ewidentny, po czym nie odgwizdał ręki i wtedy Belgowie wyprowadzili kontrę i strzelili na 1-0. Po tej sytuacji Irlandczycy wyraźnie się podłamali, walczyli dalej, ale brakowało im wiary. Paź Monet przy Islandii wygląda groźnie, ale dokładnie tą samą kartę miałem przy Polsce w meczu z Niemcami. Islandia może prowadzić grę, ale z rozkładu wychodzi mi, że Węgrzy mogą przeważyć szalę na swoją korzyść i wygrać. Ostatniej pary nie jestem w stanie za dobrze odczytać, bo po stronie Austrii są takie karty, które ciężko mi odczytać, bo mogą oznaczać przegraną z kretesem lub zakończenie starego cyklu, odrodzenie i sensacyjne pokonanie Portugalii. Odpowiedz Link