24.08.16, 23:04
Witam. Mam prośbę czy mógłby mi ktoś powrozyc? Bardzo o to proszę. Nie wiem co mam robić. Bardzo bym chciala wiedzieć jakie on ma intencje wobec mnie? Jesteśmy razem półtora roku ale okazało się ze on bedzie misl szuecko z inna. Jakie on ma intencje wobec mnie.?

.
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Prawda 25.08.16, 16:15
      To chyba intencje sa widoczne golym okiem. Jesli jeszcze teraz tego nie widzisz to z kazdym nastepnym miesiacem zauwazysz to bardziej.

Teraz mniej sarkastycznie. To co powyzej mialo pomoc tobie otworzyc oczy szeroko. Dlaczego?
      Dlatego, ze milosc, zauroczenie zaslepia kazdego tak samo. Nie pozwala oceniac faktow realnie. Nie jestes wyjatkiem. Szkolka tarota az peka w szwach od pytan tego rodzaju. Kazdy jest tylko czlowiekiem.
      Milosc ma swoje prawa, ale powinna tez miec swoje wymagania. O ciebie zalezy obecnie to jak bedzie wygladac twoje zycie.
      Jedna z opcji jest kolorowa patchworkowa kolderka, sklecona z jakichs latek, jakichs szmatek pod ktora mozecie spac wszyscy razem. Pytanie: czy tobie to odpowiada?
      Czym, i z kim chcesz sie soba dzielic?
    • ucztababette Re: Prawda 27.08.16, 00:19
      Przepraszam, czy to jest do nas zadane pytanie na tymze forum? smile
      nie rozumiem jakiej odpowiedzi od nas Pani oczekuje, bo Pan ewidentnie ulozyl sobie zycie z inna Pania I tu nie trzeba kart stawiac,a jedynie isc do baru I sobie postawic dobra whisky, ze sie tak dalo wypieprzyc bez mydla I pozniej leczyc kaca olejem. wysokogatunkowym, coby sie szybko moz zregenerowal. Pozniej podlaczyc sie do kotaktu,z eby elektrowstrzas otrzewil Pania do konca zycia.

A teraz przepraszam Pania, ale te pan nie mam zadnych intencji wzgl Pani zadnych. Madr facet takich gownianych krokow nie robi kobiecie, o ktorej mysli powazie. Puscic faceta wolno jak swinie na zakrecie I nawet si enie ogladac.
      Kurde jak te mamusie tych chlopakow wychowuja. Niech to krew zaleje te porabane pokolenia, ktore umiej aoperowac mobilami, ale zalozyc kola do roweru nie potrafia. Plakac mi sie chce.
      I jak jestem abstynentem, to naprawde nic tylko sie opic na takie watkisad
      Przykro mi prosze Pania. Ale lepiej wiej dziewczyno, zanim bedziesz splacac jakies wspolne zobowiazaia.
    • beata25_84 Re: Prawda 27.08.16, 17:02
      Oj niestety dziewczyny mają rację, jak ona brutalnie by nie zabrzmiała. Tu już nie ma o co kart pytać, tylko należy się własnym rozumem pokierować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka