Dodaj do ulubionych

Interpretacja 3 karty

19.09.17, 23:10
Witam,
Dopiero zaczęłam przygodę z tarotem, więc prosiłabym o waszą pomoc w interpretacji rozkładów.

Czy dojdzie do rozmowy.
Cesarz, V mieczy, III denarów, VI pucharów - Powiedziałabym, że tak, ale nie będzie to miła rozmowa.

Czy wznowimy kontakt:
VII buław,V buław, IV monet - raczej nie. Absolutnie nie ma mowy. Pan cały czas jest nastawiony bojowo.

Jakie ma intencje:
II mieczy, V pucharów, Król buław - oziębły emocjonalnie, jego postawa rodzi smutek i rozczarowanie.

Czy ma żal do zaistniałej sytuacji:
Wieża, 4 pucharów, IX mieczy - tak, sytuacja przyniosła wiele bólu i rozczarowania.

Jak mnie postrzegał:
IV buław, Diabeł, Królowa Buław - atrakcyjna kobieta, taka warta grzechu.

Czy wybaczymy sobie:
V pucharów, VII buław, V denarów, VIII mieczy - nadal jest gorycz, brak chęci na pojednanie,pustka w sercu, postawa nie ma przebacz.

Czy żałuje rozpadu:
8 buław, Sąd Boży, As buław - raczej nie, szybko doszedł do siebie i poszedł z życiem dalej.

Z przełożenia ciągle pojawiał się paź mieczy i V pucharów, jednym słowem smutne karty.

Czekam na wasze interpretacje.
Obserwuj wątek
    • mimishka85 Re: Interpretacja 3 karty 19.09.17, 23:42
      Jeszcze kwestia co mówi na mój temat:

V mieczy, 3 pucharów, 2 denarów - oj bardzo źle się wypowiada, ostre słowa skierowane pod moim adresem.
    • misboaa Re: Interpretacja 3 karty 27.09.17, 22:34
      Do ormzowy moze dojsc pod warunkiem ze ty ja zainicjujesze jednak niewiele udalo by sie tobie osiagnac. On zamknal sprawe definitywnie i nie skupia sie na tym. To nie byla milosc, a zauroczenie z jego strony wiec pewnie dlatego poniewaz podobalas mu sie bardzo. Zal w tobie pozostanie. Pocieszajace jest to ze nie bedzie to dla ciebie silnie traumatyczne wspomnienie. Dla niego tez nie.
      • mimishka85 Re: Interpretacja 3 karty 04.10.17, 19:13
        Dzieki. Zgadzam się z interpretacją. Próbowałam, ale bez żadnej reakcji. Pan definitywnie nie chce do tego wracać, a mało tego źle się o mnie wypowiada. Niestety, ja jednak kiepsko przeszłam to rozstanie. Zapytałam kart czy było tam uczucie
        paź mieczy słonce rycerz buław, czyli jednak coś tam się tliło. Jednak na pytanie dlaczego uciekł wyszedł
        księżyc kapłan VIII mieczy - mam wrażenie, że on coś przede mną ukrywał. Możliwe, że zaczął czuć się osaczony, a nie miał intencji na poważniejszą relację. Ewentualnie, zdał sobie sprawę, że jego tryb życia może mi nie pasować.
        Zapytałam jeszcze dlaczego mnie skrzywdził:
        VIII buław VI pucharów Sąd Boży - szybka reakcja bez namysłu, jakby miał jakieś wspomnienie z przeszłości, które wpłynęło na jego reakcję, więc zostałam ukarana.
        • misboaa Re: Interpretacja 3 karty 06.10.17, 21:41
          Pytanie o to dlaczego cie skrzywdzil jest zle postawione. Nie moze dac tobie odpowiedzi jaka oczekujesz. Wynika z niej ze on i nie skrzywdzil. Pokazuje jego punkt widzenia, ze bylo to ucziciwe. Zrobil to co bylo sluszne. Nie mial zadnego zmaiaru cie skrzywdzoc. Wrecz przeciwnie. Wodac ze odniosl soe do ciebie najlagodniej jak mogl. Ty czukesz sie skrzywdzona sytuacja bo nie tego sie spodziewalas. To nie bylo poowazne uczucie, a fascynacja. Podobalas mu sie i liczyl na milo spedzany czas przy tobie. Romans z doskoku. Zadnych zobowiazan. Napewno nie mial intencji na ustatkowanie sie przy tobie. Powazne plany zyciowe. Ty chyba tego od niego zaczynalas wymagac. On chcial romansu i ladnej kobiety. Natomiast brzydko z jego strony, ze zle o tobie mowi, ale tez nie powinnas sie tym przejmowac. Jesli tobie to doskwiera to powiedz tym osobom ktoretego sluchaja jak bylo naprawde. Czego ty chcialas, a co on zrobil.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka