Dodaj do ulubionych

Relacja z pewnym panem

14.07.18, 15:33
Poznałam kogoś, nasza relacja jest rozwijająca się, nie jesteśmy w związku ale mamy pozytywny kontakt i czasem gdzieś razem wyskoczymy. Niestety on jedzie teraz na samotny (tak twierdzi) urlop i nie będzie go do końca lipca. Chciałabym wiedzieć, jak ta nasza relacja będzie układać się na odległość, podczas jego nieobecności? - diabeł, koło fortuny, kapłanka (6 buław). Trochę mnie zastanawia, że wyszły tutaj same poważne karty (arkana wielkie).
Czy dobrze ja to interesuje, gdyż chyba widzę "zdradę", o ile tak mogę napisać, gdyż w związku nie jesteśmy, ani nie sypiamy ze sobą. W tych kartach chyba widać, że on będzie z kimś potajemnie się spotykał, a może właśnie w tym celu wyjeżdża, czyli jednak kogoś gdzieś tam jednak ma i będą spotykać się na jego wyjeździe? Diabeł ma jednak wiele znaczeń i nie koniecznie oznacza zdradę/seks, ale również m.in. uzależnienia i manipulacje? Dlatego druga możliwa według mnie wersja, że sytuacja między nami będzie zmienna (koło), możliwe będą jakieś nieporozumienia i manipulacje (diabeł) i wyjdą jakieś nieciekawe sprawy podczas jego nieobecności?
Dopytałam jeszcze na wszelki wypadek, czy on będzie utrzymywał ze mną kontakt na tym wyjeździe? - as denarów i król buław po przetasowaniu kart. Ciężko mi powiedzieć, z jednej strony mamy denary, które do kontaktowych raczej nie należą, a z drugiej król buław, czyli jest jakaś szansa na kontakt z jego strony? Podsumowując, możliwe że się do mnie odezwie, jednak podczas jego wyjazdu może zdarzyć się coś nieciekawego, jakaś ukryta sprawa wyjdzie na jaw, a sytuacja między nami będzie zmienna?
Obserwuj wątek
    • chalcedonn Re: Relacja z pewnym panem 14.07.18, 19:26
      Pytalas jak wam sie bedzie ukladac a nie co on bedzie tam robil. Diabel na takie luxne znajomosci pokazuje brak kontaktu. Czy on cie nie zamierza zaskoczyc i powiedziec ze jedzie na urlop a 3 dni pozniej sprawdzic co robisz? 6 bulaw to moze byc nagly powrot bez uprzedzenia kaplanka. Krol bulaw szybko podejmuje decyzje i nie zawsze o nich uprzedza.
      • molly-dolly Re: Relacja z pewnym panem 14.07.18, 21:10
        chalcedonn napisał:
        . Czy on cie nie zamierza zaskoczyc i
        > powiedziec ze jedzie na urlop a 3 dni pozniej sprawdzic co robisz? 6 bulaw to m
        > oze byc nagly powrot bez uprzedzenia kaplanka. Krol bulaw szybko podejmuje decy
        > zje i nie zawsze o nich uprzedza.
        Zastanawiam się jeszcze nad czymś innym, czy on przypadkiem poprzez manipulacje nie zamierza się podszyć pod kogoś innego i odezwać do mnie jako jakiś "amant" żeby sprawdzić, czy jestem nim na poważnie zainteresowana? Wiem, że do tego jest zdolny gdyż kiedyś pochwalił się koledze, że w ten sposób sprawdzał swoją byłą gdy miał podejrzenia o zdradę, ale wobec mnie nie ma żadnych podstaw, żeby mi nie ufać. I trochę zastanawia mnie ten jego samotny wyjazd, niby twierdzi, że lubi czasem pobyć sam na działce i że ma tam dużo roboty do ogarnięcia, ale co tam robić przez całe 2 tygodnie?Jakoś ten jego wyjazd mi nie daje spokoju i cały czas chodzi mi po głowie, że on nie wszystko mi powiedział...Niestety on ma działkę na drugim końcu Polski więc nawet nie mam jak zweryfikować, czy mówi prawdę więc muszę mu uwierzyć na słowo
        • chalcedonn Re: Relacja z pewnym panem 14.07.18, 21:36
          Moze naslac kolege zeby cie sprawdzic to mozliwe. Ale jak kupil cos daleko od miejsca zamieszkania to moze miec tam tyle roboty ze tego nie ogarnie do konca urlopu.
          • molly-dolly Re: Relacja z pewnym panem 14.07.18, 21:46
            On ma tę działkę od wielu lat więc trudno mi uwierzyć, że jest tak zapuszczona iż wymaga tyle dni pracy, zwłaszcza że wspominał, że często tam bywa w weekendy. Widziałam jej zdjęcia i nie wygląda na zaniedbaną więc może on potrzebuje poprostu pobyć sam i wyciszyć się po burzliwym rozstaniu z byłą dziewczyną. Mnie tam nie zaprosił stąd też bierze się moja podejrzliwość, ale z drugiej strony wiedział, że i tak ja teraz nie dostanę tak długiego urlopu, albo nie traktuje mnie jeszcze na tyle poważnie by ze mną wyjeżdżać na urlop, w końcu znamy się tylko 3 miesiące
            • chalcedonn Re: Relacja z pewnym panem 14.07.18, 21:48
              Faceci lubia takie wyjazdy ale jak cie to gryzie to spytaj kart jak on spedzi ten urlop, co bedzie tam robil.
    • jolanciak Re: Relacja z pewnym panem 15.07.18, 09:54
      Ja tu widzę kontakty między Wami, albo to będą jakaś korespondencja typu erotyczne sms, jeśli jeszcze między Wami nie było seksu to on może Cię zacząć namawiać na bycie jego kochaną, inaczej na spotkanie w wiadomym celu. Może to być też forma sprawdzenia Ciebie, co porabiasz bez niego, np. głuche telefony z innego numeru czy coś takiego.
      • chalcedonn Re: Relacja z pewnym panem 15.07.18, 10:52
        erotyczne smsy telefony to pasuje. Moze on nie ma smialosci do kobiet i nabiera odwagi na odleglosc?
        • molly-dolly Re: Relacja z pewnym panem 15.07.18, 11:51
          Tak, zgadza się on jest dosyć nieśmiały sam na sam z kobietą, za to bryluje w towarzystwie i wtedy robi się z niego "amant". Wiem, że bardzo się stresuje gdy zostaje ze mną w cztery oczy i robi się wtedy taki oficjalny - może wynika to ze złych doświadczeń z jego byłą? Z nas dwojga to ja jestem tą stroną bardziej śmiałą i zwykle to ja zachowuje się jak ten "diabeł" w stosunku do niego, co go bardzo onieśmiela. Ale zobaczymy, może trochę ośmieli się na odległość i w końcu napisze mi jakąś pikantną wiadomość tongue_out
          • chalcedonn Re: Relacja z pewnym panem 15.07.18, 15:00
            Jak on jest niesmialy a masz diabla i kaplanke to moze to nie on sie podszyje pod kogos a naprzykald kolega zazdrosny czeka na okazje zeby go nie bylo zeby podszyc sie pod niego. diabel i kaplanka to moze byc swinstwo ale znowu kaplanka to kobieta jest wolny?
            • molly-dolly Re: Relacja z pewnym panem 15.07.18, 15:23
              Tak on twierdzi, że jest wolny, jakiś czas temu rozstał się z wieloletnią dziewczyną ale wiem, że ma z nią wciąż kontakt koleżeński. Myślę, że ona chciałaby do niego wrócić bo nie daje mu spokoju i ciągle to pisze lub dzwoni z pierdołami, ale on jest mocno przez nią zraniony i to go powstrzymuje przed nią nawet gdyby też chciał powrotu do niej. I jednocześnie pewnie to go powstrzymuje przed wejściem w nowy, poważny związek. Może to jego dziewczyna pod niego się podszyje, ale ona chyba o nas nie wie, że się czasem spotykamy gdyż to nie jest jeszcze na tyle poważna relacja i wątpię żeby jej powiedział. Zresztą mam taką zasadę, że nie odpowiadam na obce telefony i sms więc nie dam się w nic wkręcić, no chyba żeby ktoś użył jego telefonu.
              • molly-dolly Re: Relacja z pewnym panem 15.07.18, 15:27
                Ale teraz tak sobie myślę, czy on przypadkiem nie jedzie spotkać się z tą byłą dziewczyną pod pretekstem prac na działce,bo może chce jej dać kolejną szansę? I może ona np. przeczyta nasze sms i zacznie do mnie wypisywać z jego telefonu, że to niby on pisze, żeby sprawdzić co nas łączy? Ona jest podobno straszną zazdrośnicą, może dlatego że sama go zdradzała
    • molly-dolly Re: Relacja z pewnym panem 16.07.18, 12:35
      No i wyjechał już. Odrazu zaznaczył, że będzie z nim utrudniony kontakt, ponieważ jego działka leży w górach i ma tam słaby zasięg w telefonie, ale że odezwie się wolnej chwili. No zobaczymy, jak to będzie
      • chalcedonn Re: Relacja z pewnym panem 16.07.18, 13:26
        Utrudniony kontakt to te karty pewno pokazaly twoje obawy jak przestanie sie odzywac albo rzadko. bedziesz sobie myslec co on tam robi a moze jest z byla a inicjatywa bedzie nalezec do niego krol bulaw. Bedziesz czekac na sms czy telefon i zastanawiac sie czemu nie opisze ci z szczegolami co tam sie dzieje. Zaufaj mu i nie podejrzewaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka