molly-dolly
14.07.18, 15:33
Poznałam kogoś, nasza relacja jest rozwijająca się, nie jesteśmy w związku ale mamy pozytywny kontakt i czasem gdzieś razem wyskoczymy. Niestety on jedzie teraz na samotny (tak twierdzi) urlop i nie będzie go do końca lipca. Chciałabym wiedzieć, jak ta nasza relacja będzie układać się na odległość, podczas jego nieobecności? - diabeł, koło fortuny, kapłanka (6 buław). Trochę mnie zastanawia, że wyszły tutaj same poważne karty (arkana wielkie).
Czy dobrze ja to interesuje, gdyż chyba widzę "zdradę", o ile tak mogę napisać, gdyż w związku nie jesteśmy, ani nie sypiamy ze sobą. W tych kartach chyba widać, że on będzie z kimś potajemnie się spotykał, a może właśnie w tym celu wyjeżdża, czyli jednak kogoś gdzieś tam jednak ma i będą spotykać się na jego wyjeździe? Diabeł ma jednak wiele znaczeń i nie koniecznie oznacza zdradę/seks, ale również m.in. uzależnienia i manipulacje? Dlatego druga możliwa według mnie wersja, że sytuacja między nami będzie zmienna (koło), możliwe będą jakieś nieporozumienia i manipulacje (diabeł) i wyjdą jakieś nieciekawe sprawy podczas jego nieobecności?
Dopytałam jeszcze na wszelki wypadek, czy on będzie utrzymywał ze mną kontakt na tym wyjeździe? - as denarów i król buław po przetasowaniu kart. Ciężko mi powiedzieć, z jednej strony mamy denary, które do kontaktowych raczej nie należą, a z drugiej król buław, czyli jest jakaś szansa na kontakt z jego strony? Podsumowując, możliwe że się do mnie odezwie, jednak podczas jego wyjazdu może zdarzyć się coś nieciekawego, jakaś ukryta sprawa wyjdzie na jaw, a sytuacja między nami będzie zmienna?