Dodaj do ulubionych

Irak/ Co się stało z kiełbasą?

IP: *.adsl.nuria.telefonica-data.net 04.09.03, 17:18
Generalicja ja wpieprzyla...
Obserwuj wątek
    • Gość: muzulmek Kielbasa dla szejkow IP: *.look.ca 04.09.03, 17:23
      Ot VIPY, zakute lby, a wodki nie podali.
      • Gość: jarek Re: Kielbasa dla szejkow IP: *.fastres.net 04.09.03, 18:24
        Czyzby kielbase mozna bylo tylko robic z miesa swinskiego, musze to powiedziec Wlochom.
        • Gość: MM Re: Kielbasa dla szejkow IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 04.09.03, 18:30
          Gość portalu: jarek napisał(a):

> Czyzby kielbase mozna bylo tylko robic z miesa swinskiego, musze to
          powiedziec
          > Wlochom.

Nie kielbase, a kabanosy. W zasadzie powinny byc chyba z dziczyzny, ale
          zazwyczaj robione sa raczej z wieprzowiny, bo taniej.
          • Gość: jarek Tak nawiasem. IP: *.fastres.net 04.09.03, 18:38
          • Gość: jarek Tak nawiasem... IP: *.fastres.net 04.09.03, 18:43
            14 lat temu bedac w Indonezji, miesa z tych malych czarnych swin bylo ich potrawa narodowa ( urzadzalo sie prawdziwe swinobicie i pieczenie w lisciach palmowych), po ich ( nie swin) powolnej Islamizacj( dawniej nigdy nie widzialem kobiet ubranych po Islamsku), co oni teraz jedza, czyzby te swinie nie byly swiniami..
      • Gość: HANS Zakute lby.......... IP: *.31.192.58.Dial1.Tampa1.Level3.net 05.09.03, 00:46
        Gość portalu: muzulmek napisał(a):
        Zakute lby, a wodki nie podali?
        ---------------
        Nie było kiełbasy dla żołnierzy, za
        to w środę były kabanosy, ale dla VIP-ów,
        którzy spotykali się z szejkami!

Doszło do skandalu bo muzułmanie nie
        jedzą mięsa wieprzowego. (PAP)

• Gość: MM Czy ktos tych tlumokow nauczyl czegokolwiek... IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 04.09.03, 17:28

... o zwyczajach muzulmanow? Kompromituja sie na kazdej linii. Szkoda, ze nie
      zabrali ze soba radyjek "Kos".
    • Gość: Eva Re: Irak/ Co się stało z kiełbasą? IP: 134.155.41.* 04.09.03, 18:00
      Gość portalu: Dave napisał(a):

> Generalicja ja wpieprzyla...

Nic nie szkodzi, niech jej bedzie na zdrowie (przy 2 tonach to
      niestety watpliwe). Zolnierze i tak maja sie z czego cieszyc.
      Wlasnie jedzie do nich Rumsfeld i da im dobre slowo.
    • zygmuntpolak CO SIE SPODZIEWAC PO BANDZIE PLATNYCH NAJEMNIKOW,. 04.09.03, 18:06

A CO SIE SPODZIEWAC PO BANDZIE
      PLATNYCH NAJEMNIKOW,
      • Gość: $ Re: CO SIE SPODZIEWAC PO BANDZIE PLATNYCH NAJEMNI IP: *.home.cgocable.net 04.09.03, 22:40
        zygmuntpolak napisał:

>
        >
        > A CO SIE SPODZIEWAC PO BANDZIE
        > MARNIE PLATNYCH NAJEMNIKOW,
    • Gość: as31 Kiełbasę zeżarł pewnie Głód, tzn.Głódź IP: 194.181.190.* 04.09.03, 18:33
    • Gość: gut arabusy zjadly i tyle ... IP: *.ssmb.com 04.09.03, 19:49
      • Gość: Longislander Nasci piesku kielbasy... IP: 65.204.1.* 04.09.03, 19:54
        ... powiedzial Kmicic wpychajac kiszke z prochami w lufe
        szwedzkiej Kolubryny. To co widzial Glodz to przewozona pod
        kryptonimem "Kilebasa" kicha z prochem strzelniczym do muszkietow
        "Beryl".
    • puls Glodz i arabusy wpierd..lily 04.09.03, 21:47
    • Gość: Hans Generalowie ukradli kielbase i sprzedali ......... IP: *.31.200.1.Dial1.Tampa1.Level3.net 05.09.03, 00:23
      Irak/ Co się stało z kiełbasą?

Generalowie ukradli kielbase
      i sprzedali polskim zydom w Israelu.
      • _jacek71_ Ja Kakaowiec z Kanady IP:*gen.twtelecom-Allah Ahba 05.09.03, 07:06
        kielbase wsadzilem wiecie gdzie..

Ja Kakaowiec z Kanady IP:*gen.twtelecom-Allah Ahba

opowiem wam szczerze , swiruje czasem i za innych podpisuje no ale teraz
        to ja i :

jacek 71-moja autobiografia.
        Autor: Gość: jacek71 IP: *IP: 130.94.107.* IP: 168.143.123.*

Jak pewnie wszyscy zauwazyliscie nienawidze Zydow! Jest to zwiazane z moim
        pochodzeniem- moj tatus byl palestynskim studentem w Polsce. Na jednej z
        lodzkich dyskotek tatus poznal moja mame i jak sie domyslacieja jestem
        owocem z
        tego zwiazku(na forum mowia, ze polskie dziewczyny sa latwe, a to przeciez
        nieprawda!moja mame tatus chyba z 10 minut musial podrywac!!!)- JACEK(71)
        MUSTAFA AL-ABDUL. Tatus byl bardzo dobrym studentem, ale wszyscy wykladowcy
        na
        uniwersytecie (wiecie to przecviez, nie?) to Zydzi, i jak piaty raz tatus
        nie
        zaliczyl pierwszegio roku to mu zabrali stypendium i musial wrocic do obozu
        dla
        uchodzcow i wstapil do brygad al-aksa. O! moj tatus to byl przystojniak!
        Lubil
        odwiedzac lodzkie dyskoteki (dlatego mam takie liczne rodzenstwo-Vist, Viri,
        Normalna-teraz mieszka w Libanie, Odessa i jeszcze paru innych to moje
        przyrodnie rodzenstwo)i mowili na niego Casanova z Ramallah! Ja tez lubie
        odwiedzac dyskoteki, to mam po tatusiu!POdobnie jak ped dp wiedzy-II klasa
        zawodowki to byly 4 najgorsze lata w moim zyciu, ale wiecie przeciez-wszyscy
        nauczyciele w Polsce to tez Zydzi! Ale w szkole u wujka Jassira(Arafata)
        bylbym
        najlepszym uczniem-bo w arabskiej szkole wystarczy przeklinac na Zydow i
        masz
        same 6. A z materialow wybuchowych(to takie polskie zajecia praktyczno-
        techniczne)mialbym tez 6! aha, i musze dodac, ze polskich ksiazek to ja nie
        czytam-wszystkie napisali Zydzi! Ja tylko "Koran" czytam, bo to jest czad!
        Jihad
        i mordowanie niewiernych! Tatus jest ze mnie dumny! Nawet mi prezent obiecal-
        mialem dostac "kalacha" z tego statku "Karine A" ale zydzi nasz caly
        transport
        przejeli! Skad oni wszystko wiedza!!! Dlaczego oni sa tacy madrzy, bogaci i
        we
        wszystkich wojnach spuscili nam lanie?! Ide poczytam "Koran", moze tam cos
        znajde. Mam duzo czasu na czytanie, zasilek mi zabrali, robic mi sie nie chce
        (to tez po tatusiu oddzieczylem) to sobie chociaz o Hurysach poczytam i
        pomarze
        o wolnej Palestynie...Szkoda, ze to tylko marzenia! A w wolnej Palestynie
        byloby fajnie: smrod, brod i ubostwo, jak u wszystkich naszych arabskich
        braci.
        Mysle, ze juz wszystko o mnie wiecie, musze leciec na samolot, bo zamierzam
        sie
        jutro wysadzic pod sciana placzu! w sam szabat-wszystkie gazety beda o mnie
        pisac!
        viva wolna Palestyna!(jakby to moj brat viri powiedzial)
        Pa!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka