Gość: Dave IP: *.adsl.nuria.telefonica-data.net 04.09.03, 17:18 Generalicja ja wpieprzyla... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muzulmek Kielbasa dla szejkow IP: *.look.ca 04.09.03, 17:23 Ot VIPY, zakute lby, a wodki nie podali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Kielbasa dla szejkow IP: *.fastres.net 04.09.03, 18:24 Czyzby kielbase mozna bylo tylko robic z miesa swinskiego, musze to powiedziec Wlochom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Kielbasa dla szejkow IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 04.09.03, 18:30 Gość portalu: jarek napisał(a): > Czyzby kielbase mozna bylo tylko robic z miesa swinskiego, musze to powiedziec > Wlochom. Nie kielbase, a kabanosy. W zasadzie powinny byc chyba z dziczyzny, ale zazwyczaj robione sa raczej z wieprzowiny, bo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Tak nawiasem... IP: *.fastres.net 04.09.03, 18:43 14 lat temu bedac w Indonezji, miesa z tych malych czarnych swin bylo ich potrawa narodowa ( urzadzalo sie prawdziwe swinobicie i pieczenie w lisciach palmowych), po ich ( nie swin) powolnej Islamizacj( dawniej nigdy nie widzialem kobiet ubranych po Islamsku), co oni teraz jedza, czyzby te swinie nie byly swiniami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANS Zakute lby.......... IP: *.31.192.58.Dial1.Tampa1.Level3.net 05.09.03, 00:46 Gość portalu: muzulmek napisał(a): Zakute lby, a wodki nie podali? --------------- Nie było kiełbasy dla żołnierzy, za to w środę były kabanosy, ale dla VIP-ów, którzy spotykali się z szejkami! Doszło do skandalu bo muzułmanie nie jedzą mięsa wieprzowego. (PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Czy ktos tych tlumokow nauczyl czegokolwiek... IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 04.09.03, 17:28 ... o zwyczajach muzulmanow? Kompromituja sie na kazdej linii. Szkoda, ze nie zabrali ze soba radyjek "Kos". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Irak/ Co się stało z kiełbasą? IP: 134.155.41.* 04.09.03, 18:00 Gość portalu: Dave napisał(a): > Generalicja ja wpieprzyla... Nic nie szkodzi, niech jej bedzie na zdrowie (przy 2 tonach to niestety watpliwe). Zolnierze i tak maja sie z czego cieszyc. Wlasnie jedzie do nich Rumsfeld i da im dobre slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
zygmuntpolak CO SIE SPODZIEWAC PO BANDZIE PLATNYCH NAJEMNIKOW,. 04.09.03, 18:06 A CO SIE SPODZIEWAC PO BANDZIE PLATNYCH NAJEMNIKOW, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: CO SIE SPODZIEWAC PO BANDZIE PLATNYCH NAJEMNI IP: *.home.cgocable.net 04.09.03, 22:40 zygmuntpolak napisał: > > > A CO SIE SPODZIEWAC PO BANDZIE > MARNIE PLATNYCH NAJEMNIKOW, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Kiełbasę zeżarł pewnie Głód, tzn.Głódź IP: 194.181.190.* 04.09.03, 18:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Longislander Nasci piesku kielbasy... IP: 65.204.1.* 04.09.03, 19:54 ... powiedzial Kmicic wpychajac kiszke z prochami w lufe szwedzkiej Kolubryny. To co widzial Glodz to przewozona pod kryptonimem "Kilebasa" kicha z prochem strzelniczym do muszkietow "Beryl". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Generalowie ukradli kielbase i sprzedali ......... IP: *.31.200.1.Dial1.Tampa1.Level3.net 05.09.03, 00:23 Irak/ Co się stało z kiełbasą? Generalowie ukradli kielbase i sprzedali polskim zydom w Israelu. Odpowiedz Link Zgłoś
_jacek71_ Ja Kakaowiec z Kanady IP:*gen.twtelecom-Allah Ahba 05.09.03, 07:06 kielbase wsadzilem wiecie gdzie.. Ja Kakaowiec z Kanady IP:*gen.twtelecom-Allah Ahba opowiem wam szczerze , swiruje czasem i za innych podpisuje no ale teraz to ja i : jacek 71-moja autobiografia. Autor: Gość: jacek71 IP: *IP: 130.94.107.* IP: 168.143.123.* Jak pewnie wszyscy zauwazyliscie nienawidze Zydow! Jest to zwiazane z moim pochodzeniem- moj tatus byl palestynskim studentem w Polsce. Na jednej z lodzkich dyskotek tatus poznal moja mame i jak sie domyslacieja jestem owocem z tego zwiazku(na forum mowia, ze polskie dziewczyny sa latwe, a to przeciez nieprawda!moja mame tatus chyba z 10 minut musial podrywac!!!)- JACEK(71) MUSTAFA AL-ABDUL. Tatus byl bardzo dobrym studentem, ale wszyscy wykladowcy na uniwersytecie (wiecie to przecviez, nie?) to Zydzi, i jak piaty raz tatus nie zaliczyl pierwszegio roku to mu zabrali stypendium i musial wrocic do obozu dla uchodzcow i wstapil do brygad al-aksa. O! moj tatus to byl przystojniak! Lubil odwiedzac lodzkie dyskoteki (dlatego mam takie liczne rodzenstwo-Vist, Viri, Normalna-teraz mieszka w Libanie, Odessa i jeszcze paru innych to moje przyrodnie rodzenstwo)i mowili na niego Casanova z Ramallah! Ja tez lubie odwiedzac dyskoteki, to mam po tatusiu!POdobnie jak ped dp wiedzy-II klasa zawodowki to byly 4 najgorsze lata w moim zyciu, ale wiecie przeciez-wszyscy nauczyciele w Polsce to tez Zydzi! Ale w szkole u wujka Jassira(Arafata) bylbym najlepszym uczniem-bo w arabskiej szkole wystarczy przeklinac na Zydow i masz same 6. A z materialow wybuchowych(to takie polskie zajecia praktyczno- techniczne)mialbym tez 6! aha, i musze dodac, ze polskich ksiazek to ja nie czytam-wszystkie napisali Zydzi! Ja tylko "Koran" czytam, bo to jest czad! Jihad i mordowanie niewiernych! Tatus jest ze mnie dumny! Nawet mi prezent obiecal- mialem dostac "kalacha" z tego statku "Karine A" ale zydzi nasz caly transport przejeli! Skad oni wszystko wiedza!!! Dlaczego oni sa tacy madrzy, bogaci i we wszystkich wojnach spuscili nam lanie?! Ide poczytam "Koran", moze tam cos znajde. Mam duzo czasu na czytanie, zasilek mi zabrali, robic mi sie nie chce (to tez po tatusiu oddzieczylem) to sobie chociaz o Hurysach poczytam i pomarze o wolnej Palestynie...Szkoda, ze to tylko marzenia! A w wolnej Palestynie byloby fajnie: smrod, brod i ubostwo, jak u wszystkich naszych arabskich braci. Mysle, ze juz wszystko o mnie wiecie, musze leciec na samolot, bo zamierzam sie jutro wysadzic pod sciana placzu! w sam szabat-wszystkie gazety beda o mnie pisac! viva wolna Palestyna!(jakby to moj brat viri powiedzial) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś