Dodaj do ulubionych

Ciąg dalszy

23.02.19, 17:43
Ten dawny znajomy, o którym pisałam w poprzednim wątku, z którym spotkałam się we wtorek, znowu odezwał się do mnie z propozycją spotkania, ale tym razem na domówce u jego znajomych. Jestem bardzo zdziwiona, gdyż na ostatnim spotkaniu był trochę wycofany albo onieśmielony, pomimo że próbowałam go trochę ośmielić i kokietowałam go, a on zachował dystans więc myślałam, że już nie odezwie się do mnie. W jaki celu więc się znowu ze mną umówił na spotkanie?: Księżyc, Cesarzowa, 7 Pucharów. No nie wiem, ma jakieś iluzje lub fantazje na mój temat lub chce się ze mną spotkać potajemnie (ale dlaczego?), gdyż mu się jednak poprzednio spodobałam?
Czy tym razem również dojdzie do umówionego spotkania? 8 buław, 3 miecze, Król Monet - tu mam problem albo pozostaniemy tylko w kontakcie, a on będzie na tyle zajęty pracą, że nie uda nam się spotkać albo spotkamy się pod warunkiem, że utrzymam z nim kontakty. Dociągnęłam więc kartę uzupełniającą jako wynik, czy dojdzie do zaplanowanego spotkania i wynik to Słońce. Słońce to m.in. miłe spędzanie czasu z przyjaciółmi i sympatyczne spotkanie więc to tego spotkania raczej dojdzie, ale to 3 miecze daje mi do myślenia, że pojawią się jakieś przeszkody opóźniające to spotkanie?
Obserwuj wątek
    • liu.jo Re: Ciąg dalszy 24.02.19, 13:13
      O ile pamiętam pytałaś wtedy czy do spotkania dojdzie i w którym z wybranych terminów a nie jaki będzie cel czy wynik tamtego spotkania. Nie może to być spotkanie potajemnie skoro domowka u jego znajomych wink najwidoczniej spodobałaś się jednak i chce mieć z Tobą kontakt big_grin może nie mieć jakiegoś konkretnego celu, miło spędzić czas z atrakcyjna kobietą a czy dojdzie do spotkania hmm jak się umowicie to dojdzie przy czym ostatnie słowo to chyba należy do niego..
      • liu.jo Re: Ciąg dalszy 24.02.19, 13:14
        Coś mi to chaotycznie wyszło, wybacz. A Ty w ogóle masz chęć iść z nim na ta domówkę? To chyba jest najważniejsze - co ty byś od niego chciałasmile
        • biala_magnolia2018 Re: Ciąg dalszy 24.02.19, 14:52
          Chciałabym bo domówka jest w górach, a ja kocham góry, a kilka lat nie miałam okazji tam być. Tym bardziej, ze podwózka w jedną stronę darmowa, ale nie wiem jeszcze jak byłoby z powrotem. Trochę się obawiam, czy nie będzie sztywno jak ostatnio, ale może jeśli sobie wypijemy troszkę tego domowego wina, to facet się rozluźni i stanie się odważniejszy smile Ale z tylu głowy ciągle mam, czy on przypadkiem nie zrobi tego w tajemnicy przed jakąś swoją kobitką, zwłaszcza ze karta Księżyca się pojawiła...
      • biala_magnolia2018 Re: Ciąg dalszy 24.02.19, 14:50
        liu.jo napisał(a):

> O ile pamiętam pytałaś wtedy czy do spotkania dojdzie i w którym z wybranych te
        > rminów a nie jaki będzie cel czy wynik tamtego spotkania.
        Tak, wtedy o wynik ani cel nie pytałam, a teraz pytam gdyż nie spodziewałam się kolejnego zaproszenia, tym bardziej na domówkę u jego znajomych smile kiedy do mnie dzwonił zapytał konkretnie, czy pojadę z nim napić się dobrego wina u jego znajomych (oni mają własną winiarnię) gdyż on wybiera się na urlop w te strony, a ja ostatnio powiedziałam mu, że chętnie bym się przejechała w góry odpocząć od miasta.
        Nie może to być spotk
        > anie potajemnie skoro domowka u jego znajomych wink najwidoczniej spodobałaś się
        > jednak i chce mieć z Tobą kontakt big_grin może nie mieć jakiegoś konkretnego celu, m
        > iło spędzić czas z atrakcyjna kobietą a czy dojdzie do spotkania hmm jak się um
        > owicie to dojdzie przy czym ostatnie słowo to chyba należy do niego..
        Skojarzyło mi się że potajemne (Księżyc) bo to spotkanie na drugim końcu Polski u jego dawnych znajomych, z którymi długo się nie widział więc tak naprawdę będziemy tam tylko ja, on i to małżeństwo. Tym bardziej, że słyszałam pogłoski, że on jest tutaj gdzie mieszkamy z kimś związany (w co wcześniej nie wynikałam, gdyż nie spodziewałam się zaproszenia), ale zachowuje się jakby był sam, tym bardziej że niby samotnie ma tam spędzać urlop.
        Nie wiem czy ostatecznie przyjmę to zaproszenie, gdyż:
        1. dopóki nie dowiem się, czy on kogoś faktycznie ma
        2. w jaki sposób miałabym wrócić do domu skoro on tam zamierza spędzić urlop.
        Tak więc trochę nie uśmiecha mi się jechać tak daleko, zwłaszcza że nie wiem czego się spodziewać po tym wyjeździe. On na ostatnim spotkaniu był jakiś tako zdystansowany, a teraz wyskoczył z propozycją wyjazdu kilkaset km od domu. Ze skrajności w skrajność smile
    • liu.jo Re: Ciąg dalszy 24.02.19, 16:30
      Myślę że cesarzowa w tym rozkładzie oznacza Ciebie a nie inną kobietę, bo to wobec Ciebie ma jakiś cel związany z tym wyjazdem. Skoro taka propozycja padła to może trzeba spytać go wprost czy aby na pewno jest wolny smile sama nie wiem, księżyc to skomplikowana karta, mi często występuje kiedy to ja mam mieszane uczucia i wątpliwości odnośnie czegoś.. tak jak napisałaś- musisz ustalić konkrety czy kogoś ma i jak sobie wyobraża że stamtąd wrócisz smile I wtedy stawiaj rozkład czy powinnaś jechać, itp. Będziemy analizowaćbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka