biala_magnolia2018
23.02.19, 17:43
Ten dawny znajomy, o którym pisałam w poprzednim wątku, z którym spotkałam się we wtorek, znowu odezwał się do mnie z propozycją spotkania, ale tym razem na domówce u jego znajomych. Jestem bardzo zdziwiona, gdyż na ostatnim spotkaniu był trochę wycofany albo onieśmielony, pomimo że próbowałam go trochę ośmielić i kokietowałam go, a on zachował dystans więc myślałam, że już nie odezwie się do mnie. W jaki celu więc się znowu ze mną umówił na spotkanie?: Księżyc, Cesarzowa, 7 Pucharów. No nie wiem, ma jakieś iluzje lub fantazje na mój temat lub chce się ze mną spotkać potajemnie (ale dlaczego?), gdyż mu się jednak poprzednio spodobałam?
Czy tym razem również dojdzie do umówionego spotkania? 8 buław, 3 miecze, Król Monet - tu mam problem albo pozostaniemy tylko w kontakcie, a on będzie na tyle zajęty pracą, że nie uda nam się spotkać albo spotkamy się pod warunkiem, że utrzymam z nim kontakty. Dociągnęłam więc kartę uzupełniającą jako wynik, czy dojdzie do zaplanowanego spotkania i wynik to Słońce. Słońce to m.in. miłe spędzanie czasu z przyjaciółmi i sympatyczne spotkanie więc to tego spotkania raczej dojdzie, ale to 3 miecze daje mi do myślenia, że pojawią się jakieś przeszkody opóźniające to spotkanie?