10.09.22, 11:20
Misboaa, jesli czasem zaglądasz, odezwij się, proszę.
Obserwuj wątek
    • andgie Re: Misboaa 20.10.22, 18:18
      Pamiętam Misboaa, jej interpretacje kart były świetne. Byłoby fajnie, gdyby wróciła na forum.
    • aprepopa Re: Misboaa 22.10.22, 13:22
      Swego czasu Misboaa napisała, że tyle osób prosi tu o prywatne wróżby i interpretacje, a nawet za internet się nie zwraca. Sporo tych, którzy mają talent, a działali na forach ezo, od dawna są np. na YT i sobie świetnie radzą....

Wszystkim dobrych kart!
      • andgie Re: Misboaa 22.10.22, 15:52
        Hi Aprepopa, dzięki za wpis. A masz może link do YT Misboaa czy innych forumowiczów?
        Kiedyś na innym forum był cotygodniowy konkurs: padało pytanie i próbowaliśmy odpowiedzieć za pomocą kart. Kto zinterpretował najlepiej, zadawał kolejne pytanie. Mnie się to bardzo podobało. Fajnie by było zrobić znów coś podobnego.
      • uhuhana Re: Misboaa 05.12.22, 19:40
        No właśnie, chetnie bym poszla do misboaa na wrozbe za normalna stawke.
    • kroko777 Re: Misboaa 02.01.23, 14:12
      No właśnie, szkoda, że jej nie ma. Pamiętam ją jak parę lat temu miałam stare konto pod innym nickiem i wg mnie mało która osoba tak czuła ten fach tak jak ona. Ale ma rację, nikt dla idei nie będzie robił na dłuższą metę, za solidnie wykonaną pracę trzeba wynagradzać. Ech, gdybym miała do niej jakiś kontakt, namiar, to chętnie skorzystałabym z jej (płatnych ofc) usług.
      • andgie Re: Misboaa 04.01.23, 23:31
        To fakt. Kiedyś zinterpretowala moje karty i spełniło się dokładnie, choć na początku tak nie wyglądało. Chciałabym, żeby dała o sobie jakiś znak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka