06.05.25, 22:07
Do końca czerwca.

as buław, królowa kielichów (o), 2 denary

Pan z przeszłości, nie byliśmy w związku chociaż zmierzało to w tym kierunku. Niedawno przypadkiem na siebie wpadliśmy, chemia dalej była i to ten as buław. Relacja w jakimś stopniu się odnowi, ale będzie jak poprzednio. Czyli nic poza flirtem, takie gonienie króliczka. Nie wiem czy ta królowa kielichów to ja, bo poprzednim razem to ja doprowadziłam do wygaśnięcia relacji. Wtedy byłam taką odwróconą królową, teraz wydaje mi się, że już nie. Może mi się jednak wydaje wink Ewentualnie inna kobieta, nie znam jego obecnego "stanu cywilnego". Niezależnie kogo pokazała ta królowa to związku z tego nie będzie.
Obserwuj wątek
    • wiolaaasna Re: Relacja 07.05.25, 12:23
      Nie lubię karty królowej kielichów bo niestety to też moja karta pokazuje mi osobę, która zbyt szybko angażuje się emocjonalnie i często niewłaściwie lokuje uczucia ;/ Oczywiście też może oznaczać, że ma inną kobietę - stalą partnerkę, ale wg mnie to ostrzeżenie, że szybko się zaangażujesz w tym asie buław a Panu będzie zależeć tylko na przygodzie gdy w tej 2 denarów ma różne opcje i raczej z nich chętnie korzysta w tym asie
    • jasmina.szeptucha42 Re: Relacja 09.06.25, 19:28
      orangespirit napisała:

> Do końca czerwca.
      >
      > as buław, królowa kielichów (o), 2 denary
      >
      > Pan z przeszłości, nie byliśmy w związku chociaż zmierzało to w tym kierunku. N
      > iedawno przypadkiem na siebie wpadliśmy, chemia dalej była i to ten as buław. R
      > elacja w jakimś stopniu się odnowi, ale będzie jak poprzednio. Czyli nic poza f
      > lirtem, takie gonienie króliczka. Nie wiem czy ta królowa kielichów to ja, bo p
      > oprzednim razem to ja doprowadziłam do wygaśnięcia relacji. Wtedy byłam taką od
      > wróconą królową, teraz wydaje mi się, że już nie. Może mi się jednak wydaje wink
      > Ewentualnie inna kobieta, nie znam jego obecnego "stanu cywilnego". Niezależnie
      > kogo pokazała ta królowa to związku z tego nie będzie.

Między Wami nadal jest iskra, to się nie wypaliło całkowicie.On pojawia się w Twoim życiu ponownie z tą samą energią: flirt, namiętność, ale bez zamiaru zbudowania czegoś więcej.Związku z tego raczej nie będzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka