23.05.07, 18:16
Witam
Jak zinterpretowac
3 puchary
rycerz mieczy
2 puchary
pytanie bedziemy w zwiazku

oraz 10 kielichow
paz bulaw i 7 mieczy
w pytaniu o uczucia, mam watpliwosc do ostatniej 7 mowi ona o mezczyznie z
ktorym corka jest w zwiazku czy osobie na ktora trzeba uwazac.
Dziekuje pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • romanticca Re: Pomocy 26.05.07, 13:41
      Hmmm... a powiedz, te karty z pierwszego rozkładu były na jakichś oznaczonych
      pozycjach, czy wyciągnęłaś sobie wszystkie trzy jako wspólną odpowiedź?
      • amazonka_00 Re: Pomocy 26.05.07, 18:27
        Jako wspolna odpowiedz smile
    • wyrdlove1 Re: Pomocy 26.05.07, 21:14
      Witam serdeczniesmileMoim skromnym zdaniem, bez rozkładania kart, rozkład ten
      wygląda bardzo obiecująco. Kończy go 7 ka mieczy, czyli karta siły psychicznej.
      3 ka Pucharów to karta, która zapowiada radość i prawdziwie szczęśliwy czas, w
      którym oddajemy się pełnemu miłości partnerstwu. Pokazuje pozytywne nastawienie
      do związku. Rycerz mieczy mówi o problemach jak gdyby z akceptacją tego związku
      przez osobę trzecią. Nie wiem, nasuwa mi się tu wiek. Wiekszość kart mówi, że
      jest, będzie to związek oparty na wzajemnej miłości, a 2 ka Pucharów to jak dwie
      obrączki.7- ka Mieczy podpowiada, że zostaną przezwyciężone wszystkie przeciwności.
    • romanticca Re: Pomocy 28.05.07, 15:17
      wiesz co, amazonko?
      Bardzo dziwna sprawa.. kilka razy wchodziłam na Twój wątek chcąc zinterpretować
      ten rozkład bo mnie zainteresował (pierwszy) i za nic nie mogłam sobie poradzić
      bo nie pasował mi tam w ogóle giermek mieczy. Czytałam wszystko kilka razy!
      W końcu zaczęłam pisać odpowiedź, zerknęłam jeszcze raz a tam jak wół stoi
      RYCERZ mieczy!!!

w takim wypadku stało się dla mnie jasne, że odpowiedź brzmi TAK smile))
      • amazonka_00 Re: Pomocy 28.05.07, 23:26
        romanticca napisała:

> wiesz co, amazonko?
        > Bardzo dziwna sprawa.. kilka razy wchodziłam na Twój wątek chcąc
        zinterpretować
        >
        > ten rozkład bo mnie zainteresował (pierwszy) i za nic nie mogłam sobie
        poradzić
        >
        > bo nie pasował mi tam w ogóle giermek mieczy. Czytałam wszystko kilka razy!
        > W końcu zaczęłam pisać odpowiedź, zerknęłam jeszcze raz a tam jak wół stoi
        > RYCERZ mieczy!!!

Ciekawe ???
        Ja podajac ten uklad na innym forum rycerza
        mieczy pomylilam z rycerzem monetsmile
        A potem sie zdziwilam ze w moich ksiazkach jest
        zupelnie inny opis tej kartysmileTak mi to niepasowalo, ze w koncu doszlam
        dlaczego smile
        Dziekuje wszystkim za pomoc smile
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka