Dodaj do ulubionych

forum o duchowości

04.08.09, 10:55
Mając ciekawą bazę wyjściową założyłem forum o tematyce rozwoju duchowego. Poza możliwościami przedstawienia się i opisania własnej działalności zrobiłem miejsca do wypowiedzenia się na temat sfery fizycznej naszego tutaj bytu, duchowej, jak i duszy w oddzieleniu od ducha. Często te dwa aspekty naszego człowieczeństwa są kojarzone lub mylone. Jednak czym innym jest dusza - psyche, a duch, aspekt boski.
Obserwuj wątek
    • 3scorpion666 Re: forum o duchowości 03.08.13, 20:54
      no tak... cebula ma warstwy, ogry mają warstwy smile
    • magda.magda9 Re: forum o duchowości 08.10.14, 10:02
      jarty napisał:
      Mając ciekawą bazę wyjściową założyłem forum o tematyce rozwoju duchowego.

A gdzie jest to forum. Chętnie poczytam.
    • lucja1988 Re: forum o duchowości 22.10.14, 19:02
      Jeżeli myślisz o czymś takim poważnie zaglądnij na icf.org.pl/pl697,coaching-duchowy.html Polecam portal tylko poważnie myślącym o swoim zdrowiu, swojej przyszłości. Tutaj znajdziesz istotne informacje i pomocne linki
    • birkut5 Re: forum o duchowości 08.12.14, 18:02
      www.himavanti.org/pl/c/artykularnia/monsanto-i-inne-koncerny-gmo-jako-lucyferyczne-sekty-biznesowe
    • panna_iryda Re: forum o duchowości 25.01.16, 12:04
      www.energiz.com

"energiz to Twoja duchowa bateria, Twój ekran ochronny. Zwiększa efektywność myślenia, ułatwia zachowanie stabilności emocjonalnej. W naturalny sposób wspomaga energetycznie Twój organizm w wyniku czego widzisz świat w innych barwach i łatwiej jest Ci się zmierzyć z nowymi wyzwaniami. Masz ochotę na więcej. energiz po prostu dodaje energii do działania."

Świetna sprawa, polecam blliżej zapoznać się z tematem wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka