magda4411 10.07.07, 20:56 Witam, Rozłożylam karty na pytanie czy rozstac się czy zostać. Wyszło: Obecna sytuacja: 9buław Zyczenia: koło fortuny Co za rozstaniem: 5 bulaw Co za pozostaniem: 4 miecze Co zrobic: król mieczy Rezultat: Królowa denarow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda4411 Re: Prośba o pomoc przy interpretacji 11.07.07, 18:52 Wróżki moje, czy karty mowią ze zostać czy nie? Bo wg mnie nie... A wy co sądzicie? Odpowiedz Link
romanticca Re: Prośba o pomoc przy interpretacji 12.07.07, 19:22 Ja mam niestety pustkę w głowie. Całkowicie jestem wyprana, ale i tak obiecuję, że pomyślę nad tym, ok? Odpowiedz Link
magda4411 Re: Prośba o pomoc przy interpretacji 12.07.07, 19:39 Dziękuję i czekam, bo dopiero zaczełam swoją przygodę z Tarotem... Odpowiedz Link
romanticca Re: Prośba o pomoc przy interpretacji 13.07.07, 13:22 Sądzę, że należy zostać. Obecna sytuacja to przyczajenie i czekanie na cios. Chcesz odmiany. 4 Mieczy która pokazła sie na pozycji "za pozostaniem" zapowiada wyrwanie się z otępienia, oczekiwania na cios, zamknięcia przed światem. Król Mieczy radzi walczyć a Królowa Denarów wróży dobry, ciepły związek. Tak sądzę. Odpowiedz Link
gosiadzika odejść 13.07.07, 13:43 twoje życzenie to koło fortuny, wielki arkan wskazuje na potrzebę odmiany, odmiany losu, czekasz biernie aż się coś zmieni nie podejmując decyzji -błąd a z jakich kart korzystasz????????/ u mnie w talii wygląda tak 9 buław: taroteca.multiply.com/photos/photo/21/151.jpg i mi się kojarzy pozytywnie, z uwolnieniem emocji, posiadaniem dostatecznej siły by się z czegoś uwolnić, chęc zmian co robić: król mieczy- nie kieruj się sercem, zimno oceń sytuację dokonaj analizy związku Odpowiedz Link
magda4411 Re: odejść 14.07.07, 18:28 Mam niestety Osho Zen Tarot... Chyba jest troszkę trudny dla początkujących Odpowiedz Link
gosiadzika to żaden problem -zajrzyj tutaj 17.07.07, 07:43 taroteca.multiply.com/photos/album/80 Odpowiedz Link
coill Re: Prośba o pomoc przy interpretacji 14.07.07, 02:48 zalezy czego chcesz.Wg kart chcesz Koła fortuny - ZMIANY<RUCHU>więc odejdz - albo wprowadz do obecnego związku jakis ruch,bo jak widac<9 buław>za wiele nie czynisz,jestes bierna. Za pozostaniem jest 4mieczy,czyli takze SPOKÓJ fizyczny(w tym wypadku)moze tez to byc cisza po minionych kłotniach jezeli byly.Zeby sie rozstac?Wtedy czekacie wlasnie troche wiecej "chalasu"A zmian chyba chcesz Odpowiedz Link