Gość: wyborca IP: *.tkdami.net 04.11.06, 16:59 więcej wiadomości o Skwarku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tym Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: 82.139.54.* 04.11.06, 17:01 zna go radom,oj zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:08 Rodowity radomianin Grzegorz Skwarczyński , radny od 1998r. teraz teź pewnie będzie radnym z Samoobrony!Był już w UD,UW,SLD,a teraz jest z Samoobronie.Jeden z 5 z Radomia kandydatów na prezydenta Radomia.Osobiscie nie chcę jego na stanowisku prezydenta MOJEGO MIASTA są inni młodsi i lepsi.Choć podziwiam go za to , ze zawsze miał super wyniki wyborcze prawie zawsze 700 głosów na trudnym terenie na Ustroniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:20 Skwarczynski pseudo :jesion :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesionka zaradny radny IP: 82.139.48.* 04.11.06, 17:39 TO TEN OD NIEDAWNA WŁAŚCICIEL PLACU MAŁGORZATKI W CENTRUM MIASTA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: zaradny radny IP: *.tkdami.net 04.11.06, 19:23 Dla mnie ma konkretny program a nie mżonki. A co do zmiany partii to uważam że wszyscy zmieniają SLD na SLDP, UW na PO AWS na PIS idt. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_ramon_serano_lopez Re: zaradny radny 04.11.06, 19:27 Nie placu tylko SQWARKU MAŁORZATKI na kótrym już zapewnie nie długo powstanie fabryka zapałek i wykałaczek z drewna jesionowego. Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik_sam_w_dolinie_2006 Re: zaradny radny 10.11.06, 22:22 I zakład produkcji jesionowych desek na molo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: 82.139.40.* 04.11.06, 22:10 ile lat już ten dziad siedzi w radzie?zrobił cos dla dobra miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: *.tkdami.net 05.11.06, 05:35 Jak chcesz widziec dzidzie to zrobil bardzo duzo. Cały Młodzianów i Godów wyremonotował. Ale że Ty nie przeszedłeś z SLD na radnego, to mu cały zas zazdrościsz. Prawdziwy z Ciebie Nowak. Naucz się szczunku dla tych co w życiu coś osiągnęli. Ty jedynienie cały czas zajmujesz się swoim pilotem od telewizora i dlatego masz to na co Cię stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: 82.139.40.* 05.11.06, 08:57 a Ty dziadu wiesz kim jestem i co robie? wiem kto to Skwarek i co robił na młodzianowie, tak sie skałda że przez te wszystkie lata zrobił tyle co kot napłakał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: 82.139.40.* 05.11.06, 08:58 hahahahahahahhahaha wyremontował cały godów i młodzianów hahah dobre dobre, chyba własną chate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: *.tkdami.net 05.11.06, 15:25 Tutaj na forum to piszą sami wrogowie polityczni Pna Grzesia. Mieszkam na Młodzianowie i każdy chwali Grześka. Dzięki niemu ten Młodzianów jakoś wygląda. Z tego co wiem to cały Godów również na niego będzie głosował. Wszystkich będe zachęcał do głosowania na niego, bo dla mnie jest to uczciwy, życiowy facet. Tylko barany mogą na niego pisac takie głupoty. Wierze gorąco że zostanie Prezydenten Naszego Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lincoln Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: *.radnet.pl 10.11.06, 23:16 > Dzięki niemu ten Młodzianów jakoś wygląda A co, zamiata codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś