malaszaramysz Re: Jestem 27.04.07, 21:30 Możesz trochę po innych portalach rozsiać info:-)My walczymy z domeną. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Jestem 27.04.07, 21:39 malaszaramysz napisała: > Możesz trochę po innych portalach rozsiać info:-)My walczymy z domeną. Mysza, cierpliwości! Na razie pozostawmy to propagandzie szeptanej... Rozsiewać zacznijmy, jak już będzie komplet, łącznie z adresem skrytki pocztowej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Jestem 27.04.07, 21:54 taziuta napisał: > malaszaramysz napisała: > > > Możesz trochę po innych portalach rozsiać info:-)My walczymy z domeną. > > Mysza, cierpliwości! Na razie pozostawmy to propagandzie szeptanej... > Rozsiewać zacznijmy, jak już będzie komplet, łącznie z adresem skrytki > pocztowej :-) Myszy się nie dziwię bo Domena Rządząca jest naprawdę wredna i niesłowna. Ale masz rację. Trzeba brać przykład z Jagiełły. To był strateg! Kaczorek przy nim to pikuś i na pozorach bym raczej nie bazował. Wszak Kaczor to 1 pozorant IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Jestem poinformowany, pdf-a skopiowalem.. 27.04.07, 22:32 Synuś z Narzeczoną już na liście, jak do Kraju wrócę 10-tka jak w banku, Pani(e) referendum2007;PP Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Jestem poinformowany, pdf-a skopiowalem.. 27.04.07, 22:34 ps ..do ulubionych dodałem forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47235 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Panie Heniu, ale jazda 27.04.07, 22:50 Dajemy kaczkom kopa w d..... Irasiad to się wścieknie (wymyśliłam sobie tekst i powtarzam). Ataku ze strony obywateli się nie spodziewa:-)))))))))Myśli,że nikomu się nie będzie chciało, bo to trudne, niemożliwe itp. Ale się rozczaruje biedaczek:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer I znowu te wredne ziemie odzyskane :) 27.04.07, 22:53 malaszaramysz napisała: > Dajemy kaczkom kopa w d..... > > Irasiad to się wścieknie (wymyśliłam sobie tekst i powtarzam). > Ataku ze strony obywateli się nie spodziewa:-)))))))))Myśli,że nikomu się nie > będzie chciało, bo to trudne, niemożliwe itp. Ale się rozczaruje biedaczek:-))) PRL też się nie spodziewał ataku z tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: I znowu te wredne ziemie odzyskane :) 27.04.07, 23:00 I źle skończył:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: I znowu te wredne ziemie odzyskane :) 28.04.07, 06:20 malaszaramysz napisała: > I źle skończył:-)) Ciekawe czy kaczory poddadzą się/oddadzą władzę tak samo łatwo jak komuchy? Tamte nie miały poczucia misji... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: I znowu te wredne ziemie odzyskane :) 28.04.07, 17:45 taziuta napisał: > malaszaramysz napisała: > > > I źle skończył:-)) > > Ciekawe czy kaczory poddadzą się/oddadzą władzę tak samo łatwo jak komuchy? > Tamte nie miały poczucia misji... > > A wiesz jak oni nienawidzą okrągłych stołów? - Wiesz! To się łatwo nie spodziewaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj fakt Pani Justyno, gdy wczoraj @ przeczytałem, 27.04.07, 23:17 w pełnej krasie mi Pani się przypomniała;P "Dajemy kaczkom kopa w d.....".."Dajemy kaczkom kopa w d.....".. malaszaramysz napisała: > Dajemy kaczkom kopa w d..... > > Irasiad to się wścieknie (wymyśliłam sobie tekst i powtarzam). > Ataku ze strony obywateli się nie spodziewa:-)))))))))Myśli,że nikomu się nie > będzie chciało, bo to trudne, niemożliwe itp. Ale się rozczaruje biedaczek:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bibichat Re: Jestem 28.04.07, 11:53 Mailem na "kontakt" jako zaprogramowany libertyn bez efektu - jeszcze - walczę o zapisanie w pierwszej dziesiątce aktywnych. Miałem na względzie Towarzystwo podopiecznych IV RP ( nie wiem co to za dziwoląg prawno - konstytucyjny). Nie chodzi mi bowiem o tzw. "Bohaterszczyznę". Pozdrawiam bibi Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Jestem 28.04.07, 14:56 Nikt nie mówi o 'bohaterszczyżnie'.To jest inicjatywa obywatelska utożsamiana ze społeczeństwem obywatelskim... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Jestem 28.04.07, 15:00 allspice napisała: > Nikt nie mówi o 'bohaterszczyżnie'.To jest inicjatywa obywatelska utożsamiana > ze społeczeństwem obywatelskim... No właśnie, Bibi jest z zaprzyjaźnionego forum, ale nie był świadkiem narodzin tej inicjatywy. Dam mu kluczyk, niech sobie poczyta! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Jednak niezbędne będzie solidne wsparcie prawne. 29.04.07, 21:14 Chodzi o to, żeby PKW nie mogła udupić sprawy pod pretekstem uchybień formalno- prawnych. A także - później - aby uniemożliwić przeciąganie sprawy referendum przez następne 3 lata. W tej kwestii raczej spodziewam się najgorszych kaczych chwytów. Osobiście deklaruję zarówno podpisy całej rodziny, jak też wsparcie finansowe z mojej renty. Żadne pieniądze nie będą zmarnowane wobec tak szlachetnego celu. Dla Myszy specjalne chapeau-bas. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jurku kochany, 29.04.07, 21:19 Kombinuję jakby tu do prof.prof.Zolla,Łętowskiej,Safjana dotrzeć prywatnymi kanałami.Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Panie Heniu! Pamiętasz Waćpan... 29.04.07, 23:31 Jakoś z rok temu ktoś ogłosił na FK zaimprowizowany plebiscyt na najbardziej lubianego i cenionego forumowicza. Pamiętam, że obaj głosowaliśmy na Myszę. Ma się tego nosa! Nasze pokolenie (w tym wypadku wyjątkowo zaliczę Waćpana, do mojego pokolenia) porządnego i sensownego człowieka - zwłaszcza płci damskiej - wyczuje nawet na 500 km. Cieszy mnie to, jak mało co. Pzdr. J. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj A jakże Sz. TyPanieJurku, a jakże..pamiętam.. 30.04.07, 02:51 , że Pan nie wiesz, iż Zaszczytny tytuł WalnieNtynka u Boku MSM_Walentynki A.D. 2006 mnie w Zaszczycie przypadł, na karb Pańskiej nieobecności w forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36813550&a=36813550 zrzucam i dziwię się, że w Aureolę Jej futerka i mnieś Pan jakoś utkał?:D forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36491127&a=36545019 Pański.. henryk ps ..i jeszcze, jakżeby inaczej;PPP -->> "Prosimy zapoznać się z Netykietą. Nie możesz pisać do 02:45 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl." tojajurek napisał: > Jakoś z rok temu ktoś ogłosił na FK zaimprowizowany plebiscyt na najbardziej > lubianego i cenionego forumowicza. > Pamiętam, że obaj głosowaliśmy na P. Myszę. Ma się tego nosa! Nasze pokolenie (w > tym wypadku wyjątkowo zaliczę Waćpana, do mojego pokolenia) Porządnego i > Sensownego Człowieka - zwłaszcza płci damskiej - wyczuje nawet na 500 km. > Cieszy mnie to, jak mało co. > Pzdr. > J. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Jednak niezbędne będzie solidne wsparcie praw 06.05.07, 17:37 tojajurek napisał: > Chodzi o to, żeby PKW nie mogła udupić sprawy pod pretekstem uchybień formalno- > prawnych. Dlatego będzie referendum o zatrzymanie Kaczego Prawa. W bublach to oni się specjalizują. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Jestem 03.05.07, 23:17 wir_nick napisał: > Nie ma tu wolności słowa, to nie będzie forum Czy to jakoweś proroctwo? Czy może 754 poważne ostrzeżenie? Odpowiedz Link Zgłoś