27.04.07, 21:10
Czkam na zadania. :)
Obserwuj wątek
    • malaszaramysz Re: Jestem 27.04.07, 21:30
      Możesz trochę po innych portalach rozsiać info:-)My walczymy z domeną.
      • taziuta Re: Jestem 27.04.07, 21:39
        malaszaramysz napisała:

> Możesz trochę po innych portalach rozsiać info:-)My walczymy z domeną.

Mysza, cierpliwości! Na razie pozostawmy to propagandzie szeptanej...
        Rozsiewać zacznijmy, jak już będzie komplet, łącznie z adresem skrytki
        pocztowej :-)
        • hummer Re: Jestem 27.04.07, 21:54
          taziuta napisał:

> malaszaramysz napisała:
          >
          > > Możesz trochę po innych portalach rozsiać info:-)My walczymy z domeną.
          >
          > Mysza, cierpliwości! Na razie pozostawmy to propagandzie szeptanej...
          > Rozsiewać zacznijmy, jak już będzie komplet, łącznie z adresem skrytki
          > pocztowej :-)

Myszy się nie dziwię bo Domena Rządząca jest naprawdę wredna i niesłowna. Ale
          masz rację. Trzeba brać przykład z Jagiełły. To był strateg! Kaczorek przy nim
          to pikuś i na pozorach bym raczej nie bazował. Wszak Kaczor to 1 pozorant IV RP.
    • os_rooj Jestem poinformowany, pdf-a skopiowalem.. 27.04.07, 22:32
      Synuś z Narzeczoną już na liście, jak do Kraju wrócę 10-tka jak w banku, Pani(e)
      referendum2007;PP
      • os_rooj Re: Jestem poinformowany, pdf-a skopiowalem.. 27.04.07, 22:34
        ps
        ..do ulubionych dodałem forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47235

;)
        • malaszaramysz Panie Heniu, ale jazda 27.04.07, 22:50
          Dajemy kaczkom kopa w d.....

Irasiad to się wścieknie (wymyśliłam sobie tekst i powtarzam).
          Ataku ze strony obywateli się nie spodziewa:-)))))))))Myśli,że nikomu się nie
          będzie chciało, bo to trudne, niemożliwe itp. Ale się rozczaruje biedaczek:-)))
          • hummer I znowu te wredne ziemie odzyskane :) 27.04.07, 22:53
            malaszaramysz napisała:

> Dajemy kaczkom kopa w d.....
            >
            > Irasiad to się wścieknie (wymyśliłam sobie tekst i powtarzam).
            > Ataku ze strony obywateli się nie spodziewa:-)))))))))Myśli,że nikomu się nie
            > będzie chciało, bo to trudne, niemożliwe itp. Ale się rozczaruje biedaczek:-)))

PRL też się nie spodziewał ataku z tej strony.
            • malaszaramysz Re: I znowu te wredne ziemie odzyskane :) 27.04.07, 23:00
              I źle skończył:-))
              • taziuta Re: I znowu te wredne ziemie odzyskane :) 28.04.07, 06:20
                malaszaramysz napisała:

> I źle skończył:-))

Ciekawe czy kaczory poddadzą się/oddadzą władzę tak samo łatwo jak komuchy?
                Tamte nie miały poczucia misji...
                • sclavus Re: I znowu te wredne ziemie odzyskane :) 28.04.07, 17:45
                  taziuta napisał:

> malaszaramysz napisała:
                  >
                  > > I źle skończył:-))
                  >
                  > Ciekawe czy kaczory poddadzą się/oddadzą władzę tak samo łatwo jak komuchy?
                  > Tamte nie miały poczucia misji...
                  >
                  >

A wiesz jak oni nienawidzą okrągłych stołów? - Wiesz!
                  To się łatwo nie spodziewaj....
          • os_rooj fakt Pani Justyno, gdy wczoraj @ przeczytałem, 27.04.07, 23:17
            w pełnej krasie mi Pani się przypomniała;P

"Dajemy kaczkom kopa w d.....".."Dajemy kaczkom kopa w d....."..

malaszaramysz napisała:

> Dajemy kaczkom kopa w d.....
            >
            > Irasiad to się wścieknie (wymyśliłam sobie tekst i powtarzam).
            > Ataku ze strony obywateli się nie spodziewa:-)))))))))Myśli,że nikomu się nie
            > będzie chciało, bo to trudne, niemożliwe itp. Ale się rozczaruje biedaczek:-)))
    • bibichat Re: Jestem 28.04.07, 11:53
      Mailem na "kontakt" jako zaprogramowany libertyn bez efektu - jeszcze - walczę
      o zapisanie w pierwszej dziesiątce aktywnych. Miałem na względzie Towarzystwo
      podopiecznych IV RP ( nie wiem co to za dziwoląg prawno - konstytucyjny).
      Nie chodzi mi bowiem o tzw. "Bohaterszczyznę". Pozdrawiam bibi
      • allspice Re: Jestem 28.04.07, 14:56
        Nikt nie mówi o 'bohaterszczyżnie'.To jest inicjatywa obywatelska utożsamiana
        ze społeczeństwem obywatelskim...
        • taziuta Re: Jestem 28.04.07, 15:00
          allspice napisała:

> Nikt nie mówi o 'bohaterszczyżnie'.To jest inicjatywa obywatelska utożsamiana
          > ze społeczeństwem obywatelskim...

No właśnie, Bibi jest z zaprzyjaźnionego forum, ale nie był świadkiem narodzin
          tej inicjatywy. Dam mu kluczyk, niech sobie poczyta! :-)))
    • samica1 Re: Jestem 28.04.07, 15:53
      Wygląda na listę obecności. Też jestem.
      • tojajurek Jednak niezbędne będzie solidne wsparcie prawne. 29.04.07, 21:14
        Chodzi o to, żeby PKW nie mogła udupić sprawy pod pretekstem uchybień formalno-
        prawnych. A także - później - aby uniemożliwić przeciąganie sprawy referendum
        przez następne 3 lata. W tej kwestii raczej spodziewam się najgorszych kaczych
        chwytów.
        Osobiście deklaruję zarówno podpisy całej rodziny, jak też wsparcie finansowe z
        mojej renty. Żadne pieniądze nie będą zmarnowane wobec tak szlachetnego celu.
        Dla Myszy specjalne chapeau-bas.
        • malaszaramysz Jurku kochany, 29.04.07, 21:19
          Kombinuję jakby tu do prof.prof.Zolla,Łętowskiej,Safjana dotrzeć prywatnymi
          kanałami.Będzie dobrze.
          • tojajurek Panie Heniu! Pamiętasz Waćpan... 29.04.07, 23:31
            Jakoś z rok temu ktoś ogłosił na FK zaimprowizowany plebiscyt na najbardziej
            lubianego i cenionego forumowicza.
            Pamiętam, że obaj głosowaliśmy na Myszę. Ma się tego nosa! Nasze pokolenie (w
            tym wypadku wyjątkowo zaliczę Waćpana, do mojego pokolenia) porządnego i
            sensownego człowieka - zwłaszcza płci damskiej - wyczuje nawet na 500 km.
            Cieszy mnie to, jak mało co.
            Pzdr.
            J.
            • os_rooj A jakże Sz. TyPanieJurku, a jakże..pamiętam.. 30.04.07, 02:51
              , że Pan nie wiesz, iż Zaszczytny tytuł WalnieNtynka u Boku
              MSM_Walentynki A.D. 2006 mnie w Zaszczycie przypadł, na karb Pańskiej

nieobecności w forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36813550&a=36813550

zrzucam i dziwię się, że w Aureolę Jej futerka i mnieś Pan jakoś utkał?:D

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36491127&a=36545019
              Pański..
              henryk

ps
              ..i jeszcze, jakżeby inaczej;PPP
              -->> "Prosimy zapoznać się z Netykietą.