Dodaj do ulubionych

Salon Sukni Ślubnych

31.01.13, 21:17
Ostatnio byłam na weselu u znajomej. Nie ukrywam, że miała przepiękna suknię ślubną. Okazało się że kupiła ja w Mikołowie w salonie MN-Bridal na ulicy Krakowskiej 40. Jednak wiadomo, że jednemu podoba się jedno, drugiemu co innego. Dlatego uważam, że warto odwiedzić ich stronę www.mn-bridal.com.pl i po prostu obejrzeć dostępną galerię.
Obserwuj wątek
    • 1roberto175 Re: Salon Sukni Ślubnych 30.06.13, 11:09
      To super, ja natomiast polecam suknię z innego salonu -również sprawdzonego-, nazwywa się : Salonik królewny i znajduję się w Tychach na ul.Asnyka 4/5, zapraszam na jego stronkę. Uszyją szybko, tanio i fachowo, bo i maja spore doświadczenie i pasję w tym co robią:).
    • 19magdalenka90 Re: Salon Sukni Ślubnych 16.03.15, 22:06
      Ja szyłam w Galerii Mody Fuksja w Lędzinach i po prostu byłam zachwycona! Kobitki z bodajże 20-letnim doświadczeniem więc wyczarują każde cudo ! :D Od samego początku do końca służą dobrą radą i są perfekcjonistkami. Bardzo polecam :)
    • nataszka27 Re: Salon Sukni Ślubnych 17.03.15, 17:15
      Zawsze myślałam, że kupno sukni ślubnej wiąże się z dużym wydatkiem.Miałam to szczęście, że wybrałam właściwą pracownię. Pani Kasia Nonckiewicz jest mistrzynią w każdym calu. Moja suknia ślubna była jak z bajki nawet o takiej nie marzyłam. Koleżanki zazdrościły mi takiej drogiej sukni i to był mój luksus, bo nie wierzyły że zapłaciła za nią tak niedużo. Suknia uszyta była bardzo starannie.
      Zainteresowanym mogę udostępnić namiary na pracowni. Mój mail to nataszka27@gazeta.pl
    • joanna_bar Re: Salon Sukni Ślubnych 18.09.16, 21:13
      Ja za to polecam salon Evita w Katowicach , kupiłam tam swoją suknię ślubną , wybór w salonie jest duży suknie przepiękne Panie miłe i z chęcią doradzą . W salonie szyją na miarę można pokazać projekt sukni , ja jestem bardzo zadowolona
    • monaaaaa1984 Re: Salon Sukni Ślubnych 09.11.16, 07:34
      Ja zastanawiam się nad modelem z kolekcji Lanesta. Trochę odbiegające od tradycyjnych, ale nigdy nie marzyłam o jakiejś "bezie" :P www.moda.slubna.eu/kolekcje-suknie-slubne-new.php
    • wrednazolza102 Re: Salon Sukni Ślubnych 26.10.17, 11:44
      A ja polecam suknie Mori Lee morilee.pl/, widziałam że salonem współpracującym jest Fasson w Paniówkach no i do Krapkowic też mamy w sumie niedaleko :) W Krapkowicach już byłam na przymiarkach no i genialne są te suknie!
    • 93anka Re: Salon Sukni Ślubnych 20.12.17, 16:01
      Ja kupiłam suknie w salonie Fasson w Paniówkach, jechałam z Katowic 15min , byłam w wielu salonach, i naprawdę jest to pozycja obowiązkowa, trzeba tam przyjechać aby się przekonać, jestem wdzięczna mojej przyjaciółce, że powiedziała mi o tym salonie, bo gdyby nie to to pewnie bym tam nie trafiła, a już się bałam że nie znajdę sukni dla siebie, ja sobie zakupiłam piękną suknie autorskiej kolekcji Pani Doroty Wróbel, zastanawiałam się jeszcze nad Mori Lee, ale ostatecznie wygrała suknia FASSON, wybór sukien ogromny, wszystko na najwyższym poziomie;) czułam się jak w TLC , zdecydowanie POLECAM!
    • aneczkaaa888 Re: Salon Sukni Ślubnych 12.02.18, 13:54
      Ja swoją suknie szyłam w Salonie Irena w Sosnowcu i jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebiegło sprawnie, po pierwszej przymiarce jeszcze dużo chciałam zmodyfikować, nie było z tym żadnego problemu. Pani z obsługi, jak i krawcowa miłe i pomocne. Cena też zadowalająca :)
    • salominka Re: Salon Sukni Ślubnych 07.03.18, 19:03
      A ja za namową koleżanki z Wrocka wybrałam się tam na targi ślubne. I ku mojemu zaskoczeniu znalazłam tam coś zupełnie wyjatkowego :) Pokaz sukni Ewy Stepaniuk mnie zachwycił. Pani Ewa projektuje suknie całkiem inne niż znajdziecie w salonach - z modnymi przezroczystosciami, fajne kroje, ręcznie naszywana koronka. A najlepsze jest to, że właściwie BIERZE SIĘ UDZIAŁ W ZAPROJEKTOWANIU SWOJEJ SUKNI!! Dla mnie bomba. Już szyjemy, bo ślub mam w czerwcu <3 Mam na wszystko wpływ: tkanina, koronka, gdzie ile aplikacji, kryształków itp.
      Czegoś takiego ja nigdzie indziej nie spotkałam. Zostawiam namiary do Pani Ewy bo naprawdę dziewczyny warto:
      Ewa Stepaniuk Fashion Designer: 500552884
      Profil na Fb to: Atelier Red Carpet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka