dawid1989ek Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 07.10.13, 19:41 Witam Przedstawiam oferte: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _______________________________________________________ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
grupaatmosfera Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 09.11.13, 19:55 Duet z grupy " Atmosfera melduje swoje przygotowania do wykonania oprawy waszej imprezy. W swojej ofercie gwarantujemy repertuar indywidualnie dopasowany do każdego z naszych klientów. Profesjonalny sprzęt muzyczny jak i oświetleniowy który posiadamy, oraz wieloletnie doświadczenie w branży muzycznej pozwala naszemu duetowi zapewnić niezapomnianą atmosferę wszędzie tam gdzie się pojawiamy. Niewątpliwie naszą mocną stroną jest nasza wieloletnia przyjaźń dzięki której wzajemnie się uzupełniamy i tworzymy wyjątkowy, tak ważny, dla państwa klimat. Dodatkowo na życzenie klienta do każdej imprezy fotoreportaż gratis. Na Waszej imprezie obecne będą dzieci ? Dzieci zazwyczaj nudzą sie na rożnego rodzaju imprezach okolicznościowych - wiemy jak temu zaradzić. W naszej ofercie znajdą Państwo wykwalifikowanych animatorów dzięki którym dzieci przeżyją niezapomniane chwile pełne radości, zabaw i uśmiechu. Pozdrawiamy i zapraszamy do współpracy. Marcin 601 344 686 Krzysztof 609 338 117 Odpowiedz Link
djkasta Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 10.12.13, 20:05 Witam .DJ Maciej PROFESJONALNA OBSŁUGA IMPREZ MUZYCZNYCH. Wieloletnie doświadczenie, profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy, oświetlenie, wytwornice dymu, wytwornice baniek itp. Do każdej imprezy podchodzę profesjonalnie. Posiadam bardzo szeroki repertuar polski oraz zagraniczny od lat 60 do współczesnych hitów. Imprezy prowadzone przeze mnie są urozmaicane przez grę na akordeonie (biesiada za stołami), śpiewam i gram na klawiszach, prowadzę karaoke liczne zabawy i konkursy.Współpracuję z wokalistkami oraz zespołem skład 2,3 lub 4 osobowy .Jeśli chodzi o szczegóły to dokładniejszą ofertę prześlę na e-maila .Zadzwoń lub napisz a na pewno się dogadamy 693 202 301 e-mail kasta105@op.pl Odpowiedz Link
comendantos Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 16.12.13, 12:40 Polecam super dj-ów oraz cały zakres usług - Super muzyka- ustalona zgodnie z wymogami klienta, dopasowana do charakteru przyjęcia i gości - Dekoracja świetlana -kolorowe oswietlenie led na sali i nie tylko, cięzki dym, mgła, multimedia, projekcje - Nagłośnienie - najlepszej klasy sprzęt dopasowany do ilości osób oraz gabarytów sali Pozdrawiam, życzę spokojnych przygotowań oraz zabawy do białego rana! Arkadiusz Nowak tel. 608-330-869 mail. biuro@arecnowak.plarecnowak.pl Sprawdź i zaproś nas na Fb: www.facebook.com/arec.nowak?ref=tn_tnmn Odpowiedz Link
mateusz239 Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 29.12.13, 11:32 Dzień Dobry. jesteśmy grupa 2 DJ, pochodzimy z Jaworzna ( okolice Katowic) gramy jako DJ od 2 lat. Organizujemy Wesela, Urodziny, Imieniny i oraz różne okazje. Posiadamy własny sprzęt, nagłośnienie, oświetlenie też mamy karaoke prowadzimy różne zabawy. Klienci są z nas zadowoleni i bardzo nas polecają. Umiemy każda publiczność, unas się nikt nie nudzi. Jeśli pan/pani są nami zainteresowani prosimy o kontakt z Nami : DJ MATT ( Mateusz) nr.kom : 693032914 e mail: matek96-13@o2.pl DJ ZŁOTY (Dawid) nr.kom: 609638067. O To Nasza Strona : djzlotydjmatt.pl.tl/O-NAS--ar--ar--.htm Oraz Facebook smile www.facebook.com/pages/DJ-Z%C5%82oty-DJ-Matt/265026553642003 Odpowiedz Link
4nak Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 15.01.14, 09:03 Polecam www.s-d-s.com.pl sprawdzony legalny znakomity. Nagłosnienie oświetlenie efekty specjalne laser dym banki. Odpowiedz Link
tomi2611 Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 27.01.14, 01:19 witam nie będę opsywał jaki to jestem i w ogóle jak większość dj-ów ale mam prośbę zadzwońcie bądz sms a oddzwonię i wtedy udzielę wszystkich informacji pozdrawiam tel 606516935 Odpowiedz Link
dj-dawid-508-501-542 dj Dawid +Trąbka do koscioła (gratis)!!!!. 29.01.14, 19:10 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _______________________________________________________ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
djnabielkso Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 29.03.14, 12:01 Witam serdecznie na moim ogłoszeniu DJ. Z wielką przyjemnością zagram na różnych imprezach . Posiadam profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy i oświetleniowy z bogatym repertuarem muzycznym znane oraz lubiane polskie i zagraniczne przebojów. Potrafię dopasować repertuar do każdego gustu w każdym wieku. Zapraszam do współpracy 601 915 884 www.youtube.com/channel/UC6SHb_jVidKsejLraKqZTdQ/videos?view=0&flow=grid Nie stosuję rozwiązań prowizorycznych, pracuję wyłącznie na sprawdzonym sprzęcie światowych renomowanych marek, dzięki czemu klient może liczyć na profesjonalną oprawę Odpowiedz Link
dj-konferansjer Polecam!!! Zawodowy Dj na wesele 31.03.14, 21:22 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508*501*542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link