Gość: maja IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.04.06, 14:13 Co myślicie o sali weselnej w Kozłowie? Warto organizować tam wesele na jakieś 120 osób? Doradźcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Sala GOLIAT w Kozłowie IP: *.pl 24.04.06, 16:04 Byłam tam ogladac sale i powiem szczerze ze nic ciekawego. Sala taneczna połączona z konsumpcyjną dla mnie beznadziejna. Jezeli chodzi o tą drugą jest o wiele ciekawsza. Sama myślałam nad ta sala ale wybrałam "eśny Dwór". Oczywiście to jest moje zdanie. Decyzja należy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Sala GOLIAT w Kozłowie IP: *.238.udn.pl 25.04.06, 19:43 Dzięki za odpowiedź. A czy ktoś jeszce ma jakieś opinie o tej sali. Wywnioskowałam ze lepszą opnią cieszy się "Leśny Dwór" a ageneralnie wszyscy rozpisują się na temt sali "Pod brzozami". Ma może ktoś jakieś doświadczenia z salą w Kozłowie? Podpowiedźcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdfd Re: Sala GOLIAT w Kozłowie IP: *.internet.radom.pl 23.05.06, 00:19 Salaw Kozłowie,wbrew opini wcześniej nie należy do najgorszych.Powiem szczerze,że mi się nawet podoba ze względu na fajne otoczenie,ładny wygląd wewnątrz i ze względu na salę w któej można usiąc, gdy pada i pogadać ze znajomymi przy papierosku.:)MOja ocena jest tak z 7-8 na 10.Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vipkasienka Re: Sala GOLIAT w Kozłowie IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:26 Byłam tam na weselu u mojego brata ciotecznego... w lipcu br. Była burza, zgasły wszystkie światła, agregat po 20 minutach wysiadł, świeczki się wypaliły i takie tam było "zajebiste" wesele... Do tego nie wiem czy była tam klima (jesli tak to nie włączona). Z gości pot się lał po plecach, no szkoda gadać, nie wypał straszny z tej sali. Proponuję sale "u grubego" w Wielogórze, sprawdzona i do tego jest się czym pochwalić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vipkasienka Re: Sala GOLIAT w Kozłowie IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:28 oj musze się poprawić to wesele nie było w br tylko w zeszłym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Sala GOLIAT w Kozłowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.05.06, 15:33 Tu jest więcej opinii forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=19900856&a=39886627 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: Sala GOLIAT w Kozłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:04 ani w leśnym dworze(filary na środku jak w remizie)ani u grubego (jak w hangarze dla samolotów)proponowałbym w mavimie w wolanowie lub w klwatce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Sala GOLIAT w Kozłowie IP: *.crowley.pl 28.08.06, 07:57 ja miałem tam swoje weselw w zeszłym roku i wszyscy do dzis wspominaja że na takim weselu to jeszcze nie byli, jak dla mnie sala jest świetna, kuchnia bdb wyposażona, pokoje do dyspozycji dla gości i bardzo ladny teren, każdy zmęczony gość moze znaleść miejsce dla siebie żeby odpocząć. Moje wesele było na 250 osób i wszyscy sie pomieścili bez najmniejszego problemu wiec wydaje mi sie że 120 osób to bedzie miało takie luz, że głowa mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sala GOLIAT w Kozłowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.06, 10:49 Byłem tam na 2 weselach. Na jednym podobnie jak ktoś już pisał, zabrakło pradu, ale nie było to to samo wesele, tylko rok później. Prądu nie było do samego rana. Wesele się wcześniej skończyło. Dobrze, że zespół umiał grać akustycznie, ale ileż tak pociągną i wszystkiego nie zagrają na akordeonie i bez mikrofonów. Więc tańca nie było raczej, tylko biesiada. Niby włączali agregat, ale wyłączał się ciągle, bo zasilał tez kuchnię. Na obu weselach było bardzo goraco i duszno. Młodzi wynajęli też tę salkę obok, z głównym wejściem, za którą żądają dodatkowej opłaty! Gdyby była zamknięta, to nie wyobrażam sobie tam imprezy, gdyż wejście jest wtedy koło kuchni i nie ma żadnego przewiewu. Brak klimatyzacji, pomieszczenie bardzo niskie. Po zatańczeniu 1, 2 utworów trzeba wyjść na dwór. Odpowiedz Link Zgłoś