Gość: gggg IP: *.rad.vectranet.pl 22.05.08, 17:02 Ktoś miał może tam wesele lub był uczestnikiem? jak wrażenia?czekam na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gggg Re: PATIO - dom weselny IP: *.rad.vectranet.pl 24.05.08, 09:18 podciągam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: PATIO - dom weselny IP: *.46.udn.pl 24.05.08, 10:30 sala super,exstra obsługa a najsympatyczniejszy własciciel-super facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: PATIO - dom weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 10:01 Właściciel naprawdę super udodowy facet!!!!Sala bardzo ładna i obsługa jedna z najlepszych w Radomiu.Zreszta ta sala ma swój specyficzny bardzo przyjemny klimat.Z czystym sumieniem polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: PATIO - dom weselny IP: *.rad.vectranet.pl 28.05.08, 16:56 A jak z jedzeniem w trakcie wesela?czy :donosza" potrawy, np wędlinę na półmiski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PATIO - dom weselny IP: *.46.udn.pl 31.05.08, 09:38 nie,jesli płacisz od talerzyka to masz podawane potrawy jednorazowo tzn na poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: PATIO - dom weselny IP: *.rad.vectranet.pl 02.06.08, 10:48 Czyli jeśli wędlina się skończy, to puste półmiski stoją do rana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: PATIO - dom weselny IP: *.radom.vectranet.pl 05.06.08, 18:06 chyba żartujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksymena Re: PATIO - dom weselny IP: *.radom.pilicka.pl 18.07.08, 15:09 Byłam ostatnio na weselu jako gość tj 12.07.08 było super obsługa rewelacja, jedzenia bardzo dużo, żadnych pusych talerzyków z wędliną, naprawde rewelacja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: PATIO - dom weselny IP: *.radom.vectranet.pl 18.07.08, 20:30 To super, bo właśnie już niedługo moje wesele a nikt ze znajomych tam nie był:) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyganka Re: PATIO - dom weselny IP: 80.249.4.* 25.07.08, 12:34 To dobrze ze sala ma tyle pozytywnych opinii. Sama bede miała tam wesele i z checia czytam wszytsko co jest na jej temat napisane, a niewiele tego jest. Jak tylko sama bede po, dam znac jak wszysto wyglądało:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: PATIO - dom weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 14:30 a kiedy masz tam weselicho?? ja już we wrześniu, mam nadzięję że wszystko będzie ok. jeśli chodzi o salę, obsługę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PATIO - dom weselny IP: *.aster.pl 27.07.08, 17:29 A czy mógłby ktoś podać namiary na tą salę, tzn. adres, telefon. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahaha Re: PATIO - dom weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 08:54 Adres sali jest Klwatka 40, telefonu nie mam przy sobie, ale z właścicielem można się skontaktować w saolnie mebli biurowych na Młodzianowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyganka Re: PATIO - dom weselny IP: 80.249.4.* 28.07.08, 13:43 ja tez bede miała weselisko we wrzesniu:))jezeli wczesniej to dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: PATIO - dom weselny IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 15:02 Jesli chodzi o obsluge to super:) aaa z tymi polmiskami to naprawde ktos chyba zartowal. Na tej sali -jako nielicznej w radomiu- jest bardzo duzo jedzenia zawsze na stolach i dan cieplych. Naprawde polecam, a jesli chcecie kontakt to Patio ma swoja strone internetowa, www.patio-klwatka.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahaha Re: PATIO - dom weselny IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.08, 18:38 chyba ta strona jeszcze nie istnieje, przynajmniej u mnie jest taki komunikat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahaha Re: PATIO - dom weselny IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.08, 18:46 sorki, już działa:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PATIO - dom weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 22:47 Byłem tam na weselu i faktycznie na obsługę i jedzenie nie można narzekac.Osobiscie wystroj (kreowany na zamek) mi sie nie podobał.No ale to tylko i wyłącznie kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PATIO - dom weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 13:16 Co do tego wystroju zamkowego to mnie też się nie podobał. Troche to kiczowate w porównaniu do wystrojów w innych domach weselnych czy restauracjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: PATIO - dom weselny IP: *.radom.vectranet.pl 31.07.08, 19:18 Łatwo generalizować..:) a jakieś konkrety? maxima? leśny dwór, czy coś jeszcze..?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PATIO - dom weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:17 Najlepsze wrażenie zrobił na mnie leśny dwór i tam właśnie zamówiliśmy salę. W następnej kolejności ustawiłabym złoty dwór (podzagajnik), potem maxima, ewentualnie regina w strzałkowie. Ja po prostu gustuję w elegancji, no ale jeśli ktoś preferuje "tradycyjny" styl to patio mu podpasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PATIO - dom weselny IP: 80.249.4.* 01.08.08, 12:08 A ja sobie myśle ze Patio podpasuje ludziom którzy nie mają za dużo kasy i sami musza organizowac sobie wesele i za wszystko płacić. Zgadzam sie ze pozostałe lokale są ładniejsze, ale jak ktos ma sie dobrze bawic to bedzie wszedzie bez względu na wystrój. Poza tym widziałm duzo gorsze lokale np. w milejowicach, sala "szklarnia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: PATIO - dom weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 13:38 he he, śmieszne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PATIO - dom weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 14:57 hej, zaglądałam na strone patio i stwierdzam, że ta sala jest po praostu brzydka!! Ja wychodzę za mąż w przyszłym roku w sierpniu i zarezerwowalam sobie salę w Kowali. T^am to dopiero jest pięknie, a nie jakieś tam zamczyska, pozrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: PATIO - dom weselny IP: 82.139.57.* 01.08.08, 15:06 W Kowali za to będziesz miała "piękne" otoczenie sali :) Tylko spójrz przez betonowe ogrodzenie a zobaczysz przepiekne wysypisko smieci i jedną wielką rupieciarnię nie szczególnie ukrytą przed wzrokiem weselników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PATIO - dom weselny IP: 82.139.57.* 01.08.08, 15:09 podaj adres to też looknę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahaha Re: PATIO - dom weselny IP: *.radom.vectranet.pl 01.08.08, 20:19 nic ciekawego:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: PATIO - dom weselny IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 13:44 Ale z tego co wiem to przeciez w Patio to sie nic nie kupuje, tylko od pary jest. to znaczy wodeczke oczywiscie kupuja organizatorzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: PATIO - dom weselny IP: *.radom.vectranet.pl 04.08.08, 08:25 Zgadza się, tak właśnie jest, alkohol i tort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Kasi do Kasi IP: 193.227.131.* 04.08.08, 08:53 hej, daj jakies namiary na ten dom weselny w Kowali, może www pozdraw8iam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PATIO - dom weselny IP: 93.105.148.* 19.12.08, 20:22 naprawde jest tam superrrrrrowo Odpowiedz Link Zgłoś