Dodaj do ulubionych

Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:*

09.07.07, 17:40
Koteczek !! Kochulkam Cie :* zaraz zmieniam kompika i bede spowrotem :*
sprobue zainstalowac IRC !! gg nie dziala w bibliotece :( moze IRC
zadzaila :* Napisz tutaj czy odebralas wiadomosc i tutaj pisz jak cie znalesc
na IRC :* czekam i kochulkam :*:*:*
Obserwuj wątek
    • malutki_kwiatusek Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 09.07.07, 17:43
      Koteczku :* ale ja nie umiem zainstalowac IRC! kompletnie nie wiem, o co tam
      chodzi! przeciez gg kiedys dzialalo w bibliotece!!! :*
      • malutki_kwiatusek Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 09.07.07, 17:44
        też Cię Kochulkam :*:*:*:*:* ;) Znalazles juz pracke? :D
    • wiktorek_agusi Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 09.07.07, 18:05
      Kotek :* Dzisiaj zarejestrowalem sie dopiero w agencji Rubicon :* Normalnie juz
      tam nie przyjmuja !! Jajo bylo bo daniel zakumplowal sie tam z Piotrkiem - to
      ten koles co prowadzi ten Rubicon !! i mowi danielowi ze juz nie przyjmuja a
      daniel ze jego brat przyjedzie !! to piotrek powiedzial zeby brat przyszedl ale
      niech powie ze on od daniela !! no i przyszedlem dzisiaj !! daniel powiedzial
      mi ze bedzioe piotrek ze mna rozmawial po angielsku zeby mnie sprawdzic ale
      piotrek jest polakiem wiec mam sie nie bac !! i tam jest tak ze jesli piotrek
      widzi ze ktos dobry z anglika to daje mi 3 lartki do wypelnienia !! jak
      dostajesz 3 kartki znaczy ze ci ezarejsetrowal !! a jak da ci 1 kartke to
      znaczy ze delikatnie chce ci powiedziec "spierd..." :D i ja wchodze i mowi "My
      name's Wiktor. I'm Daniel's brpther.." a piotrek od razu do mnie po polski
      zebym usiadl i wypelnil 3 kartki :D:D:D i ja siedze i wypelniam a tu przychodzi
      dziewczyna. i zaczyna produkowac "My name's Anna. I'm from Poland. I am very
      good at English cause I study English at the Uni..." i dziewczyna naprawde
      dobra z anglika. A piotrek jej po angielski zeby usiadla i dal jej 1 kartke do
      wypelnienia ;D
      • anusa1 Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 09.07.07, 18:58
        Paranoja nie macie gdzie między sobą rozmawiać?:/
        • wiktorek_agusi Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 10.07.07, 11:53
          anusa1 !! Ty sama jestes paranoja ;) Jak tak kocham Agulka ze jesli przestana
          dzialac wszystkie komunikatory, to bede ukladal Jej slowa z gwiazd na niebie :*
          Skarbie !! Je zaraz bede na gg lub Skype !! Czekaj na mnie :* Kocham Cie
          Sweety :*:*:*
          • malutki_kwiatusek Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 10.07.07, 12:32
            kocham Cię Szkrabku Mój Najdroższy :* anusa1 sie nie przejmuj, bo to jest moje
            forum i ja decyduje co tu może być a co nie :P zaraz ją wykasuje i bedzie
            mieć :P :D :))) KOCHAM CIĘ MISIULKU :* :)))))
            • anusa1 Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 10.07.07, 17:11
              Też mi grożba:/ Zenada:/
              • malutki_kwiatusek Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 10.07.07, 17:39
                Ty jestes żenada :) to zadna groźba, ale zrozum dziewczyno, że Mój Chłopak jest
                w Anglii i nie mogl zainstalowac zadnego komunikatora to szybko napisal tu na
                forum... ludzie to też mają nasrane pod sufitem... ;/
                • anusa1 Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 10.07.07, 17:52
                  Dziewczyno!! To jest ponoć forum na temat studiowa a to ze studiami nie ma nic
                  wspólnego. Skoro załozylas takie forum mogłabys zalożyc osobne specjalnie dla
                  Ciebie i Twojej milości:)
                  • malutki_kwiatusek Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 10.07.07, 19:42
                    niestety, kazdy uzytkownik moze zalozyc tylko jedno forum ;(
                    • anusa1 Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 10.07.07, 20:13
                      Niech Ci będzie nie czepiam się juz:) pozdrawiam
                      • igorektraktorek Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 10.07.07, 21:56
                        pozdro kwiatu! mowilem ze bedzie dobrze!:)
                        • malutki_kwiatusek Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 12.07.07, 19:22
                          chodz Kicia tu do mnie :)
                          • wiktorek_agusi Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 12.07.07, 19:23
                            kotek :* nie moge miec tu skype :(
                            w tej bibliotece nic nie chodzi :(
                            • malutki_kwiatusek Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 12.07.07, 19:24
                              a czemu Ci gg nie działa? :( cieszysz się, ze sie dostalam na UWr? :>
                              • wiktorek_agusi Re: Kotek !! To ja !! Twój Wiciulek !! :*:*:* 12.07.07, 19:26
                                strasznie sie ciesze Kochanie :*
                                jestes juz studentka :*
                                tak jak Twoj chlopak :*
                                ciesze sie razem z Toba Kitek :*:*:*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka