19.01.23, 18:09
Andy Murray!

Sztuczne biodro, swoje lata, a wciaz walczy, wlasnie przeszedl do kolejnej rundy.
Obserwuj wątek
    • elissa2 Re: AO 2023 19.01.23, 18:39
      Ma sztuczne biodro? Przecież on nie jest jakiś stary! Tzn "stary" jak na tenisistę. Bo w ogóle to młody facet. 35 lat.
      No to trzymam za niego kciuki i niech mu się wiedzie na AO.
      • jan_stereo Re: AO 2023 19.01.23, 19:39
        Ma jakas metalowa wstawke w biodrze ktore mu operowali dwa razy juz, mial niby juz nie grac na wysokim poziomie z racji tych operacji ale sie uparl i gra ;')
    • shachar Re: AO 2023 19.01.23, 18:51
      Dobra, to kibicujemy Murrayowi.
      A Rafa wyleciał, wyautowany przez jakiegoś Mackenzie McDonalda, kto to taki? Spojrzałam na zdjęcie, on wygląda jak ten gostek, jeden z bohaterów White Lotus. No i za Djokovicia trzymam kciuki, i Za tego młodziana z Hiszpanii, Alveza? Chyba tak jego nazwisko brzmi.
      • jan_stereo Re: AO 2023 19.01.23, 19:36
        Duzo czolowych graczy wylecialo teraz w drugiej rundzie. A mlokosy z USA sa teraz bardzo mocne, MM zagral mecz zycia. Alcaraz nie gra w tym turnieju bo ma jakis uraz. Dla mnie objawieniem jest ten Holger Rune z Danii, wymiata tak samo obiecujaco jak Alcaraz, a nie lapie kontuzji i tez ma 19 wiosen.

Ja kibicuje Andrzejkowi i zaraz potem Grzesiowi Dimitrovowi bo pieknie teraz gra i jakos do tej pory o dziwo nic nie wygral mimo tylu lat i wielkiemu talentowi.
    • shachar Re: AO 2023 22.01.23, 22:57
      Oglądam właśnie Yelena Ostapenko vs Coco Gauff. Co to za krowiszcze ta Yelena, matko boska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka