GoĹÄ: neo IP: 9.67.96.* 19.11.01, 10:46 no, założony!!!! cieszycie się??? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: heath........(you know3) 19.11.01, 10:47 a juz sie balysmy ze opuscisz nas na amen i zajmiesz sie tylko Magnolia:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: neo Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 19.11.01, 11:00 no coś ty Anka! jak mogłyście tak pomyśleć! was zostawić? - nigdy!!! tygryski są wierne!! skoro los mi ją przeznaczył na wieki to chciałem ją bliżej poznać. a jak tam wasze przeznaczenie - już pierwsze lody przełamane?? tygrysek... PS:tym drugim heath....(...) sie nie przejmujcie bo mi się przez przypadek wysłało. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 11:26 A mi się przypadkiem odpowiedziało na nim:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: neo Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 19.11.01, 11:45 nie masz się co przejmować! tu jest wrzosowisko część 3. a pytałem o wasze przeznaczenie. Ronja poznałas już tego foa_ming czy jak mu tam:)))) tygrysek.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 11:55 Nie i nie sądzę żebym poznała... Ale to pasuje do mojej osobowości kociej - nadal będę chodziła włąsnymi drogami i decydowała do kogo się łasić i komu mruczeć, a kogo ominąć...:) Los widać stwierdził, że jestem zbyt naiwna by mi przydzielić kogoś, kto bywa na forum. Bo się zasugeruję... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: neo Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 19.11.01, 12:08 phi, nie martw się... a coś Kaji nie widać. może się załamała biedaczka?? brzydki chłopak, wolał do pracy niż do niej! tygrysek... PS>:kurde u mnie od samego rana mgła - dobremu samopoczuciu też to nie sprzyja, ale co tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 12:28 Neo, chłopak pewnie nie mógł. Czasami tak bywa, poza tym znajomości internetowe traktuje się ostrozniej niż normalne...:) A u mni eciężkie chmury wiszą nad miastem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: neo Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 19.11.01, 12:45 ale przecież Kaja mówiła że to nie jest znajomość przez internet... a z resztą nie nasza sprawa...., tylko że jak ją zrobi w konia to go rozszarpię! u ciebie chmury, u mnie mgła coraz gęstsza że niedługo nic nie będę już widzał...., i tylko my sami tułamy się jak te dwa cienie po wrzosowisku... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 12:55 Ja się Ciebie trzymam za pręgowany ogon, co by się nie zgubić:) A mi się wydaje że Kaja poznała go na czacie! Przed chwilą u mnie była zlewa, aż szum szedł! ale już są prześwity błękitu... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 19.11.01, 13:01 wpadlam jak to ja jak po ogien:) u mnie cos popaduje. i boje sie ze bedzie marznac. kaszlak tez. Ronja nie przejmuj sie moja teoretyczna forumowa polowa tez gzies znikla:) bedziemy razem lazic jak koty swoimi drogami:) z Neo jako naczelnym kotem:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: neo Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 19.11.01, 13:02 możliwe, ale mówiła że niby do niej przyjeżdzał czy coś takiego... masz rację trzymaj się ogona tygryska to się na pewno nie zgubisz! tylko mi go nie wyrwij! ty to masz szczęście - słońce wychodzi, a u mnie coraz gorzej.. JA TEŻ CHCĘ SŁOŃCA!!!!!!, buuu,buuu...... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 13:29 Anka, w jakich godzinach jutro będziesz??? A w ogóle to u mnie w pracy grożą odcięciem niektórych stron www. Będę się musiała od Was odzwyczaić. Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: neo Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 19.11.01, 13:35 Ronja co ty mówisz???? nie żartuj sobie, to byłoby straszne!!! po co nam to na koniec mówisz, teraz nie zasnę! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 14:01 Mówię to, co usłyszałam, a co w pełni jeszcze do mnie nie dotarło. Chyba zacznę sobie walić teskty typu: Życie jest twarde Ronja. Skończył się kolejny etap w Twoim życiu. A tak naprawdę, to staram się o tym nie myśleć. Ale to kwestia paru dni. Dam Wam jakoś znać, że już nie będę mogła się pojawiać na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: neo Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 19.11.01, 14:44 Ronja nie wiem co mam powiedzieć.....chlip, chlip... jako tygrysek zawsze byłem wesoły, koleżeński i mało co potrafiło mnie przygnębić. ale to co napisałaś przechodzi moje możliwości... kiedy się ma stracić przyjaciela to nie ma żadnego wytłumaczenia, żadnej pociechy....chlip, jest takie powiedzenie że kiedy odchodzi przyjaciel to na zawsze odchodzi też jakaś część ciebie samego. w moim przypadku chyba tak będzie... mam więc nadzieję że to tylko takie straszenie i wszystko skończy się dobrze.. jeżeli nie to nie wiem co ze mną będzie.... chyba też raz na zawsze wyniosę się z wrzosowiska i uznam że cały świat jest do dupy a tylko ono było piękne! przygnębiony,smutny i rozżalony tygrysek...buuu,buuu,buuuuuu...... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 15:04 Wydaje mi się że nie jest to straszenie, choc mała szansa na to, że będę mogła tu zaglądać jest. Jak nie - pozostaja maile ze służbowego konta!:) Nie rezygnuj z wrzosowiska. To tylko Ronja wirtualna odejdzie. Myślami będę z Wami. Od czasu do czasu wyskoczę do kafejki internetowej, żeby Wam o sobie przypomnieć. Nie róbmy jeszcze pożegnań. Po prostu dzisiaj mi o tym powiedziano. Do jutra, Tygrysku. Pamiętaj że jest jeszcze Anka i Kaja! A za oknem znowu porywisty wiatr i ulewa... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 19.11.01, 19:13 Ronja dopiero tu weszlam i sie przerazilam!!! bogowie nieeee! jak Wy znikniecie to ja tez! buuuuuuuuuu buuuuuu(((( co za okropny czas nastal! buuuu((((( jutro jestem od 8.00 do 16.00 z przerwa na dyzur. buuuuuuu((( laptopy dla nas potrzebne. uschne z tesknoty. buuuuu(((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: neo Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 20.11.01, 07:37 cześć dziewczyny moje ..... dzisiaj witam was smutno,chłodno i ponuro jak nigdy przedtem... sam nie mam nawet chęci do pisania... bo jak tu pisać jak się pomyśli że nie wiadomo ile jeszcze postów razem będzie nam dane ze sobą wymienić...(szczególnie z Ronją) może kilkanaście, może kilkadzieśiąt... mam nadzieję że o wiele wiele więcej....,chlip.. co my teraz zrobimy??...,czy wrzosowisko uschnie na zawsze?,czy tygrysek zginie razem z nim?, czy Anka też przepadnie bez śladu? a co będzie z Kają? Ronja po co nam o tym mówiłaś!!!!!!,buuuuuuu,buuuuuuu,..... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 20.11.01, 07:51 Tygrysku nie chlip bo ja tez zaczne i bede musiala czytelnikow obslugiwac z czerwonymi oczami i spuchnietym nosem. i tak po wczorajszym beczeniu wieczornym ledwie sie do jakiegos stanu normalnosci doprowadzilam. i piszmy dopoki mozemy. trzeba przynajmniej te chwile ktore jeszcze nam zostaly spedzic razem... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek3 Re: heath........(you know3) 20.11.01, 08:07 ale jak tu nie chlipać Aniu??? po tym co razem przeżyliśmy??.. a kto mnie teraz podrapie za uszkiem??, kto się złapie mojego ogonka kiedy mgła na wrzosowisku będzie gęsta?? a kto Was rozweseli kiedy smutne dni nadejdą?? tygryske już nie będzie.... nikogo z nas nie będzie.. to straszne, buuu,buuuu..... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 20.11.01, 08:12 ale chyba maile bedziemy do siebie pisac? tylko ze to juz nie to... musimy pomyslec Tygrysku co zrobic zeby moc sie spotykac po pracy. tyklo skad wziac many na komputery?((( chlip chlip (((((( buuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek3 Re: heath........(you know3) 20.11.01, 08:20 nie wiem Aniu... może wygramy w lotka?? widzisz co nas spotkało,.. ledwo się poznaliśmy a tu cos takiego... Ronję mają odciąć, ciebie chcą podobno zwolnić! co tu jest grane? co to za świat? gdzie tu sprawiedliwość?! a w ogóle to gdzie Ronja?? chyba jej już nie odcięli??!!!!!!! tygrysek... PS>: a u mnie śnieg właśnie zaczął padać... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 20.11.01, 08:24 wlasnie. zaczynam sie niepokoic o Ronje. czy zadzialali u Niej tak szybko? to potworne. co za jakis koszmar Tygrysku... a u mnie mroz i slonce. tylko co z tego jak Ronji nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek3 Re: heath........(you know3) 20.11.01, 08:46 ja też się martwię dlatego właśnie pytam co z nią. to naprawde jakiś koszmar...., chlip... moje tygrysie serce chyba tego nie wytrzyma.... Anka trzymajmy się razem to nie zginiemy!!! nie złamia nas tak łatwo!! w końcu jestem tygryskiem!! PS<:zajrzyj na: do Gazety... - list zacząłem pisać buziaki - tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 20.11.01, 08:49 Tygrysku kochany ja zaraz tez bede znikac bo musze na dyzur((( widzisz jaki los jest okrutny... koniecznie musimy cos wymyslic zeby nie tylko w pracy ze soba rozmawiac. tu czas jest straszliwie ograniczony(( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek3 Re: heath........(you know3) 20.11.01, 09:00 żegnaj Aniu..,chlip,chlip.. jak się pojawisz to daj znać... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 20.11.01, 08:59 Tygrysku znikam. postaram sie odezwac ok.14.00. a jak nie to jutro ok.10.00. trzymaj sie dzielnie i pisz maile w razie czego! buziaki i usciski! A. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 20.11.01, 13:34 Tygrysku jestes jeszcze? mam malo czasu. wiesz dlaczego. odezwac sie na dluzej bede mogla ok.15.30 ale Ciebie pewnie juz nie bedzie((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 20.11.01, 14:09 już jestem!!! a ty jesteś jeszcze??? jeżeli nie to do jutra!!! kolorowych snów Aniu!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 20.11.01, 14:15 jeszcze jestem ale musze uwazac...;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 20.11.01, 14:22 wiem Aniu,... to w takim razie nie narażaj się! do jutra.... jak zwykle powitam cię mailem... pa,pa.... tygrysek.. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 20.11.01, 18:14 Tygrysku jezeli wszystko bedzie ok. zglosze sie jutro ok. 10.00. trzymaj sie! uszka i ogon do gory! buziaczki! Anka Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath........(you know3) 21.11.01, 07:24 Buziaki moje najsłodsze, napisze do Was dzsiaj długie maile! Spodziewałam się tego, bo podobno wszyscy w firmie siedzieli na czacie. Co prawda ja zawsze wyrabiałam się ze swoją robotą, ale na ogół niewinni cierpieli za winnych:))) Są jeszcze kafeje internetowe. Widzisz, Aniu, to jest to, o czym pisałam - jak będziemy musieli to się odzwyczaimy od internetu. Czas znów patrzeć ludziom w oczy i śmiać się do nich, a nie do monitora... Spoko, wy już się wdarliście w moje serce i nie dam Wam się stamtąd wydostać!:))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 21.11.01, 07:33 cześć Ronja!!! jesteś wreszcie! wczoraj już myśleliśmy z Anką że zniknęłaś na zawsze... przeżyliśmy ciężkie chwile... ale czy to co napisałaś rano oznacza że naprawdę znikniesz??? powiedz że nie..... proszę!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath........(you know3) 21.11.01, 07:37 Cóż, Tygrysku, właśnie to oznacza. W godzinach pracy mamy wyłączony internet, choć ja będę walczyła, bo ja w swoim zawodzie bez internetu to bezsens i mam nadzieję, że góra to zrozoumie. Ale rankami i popołudniami będę na chwilę do Was, ukochane misiaczki, zaglądać!!! Spokojnie taka przyjaźń jak nasza nie zginie i musi dać się obronić przed przeciwieństwami losu. A u mnie na wrzosowisku mgliście i mżawka osiada na twarzy i włosach... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 21.11.01, 07:54 walcz o to z całych sił Ronja!!! nie mogą ci zabrać netu.. jesteśmy z tobą!! (zajrzyj na wątek:"do Gazety") jak cię braknie na wrzosowisku to moje tygrysie serce tego chyba nie wytrzyma... a na moim krańcu wrzosowiska właśnie pada śnieg, lekko ale pada... szron pokrywa ziemię, i w ogole jest zimno.. futerko mam ciepłe ale jednak trochę mi zimno,..chyba ubiorę rękawiczki i szalik i będę pierwszym tygryskiem w rękawiczkach i szaliku...:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 21.11.01, 10:24 hurra hurra! Ronja a juz sie balam ze znikniesz na zawsze! tak jak Tygrysek. od razu mi sie humor poprawil. witajcie najukochnsi. zaraz bede beczec z radosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 21.11.01, 10:44 nie płacz Aniu najlepsza na świecie!! już jestem, miałem trochę pracy ale już jest OK... Ronja powiedziała ze będzie nas odwiedzać rzadziej, ale lepsze to niż nic!! ja stawiam uszy i ogonek do góry!! wszystko będzie dobrze.. a swoją drogą to Kaja jakoś tak znikła......? dziwne i tajemnicze te wrzosowisko, wszyscy jakoś tak co jakiś czas znikamy... no cóż w końcu to wrzosowisko.... 100000000000000000000 całusków najgoretszych na świecie dla ciebie... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 21.11.01, 10:49 dziekuje Tygrysiu dla Ciebie tyle samo. od razu sie cieplej robi prawda? Ronja jest i nawet jak rzadziej to pewnie ze lepiej niz w ogole. ale wlasnie co z Kaja? nie pisala Ci nic w np. mailem ze musi zniknac? moze ma jakies klopoty? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 21.11.01, 10:58 no właśnie że nic... moze ma dużo pracy poprostu, przekonamy się za jakiś czas jak sie odezwie.. tymczasem pobrykamy sobie we dwoje po naszym odludziu..:))) chodź pod dęba i opowiedz coś fajnego,... dawno tam nie byliśmy... ja mam jeszcze trochę wina , może weźmiesz ciasteczka?? tygryski uwielbiają ciasteczka.. tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 21.11.01, 11:08 ja mam wafle paprykowe. zaraz bede! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 21.11.01, 11:31 jesteś już?? gdzie te wafle?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 21.11.01, 11:41 jesteś już?? gdzie te wafle?? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 21.11.01, 11:52 jestem wafle sa tu a tu herbatka. ciekawa histoie wymslam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 21.11.01, 13:23 mmmmmm.......pyszne wafelki...mrrrr,mrrrrrr... a jaką histąrię??? opowiadaj jestem strasznie ciekawy... pozdrowienia i buziaki dla Kaji. tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 21.11.01, 13:20 Tygrysiu musze juz znikac ale na koniec historyjka z sprzed chwili : do czytelni wchodzi student i mowi : poprosze jakies dobre czasopismo ubezpieczeniowe! a kolezanka do niego: w smaku? i znow my i pozostali czytelnicy dusilismy sie ze smiechu. trzymaj sie! Anka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: heath........(you know3) IP: 212.160.78.* 21.11.01, 14:24 jestem, jestem ale miałam strasznie duzo roboty dopiero tera mogę wziąć głębszy oddech, smutno będzie bez Ronji, a co tam u was misiaczki, historia ze smakami czasopism super prawie sie popłakałam ze śmiechu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 21.11.01, 14:34 cześć Kaja! bez Ronji...... nie wiem co będzie... co tam u ciebie? jak twój chlopak? a co w Krakowie bo za 2tyg. tam jadę! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath........(you know3) 22.11.01, 07:47 najmilsze kociaki!!! U mnie na wrzosowisku ciężko, mżyście i ciemno... Ale jasno od łez i uśmiechów na widok Waszych nicków!!! ja jeszcze nie umarłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 22.11.01, 07:50 cześć Ronjeczko! musze Cie usciskac i wycalowac z radosci ! na dlugo wpadlas? u mnie tez paskudnie za oknami ale radocha ze jestes to jak sloneczko!!!! hurra !!!!! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) to usmiechy dla Ciebie, Kaji, Tygryska i Tych co tu zajrza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath........(you know3) 22.11.01, 07:54 Już zaraz zmykam, ale cieszę się, że mogę Ci bezpośrednio powiedzieć, ze cieszę się, że Cię widzę!!! A w ogóle jutro już piątek i choć do domu nie jadę to się trochę pobyczę! He, he wesoło musisz mieć w tej czytelni. Zawsze chciałam pracować w bibliotece albo czytelni. Albo mieć ciocię, mamę, babcię w bibliotece! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 22.11.01, 07:59 czasem wesolo czasem nerwowo:) roznie bywa jak to w pracy. szkoda ze jestes tak krotko.( ale lepiej tak niz wcale. dostalas mojego maila? mam nadzieje ze nie dostaniesz opeer za to co tam napisalam o twoim:) informatyku i in. osobie. w razie czego napisz to przeprosze nawet osobiscie:) tylko niech Ci przedtem internet oddadza! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 22.11.01, 09:00 cześć dziewczyny!! jesteście jeszcze??? przed chwilą dopiero mogłem wejść na wrzosowisko.... a co tutaj na nim dzisiaj sie dzieje??? Ronja!!!!! słoneczko kochane nasze jednak są szanse że będziesz tu rano wpadać... ja czekam na was pod dębem, .... Anka miałaś opowiedzieć tą historię,... czekam... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 22.11.01, 09:42 cześć dziewczyny!! jesteście jeszcze??? przed chwilą dopiero mogłem wejść na wrzosowisko.... a co tutaj na nim dzisiaj sie dzieje??? Ronja!!!!! słoneczko kochane nasze jednak są szanse że będziesz tu rano wpadać... ja czekam na was pod dębem, .... Anka miałaś opowiedzieć tą historię,... czekam... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 23.11.01, 10:21 ale dzisiaj na wrzosowisku śnieg sypie... wszystko dookoła białe...., wrzosy wzgórza, urwiska... niedługo też chyba będę cały biały... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 23.11.01, 10:43 witaj Tygrysku najmilszy! wpadlam na chwile zeby sie przywitac! szczegoly masz w mailu. i szybko historyjka: kiedys byla bardzo, bardzo smutna dziewczyna. pojechala do lasu zeby sie troche rozweselic. ale to nie pomagalo. usiadla na skraju lasu na kamieniu i juz chciala sie rozplakac. i wtedy poczula jakby las sie otworzyl i ktos okryl jej plecy cieplym pledem. obejrzala sie ale nikogo nie bylo. tylko dalej miala takie wrazenie, ze las probuje ja pocieszyc. nigdy o tym nie zapomniala i ciagle mysli ze las zyje i ze sa w nim dobre duchy. tylko trzeba je i las szanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: heath........(you know3) IP: 212.160.78.* 23.11.01, 10:58 Czesc Kochane Misiaczki, Widziałam się wczoraj z pracoholikiem o którym pisałam, było wspaniale, chyba się zakocham, jest kims prawie idealnym, to jest coś niesamowitego :-) a co u was słychać? przepraszam, ze tyle nie pisałam, ale pracy miałam co nie miara, a szef nasz niczym poganiacz niewolników na targu całuski Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 23.11.01, 10:59 dzięki Aniu!! (wiesz za co)... historyjka jest piękna,.. ja też ci niedługo jakąś opowiem... tymczasem będę tu na ciebie ,Ronję i Kaję czekał..., położę się wygodnie pod naszym dębem albo powłuczę się moimi kocimi drogami po wrzosowisku... śnieg już nie pada ale nadal jest biało i pieknie! może wytarzam się w tym sniegu trochę?? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 23.11.01, 13:13 nie siedz tylko pod debem Tygrysku pochodz po forum jak mozesz. zeby Ci smutno nie bylo! Kajeczka sie znalazla fajnie! nie tylko Jej s-f jest taki jak pisala. mi dzis grozono tym samym co zrobiono Ronji. wiec bede wpadala rzadziej ale bede obiecuje! a dzis jak bede mogla to sie zjawie ale po 18.00. Was pewnie juz nie bedzie?( ale trzymajcie sie i do zobaczenia w poniedzialek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 23.11.01, 14:55 czytasz ten post więc pewnie jest już po 18.00 niestety mnie już nie ma, ... ale to nic w poniedziałek się spotkamy życzę ci Aniu wspaniałego, bajecznego, emocjonującego, wesołego i długiego weekendu!! baw się, ciesz i brykaj ile masz sił! a ja myślami gdzieś tam będę przy tobie. uszka do góry i uśmiech.... całuję - tygrysek... PS>:pozdrowienia dla Ronjeczki i Kajuni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath........(you know3) 23.11.01, 16:12 Ach, Kaja trzymanie za Ciebei kciuków przydało się!!! To super! Niech żyją alkoholicy! Buuu. miałam napisać pracoholicy i znowu ni ewyszło... Buziaki dla Was, ukochani! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 23.11.01, 17:32 niech zyja i praco- i alko-:)) ha ,ha do poniedzialku kochani. postarma sie byc ok. 10.00 a teraz sobie pohulam po innych watkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 26.11.01, 09:02 taak...., znowu poniedziałek i wrzosowisko znowu się ożywi, jego mieszkańcy niedługo nadejdą... tygrysek już wyszedł..., brrr.... ale zimno, śnieg pada od rana i wszystko jest białe... poczekam na resztę pod dębem,... może trafią po śladach na śniegu.. tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 26.11.01, 10:07 witaj Tygrysku!!! jestem:) na krotko ale jestem! u mnie na razie przestalo padac swieci slonce mroz zelzal wiatr ucichl. masz ode mnie usmiechy na nowy tydzien. i mam nadzieje ze Reszta tez sie zjawi:)))pozdrowionka dla Nich i usmiechy))))))))))))))))!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 26.11.01, 10:30 cześć Ania!! a na jak krótko??,co znowu ten dyżur? co u ciebie? pada śnieg bo umnie sypie od rana i nie przestaje, futreko mam już białe! jak ci weekend minął? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 26.11.01, 10:38 dyzur pozniej ale juz Ci chyba pisalam ze pod moim adresem padly slowa podobne do tych co do Ronji. u mnie na razie nie pada ale rano byla prawie zadymka. weekend udany. wczoraj nie moglam gadac z Toba to siedzialam z domowymi kotami czarnym i burym drapiac je za uszami, glaszczac a one mi mruczaly do ucha swoje kocie opowiesci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 26.11.01, 11:00 wiem, pisałaś.. szkoda że tak się wszystko skomplikowało..., nawet nie możemy spokojnie odwiedzać naszego wrzosowiska! ja protestuję! złożymy zażalenie u rzecznika praw obywatela! i widzisz na co mi teraz przyszło,.. siedzę sam pod dębem... a kto mnie za uszkiem podrapie?? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: heath........(you know3) IP: 195.116.43.* 26.11.01, 11:56 Czesć kochane robaczki, co tam u was, bo ja muszę sie pochwalić, że spotkałam się z wcześniej wspominanym panem i było bardzooooo miło, tak, że jestem , że tak powiem w 7 niebie, czy jakos tak, nie wiem jak u was, ale w Grodzie Kraka śniegu co nie miara, a my teraz mamy biuro w nowym miejscu - same łaki i pastwiska żeby koszty zmniejszyć, wiec po częsci mam widok za oknem jak na wrzosowiska Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 26.11.01, 13:09 czesc Kajeczko dobrze ze TY mozesz towarzystwa Tygryskowi dotrzymac. a ja wpadlam na troszeczke zeby go za uszkiem podrapac... czy u Was tez dzis tak wolno sie wszystko laduje? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 26.11.01, 12:15 wiem, pisałaś.. szkoda że tak się wszystko skomplikowało..., nawet nie możemy spokojnie odwiedzać naszego wrzosowiska! ja protestuję! złożymy zażalenie u rzecznika praw obywatela! i widzisz na co mi teraz przyszło,.. siedzę sam pod dębem... a kto mnie za uszkiem podrapie?? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3)/do Kaji IP: 9.67.96.* 26.11.01, 12:23 to dobrze że było dooooobrze! oby tak dalej Kaja! u mnie też śniegiem zasypany cały świat!, aż mam białe futerko... a w piątek też muszę do Krakowa... co do twojego widoku za oknem to powinnaś się z tego cieszyć! teraz będziesz się naprawdę czuła jak na wrzosowisku! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3)/do Kaji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 18:40 futrzaki, jutro tarzamy się w śniegu! Marzę o tym żeby się z Wami wszystkimi wytarzać do ostatniej suchej nitki!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath........(you know3) 27.11.01, 07:36 Tygrysy! W Wwie już prawie śniegu nie ma, ale na wrzosowisku zaspy nad zaspami! Jak wszyscy będą w komplecie - na trzy cztery wskakujemy w największą, tę pod dębem! Ja już buduję twierdzę, co by potem odwalić bitwę na ścieżki 2001!!! Będą się o nas dzieci na historii uczyły! Tygrys, Kaja, Aneczko, uwaga, zeskakuję Wam na głowy z dęba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 27.11.01, 07:46 auuuu!:) tylko nie na glowe:) ja i tak mam niezle w niej poprzestawiane. zamknal mnie w koncu komputera nie dadza i co ja wtedy zrobie?:)))))))))))))) ahoj!!! a ja juz dwa orly zrobilam na sniegu:))) teraz wasza kolej:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath........(you know3) 27.11.01, 07:48 To ja jeszcze raz wlezę na drzweo i skoczę z niego w tą największą zaspę - łup!!!!!!! - o rany, trochę tego przyrąbałam łbem i juz robię orzełka!!! Ha, jeszcze mu koronę dorysuję!!! Śnieżką w Ankę!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 27.11.01, 07:50 pudeleczko Ronja ha ha:))) to ja zrobie reszke:))) na sniegu:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath........(you know3) 27.11.01, 07:52 A ja kant!!!! Anke, zaufaj mi i nie uciekaj, ja z metra w stodołę nie trafię!!! Ale rzucić się na Ciebie i wytarzać w śniegu potrafię! Mała orgietka w śniegu?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 27.11.01, 07:55 dobra ha ha:))))))))) a moge Cie natrzec sniegiem?:)) brutalna nie bede obiecuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 27.11.01, 08:20 ....już do was pędzę na złamanie karku!! zaspy były takie że ledwo co dotarłem,... a widzę że tu zabawa na całego!! a tygryski to uwielbiają najbardziej!! mam zapas śnieżek,.... zaraz waz załatwię! a masz Ronja!!,... a masz Anka!! teraz szuuus w zaspę!.... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 27.11.01, 08:23 a zaspie mala pulapka czyli ja:))) teraz Cie zlapie za uszka i natre sniegiem:)))) nie trafiles:)))) a kuku:)))! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 27.11.01, 08:50 Tygrysku najmilszy! ja zaraz musze znikac jak zwykle( brykaj po forum i nie badz smutny. jak bede mogla to sie odezwe! buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: heath........(you know3) IP: 195.116.43.* 27.11.01, 09:25 ja też chce, też chce w śniegu się wytarzać, a jeszcze lepiej kogos natrzec, az mu wyjdą takie piękne czerwone rumieńce i będziecie wyglądać jak te lale malowane i tygryski malowane, a w mojej nowej firmie (tzn firma ta sama, ale miejsce inne) pięknie, jak w bajce, -10 stopni, śniegu, szronu na drzewach, mgła na łąkach, soneczko nieśmiało wychodzi..... tak, że 3 razy ulicą jeżdziłam, bo nie wiedziałam na którym zjezdzie mam zjechać, bo nic widać nie było, ale jest cudownie.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek3 Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 27.11.01, 09:50 no to trzy, czteerry i w zaspę Kaja... dziewczyny musiały iść, ale ja jestem! z tygryskiem pożesz zawsze pobrykać! buziaczki - tygrysek.. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 27.11.01, 13:33 Tygrysek dostales maila? nie znikniesz? wpadalm na krotko zeby Cie za uszkiem podrapac!!! nie znikaj tylko brykaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 27.11.01, 14:06 nie znikam, ale siedzę sam jak palec na tym wrzosowisku.. juz mi sie nawet brykać nie chce.. tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: heath........(you know3) IP: 195.116.43.* 27.11.01, 15:11 nie sam, nie sam, juz jestem, a moze np grzańca na rozgrzanie przed brykaniem? moze dziewczyny też sie napiją ? bo ich wino z piwniczki pewnie juz się skończyło? wiec pijemy i brykamy Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 27.11.01, 15:36 Tygrysek Ty nie mozesz sie tak izolowac na wrzosowisku! brykaj po innych dopoki masz mozliwosci:) a wiesz ze secem i myslami zawsze jestesmy przy Tobie nawet jak nas tu nie ma! buziaczki i nie badz smutny! przeciez wiesz ze Cie kochamy! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Kaja! Paskudo!:) 27.11.01, 16:23 Ja też chcę mieć tak ładnie za oknem!!!!! W Kaję śnieżka za to!!!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kaja! Paskudo!:) 27.11.01, 16:24 a ja nie widze co za oknem:) ciemno jak jasny gwint:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 28.11.01, 07:45 u mnie też :))))) cześć Ronja!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 28.11.01, 07:49 No cześć! Ciuchy po wczorajszym szaleństwie w śniegu wysuszone? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 28.11.01, 08:16 chyba raczej futerko nie??? wysuszone, ale siniaka przez Ankę na czole mam!! zemsta będzie słodka!! z kocim sprytem.... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 28.11.01, 10:17 czesc Kochani! widze ze Tygrys nie moze mi tej pulapki wybaczyc:))) a ja Mu lodu na siniaka przynioslam i arcalenu zeby szybciej zszedl:)) czy u Was tez tak zimno? ja zmarzlam w uszy mimo berecika. i zastanawiam sie czy do nosa mozna uzyc kremu do rak? i robialm jaskolki na lodzie bo slisko tu i owdzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 28.11.01, 11:24 ooooo.. widze że się pojawiłaś... na długo?? u mnie też zimno jak ch....., zaspy chyba półmetrowe! całuję lodowato - tygrysek.. PS<:pułapkę ci już daeno wybaczyłem,..ale pamietaj o słodkiej zemście! nie znasz dnia ami godziny!! PS2>:a gdzie ten lód?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: heath........(you know3) IP: 212.33.74.* 28.11.01, 13:19 na krotko Kotku na krotko niestety. tu masz lod! czujesz jak przyjemnie chlodzi twojego siniaka?:) dobra bede sie strzec tej niespodzianki:))) do jutra Tygrysku! zaraz musze sie wylaczyc a jak sie wlacze to Ciebie pewnie nie bedzie? a jutro postaram sie byc przed 8.00. zajrzysz? to sobie ktorko ale zawsze porozmawiamy. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 28.11.01, 13:29 oczywiście że bedę.. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath........(you know3) 29.11.01, 07:55 Tygrysku! Zajeżdżaj Porshe na wrzosowisko! Tylko pamiętaj parkuj z dala od dęba, bo mi konia przestraszysz! Idziemy się, wrozoswi ludzie poślizgać po zamarzniętym stawie? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 29.11.01, 07:59 lecimy lecimy:)! tu masz lyzwy a ja sobie podeszwy pozdzieram:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 29.11.01, 08:11 ja tez już pędzę do was z górki na pazurki!! witajcie kochane dziewczyny!!!:)))) Ronja a dlaczego to ja mam jeździć tym Porschakiem?? przeciez to twoje auto. ty zdobyłas licencję!! ja mogę być z Anką najwyżej pasażerem... Ania!! patrz tam coś leci!!!.... i buuch cię śnieżką!!! 1:0:))hihihi.. tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 29.11.01, 08:13 czesc Tygrys! czekaj teraz ja sie zemszcze tylko berecik otrzepie!:) i jak mi gwiazdy przestana tak latac przed oczami:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 29.11.01, 08:31 a mówiłem ze zemsta bedzie słodka!:)) napewno bedziecie na wrzosowisku znowu chwilę, a mnie jutro nie będzie więc musiałem to wykorzystać i troche sobie z wami pobrykać! i co już ci lepiej?? gwiazdki nie latają?? ale popatrz masz rozwiazane sznurówki... i ciach ci za kolnież!!:))2:0 tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 29.11.01, 08:37 a figa! nic mi tam nie wrzucisz mam za ciasny golf::)))! i nie mam sznurowek tylko wsuwane wysokie buty:))) ps. przestaly latac:)) ps.2 ja rzeczywiscie musze zaraz znikac a Ronja chyba juz pracuje((( wracaj do nas Tygrysku! bedziemy tesknic! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 29.11.01, 09:02 Pracuje, pracuje, ale skoczyć Wam na główki z dęba z całym naręczemśniegu może!!! i buch ich w śnieg!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: heath........(you know3) IP: 195.116.43.* 29.11.01, 09:03 a teraz ja solidaryzując się z dziewczynami ciach ci za ten odstający prowokujaco kołnierzyk kulkę śniegu, a masz, my się nie damy, choć to moze nie sprawiedliwe bo nas więcej, ale wiesz jak to jest na wojnie nawet tej śnieżnej. Ale nie martw się zaraz cię podrapie za uszkiem, żebys się nie boczył i będzie oki A my dziewczyny dalej w śnieg, bo jutro moze go już nie być...... Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 29.11.01, 09:04 I na sankach z górki! Oj! Buch! Trzasnęłam na pyszcza prosto w śnieg!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 29.11.01, 10:00 a mówiłem ze zemsta bedzie słodka!:)) napewno bedziecie na wrzosowisku znowu chwilę, a mnie jutro nie będzie więc musiałem to wykorzystać i troche sobie z wami pobrykać! i co już ci lepiej?? gwiazdki nie latają?? ale popatrz masz rozwiazane sznurówki... i ciach ci za kolnież!!:))2:0 tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 29.11.01, 10:13 Kaja!! nie zaczynaj z tygryskiem? wiesz czym to grozi?? Anka juz się przekonała! oooooo.....Ronja leci z dęba:)) unik..... i ciach w nią!!! hihihi... wyglada jak sopel.. a gdzie Anka?... muszę sie odegrać... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 29.11.01, 10:32 Kaja - ja go łapię za nogi, a ty wspomagasz moją akcję od góry rzucając go o glebę!!! Anka, jak przyjdzie to uklepie to pręgowane nieszczęście pod śniegiem!!! Pozdrawiam, Sopel Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 29.11.01, 11:39 a dlaczego pręgowane nieszczęście??? jestem poważnie zaniepokojony.... czyżbym był dla was nieszczęściem??? i na dodatek w trójkę na jednego!! a gdzie wasze fair play??? tygrysek... PS>:i tak z wami wygram!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 29.11.01, 11:59 Tygrysku, przede wszystkim prawie nie rozumiem co mówisz spod tego śniegu:) A nieszczęście - popatrz sam na siebie! Futro mokre, ogon i wąsy zwisają zmokłe ku ziemi, a w oczach ten niepokój która cię tu jeszcze w tym śniegu sponiewiera!!!:))) Ach, wyrzuty sumienia w nas kwitną na samą myśl o unfair play, jaką z tobą prowadzimy, ale z drugiej strony pobiłybyśmy się o to, która miałaby być z Tobą w jednej drużynie naprzeciw pozostałym biedaczkom, wiec lepiej zostawić to tak jak jest. Chyba żebyśmy zrobili losowanie...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 29.11.01, 12:29 dobra, dobra... futerko mokre ale zaraz wyschnie i zobaczycie:)) niech wam będzie, sam przeciw trójce..., ale i tak wygram bo jestem szybszy hihihi.... oooo... Ronja zobacz jaki piekny kotek... baaachh!!... 2:0:))) tygrysek... PS>:a zresztą Anka i Kaja już uciekły.. zostałas sama... hihi.. to już nie masz szans... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 29.11.01, 13:09 Coś zmyślasz! Gdzież ja bym się obejrzała za kotkiem na środku takiego śnieżnego pustkowia jakim jest nasze wrzosowisko! A w poniedziałek umawiamy się na kulig! Przynieście sanki. nareszcie mój koń trochę się ruszy i zrzuci sadełko! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 29.11.01, 13:27 kulig na wrzosowisku??:))) juz widzę jak bedziemy przemykać po tych pagórkach i wybojach:)) a po kuligu na tydzień L4:)) ...ale dobra może być ja sie stawiam jako pierwszy! może zamiast konia weźmiemy traktor?? tygrysek... PS>:zauważyłaś że dzisiaj jesteś na wrzosowisku cały dzień? przyłączyli ci znowu net-a ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: heath........(you know3) IP: 195.116.43.* 29.11.01, 13:55 Oj tygrysku przecież to sama przyjemność byc natartym śniegiem przez 3 baby, a ty mówisz o fair play, przecież to wojna, a na futerko dobrze robi taka śnieżna kąpiel, potem poskaczesz i będziesz jak nowy oki? a my dziewczyny dalej na drzewo i na tygryska skakać , a która go bardziej przywali ta dostaje punkt....... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 29.11.01, 13:56 Kochani moi znikam ale dostarcze Wam sanie! na razie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3)/do Kaji IP: 9.67.96.* 29.11.01, 14:09 dobra niech będzie,... 3 na 1.. co mi tam... najwyżej polegnę bohatersko! całuski - tygrysek... PS>:zajrzyj na pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3)/do Kaji IP: 212.244.252.* 29.11.01, 14:39 rany boskie, dopiero to zauważyłam że dziś na wrzosowisku jerstem cały dzień!:))))))))))))))))) - faktycznie, podłączyli mi neta. Zobaczymy na jak długo... Ryczę ze smiechu do siebie, bo sobie wyobraziłam kreskówkę, w której tygrysek taki z Kubusia Puchatka stoi pod drzewem z głupiąmoną, a na z drzewa po kolei spadają mu na łeb autentyczne baby w chustkach na głowach...:))) Aneczko, do jutra, mam nadzieję, że jutro będzie tak samo dobrze jak dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 29.11.01, 15:55 mam nadzieje Ronjeczko! szkoda tylko ze Tygryska nie bedzie! ale w poniedzialek bedzie juz super na 100% :)))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 30.11.01, 08:06 pusto dzis na wrzosowisku... chyba musze poszukac tych zoledzi ktore schowalam. posadzimy je wiosna zeby nasz dab nie byl sam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath........(you know3) IP: 212.244.252.* 30.11.01, 11:58 A jak urosną to akurat będziemy sobie albo nam będą kopać groby miedzy ich korzeniami... A ja kasztanów poszukam! I jarzębiny! I las sobie zasadzimy! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 30.11.01, 13:55 Ronjeczko a co takie ponure perspektywy?:))) a ja jeszcze kilka bukow bym posadzila! bukowe lasy sa takie piekne jesienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 01.12.01, 18:28 cicho dzis na wrzosowisku... ciekawe czy jak juz las urosnie to spotkamy w nim Enty. chcialabym kiedys porozmawiac z Pasterzem Drzew. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath........(you know3) 03.12.01, 07:32 Ach, i żeby jednorożce się po lesi epałętały... Oglądałaś "Legendę" z Tomem Cruise'em? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 03.12.01, 10:41 witajcie Wrzosowiskowcy!!! alez mi dzis portal potwornie chodzi! wpadlam na chwile wymachujac kawalkiem piernika domowej roboty dla wszystkich a w drugiej lapie mam worek z zoledziami ktore w koncu znalazlam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 03.12.01, 11:20 cześć Ania!!! na długo jesteś?? a co z naszym kuligiem?? ja już czekam.... tygrysek.. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 03.12.01, 18:03 Tygrysku biedaku znow byles dzis sam na wrzosowisku((( ja jutro wpadne tez na krotko i ok. 10 postaram sie byc. chyba ze znow bede miala klopoty tak jak dzis ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 04.12.01, 08:53 widzisz Ania... tak to bywa:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 04.12.01, 10:05 czesc Tygrysiu! jestem jak zwykle na krotko ale wpadalm sie przynajmniej przywitac podrapac Cie za uszkami i poglaskac po buziaku! a co z Dziewczynami? Ronja mi maila wczoraj przyslala a Kaja milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek3 Re: heath........(you know3) 04.12.01, 10:55 dzięki za podrapanie i pogłaskanie! to się przyda na taki mróz! jak chcesz to możesz się ogrzać moim futerkiem... własnie sam się zastanawiam co z dziewczynami.. moze nie ma ich dzisiaj w ogóle?? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath........(you know3) 04.12.01, 12:03 Ja jestem, jestem!!! I udało mi się wreszcie wejść na gazete!!! To może jutro kulig zrobimy? Ale u nas w Warsaw mróz, rano minu siedem stopni Celsjusza!!! (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 04.12.01, 12:15 kulig jutro?? a co dzisiaj? a tak się cieszyłem,....chlip nawet mam sanki ze sobą... od rana czekałem a teraz nic z tego?? tygrysek... PS>:może mała wojna??:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath........(you know3) 04.12.01, 12:35 Ja też jak kretynka ciągnęłam za sobą sanki Grójecką... Ludzie się oglądali, bo śniegu nie ma, ale co tam, co się nie robi dla Tygryska!!! Mała bitewka? Proszę bardzo!!! Śniegiem na niego!!! Do booooojuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 04.12.01, 12:58 hihihi... zapomniałaś że tygryski sa szybsze! unik i....... ciach w Ronję! a teraz czmych za zaspę! i co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: heath........(you know3) IP: 212.33.74.* 04.12.01, 13:08 wpadlam na chwile i trafilam w sam srodek bitwy! to chyba bede uciekac:)) na dodatek strasznie wolno sie laduje nasze wrzosowisko. (((((((((( sluchajcie jak mnie nie odetna to sie zglosze jutro ok. 8.00. bede wasze guzy i siniaki leczyc!:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 04.12.01, 13:27 OK Ania!!, tylko weź dużo bandaży i maści.. kurde ... skryłem sie za tą zaspą i coś mnie Ronja nie umie znaleźć..hihihi,... chyba bedę musiał sie pokazać... hop,hop... Ronja tu jestem!! twój żywy cel! złapiesz mnie?? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 04.12.01, 18:47 ok. wezme:) jutro sprobuje byc od ok.8.00 chyba ze stanie sie tak jak moze Ci juz Ronja powiedziala. trzymaj sie Tygrysku i mam nadzieje ze sie jeszcze spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tygrysek Re: heath........(you know3) IP: 9.67.96.* 05.12.01, 07:33 nie powiedziała, ale przeczytałem... wiecie co .... wszystkiego mi się już odechciało, to już za wiele jak na mnie, najpierw Ronja, teraz ty Aniu!,.. to jakiś koszmar! jak tu być wesołym i zabawnym kiedy co chwilę nad wrzosowiskiem wiszą jakieś widma odejścia kogoś!.. ja już mam tego dość! ktoś się na nas uwziął czy co?? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath........(you know3) 05.12.01, 07:51 Ech, gupie autobusy warszawskei- nieco mrozu i juz się spóźniają!:) Trzymajmy za Ankę kciuki - niech z nami zostanie!!! Wszystkie liście z dęba opadły przez te nasze zabawy. Stoi łysy i smutny... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........(you know3) 05.12.01, 08:14 Ronja Tygrysek a moze na debie lampki powiesic zeby swiecily i bylo nam i jemu weselej? mam czerwone! co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś