Dodaj do ulubionych

Shachar, to na kogo

20.02.26, 00:25
Teraz bedziesz glosowac? Czy na tego co wciagal kokaine z deski klozetowej (junior Kennedy), czy na tego, ktorego matka trzymala
na rekach na wyspie Epsteina w jego obecnosci?
Innymi slowy, czy na tych co sie kompletnie skompromitowali w ekipie pomaranczowego, czy na tych, co, wedlug ciebie, trwonia pieniadze i zadnego planu nie maja?
Ja nie mam tego problemu. Nie glosuje na nikogo juz od wielu lat.
Ciekawym jak z tego wybrniesz?
Gasnice?
Obserwuj wątek
    • rzeka.suf Re: Shachar, to na kogo 20.02.26, 01:43
      trump plynie niesiony narcyzmem, jako, ze nikt mu nie przerywa, a nawet klaszcza i w pas sie klaniaja, to korzysta, wypasa swoje ego ile moze. dzis wyznal, ze dalby sobie medal za odwage, bo polecial do iraku. jakas calkowita degeneracja, absurd goni absurd, a wszystkie one takie trywialne. jest oczywiste, ze trump jest calkowicie skorumpowany i dziala w interesie tych, ktorzy go oplacaja i pozwalaja mu sie do woli tarzac w brokacie.
      szykuje sie atak na iran.
      szczerze watpie, aby lecial z nami jakis przytomny pilot.
      • a_iii_ty Re: Shachar, to na kogo 20.02.26, 02:07
        Tak mowia, ze mozemy sie obudzic w srodku wojny. Pokojowa Nagrode Nobla chuj strzelil, buahaha.
    • shachar Re: Shachar, to na kogo 20.02.26, 18:57
      Nie wiem na kogo, ale mysle, ze moje rozczarowanie demokratami nie przejdzie mi szybko.Wole wiedziec o rzeczach strasznych, niz byc urabiana i czadzona propagandą tych wazeliniarskich, klamliwych demokratycznych prezydentow, kandydatow na nich, ich media i ich wyborcow. A propos, Kamala szykuje sie jeszcze raz do wyborow. No czy oni sa powazni?
      Na razie w najnowszym odcinku podkastowym Michael Malice, czesty bywalec, taki maly truten, ale za to bystry. Ciekawa jestem, co ma do powiedzenia i do posmiania sie.
      • a_iii_ty Re: Shachar, to na kogo 20.02.26, 19:14
        Mam rozumiec, ze nie jestes rozczarowana banda pomaranczowego, maga i republikanami w kongresie?
        Czyli ty ciagle planujesz glosowac na tych bandziorow, nie wazne z jakiej partii?
        • shachar Re: Shachar, to na kogo 20.02.26, 20:15
          Nie mam zadnego wplywu na to, co rozumiesz, a zaglosuje na kogos, kto mi sie najbardziej spodoba w danym momencie, albo najmniej nie spodoba, jak wszyscy.
          • a_iii_ty Re: Shachar, to na kogo 20.02.26, 21:45
            Nie chodzi o to, na kogo bedziesz glosowac, tylko ze bedziesz. Przypomina mi to
            Dreptanie do kosciola, bo tak nauczono. Nie wazne, kto na liscie, kto co farmazoni, ze
            Zmieni w zyciu innych, nie wazne ze pod ambona stoi obslizly zbok obiecujacy czary
            Niewidy po smierci... Wazne, ze "ofiara zostala spelniona", zaglosowano, rzucono na tace
            I mozna spierdalac do domu. W obu przypadkach "wierni" i "glosujacy" dokladaja sie
            Do wygodnego zycia i emerytury ludziom, ktorych znajac tylko z reklam, albo z kolejnych wizyt
            W tzw. swiatyniach I konfesjonalach.
            Gasnico?
            • extramuralruraoccasional Re: Shachar, to na kogo 20.02.26, 22:09
              A ten znowu swoje...

www.youtube.com/watch?v=IK7SiKM7kCM&list=RDIK7SiKM7kCM&start_radio=1
              • a_iii_ty Re: Shachar, to na kogo 20.02.26, 22:21
                A dokladniej...onuco
            • shachar Re: Shachar, to na kogo 21.02.26, 14:21
              Ja bym Imek moje chodzenie na wybory okreslila jako sport typu, czyja druzyna przeciagnie beke w swoja strone. A potem jest radosc grupowa lub wstyd kleski, ot takie glupie ludzkie rozrywki. Jak mi sie to znudzi to przestane chodzic.
              • a_iii_ty Re: Shachar, to na kogo 21.02.26, 17:23
                Szkoda, ze tak malo rozumiesz z tego bagna, w ktorym zyjemy.
                • shachar Re: Shachar, to na kogo 21.02.26, 18:41
                  a_iii_ty napisał:

> Szkoda, ze tak malo rozumiesz z tego bagna, w ktorym zyjemy.
                  Dlaczego ci szkoda? Nie wystarczy ci, ze ty wszystko rozumiesz?
              • a_iii_ty Re: Shachar, to na kogo 21.02.26, 17:47
                Kiedys chyba chcialas dac szanse temu idiocie by ratowal nasze zdrowie. Dobrze mowie?
                • shachar Re: Shachar, to na kogo 21.02.26, 18:43
                  Dobrze mowisz, nadal go uwielbiam.
                  • a_iii_ty Re: Shachar, to na kogo 21.02.26, 20:10
                    Ciagle mam nadzieje, ze to zart. Ale cos mi szepce, ze to niestety prawda.
                    • shachar Re: Shachar, to na kogo 21.02.26, 20:48
                      A co takiego masz przeciwko niemu? zapytam niewinnie, bo domyslam sie, ze to co reszta mediami urobiona, ze on pije krew dzieci niezaszczepionych. Zeby nie bylo, ja tez tyle o nim wiem, co media podaja, dodatkowo wywiad z nim u Rogana, bardzo znaczacy, bo dal temu czlowiekowi pare godzin na wypowiedzenie sie. I to zrobilo cala roznice.
                      • a_iii_ty Re: Shachar, to na kogo 21.02.26, 22:00
                        Zapytaj jego rodzine, co maja przeciwko, nie mnie.
                        • shachar Re: Shachar, to na kogo 22.02.26, 09:29
                          ok, zapytam jego rodzine w wolnej chwili, ale na razie ciebie spytam, jaki sens ma twoj wpis, na ktory wlasnie odpowiadam?. Imek, ja mam weekend dzis, a czuje sie jakbym byla w pracy. Tego typu logiczne rozmowki 12h 5x w tygodniu prowadze.
                          • rzeka.suf Re: Shachar, to na kogo 22.02.26, 12:56
                            czy mozesz zreferowac nam tu za co uwielbiasz rfk j? co cie przekonalo? jakie sa glowne punkty jego programu przedstawione w tym wielogodzinnym podcascie?
                            • shachar Re: Shachar, to na kogo 22.02.26, 15:29
                              Imek, domyslam sie ze fox news jest dla ciebie najwyzsza forma obrazy smile. Tak, uszylam sobie nawet czapke z lisa z napisem MAGA i kupilam te zlote buty Trumpa. Zaplace komus nawet zeby postawil ci przed oknem moj kartonowy obrys rzeczywistych rozmiarow w wyzej wymienionych akcesoriach.
                              Co do podkastu z RKJ zeby zreferowac musialabym posluchac jeszcze raz, bo to bylo dawno juz, ze 2 lata temu, jesli nie wiecej. Zostalo mi tylko ogolne wrazenie bardzo pozytywne, bo tak jak Rogan, myslalam, ze to jakis swir, a to okazal sie bardzo wywazony gosc, nie majacy jakichs idei z kosmosu, tylko logicznie tlumaczacy swoje poglady. Nie jest antyvaxerem, tylko osoba postulujaca wieksza i ostrzejsza kontrole i badania jak szczepionki ogolnie wplywaja na stan zdrowia. Poza tym jego ksiazka o przewale Faucciego, za ktora nie zostal pociagniety do odpowiedzialnosci w zadnym pozwie sadowym, bo Fauci nie mial za co go pozwac.
                              Po trzecie zaden polityk ubiegajacy sie o najwyzsze podium nie osmielil sie przed Kennedym ot po prostu siasc i odpowiadac na pytania jak normalny czlowiek, a nie jak postac polityczna/gadajaca glowa z tv uprzednio napisane punkty. W ogole zachecam bardzo do posluchania tego podkastu, mimo, ze ciezko sie slucha Kennedyego z powodu jego glosu. Ale mozna sie dowiedziec paru rzeczy o nim i wyrobic sobie wlasne zdanie, zamiast powtarzac po kims wiesci z dziesiatej reki. Boicie sie zmienic swoje zdanie o czyms? To nie boli smile. A jesli nie chcecie nabijac ogladalnosci Roganowi, to raz mozna, a potem obejrzec Colbert Report dwa razy dla przywrocenia rownowagi w organizmie.
                              • rzeka.suf Re: Shachar, to na kogo 23.02.26, 17:49
                                obawiam sie, ze naprawde nie posiadam wystarczajacej wiedzy z zakresu epidemiologii, aby moc zweryfikowac tezy rfk juniora. obawiam sie, ze ty rowniez nie.
                                moglabym chatgpt ewentualnie zaprzac do tego zadania, tym bardziej, ze w moim modelu zycia akurat nie po drodze mi SLUCHAC wielogodzinnych podcastow z uwaga, no i ten glos jego jest straszny/nie jego wina, po prostu ciezko tego sluchac/.
                                w innym watku piszesz, ze foxy, tvny, nytimesy i gazety to straszny lamus. i owszem. to tuby sponsorowane przez zainteresowanych wywieraniem wplywu na konsumentow wszelkiej masci.
                                ale o twojej starosci, odchodzeniu do lamusa, swiadczy wiara w podcasty i inne youtuby. odkad staly sie oplacalne, sluza celom komercyjnym, w tym manipulacji politycznej populacji.
                                ostatnio uslyszalam, ze facebook jest dla starych ramoli. jako osoba posiadajaca jakis generalny problem czasowy, ze tak to ujme, zafrapawalo mnie to: przeciez 'prezdwczoraj' doslownie fb to bylo to TO, ostatni krzyk mody. teraz to juz nawet tiktok jest dla starych big_grin
                                teraz na topie jest wiara w obiektywizm ai. co nawet tutaj widze u was smile
                                • extramuralruraoccasional Re: Shachar, to na kogo 23.02.26, 19:51
                                  obawiam sie, ze naprawde nie posiadam wystarczajacej wiedzy z zakresu epidemiologii, aby moc zweryfikowac tezy rfk juniora. obawiam sie, ze ty rowniez nie.

Więc czemu Szakira nie może wierzyć akurat jemu, jeśli ma ochotę, a obie nie
                                  macie wiedzy?

nie po drodze mi SLUCHAC wielogodzinnych podcastow z uwaga, no i ten glos jego jest straszny/nie jego wina, po prostu ciezko tego sluchac/

Słuchanie go nie jest obowiązkowe, natomiast komentowanie nie wiedząc, co powiedział, jest powiedzmy, trochę nieścisłe.

"Pomnij, że laika osąd, gdy mówi o dziele
                                  O dziele mówi mało. O laiku wiele"

ale o twojej starosci, odchodzeniu do lamusa, swiadczy wiara w podcasty i inne youtuby. odkad staly sie oplacalne, sluza celom komercyjnym, w tym manipulacji politycznej populacji

No. Już to pisałem. Populiści. Faszyści. I naziści. Większość nie wie co to, z wyjątkiem tego, że to strasznie złe, i że to domena wyłącznie prawaków. I Putina.

teraz na topie jest wiara w obiektywizm ai. co nawet tutaj widze u was

Napisała prześmiewczo osoba, która w tym samym poście na początku wspomniała: "moglabym chatgpt ewentualnie zaprzac do tego zadania"

No tak.
                                  • a_iii_ty Re: Shachar, to na kogo 23.02.26, 19:56
                                    Siema onuco...
                                  • rzeka.suf Re: Shachar, to na kogo 24.02.26, 00:03
                                    a gdzie ja komentuje tezy rfk juniora???
                                    ---
                                    trudno zebym wydawala osad o tym, co jest teraz modne na podstawie jedynie moich wlasnych preferencji.
                                    --
                                    nie wiem czy juz zauwazyles, ale nie chce mi sie z toba klócic. to juz wole tracic czas twitera skrolujac.
                                • wilczamia Re: Shachar, to na kogo 23.02.26, 20:34
                                  No tak, podkasty sie uprawia dla kasy, co innego epidemiologia! Te kazdy praktykuje pro bono big_grin
                                • shachar Re: Shachar, to na kogo 24.02.26, 02:49
                                  Mnie te dlugie wywody epidemiologiczne w ogole nie zniechecaja, w koncu moj profil to biol-chem smile Moim zdaniem pryncypia sa calkiem przystepnie podane, jesli ma sie troche dobrej woli i zwyklego zainteresowania, co poszlo nie tak zdaniem ludzi, ktorzy byli w opozycji do szczepionek covidowych zwlaszcza Bret Weinstein byl bardzo pomocny w 2021 roku. Stalo sie to punktem mojego najwyzszego zainteresowania, bo to sie dzialo realnie w moim zyciu i szereg decyzji jakie wowczas podjelam byly pod wplywem mediow i rzadowego stanowiska wlasnie. Bylam 'wzorowym' obywatelem.Az do momentu, kiedy okazalo sie, ze ta cala zabawa w rzad prawozzadny to bajka dla gullibles, takich jak ja.Wciaz jestem w stanie pewnego rodzaju szoku poznawczego, wiec trudno mi jest zrozumiec brak zainteresowania w ogole ta tematyka, jesli jest sie czy bylo bardzo ideologicznie podkreconym oficjalnym kursem.
                                  Wspomnialas kiedys ze RKJ pierdoli cos bo mu glizda mozg zezarla, to takie bardzo chodliwe medialne oszczerstwo bylo swojego czasu. No wiec jak dalej moze toczyc sie miedzy nami dyskusja na temat RKJ ? Nie wiem. Widze, ze Robercik pozostanie szatanem dyzurnym.
                                  Nie wiem ,co moze oznaczac termin 'wiara w podkasty' w moim przypadku. Ujelabym to raczej jako entuzjazm do podkastow. Nie chcialam zrobic na nikim wrazenia, ze staram sie byc 'modna'. Jest to po prostu dla mnie najlepsza rozrywka, ktora sie dziele z ludzmi jakos tam znaczacymi dla mnie. Nie ma nic lepszego dla mnie , jak siasc w doborowym towarzystwie i prawie czuc sie uczestnikiem jakiegos procesu myslowego, lub jajcarstwa. Nikt mnie do tego nie namawia, ani nie mam za to placone na godzine, sama chetnie place za subskrypcje, choc nie musze. Place , bo cenie content. Moi top postaci to bracia Weinstein, Tim Dillon! (uwielbiam te jego gejowska elokwencje), odjechany Duncan Trussell, Neil DeGrasse Tyson, Foster i Kisin, to stali bywalcy, Malice, Friedman, i wielu innych, a czasmi random goscie; jakis prawnik rozwodowy, jakis zalozyciel dark web, jakis gangster. byly szpieg, aktor, piosenkarz. Wszystko co dotyczy zycia w symulacji, psychologii, biznesu, polityki, i czegos nieuchwytnego', cenie personalities. Ale ja juz o tym mowilam pare razy. Nie wiem kogo staram sie przekonac i do czego. Innych do swojego zdania. Ale przeciez nie bez kozery inni nazywaja sie inni.Inni maja inne potrzeby, ot i wszystko.
                                  • krytyk2 Re: Shachar, to na kogo 24.02.26, 11:25
                                    shachar napisała:

> Mnie te dlugie wywody epidemiologiczne w ogole nie zniechecaja, w koncu moj pro
                                    > fil to biol-chem smile Moim zdaniem pryncypia sa calkiem przystepnie podane, jesl

Jeżeli to Cie jara i stanowi zarzewie myślenia na dowolne tematy- to jest w porządku. Najgorzej jak juz nas nic nie kręci i tracimy powoli kontakt ze swiatem.
                                    Bycie w stanie przetrwania to nie tylko odsunięcie od życia z powodu choroby, bezrobocia czy wypadku, to glownie- na co dzien- uczepienie sie jalowego trybu życia, bez większego celu, z poczuciem straty czasu.
                                    • a_iii_ty Re: Shachar, to na kogo 24.02.26, 15:39
                                      Mam inne zdanie w tym temacie.
                                      Dla Ciebie krytyku i dla shachar bycie w centrum ludzkich opinii swiadczy o zyciu w pelni. Dla mnie ktos, kto do poznej, zyciowej jesieni slucha I podnieca sie tym co ludzie mowia, to dowod na to, ze sami niczego nie sa w stanie wymyslec. I po drugie, wogole sie nie ucza. Pomine juz fakt, ze w glowie powstaje bigos.
                                      Jest gleboka mysl w starym chinskim powiedzeniu, ze madry czlowiek codziennie stara sie "oduczyc" czegos. Uczestniczenie w lawinie podcastow jest przeciwienstwem tej madrosci.
                                      Uwazam, ze utrata zainteresowania tym o czym mowia ludzie to oznaka dojrzenia do nastepnego etapu w zyciu. Etapu refleksji, spokoju itp.
                                      Piszesz o celu zycia, o uczepieniu sie jalowego trybu zycia. Madrosc jest jalowym trybem zycia? Ciekawe.
                                      Spogladanie w oczy psa, ktorego kochasz to jalowy tryb zycia? A sluchanie beukotu jakiegos mundrali to nie poczucie straty czasu?
                                      To takie moje przemyslenia w temacie.
                                      Gasnice prosze.
                                      • shachar Re: Shachar, to na kogo 25.02.26, 14:32
                                        Po trosze traktuje to jako jalowa dyskusje, bo ludzie zawsze i wszystko beda traktowali ze swojej perspektywy.
                                        Kiedy zaczne sie podniecac tylko swoim glosem, to bedzie znak dla mnie, ze czas isc do lasu i tam zostac.
                          • a_iii_ty Re: Shachar, to na kogo 22.02.26, 12:57
                            Zadnego sensu nie ma. Twoje odpowiedzi wlasnie to pokazaly. Kopia FoxNews
                            Beukotu. Have a nice day.
                            • rzeka.suf Re: Shachar, to na kogo 22.02.26, 13:14
                              raczej nie fox news - podcasty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka