sabbina 22.05.04, 22:07 POZDR Z KRAKOWA >>>...))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teufel Re: WISŁA KRAKÓW MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!! 22.05.04, 22:11 Nie to ze jestem niegoscinny - ale wypad stąd i nie denerwuj ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: WISŁA KRAKÓW MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!! 22.05.04, 22:30 A ja się ciesze że Wisła zdobyła tytuł. Wielkie gratulacje. Ps. Teufel chciałes aby Legia miała mistrza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: WISŁA KRAKÓW MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!! 22.05.04, 22:31 Widzew, żeby miał. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: WISŁA KRAKÓW MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!! 22.05.04, 22:32 gratulacje dla Wisły, szkoda że Widzew już poza ekstraklasą... Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina WIDZEW ! WISŁA ! JAGIELLONIA BIAŁYSTOK ! 22.05.04, 22:34 POZDR. Z KRAKOWA >>>:::))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz GRATULACJE!!! 23.05.04, 00:41 Wisła dopięła swego. Gratuluję. Natomiast Widzew witam w drugiej lidze, raz będą derby z ŁKS, bo ŁKS szykuje się na pierwszą ligę. Nastąpi za rok taka swoista wymiana. Niestety Widzewowi nie ma czego gratulować, bo nawet stracił ten "widzewski charakter". Obecnie to DNO! Odpowiedz Link Zgłoś
tommek007 Re: GRATULACJE!!! 23.05.04, 00:54 the_elviz napisał: > Wisła dopięła swego. Gratuluję. Natomiast Widzew witam w drugiej lidze, raz > będą derby z ŁKS, bo ŁKS szykuje się na pierwszą ligę. Hmm Ciekawe rzeczy piszesz ;-) Nie wiedziałem o tych imperialnych planach ŁKSu. Lepiej niech uważają, żeby nie bić się w barażach z jakimiś trzecioligowcami! Gratulacje dla Krakowa! a legła...no cóż znowu legła :-D Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: GRATULACJE!!! 23.05.04, 09:19 równie dobrze można powiedzieć, że w tym sezonie widzew szykował się na mistrza :) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: WISŁA KRAKÓW MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!! 23.05.04, 09:21 Tylko niech znowu nie dadzą siana z ligą mistrzów... Odpowiedz Link Zgłoś
tommek007 Re: WISŁA KRAKÓW MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!! 23.05.04, 11:33 Trzeba trzymać kciuki za Monaco w finale Ligi Mistrzów.Jeśli Francuzi wygrają wtedy Wisła będzie rozstawiona w eliminacjach co znaczy po prostu, że trafią na słabsze teamy :) Odpowiedz Link Zgłoś