Gość: Pichciarz IP: *.proxy.aol.com 28.11.04, 04:53 www.thegutsygourmet.net/cook-hist.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sionia Re: Nasza historia (Eng.) IP: *.udn.pl 28.11.04, 08:08 witam, gdzie moge znalezc przepisy na polskie potrawy, ale po angielsku.... a moze jest jakas strona, że sa przepisy jednoczesnie po polsku i angielsku? interesuje mnie tradycyjna polska salatka jarzynowa (z majonezem) milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzia Re: Nasza historia (Eng.) IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 10:33 Ale ćwieka mi zabiłeś, do tego jest potrzebna znajomość rosyjskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfredka1 Re: Nasza historia (Eng.) 28.11.04, 10:54 mogę prosić po rosyjsku? dałam radę tematowi o "wytwórni" tortów w Moskwie, może i innym posiłkom poradzę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Nasza historia (Eng.) IP: *.proxy.aol.com 29.11.04, 04:44 Zaraz, zaraz: polskie po angielsku, po rosyjsku i po jakiemuś tam jeszcze? Bo są, ale co dokładnie chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś