madohora Re: Dzień Wagarowicza 25.01.21, 13:23 A ja nie będę tutaj wyliczać Ile w tym roku jest Dni Wagarowicza Odpowiedz Link
madohora Re: Dzień Wagarowicza 15.08.21, 01:39 Dzisiaj wspominałam. Dzieciak chciał sobie zrobić zdalne wagary a starszy brat (kujon) go wkopał. Odpowiedz Link
madohora Re: Dzień Wagarowicza 25.01.22, 12:32 Plączą się dzieciaki po ulicach Czy dzisiaj jest Dzień Wagarowicza?! Odpowiedz Link
madohora Re: Dzień Wagarowicza 25.01.22, 12:35 Wszystko na odwrót Nic nie wiem by jakaś szkoła wolne miała Przynajmniej o tym nic nie słyszałam Dzieciak sąsiadki z piekła rodem Już od tygodnia do szkoły nie chodzi Gdyby to była zwykła kwarantanna Chyba by po sklepach nie jeździła panna I dzieciaka z sobą nie ciągała Tylko w domu spokojnie siedziała Dzisiaj dzieci dostały "przepustkę" I przez godzinę były na podwórku Nie wiedziały co robić bawiły się po kryjomu Bo do tej pory cały czas siedziały w domu Odpowiedz Link
madohora Re: Dzień Wagarowicza 30.01.23, 20:42 Pamiętam jak raz wybrałam się na wagary a potem było całe pasmo porażek. Najpierw zaczęło tak lać, że jedyne co mi przyszło do głowy to kino. A tam tak nudny film, że na długo mi się odechciało wagarować. Odpowiedz Link