madohora Re: Epigramaty 30.07.22, 17:20 AURA – ona mówi że aurę wokół siebie roztaczasz Uważaj na nią – to jest jej praca Zaraz nabierze cię na niezłą kasę Bo takie „wróżki” są na nią łase Odpowiedz Link
madohora Re: Epigramaty 17.08.22, 18:42 BOISKO – tego nie mogę ująć prościej Za piłką lata masa gości A gdy zdarzy się jakaś przegrana To komentarze są aż do rana Odpowiedz Link
madohora Re: Epigramaty 25.09.22, 20:54 Ara - nazwa taka nie za długa Chociaż stara to papuga Do tematu jeszcze wrócę Hasłem jest w każdej krzyżówce Odpowiedz Link
madohora Re: Epigramaty 18.12.22, 20:05 WIGLIA – Gospodyni już się krząta Zaraz cały dom posprząta I dwanaście dań ugotuje Lecz czy dobrze się z tym czuje?! Odpowiedz Link
madohora Re: Epigramaty 19.12.22, 19:07 lampki – gdy tak sobie migają To nastrój nam dają Lecz w kryzysie taka sprawa Że skończy się ta zabawa Odpowiedz Link
madohora Re: Epigramaty 29.12.22, 19:43 Kolacja, wieczerza - raz do roku jedziemy do mamy Uroczystą kolację tam mamy Stół się aż ugina od dobrych rzeczy A potem każdy na żołądek złorzeczy Odpowiedz Link
madohora Re: Epigramaty 11.05.24, 22:19 Chłapowo mi się nie marzy Tam jest dziwny piasek na plaży O mój Boże, o mój Święty Jak on się wbija w pięty Odpowiedz Link
madohora Re: Epigramaty 12.05.24, 10:59 Kołobrzeg - w Kołobrzegu mam rodzinę Pojechałam do nich z winem Oni drzwi mi nie otwarli Jakąś szafą je (dodatkowo) zaparli Odpowiedz Link
madohora Re: Epigramaty 12.05.24, 18:09 Kończyce Wielkie - gdybym tylko samochód miała Chętnie bym się znowu wybrała Lecz bez samochodu bieda Pieszo raczej już się nie da Odpowiedz Link
madohora Re: Epigramaty 15.05.24, 22:07 Lubliniec - weź mnie popraw albo coś zmień W Lublińcu można spędzić cały dzień Jest tam parki z rzeźbami I budka z dobrymi lodami. Odpowiedz Link
madohora Re: Epigramaty 16.05.24, 18:43 Stare Tarnowice - pamiętam, gdy PGR tutaj się mieścił Co tam jest teraz w głowie się nie mieści Ja woziłam gnój dla pieczarek I nawet nie myślałam, że wyrośnie tu zamek Odpowiedz Link
madohora Re: Epigramaty 17.05.24, 18:26 Może teraz powiem to tak W Wojkowicach jest duży park A w środku Urząd Stanu Cywilnego No i co z tego Odpowiedz Link