Dodaj do ulubionych

HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM???

13.06.05, 18:34
Rzeczywiscie wraca STARE rodem z PRL-u.Tak bylo za towarzyszy komunistow, jak
powiedziales cos i wskazales palcem, a bron Boze , jak sekretorzowi cos
wytknales---to na szlag cenzura, szykany i dobieranie sie do siodmego
pokolenia.Podobnie ma sie z naszym Szastokiem, czyzby za wiele uchylono
prawdy i faktow jego bujnego zycia.Co sie komus nie spodobala wypowiedz
radnego?Czy tez propozycja jednego z forumowiczow odnosnie wpisywania uwag
wzgledem Szastoka?Nie wiadomo w czym kto zawinil, ale zamyka sie i to po
chamsku ludziom geby.Zapytuje cie Hepiku, to wobec czego po coz nam to cale
forum miejskie pt. R.Sl., skoro zamyka sie ludziom droge do swobodnej
wypowiedzi.W tej sytuacji to gorsze od czasow komuny, bo kazdy z nas wiedzial
i znal co go czeka, jak napisze prawde.Pseudodemokracja, dyskryminacja,
inwigilacja?Niestety takimi zasadami kieruje sie forum rudzkie.I tak nie
jestescie w stanie ludziom geb pozamykac, wiec skutek bedzie wrecz
odwrotny.Od tego momentu dla mnie i innych forumowiczow to forum staje sie
nie wiarygodne i z punktu widzenia spolecznego absolutnie pozbawione
sensu.Akurat tak sie sklada, ze czytalem te wszystkie "ZAKAZANE" posty i nie
dopatrzylem sie w nich czegos wbrew netykiecie.Owszem bylo sporo zarzutow p-
ciwko Szastokowi, dosyc powaznego kalibru.Chyba wlasnie te fakty wymusily ta
cenzure.W zadnym panstwie o ustroju demokratycznym nie stosuje sie takich
chwytow , a jezeli to, traktowane sa jako zamach na swobode wypowiedzi i
demokracje.W wyrzuconym watku bylo sporo postow, wiec mysle, ze ci ktorzy
byli ich autorami wypowiedza swoje wlasne zdanie.To co sie stalo na tym forum
okreslam , jako skandal i zamach na demokracje.Traktujac w taki sposob ludzi
naduzyto ich zaufanie i godnosc .Od tej pory forum rudzkie zasluzylo na miano
sitwy esbekow, popierajacych negatywne aspekty i przekrety w dzialalnosci
publicznej naszego miasta.Gratuluje Hepiku "'trafnej "decyzji= wspoludzial w
tej sitwie.Jescze jedno, zrobilem male rozeznanie na innych forach, niestety
natrafilem na sprawy roznego kalibru, ale nikt bezczelnie po chamsku nie
wyrzuca watku.Tymbardziej obciaza to glownych "bohaterow" tj,Stanie i
Szastoka, gdyz watki te obnazaly ich przekrety.Zycze Hepiku dalszych owocnych
dzialan i sukcesow " w obronie Ucisnionych". Zas wszystkim , ktorych dotknal
ten fakt cenzurowania wypowiedzi, chcialem powiedziec, by nie poddawali sie i
dalej walczyli w slusznej sprawie, ale konkretnie na argumenty, olewajac to
sprzeniewiezone forum.Mamy prawo nie chciec w naszym miescie ludzi
skorumpowanych i nieczystych,a takim wlasnie jest towarzysz Szastok.
Obserwuj wątek
    • w36 Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 13.06.05, 20:51
      Nie znam sprawy wątku o którym piszesz. Ale chciałbym wyrazić pewne moje
      przekonanie że nie jest całkiem tak jak piszesz, bo jakoś wierzę że to forum
      jest na szczęście niedostępne w sensie cenzury dla naszych długorękich
      miejscowych bosów (a bardzo... by chcieli) ani żadnych innych osób publicznych z
      Rudy. Co najwyżej mogą być to sprawy łamania prawa a i to przecież musza
      załatwiać z pracownikami GW.
      Są też uregulowania, np. regulamin, przeciwny spamowaniu, mnożeniu wątków
      dotyczących identycznych tematów, eliminacji pyskówek itp. ale się nie
      wypowiadam o co konkretnie w tym przypadku chodzi, bo po prostu nie wiem, hepik
      pewno wyjaśni.
      Co do Szastoka to pewno zauważyłeś że tą sprawą różni ludzie zaczęli załatwiać
      jakieś swoje interesy robiąc tu z forum bagno. Oprócz autentycznego
      zaniepokojenia sprawą, sypnął się tu również, stek bzdur, pomówień, które też
      niestety w pewien sposób odciągają uwagę i powodują sprowadzenie jej na manowce
      (może właśnie celowo).

Konkretami są na pewno:
      -publikacja we Wprost:

www.wprost.pl/ar/?O=10165

wymieniająca konkretnie Szastoka i jego bytomski proceder.

-ścieżka kariery Szastoka i jego ostatnia nominacja na wysokie stanowisko dużej
      części UM, dostępna w rudzkim Bipie

Z poza forumowych źródeł
      W WR oświadczenie Stani dementująca pogłoski o związku zatrudnienia jego córki z
      zatrudnieniem Szastoka i oświadczenie Szastoka zawierające bardzo lakoniczne
      zaprzeczenie faktu kradzieży.

I to jak na razie jest pewne i udokumentowane.

W sprawie Szastoka jednak występują rzeczywiście dziwne rzeczy. Na forum
      przychodzi jakis radny-bezradny i się żali. Przecież tą sprawę ma prawo i wobec
      wagi sprawy (kradzież mienia miejskiego przez urzędnika) wręcz obowiązek
      zgłoszenia interpelacji czy innego dokumentu, tym bardziej że są określone
      miejca gdzie można z pozycji pełnionego urzędu, uzyskac więcej informacji
      (prokuratura bytomska, dziennikarze Wprost). To się tyczy również redakcji WR,
      której zadaniem jest praca na rzecz społeczności miasta.

• hepik1 Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 13.06.05, 20:53
      Znudziło mi sie czytanie inwektyw i obelg,powtarzanych n-ty raz.Jeśli bedę miał
      znowu ochotę poczytać ,pójdę sobie do jakiegos szaletu miejskiego i oddam sie
      lekturze,w spokoju i zadumie.
      Macie kwity na Szastoka,to:
      jeśli jesteście urzędnikami UM ,to jest droga służbowa,
      jeśli jesteście zwykłymi obywatelami-to jest prokuratura,policja,prasa
      niezależna itd itp
      Amen(t)
      • fryna2 Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 14.06.05, 18:19
        To, ze cie znudzilo czytanie watkow o Szastoku nie upowaznia cie do cenzury.To
        wlasnie, ty zabawiles sie w prokuratora. Masz takie prawo?Dlaczego wypowiadaSZ
        SIE W IMIENIU LICZNEJ RZESZY FORUMOWICZOW, KTORYCH OCENZUROWALES WYWALAJACICH Z
        FORUM. HEPIK, NIE BADZ WYROCZNIA, BO PRZEGIALES! nADUZYLES ZAUFANIA LUDZI,
        POPROSTU ZESZMACILES SIE. sLUSZNIE, KTORYS Z FORUMOWICZOW, CHYBA CENZOR, NAZWAL
        CIE "ESBEKIEM, bo tak postepowali z ludzmi , jak ty. Smutne, lecz prawdziwe iz
        zanurzyles sie w g...., i juz nawet nie musisz chodzic do jakiegos tam szaletu.
        To ty podgrzewasz nastroje, karcisz, wymierzasz kare nieposlusznym i niepokornym
        Szatokowi.Chwalebne, ze jestes za korupcja w miescie. MOWIE JEDNOZNACZNIE
        -CENZURZE NIE!!!!BRAWO SWACZYNA!
      • g-48 Re: HEPIK 22.11.08, 19:26
        Macie kwity na Szastoka,to:
        > jeśli jesteście urzędnikami UM ,to jest droga służbowa,
        > jeśli jesteście zwykłymi obywatelami-to jest
        prokuratura,policja,prasa
        > niezależna itd itp
        No w koncu podales niektorym "odwaznym" tego forum adresy gdzie moga
        poskamlac i to z sukcesem.Czy sie te bohatyry odwaza to watpie.
        Ale z drugiej strony do cenzury mam wstret wrodzony i wstydzil bym
        sie takie czynnosci wykonywac.
      • fast-kajfasz Re: Hepk...........u 07.02.09, 13:45
        No i o to właśnie chodzi! Najlepiej, nie ma dowodów. Po to są fora, Hepiku, aby o tym mówić. A ci, którzy się pchają na stołeczki, muszą się z tego tłumaczyć, taki ich los. Ale nie twój interes, zabraniać ludziom o tym mówić. Bo komunę rozwalono dla tego, że mówiono o niej! A nasza, Rudzka Komuna, kwitnie na czele z włodarzami. Spadamy na konic miast w regoinie, nie ma gorszego dziadostwa, od Rudy, wszyskie miasta się z nas śmieją. Lipiny nie długo nas przerosną(może nawet już, rynek, firmy) Amen!
    • kapioh1 Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 13.06.05, 23:18
      Cieszę się bardzo z postu Hepika, tym bardziej, że niektórzy forumowicze wzięli
      mnie swego czasu za Szastoka, ha ha ha. Świadczy to tylko o zacietrzewieniu
      pewnych osób i chwilowej utracie rozumu. Niestety, nie znam przyczyn tego
      faktu, a faktów te osoby nie podały. Ta dyskusja faktycznie nurkowanie w kupie
      przypominała. No a język niestety pozostał. Gratuluję spostrzeżeń typu "sitwa
      esbeków". Ludzie ależ to denne !!! Może cenzura5 to nowa ksywka mojej ulubionej
      Renatki albo Jorgusia ?? Odwiedźcie tego swojego Szastoka w UM, pewnie ma
      jakieś godziny przyjęć, pogadacie, może kawkę wam zrobi, no chyba, że wy
      wszyscy szastokożercy z urzędu jesteście....
      • lswaczyna Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 14.06.05, 09:21
        Jako człowiek po " Abrahamie" myślałem ,że przynajmniej czasy cenzury mamy za sobą.
        Jak coś było nie tak z niektórymi postami ( w tym moimi) zwalałem to na braki
        w umiejętnościach komputerowych, w błędach konkretnych ludzi. Cenzor sam
        przyznaje, iż wchodzi w kompetencje prokuratury. Pan Szostok jeśli piszą o nim
        nieprawdę ma tak jak każdy z nas do drogi prawnej i żaden oszczerca niema szansy
        się ukryć.
        PRECZ Z CENZURĄ !!!!!!!!!
        • obserwator103 Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 14.06.05, 18:32
          gratuluje kapioh poszerzenia sitwy"esbeckiej" o hepika. Jednak na nic to sie
          zda.Nikt Twoich brudow i przekretow nie zdola wyczyscic, jezeli sam tego nie
          zrobisz, Proponuje zajac sie swoim "mozgiem", a nie obrazac tu fo rumowiczow,
          cyt: utrata rozumu. Skoro wspomniales o kupie i szambie- przykre to dla nas , ze
          przyszlo nam w nim grzebac. Cieszysz siw z wprowadzonej cenzury Hepika, ja nie.
          Dla mnie cenzura to zniewolenie ludzi, ucieczka od prawdy. Zenujace jest
          tlumaczenie hepika -cenzora--od przekretow Szastoka. PRECZ CENZURZE!!!!
    • w36 Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 14.06.05, 19:23
      I znowy od początku :(
      Robi się z tego następny wątek w którym tylko wywala emocje i przy okazji
      załatwia różnorodne interesy własne.
      Z tego widzę że chyba dobrym interesem było by sprzedaż lalek Szastoka żeby
      niektórzy z obecnych w domu mogli sobie w nią wbijac szpilki, polecam ten pomysł
      uwadze miejscowych biznesmenów ;)

Tu na forum udziela się przecież kilku radnych, grupa pracowników UM i co?
      Jest przecież jeszcze stowarzyszenie coś mówiące kiedyś o korupcji w samorządzie
      że jest be, i co powietrze uszło jakoś :(
      Nie bronię tu by najmniej Szastoka, mi też bardzo zależy na wyjaśnieniu tej
      bardzo konkretnej sprawy ale w sposób mniej (powiedzmy) emocjonalny a skuteczny.
      Jestem też zniesmaczony tym grupowym kopaniem hepika i mocnych epitetów pod jego
      adresem, choć jego wypowiedź wydaje mi się lekko niefortunna ale intencje
      widoczne po treści szastokowych wątków rozumiem i popieram.
      • hepik1 Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 14.06.05, 21:07
        A ja Was i tak kocham;))
        • darek10004 HEPIKA historia, którego zatkało normalnie 14.06.05, 21:40
          na studiach uczyli mnie, że jak nie wiesz co powiedzieć uśmiechnij się, wtedy
          będziesz miał czas na zwłokę w odpowiedzi na zadane pytanie, czysta, prosta
          socjotechnika. Użyłeś zwykłej prostej dygresji w swojej wypowiedzi. Mówiąc
          prościej nie wiesz co odpowiedzieć i łatwo to zauważyć. Nie macie, wiecie
          przygotowania. A uważacie się za alfę i omegę, oj komicznie to wygląda.
          Mierzcie siły na zamiary a nie odwrotnie, wiecie. Hehe.
          • kapioh1 Re: Hepik +, Swaczyna - 15.06.05, 00:15
            Brawo Hepik ! A Pan Panie Swaczyna zawiódł mnie. Gdzie Pan tę cenzurę widzi, w
            opisywanym w pańskim poście wymiarze ?? Ciekawe, czy jak ktoś na forum zarzuci
            Panu kradzież wieżowca- płytowca własności RSM, to zacznie Pan tłumaczyć, że to
            niemożliwe, bo wieżowiec jest zbyt ciężki i nie wejdzie Panu do garażu ??
            Bzdura ma swoje granice. Pomówienia również, szczególnie gdy pomawiają wciąż te
            same osoby, które winny sobie pójść do Urzędu Miejskiego i pogadać z
            Szastokiem. A może nie muszą nigdzie chodzić, bo tam pracują ???
            • wojtas60 Re: Hepik +, Swaczyna - 16.06.05, 18:41
              A o czym by mieli z tym aroganckim szastokiem rozmawiac.Swaczyna ma racje. ze
              wladza nie szanuje ludzi wcale.Wezmy niektorych urzednikow, raczej
              pseudourzednikow, Jajszczok, to wielkie nieporozumienie i wstyd dla tego
              urzedu.Nastepnie szastok szefuje przejrzystej gminie.Ten czlowiek to dluznik,
              kombinator.Dlaczego Stania lansuje takich ludzi z innych miast, a mnie na
              rozmowie w sprawie pracy zaznaczal, ze tylko jak beda miejsca to dla ludzi z
              Rudy.Teraz nie dziwie sie, ze prezydent ochrania tych ludzi i niewygodne
              wypowiedzi kaze kasowac.
              • darek10004 pan Sszastok czy Szostok czy jak. 16.06.05, 18:49
                Chętnie poznałbym tego pana
                • darek10004 Re: pan Szastok czy Szostok czy jak. 16.06.05, 18:53
                  ciekaw jestem co ma ten pan do powiedzenia takiemu zwykłemu normalemu żuczkowi
                  jak ja. Może się kiedyś do niego wybiorę, tylko tak naprawdę po co?. A może tak
                  z ciekawości, ciekawe jak mnie przyjmie. Kurde normalnie cały drżę na myśl
                  spotkania z tym panem hehe. EE wcale nie drżę ale mam ogromną chęć zaspokoić
                  moją ludzką próżność zobaczyć co to za persona, oby nie non grata hehe.
              • kapioh1 Wojtas wyjawił prawdę jak roboty nie dostał ! 16.06.05, 22:20
                Brawo, brawo, Wojtas wreszcie powiedział o co chodzi z tym Szastokiem !!
                Luudzie, jaśnie Wojtasowi Stania nie był łaskaw dać roboty !! A on jest z Rudy.
                A Szastok nie. Dlatego pewno jest gorszy od Wojtasa, bo nie z Rudy. Wojtas
                lansuje siebie zgodnie z zasadą "śpiewać każdy może, byle był z Rudy". TERAZ
                ALLES IST KLAR !! Jajszczok też nie z Rudy pewnie, dlatego jest
                nieporozumieniem. Nabieram szacunku dla Stani, że nie ma mentalności "człowieka
                z zadupia", gdzie mierny ale swój robi karierę. Napisz jeszcze Wojtas, komu to
                Stania każe kasować niewygodne posty na tym forum, hę ?? To bardzo
                interesujące, pewnie ma ksywę kasownik53 albo kasjer13, he he.
                • edek60 Re: Wojtas wyjawił prawdę jak roboty nie dostał ! 24.06.05, 18:38
                  kapioh, badz zadowolony, ze ty dostales prace.nie badz taki pewny siebie,
                  lepiej niech ci komornicy cie zamkna, a nie rob wstydu stani.
                  • hepik1 Re: Wojtas wyjawił prawdę jak roboty nie dostał ! 24.06.05, 21:41
                    Prawdę mówiąc,jak by tak Szastok poszedł po rozum do głowy to z kwot zasądzonych
                    za zniesławienia na tym forum pożyłby parę lat.
                    Prezydent Kaczyński za nazwanie Wachowskiego przestępcą dostał grzywnę 10.000
                    pln ,przy okazji się użalając,że to wszystkie jego oszczędności-he,he
                    • kapioh1 Re: Edziu, następny "plujacz-bez-sensu" 24.06.05, 22:12
                      Po dłuższej przerwie (pewnie mu w ustach zaschło) odezwał się znowu
                      jakiś "plujacz". Tym razem Edek, pewno z fabryki kredek. Drogi Edku, ja robotę
                      dostałem dzięki swoim kompetencjom a nie dlatego, że jestem rudzkim
                      swojaczkiem. Jak mniemam mylony ze mną, nie wiem czemu, Pan Szastok również.
                      Jedynie to tłumaczy zoologiczną agresję na Szastoka, którego lubię coraz
                      bardziej jedynie dlatego, że wolę się identyfikować z ofiarą opluwania bez
                      sensu, niż z "plujaczami". No i jeszcze Edziu jedna uwaga, komornicy nikogo nie
                      zamykają. No cóż, Hepik, z którym też czasami polemizuję, aczkolwiek zawsze
                      kulturalnie, ma rację. Ty Edziu pluć przestaniesz dopiero wtedy, gdy odczujesz
                      pustki w kieszeni (własnej).
                      • darek10004 Re: Edziu, następny "plujacz-bez-sensu" 25.06.05, 12:11
                        kapioh a gdzie pracujesz?
                      • darek10004 Re: Edziu, następny "plujacz-bez-sensu" 25.06.05, 12:17
                        hehe nawiasem mówiąc podoba mi się zdanie "edek z fabryki kredek".
                      • edek60 Re: Edziu, następny "plujacz-bez-sensu" 29.06.05, 14:23
                        A nie mowilem, ze kapioh-Szastok sie odezwie.I nie pieprz farmazonow.
                      • edek60 Re: Edziu, następny "plujacz-bez-sensu" 29.06.05, 14:25
                        wiec odpowoedz kapioh, gdzie pracujesz? Ty kompetentny? w czym?
                        • kapioh1 Re: Edziu znowu pluje !! 29.06.05, 23:09
                          Edziu, pewnie Cię strasznie rozczaruję, reprezentuję pewien urząd, lecz
                          państwowy. A jak zapewne wiesz, Szastok reprezentuje lokalny samorząd. W tym co
                          robię jestem bardzo kompetentny. A ciebie plujący kolego podejrzewam o to, że
                          bardzo dobrze znasz Szastoka, skoro wiesz jaki ma wzrok. Może chciał cię
                          przywołać do porządku ?? Czy ty przypadkiem nie należysz do części
                          zatrudnionych w tut. Urzędzie Miasta ?? Wyjaśniam, że zdaniem wielu, część z
                          tych osób to kompetentni urzędnicy. A część, mniejsza jak mniemam, to "urzędasy-
                          nierobasy". Czyżby przedstawiciel tej drugiej grupy właśnie tutaj pluł ?? A
                          gdzie ty pracujesz plujący EDZIU ???
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 15.06.05, 14:23
      Toż mi se wspomnoł teroz tyn wontek
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=10575382&v=2&s=0
      Idzie zoglondnońć w ciekawy kontek.
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 26.06.05, 10:10
      A kaj sie stracioł wontek urodzinowy dlo Ciupazki?
      • hepik1 Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 26.06.05, 21:35
        Do tegorocznych urodzin ciupazki-kupę czasu jeszcze zostało.TA zeszłoroczne były
        składane prawie rok temu.
        Poza tym ,jako rodowitej góralce zlożymy życzenia tak gdzie ona gospodynią pełną
        geba czyli na forum Zakopane.Jak już będziesz musiał i tutaj,to założysz wątek a
        ja sie dołączę.
        • ciupazka Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 26.06.05, 21:54
          Hepciu! To Ty??? Nie do wiary, uczcimy too! Jeszcze parę dni zostało,
          przygotuj się!
          Telo.Pozdr.
          • w36 Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 27.06.05, 02:21
            Ciupazko, przykro trochę mi to mówić, ale te tutaj ożywienie wokół Twoich
            urodzin nie jest jakoś akurat związane z Twoją osobą a wynika z wykonywania
            przez Bronka harmonogramu dźwigania starych wątków. Teraz akurat Bronek jest w
            zeszłym lipcu z robotą, to się załapałaś :( . Co Ci zresztą będę mówił, Ciebie
            też prosił o pomoc w tej "zabawie" ;)
        • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 30.06.05, 21:15
          No i tako bywo jak złodziyj dostanie nożyczki.
          Nojpiyrw bez zgody używoł mojich fraszek, a terozki tako mie z nich łokrodo.
          • w36 Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 30.06.05, 22:30
            broneknotgeld napisał:

> No i tako bywo jak złodziyj dostanie nożyczki.
            > Nojpiyrw bez zgody używoł mojich fraszek, a terozki tako mie z nich łokrodo.

Bronku :)) , po co te nerwy i obrażanie ludzi.

Spróbuj po prostu zapisywać wątki które Cię interesują u siebie na dysk.
            Nie będziesz musiał traktować forum jako osobistego notesu, oszczędzi to Twoich
            nerwów nad tymi starymi wątkami, pilnowania tego dźwigania, dublowania, no i da
            Ci gwarancje że nic Ci się nie zgubi (Wyborcza przecież może splajtować i co
            będziesz się z likwidatorem czy komornikiem o fraszki szarpał? ;) ).

Można to robić na różne sposoby, ale zaproponuję Ci jeden który zapisuje wątki
            bez zmiany wyglądu strony i działania linków w postach.
            W Twoim Firefoxie wystarczy po rozwinięciu wątku na którym Ci zależy, nacisnąć
            naraz klawisze Ctrl i S (można też, co na to samo wychodzi, kliknąć prawym
            klawiszem myszki gdzieś na stronie lub wejść u góry z menu tam gdzie jest
            pozycja Plik i wybrać opcję "zapisz stronę jako").
            Wtedy pojawi się okienko zapisu na dysk, gdzie u góry wybiera się folder do
            którego chce się zapisać (przeważnie do "Moje dokumenty" ale też możesz sobie
            zrobić osobny np. "forum" ale nie zapisuj np. na pulpit bo sobie zaśmiecisz). Na
            samym dole gdzie jest "Zapisz jako typ" powinno być wybrane "strona WWW,
            kompletna". Te ustawienia jak raz ustawisz to będą się trzymać.
            Teraz najważniejsza sprawa, w rubryce "Nazwa pliku" zawsze będzie ci się
            pokazywało coś w rodzaju "72,2.html", kasujesz to i wpisujesz np. nazwę wątku i
            klupiesz w przycisk "Zapisz". Jeśli wątek składa się z większej ilości stron to
            każdą kolejną zapisujesz dodając do nazwy kolejne cyferki. Oczywiście to moja
            propozycja, można wpisać jako nazwę dowolną rzecz, tylko podstawa to żeby nazwy
            się nie powtarzały bo skasujesz to co zapisałeś przedtem.
            Aby odtworzyć taki zapis wystarczy znaleźć go na dysku np. Eksploratorem Windows
            i kliknąć w niego, otworzy Ci się Firefox z tą zapisaną stroną i wszelkimi
            możliwościami kopiowania itp..
            Może ten mój opis wygląda skomplikowanie, ale jest to bardzo proste i przy
            nabraniu wprawy bardzo szybkie.
            Jeśli masz jakieś problemy to powiedz, spróbuję doprecyzować, masz też pod ręką
            dzieci które z pewnością są bieglejsze w tej tematyce.
          • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 30.06.05, 23:12
            Ano "Niy kradnij" już tukej jest
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=15354466&v=2&s=0
            Yno trza wspomnieć to czasym fest.
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 02.04.06, 09:29
      No i juzaś jakiś niyrozgarniynty cynzor szaleje na tym forum.
      Nawet rocznicy śmierci papiyża niy uszamuje.
      Jak tu być we zgodzie ze netykietom?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=39598416&a=39600518&t=1143962480184
      Przeca sami zalecajom kontynuacjo starych wontkow ło dany tymatyce, a niy
      zakłodanie nowych.
      • hepik1 Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 03.04.06, 05:44
        Przeczytaj mu mamo!
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=39622199
        • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 06.04.06, 20:09
          Hehe - dziynki za link.
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 02.07.06, 18:52
      Durś cynzura mie tu tropi
      Richtig tako forum topi.
      • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 02.07.06, 22:30
        Wontek Swaczyny podźwigać idzie
        No a Osmyndy we wielki biydzie
        Sztygs z tego jakiś zaroz se czuje
        Na prezydynta kery sztartuje?
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 20.08.06, 16:35
      Samoobrona tu zakozano?
      Były dwa wontki ło niyj dyć rano.
      • hepik1 Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 20.08.06, 16:59
        Ten temat już przerabialiśmy.
        Podnosisz wątek tylko dlatego,bo upływa mu rok przydatności do spożycia;)
        • osi-ris Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 20.08.06, 22:35
          to usuń go masz moje błogosławieństwo :)
        • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 20.08.06, 22:55
          Jak zowdy fandzolisz hepik gupoty.
          Podnosza te wontki kere werci se kontynować - som na czasie.
          Tego na tyn przikłod bych niy podnios
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=28198261
          Jakbyś na to niy patrzoł to Samoobrona we Rudzie jest i werci se prawie terozki
          tyn tymat ruszyć.
          Poczytej se tyż regulamin.
          Tam pisze, że niy ma co mnożyć wontkow na podobny tymat, jak idzie pociongnońć
          stare.
          • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 22.08.06, 23:00
            Ano, idom wybory.
            Łońskego roku ło tym czasie wontki tyczonce sie rudzian kierzy kandydowali do
            Sejmu były tu łostro wycinane, choć pokozywały se kaj ińdzi
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=25212876
            Po prowdzie, to take praktyki były na baker z polskim prawym wyborczym
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=28963226&v=2&s=0
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=28179383&v=2&s=0
            Hmm, ciekawe jako latoś z tym bydzie.
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 07.10.06, 16:52
      Ech ta cynzura!
      Robi tu dziura!
      • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 22.10.06, 17:23
        No i juzaś jakiś popapraniec wycino wontek kery promuje przeca rudzki konkurs
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=29149669
        Niy łod dzisoj namowiom "Szwagra" coby wysłoł swoje wiersze do rudzki
        bibliotyki.
        • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 22.10.06, 17:36
          Hmm, a dyszkurs ło tym co robi RAŚ tyż jest zakozany przez admninistracyjo?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=38680517
          Możno skiż tego, że prawie sztartujom we wyborach?
          • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 03.11.06, 23:10
            Za cynzora lona momy?
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=51486397
            Ciyngym w gowie mo te kromy!
            • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 08.11.06, 20:53
              Ech - sie panoszy ciyngym cynzura
              Jakby te forum to jeji "dziura".
              • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 11.11.06, 22:46
                No ja, fraszki to se wycino, choć tako se czynsto bezpowrotnie tracom.
                Dyć pilnowć ciszy wyborczy to już niy trza.
                Ech ta "gazeta", ta "gazeta".
                • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 11.11.06, 23:50
                  Coś se hepik źle sprawuje
                  Dyć łon przeca moderuje.
                  • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 17.11.06, 18:30
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=43814655
                    Hmm, co było złego we tym wontku, że cynzura go wytła?
                    Przeca tyczoł sie Meyera - postaci richtig mocno skuplowany ze Fryncitom, a
                    przez to i z Rudom Ślonskom.
                    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 18.11.06, 23:25
                      Czy to fioł
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16671&w=52057907
                      co tak chcioł?
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 15.12.06, 19:09
      Ech ta cynzura! Durś forum dusi!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=6669477&a=39436013
      Co gorke zowdy łobcinać musi.
      • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 01.01.07, 19:48
        No i zaś cynzor tnie taki gryfny wontek
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=35593368&v=2&s=0
        Pierombol, richtig szkoda.
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 27.01.07, 23:12
      Wontek tnom nożycki
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=35518761
      Tako już na wdycki
      Znak co przidom zmiany?
      Pierombol! Ło rany!
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 08.02.07, 23:51
      Ciyngym te nożyczki tnom
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=10983354
      Dyć tympota jejich znom.
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 19.02.07, 14:31
      Jako dorodzać? Cynzura tnie
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=47142257&v=2&s=0
      A przeca szkryfnońć coś se tam chce
      • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 26.02.07, 19:06
        Pierombol, czamu cynzuruje sie tu nikere wontki ło tych basynach "Oti"?
        • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 28.02.07, 17:58
          Hmm, możno skiż cynzury zleciało nom te forum ze ty zajty
          forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1892241.html?x=1270804&t=1172681720360Pierombol!
      • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 01.03.07, 19:21
        Ech - cynzura łostro leci
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=37237397
        Tnie co w wontku se ukleci.
        • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 08.03.07, 22:55
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=35220978
          Pierombol, richtig musi to być cynzurowane?
          Przeca tymat jest prawie gorki, a naszo władza samorzondowo jakby "łobroco kota
          łogonym".
          Ktoś ze magistratu to cynzuruje czy co?
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 24.03.07, 23:21
      A tyn wontek co? Skozany?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=9660264&a=9660264
      Dyszkurs tam niy bydzie dany?
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 29.05.07, 22:32
      Ech - wycinka juzaś była
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=42744612
      Tako wontek cołkym skryła?
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 07.06.07, 22:16
      Ech ta cynzura!
      Nawet "coś synsownego" wycino
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=47109530
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 14.07.07, 22:55
      Jako Ruda wypromować?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=65364504&a=65862571
      Trza z cynzurom w szranki stować?
    • broneknotgeld Re: HEPIKU-CENZURA NA RUDZKIM FORUM??? 30.07.07, 18:48
      Toż jako to richtig ze tom cynzurom?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=66589738&a=66722387
      • broneknotgeld Re: hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 22.09.07, 21:56
        Ech - durś to samo. Nowe wontki tyż som wycinane.
        • hepik1 Re: hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 23.09.07, 07:24
          Ten sam post zamieszczony na kilkunastu innych forach jest spamem.
          • broneknotgeld Re: hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 23.09.07, 07:57
            Potrza tu troszka
            Było i "ptoszka".

A niy przelepiołś ty przipodkym mojich fraszek bez moji moji zgody?
            Jako to mianować?
            • broneknotgeld Re: hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 23.09.07, 08:05
              A swojom drogom tom swojom "śledczom maniom" żeś mie pierońsko
              ucieszoł przi gyburstagu stolicy fraszki.
              Przidałoby se jeszcze trocha linkow.

Zrobia ci dobrze
              -Poleca Ziobrze.
              • broneknotgeld Re: hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 13.10.07, 20:32
                Pierombol, wontek jest aktualny bo przeca zaś bydom rozdowane
                te "Hanysy", a tu cynzura jak zowdy tympi se nożyczki
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=30673576
                • broneknotgeld Re: hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 20.10.07, 00:06
                  Pierombol, choć moj wontek był bez miana i łotwarty przed "ciszom
                  wyborczom" to i tak polecioł, choć jakiś "uprziwilejowany" ciyngym
                  tukej jest.
                  • hepik1 Re: hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 20.10.07, 07:13
                    Obok każdego postu jest czerwony kosz a zawodowcy też czuwają ;)
                    • broneknotgeld Re: hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 20.10.07, 08:54
                      Wiym, dyć niych tyż inksi wiedzom.
                    • barbi30-56 Re: hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 20.10.07, 12:21
                      Kosz ma być, należy wrzucać do niego posty łamiące regulamin,
                      wulagarne itp, - i tylko takie masz prawo, jako czuwający nad tym
                      forum. Dlaczego usunąłeś posty dotyczące kandydatów do sejmu? Cisza
                      wyborcza zaczęła obowiązywac od 24.00. Gdzie mój post sprzed tej
                      godziny? Cenzura się skończyła w 1989 r!!! Dziś mamy wolność słowa,
                      swobodę w dokonywaniu różnych wyborów. Protestuję
                      przeciwko "wkładaniu" nas znów do "klatki" i narzucania jedynego
                      słusznego poglądu. CENZURZE - NIE na rudzkim formu. Ale jest
                      wyjście - przeniesiemy sie na ogólne katowickei - tam chyba nikt nam
                      gęby nie zamknie, gdy będziemy poruszac sprawy naszego maista.
    • broneknotgeld Re: Hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 04.12.07, 08:34
      Jest cynzura "barborkowo"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=16296540&a=16296540
      Toż se wcale niy wydowo.
      • broneknotgeld Re: Hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 22.11.08, 14:15
        Czy cynzura już zelżała?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=31390642&a=87560615
        Piyrwyj z postow łokradała.
        • broneknotgeld Re: Hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 22.12.08, 23:13
          Niyjednego rym moj boli
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=9993901&a=19416102
          Pija zdrowie rudzkich trolli!
          Nychej u nich zowdy w normie
          Bo przi tymu fraszka w formie.
          • konstantyk Re: Hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 23.12.08, 17:38
            Czy na tego pomyleńca nie ma rady?
            • hepik1 Re: Hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 23.12.08, 20:24
              O Notgeldzie zostało juz napisane wszystko w 2004,2005 ,2006 itd itp
              Pisanie wszystkiego od nowa nie ma sensu bo to tylko woda na młyn fraszkopisarza.
              Każdy może sobie Notgelda wyłączyć w ustawieniach w swoim profilu.
              Spam Bronkowy usuwam ja w miarę możliwości i w taki sposób,by samemu nie
              naruszać regulaminu.
              Wesołych świąt!
              • broneknotgeld Re: Hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 23.12.08, 22:31
                Regulamin?! Brawo! Brawo!
                Jeszcze nad niym jest tyż prawo
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=88837061&v=2&s=0
                Byś se tam pokozoł krasy
                W dowod dlo "gazety" klasy.
                • broneknotgeld Re: Hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 23.12.08, 22:34
                  Dej znać jakbyś yno wloz
                  Drukna se to jeszcze roz.
                  • broneknotgeld Re: Hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 23.12.08, 22:44
                    Druknołch to co tam
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=88797881&v=2&s=0
                    i tam
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=88891745&v=2&s=0
                    Może przido sie tyn kram.
                    • broneknotgeld Re: Hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 20.01.09, 20:29
                      Pierombol!
                      Toż czym zawinioł wontek tyczoncy sie Świynta Poezji że zostoł
                      łocynzurowany?
                      • broneknotgeld Re: Hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 26.01.09, 13:09
                        hmm, we tym konkursie biere udzało poru rudzianow, toż byda se
                        domogoł łod administracji portalu wyjaśniynio taki cynzury
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=89470452
                        • marynik Re: Hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 26.01.09, 13:57
                          broneknotgeld napisał:

> hmm, we tym konkursie biere udzało poru rudzianow, toż byda se
                          > domogoł łod administracji portalu wyjaśniynio taki cynzury
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=89470452

No nareszcie bardzo dobre posunięcie. Gdzie by nie otowrzyc jako
                          strona - tam sie pojawio Bronek. "Zasroł" juz "nasza-klasa", wcis
                          sie do prawie wszystkich szkół , a na tym forum zamiast brać udziłą
                          w merytorycznej dyskusji - to wymysla kolejne idiotyczne konkursy i
                          jeszcze sie żali, że gdzies go nei zaproszono. Zrozum Bronek, że
                          Ciebie juz wszyscy mają dość. Mosz strona - "Ruda Śląska - stolica
                          fraszki" - i tam wciskej te swoje kolejne idiotyczne pomysły. Kto
                          zainteresowany tematem - to na pewno tam poczyta. Acha - jeszcze
                          mogą szukać na "Oślej ławce" - tam się znajdą Twoje kolejne wątki,
                          które nie są na temty tu poruszane, a zaśmiecają tylko dyskusję
                          forumowiczów. I to nie jest żadna cenzura - tylko przeniesienie
                          twoich wypocin w inne meijece - bardziej odpowiednie dla ciebie.
                          • broneknotgeld Re: Hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 27.01.09, 08:33
                            No, widać że łostro cynzura na tym forum leci.
                            Stare wontki niy moga dźwigać, nowe tyz som kasowane.
                            To ci wybiórczo dymokracjo!
                          • brynio5 Re: Hepiku-cenzura na rudzkim forum??? 27.01.09, 14:51
                            A co wy chcecie łod Bronka?
                            Jest płodny i tela!
                            Dobrze,że przinojmi ino wy fraszkach bo jak by tak dzieci płodzioł jak te fraszki to by my mieli niy Ruda Ślaska ino Notgeldowa Ruda!
                            A na dziyń dobry łodzywka: Witejcie Ludkowie abo Griss Gott!
                            Abo zagadki w stylu: "Wisi na ścianie i lulo ciacianie"!
    • broneknotgeld Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 01.02.09, 23:36
      Hmm, ciekawe czamu tyn wontek wylondowoł na "ośli"?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=90631737&v=2&s=0
      Tympiynie kultury źle se kończy
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=19671960&a=22976551
    • g-48 Re: Jozek bravvvvvvvvo! 02.02.09, 22:57
      No masz z tym postem wielki plus.
      Samochody nie miały
      > pasów bezpieczeństwa,
      > ani zagłówków,
      > no i żadnych airbagów!!!
      Pamietasz jak z walacego sie przedszkola jezdzilismy na pace
      Starciolem na wycieczki do Swiertlanca z garnuszkami na karku a
      kucharki z wielkim kotlem flapsy?
    • hepik1 Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 03.02.09, 11:43
      Stało jak byk napisane,że będzie wycięty i dlaczego.
      Wycinając pierwszy post w wątku automatycznie likwidacji ulegaja następne posty.
      ;)

Tekst ,który wklejasz Józek jest wzruszający dla dziadków ,co nie zmienia faktu,że jest spamem...rozchodzącym się jak różne łańcuszki szczęścia.
      Do mnie juz dotarł z kilkanaście razy różnymi drogami.
      Przykro mi ale ...kosmos.
      • jozefosmenda Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 03.02.09, 15:30
        Kosmos ... powiadasz?
        Wiesz co Hepik?
        Takie pierdoły to możesz sobie wypisywać do Pana Boga lub Świętego Mikołaja albo nawet do prezesa czy premiera!
        Dla ciebie to może i jest spam ale dla mnie niestety nie jest spamem tylko to normalną notatką opisującą coś co było i co mnie i "dziadków" bezpośrednio dotyczy lub dotyczyło.A takich ludzi jest nie tylko na kopy ale i na miliony!
        Zwracam ci po raz któryś uwagę,ze jako admin masz być bezstronny.
        A tak niestety nie jest!
        I to by było na razie na tyle!
        • syn-syna Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 03.02.09, 17:53
          Takie pierdoły to możesz sobie wypisywać do Pana Boga lub Świętego
          Mikołaja alb
          > o nawet do prezesa czy premiera!
          No i do Stalina ,Bieruta,Kwasniewskiego i Jaruzelskiego.
          Uzupelnilem cie bos ty przeciez jest ateista i towarzyszem tej
          cieloty.
          • jozefosmenda Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 03.02.09, 21:28
            >>>syn-syna napisał:
            > No i do Stalina ,Bieruta,Kwasniewskiego i Jaruzelskiego.
            > Uzupelnilem cie bos ty przeciez jest ateista i towarzyszem tej
            > cieloty.<<<

Aleś się Gregor wysilił!
            Niemniej jednak dziękuję bardzo za uznanie! Jest mi bardzo miło!

• jozefosmenda Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 04.02.09, 00:02
              A poza tym śmierdzi na kilometry!
            • g-48 Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 04.02.09, 00:17
              Aleś się Gregor wysilił!
              > Niemniej jednak dziękuję bardzo za uznanie! Jest mi bardzo miło!
              Nie wysilalem sie po prostu staram ci sie pomoc gdzie tylko moge.
      • marynik Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 03.02.09, 17:18
        hepik1 napisał:

> ;)
        >
        > Tekst ,który wklejasz Józek jest wzruszający dla dziadków ,co nie
        zmienia faktu
        > ,że jest spamem...rozchodzącym się jak różne łańcuszki szczęścia.
        > Do mnie juz dotarł z kilkanaście razy różnymi drogami.
        > Przykro mi ale ...kosmos.

Do mnie też dotarł i to już dawno i nie kilka a nawet kilkanaqscie
        razy - i mnie to nie gorszy, przysyłali mi go znajomi. A zaznaczam,
        że do ":dziadka i babci" to mi dużo brakuje. To nie żaden spam - to
        nauka dla młodych, którzy dzis się nudzą i nie wiedzą co ze soba
        zrobić - wolny czas - to dla nich rozróby, bijatyki, psioczą na
        szkołę, na nauczycieli, na rodziców, nie wiedzą co to przyjaźń,
        korzystają z dobrodziejest techniki - ale nie wiedzą co to
        szczęście. Jak sądzę , Hepik, to co robisz na tym forum, nie daje ci
        szczęścia, ale "poczucie władzy" nad ludźmi. Z takim podejściem to
        ty dlaeko nie zajdziesz. No i poczytaj sobie co to takiego jest
        SPAM - bo to , co napisał P. Józef - to nie reklama dawnych czasów,
        to fakty - pokolenie lat 60 i 70 było o wiele szczęśliwsze od
        pokolenei lat 80,90 itd.
        • broneknotgeld Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 09.02.09, 08:07
          Pierombol, potrza mi prawie tekstu ło glywickich notgeldach.
          Doł żech go yno do tego wontku
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=8259768&s=0
          No dyć cynzor perfidnie go wytnoł - toż to jest barbarzyństwo w
          bioły dziyń.
          • broneknotgeld Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 09.02.09, 09:55
            Hepik, jeronie, dyc se niy bow we rudzkego barbarzyńce na
            usługach "gazety.pl".
            Jo tego tekstu terozki richtig potrzebuja, a doł żech go yno tukej
            cobyś niy mioł pretekstu do wycinki jako czegos przeklejonego.
            Pamiyntej tyż chocioż ło jednym przikozaniu
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=15354466&s=0
            • hepik1 Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 09.02.09, 10:22
              Napisz po polsku,powoli i wyraźnie o co chodzi?
              • w36 Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 09.02.09, 11:39
                hepik1 napisał:

> Napisz po polsku,powoli i wyraźnie o co chodzi?

Taka dygresja bez związku ;). Ale skoro akurat wpadłeś.
                Znalazłem ciekawą myśl w temacie promocji używania forumowych koszy na śmieci.
                Na forum Nauka miewają tam jakieś swoje problemy:

" Bo cała dyplomatyka zasadza się na tym żeby wyczuć, kiedy przestać odpowiadać
                i zacząć konsekwentnie wyklikiwać socjopatów. Żebyś nie wiem jak dołożył
                trollowi werbalnie, on i tak ma z tego swój wszawy zysk
                • broneknotgeld Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 14.06.09, 23:13

Hmm, no i jako przi taki cynzurze promować tukej Rudzke Dni Kultury
                  Celtycki?
                  • hepik1 Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 15.06.09, 05:58
                    Na fraszki o Irlandii ,myślę że tu dobre miejsce:
                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28940
                    • broneknotgeld Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 15.06.09, 18:41
                      Tam tego rajce ani rudzke beamtry niy przeczytajom, a przeca idzie
                      ło imreza miejsko i jedne ze miast partnerskich.
                      Toż niy broń ludziom edukacyji cynzorskimi praktykami.
              • broneknotgeld Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 09.02.09, 23:19
                hepik1 napisał:

> Napisz po polsku,powoli i wyraźnie o co chodzi?

Hmm, szrajbna jutro do administracji portalu.
                Możno prawie tym sposobym tyn tekst łodzyskom.
                • broneknotgeld Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 22.02.09, 12:04
                  Hmm, czy richtig cynzor może być we dzisiejszych czasach
                  wszechwładnym na forum?
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=91271595&a=91723034
                • broneknotgeld Re: hepiku - cenzura na rudzkim forum??? 01.08.09, 20:42
                  Sowizdrzoła Konkurs Fraszki Ślonski - II edycjo

Cynzor promocjo tu zaś wycino
                  Ciyngym komuna nom przipomino.
    • greenrs2 A propos cenzury. 27.02.09, 11:25
      Jakiś czas temu powstała strona internetowa na temat projektu nowego
      rynku w Nowym Bytomiu. Pan Prezydent zachęca na niej do wyrażania
      swoich opinii na temat owego projektu. Zapomniał jedynie dodać, że
      miał na myśli opinie wyłącznie pozytywne. Napisałem w kulturalny
      sposób, co myślę na temat tego skandalicznego - moim zdaniem
      projektu, przytaczając kilka argumentów. Po naciśnięciu "wyślij"
      ukazała się informacja, że post zostanie dodany po akceptacji
      administratora (czyli UM)!!! No i oczywiście do dzisiaj nie pojawił